Film streaming

Guds gave til mennesket må være muligheden for film streaming – eller hvad? Vi er uden tvivl overbevist om, at den i hvert fald placerer sig i top-10. Nuvel, en søndag bliver aldrig nogensinde produktiv igen, når først man har fået anskaffet sig et abonnement til en streamingtjeneste med masser af gode film, men det er trods alt afslapningens dag, ikke?

Det var måske lidt en tankeflugt, men pointen er tydelig. Det er slut med de dage, hvor man behøver at finde den nærmeste Blockbuster for at leje en film, og så i øvrigt være nødt til at aflevere den igen inden for en deadline. Med muligheden for film streaming online, er det i dag nemmere end nogensinde at se film. Og så endda til en særdeles fornuftig pris.

Vil du gerne vide mere om film streaming? Og måske høre lidt nærmere om muligheden for gratis film streaming? Så læs med i denne artikel, hvor vi gennemgår alle aspekter af film streaming.

Vi anbefaler følgende tjenester til film streaming:

Vi henviser udelukkende til udbydere af tv og / eller streaming, som vi har et kommercielt samarbejde med. Resultaterne er sorteret efter, hvilke aftaler vi har med de enkelte udbydere, og dermed kan en udbyder købe sig til en bedre placering.
1
Viaplay Film & Serier / 1 uge gratis
0 TV-kanaler
0 kr. Oprettelse
149 kr. Pris pr. md.
149 kr. Min. pris
2
Viaplay Total u/binding
0 TV-kanaler
0 kr. Oprettelse
499 kr. Pris pr. md.
499 kr. Min. pris
3
Viaplay Total m/binding
0 TV-kanaler
0 kr. Oprettelse
449 kr. Pris pr. md.
2694 kr. Min. pris

Et oplagt sted at starte er at svare på ovenstående spørgsmål. Hvad er film streaming egentligt? Jo, det er, når du har muligheden for at se en film via internettet. Det foregår typisk via din telefon, tablet, computer eller lignende.

Som oftest betaler man et månedligt abonnement, for at få adgang til en bestemt streaming tjenestes indhold. Når du har betalt det pågældende abonnement, står det dig frit for at streame så mange film, som du overhovedet kan magte. Så længe du har adgang til internettet, har du også adgang til et hav af fantastiske film, som du kan se direkte på din computer, telefon eller tablet.

Med andre ord, så behøver du ikke at gå i biografen for at se en film. Du behøver heller ikke at gå og vente på, at en film bliver spillet på TV’et, og endelig så er det også slut med at købe DVD’er og Blu-rays. Med en online film streaming tjeneste, kan du for et forholdsvist lavt månedligt beløb få adgang til et væld af store og små film, som i øvrigt er en del af et kæmpe sortiment, der ofte opdateres og udskiftes.

Helt lavpraktisk, så foregår film streaming på den måde, at streamingtjenesten køber rettighederne til at vise dig de film, som de har tilgængelige på deres hjemmeside og i deres app. Herefter, får du, når du betaler dit abonnement, adgang til at tilgå disse film på streamingtjenestens servere via internettet. Det er selvfølgelig pakket ind i en brugervenlig pakke, så det i dag er nemmere end nogensinde at se udenlandske og danske film via internettet.

Filmtid

Fordele og ulemper ved streaming af film online

Vi er uden tvivl store fortalere for det at streame film online, men det har naturligvis ikke kun sine fordele. Det skal du selvfølgelig også være klar over inden du går herfra, og derfor har vi forsøgt at sammensætte en lille oversigt over de mest væsentlige fordele og de ulemper, som nogle måske vil opleve i forbindelse med film streaming.

Fordele

Der er klar nogle store fordele ved streaming af film online. I vores optik opvejer de klart de ulemper, som du kan læse om lidt. Men det er naturligvis op til dig selv at vurdere, hvorvidt online film streaming er noget for dig, baseret på det, der er vigtigt for dig.

  • Du kan streame film fra sofaen
  • Der er noget for enhver smag: Stream et stort udvalg af Hollywood-film, Bollywood-film, indie film, danske film, internationale film og mange flere
  • Ingen begrænsninger: Se film når du vil og hvor du vil
  • Slip for at betale for dyre DVD’er og biografbilletter
  • Se film på din telefon, tablet, computer og TV – måske endda samtidig

Ulemper

Som det kan ses på listen ovenfor, så er der uden tvivl nogle rigtig store fordele ved film streaming via internettet. Der er noget for enhver smag, der er mulighed for at spare penge, der er masser af fleksibilitet. Men der er altså også nogle ulemper ved film streaming.

  • Film streaming betyder færre penge til filmselskaberne
  • Der er ikke én streamingtjeneste, der giver adgang til alle film
  • Tilgængeligheden af film kan gøre det til en mindre speciel oplevelse at se en film
  • Film streaming kræver en stabil internetforbindelse

Bedste film streaming tjeneste

Hvis du vil i gang med film streaming, vil du naturligvis gerne vælge den bedste film streaming Fodbold streamingtjeneste, der findes derude. Desværre, er der ikke én streamingtjeneste, der per definition er den bedste, som du kan vælge. Det kommer nemlig meget an på, hvilken slags film du er på udkig efter. Det varierer nemlig en del fra streamingtjeneste til streamingtjeneste, og derfor kan det også være en rigtig god idé at kigge lidt rundt, inden du beslutter dig for, hvor du skal lægge dine surt tjente penge.

Så i stedet for at fortælle dig, hvilken streamingtjeneste, der er den absolut bedste, får du i stedet nogle af de streamingtjenester, som vi mener har det bedste indhold – så kan du selv overveje, hvad der passer bedst til dig.

Stream film hos Viaplay

Viaplay er uden tvivl en af de absolut bedste streamingtjenester i Danmark, når det kommer til udvalget af film. De har utallige nye og gamle film, som både er danske og udenlandske. Det vil sige, at du kan se alt fra helt store blockbusters som for eksempel Mamma Mia Here We Go Again!, The Hunger Games, og mange flere. Men også danske film som for eksempel Journal 64.

Film streaming gennem C More

Også på C More kan du finde masser af gode film. Her kan du blandt andet streame gysere som IT og Annabelle. Men også større superheltefilm som for eksempel Deadpool 2 og Transformers. Og så alt det ind i mellem.

Her er der altså også rig mulighed for at se en masse film, ligegyldig om man er til den ene eller den anden genre.

Find Danmarks bedste streamingtjeneste her.

Rettigheder: Viaplay Danmark

Se danske og udenlandske film døgnet rundt

Når vi tidligere nævnte, at du kan streame film præcis når det passer dig, så er det ikke løgn. Det er nemlig sådan, at du, som abonnent, altid har adgang til de bedste streaming tjenester. Dermed, behøver du ikke at være begrænset af klokken, når du vil se film. Der er ingen biograftider som du skal nå, du skal ikke kunne holde dig vågen eller stå tidligt op for at se en bestemt film i fjernsynet.

I stedet skal du blot finde din computer, telefon eller tablet frem, eller tænde for TV’et, og sætte en film i gang, når det passer dig. Det kan være både danske film som for eksempel filmene fra Afdeling Q-serien. Men det kan også være både store og små udenlandske film fra Frankrig, Indien, Spanien, USA og mange andre store filmproducerende lande.

Derudover, så kan du også pause og spole i filmene som det passer dig, og ofte kan du også vælge underskrifter på flere forskellige sprog. Dermed, er der også mange der bruger film streaming til at træne deres engelsk, tysk, norsk, svensk eller lignende.

Mulighederne er altså mange, og begrænsningerne er få, når du gør brug af online streaming af film i Danmark.

Stream film fra ind- og udland med en af de mange streamingtjenester.

Et helt univers af gratis film

Film streaming er fedt. Det har vi ligesom fået etableret. Det giver masser af nye muligheder, som vi ellers ikke tidligere har haft i forhold til at se film derhjemme. Men hvad er bedre end film streaming? Det er selvfølgelig muligheden for at streame gratis film online.

Og det er heldigvis også en mulighed, som du har. Det kan måske lyde lidt for godt til at være sandt, og måske også ret ulovligt. Men det er faktisk slet ikke så usandsynligt som det lyder.

Der er umiddelbart to indgangsvinkler til gratis film streaming. Dem beskriver vi nedenfor.

Stream film gratis gennem en gratis streamingtjeneste

Vi har skrevet en længere artikel om emnet, men her får du den lige opsummeret. Der findes en håndfuld gratis streamingtjenester derude, som gør det muligt at se både film og serier gratis på den ene eller anden måde.

Først og fremmest er der DR TV, som, mod din licensbetaling, ligger nogle af deres programmer op på nettet, så de frit kan streames i en periode. Det gælder både almindelige TV programmer og film, som har været sendt på en af DRs kanaler.

Derudover, så er der andre tjenester som Viafree, der er en online reklamefinansieret streamingtjeneste. Det vil sige, at det er gratis at streame film igennem deres streamingtjeneste, men til gengæld skal du se en masse reklamer undervejs.

Gør brug af gratis prøveperioder

Der er også en anden mulighed for at streame film gratis. Du kan nemlig gøre brug af de gratis prøveperioder, som stort set alle online streamingtjenester tilbyder til nye kunder. Det vil sige, at du får muligheden for at prøve streamingtjenesten gratis (med fuld funktionalitet) i op mod 30 dage.

Herefter, kan du vælge at opsige dit abonnement uden beregning, eller du kan vælge at fortsætte dit abonnement, og dermed også fortsætte med at få adgang til streaming af film i alverdens genrer.

Det er altså ikke gratis for evigt, men med en god håndfuld streamingtjenester rundt omkring på nettet, kan man naturligvis komme langt med at oprette en gratis film streaming konto på skift indtil man har prøvet dem alle af, og derefter kan tage en beslutning på et oplyst grundlag.

Udnyt muligheder og spar penge – stream film gratis i dag.

Sådan finder du den helt rigtige film

Streamingtjenesterne har det med ikke at vise dig alle de film, som de nu engang har til rådighed. Det gør de typisk fordi, de baseret på en eller anden algoritme, har besluttet sig for, at de film som du bliver vist, det er de film, som det er mest sandsynligt, at du vil se.

Det betyder dog også, at hvis de ikke lige rammer helt plet med deres algoritme, så kan det være kompliceret at finde den helt rigtige film. Det er dog heldigvis slet ikke umuligt.

Samtlige streamingtjenester giver dig nemlig muligheden for at udforske de enkelte filmkategorier, som filmene er delt op i. På C More er det for eksempel actionfilm, thrillere, komedier, drama, gys, dokumentar, børnefilm og meget mere. Viaplay har en lignende opdeling af deres film.

På den måde, kan du allerede her bevæge dig lidt over i det, som du er på udkig efter. Er du for eksempel i humør til at grine, så er det klart at det er komedierne, der sandsynligvis kan hjælpe dig bedst på vej. Mens du nok ikke kommer langt med en komedie til Halloween festen.

Er du mere til pladderromantiske film, så kan du for eksempel vælge romantik-kategorien på Viaplay, og dermed få direkte adgang til alle deres absolut mest romantiske film. På den måde kan det være nemmere at finde den helt rigtige film til din filmaften.

Derudover, så er samtlige streamingtjenester, som du finder, naturligvis også udstyret med en søgefunktion. Det betyder, at du kan søge på titel, skuespillere, instruktører og lignende. Dermed, kan du hurtigt finde ud af, præcis hvilken film du skal streame, for at se Channing Tatum i bar overkrop eller Megan Fox i en ekstra tætsiddende tanktop.

Find den helt rigtige streaming film.

Streaming af film for alle

Mange går måske og tror, at film streaming kun er for de unge. Men nej, det er faktisk for alle. Der er masser af fantastiske film til både ældre, men faktisk også til børn. Ofte, er streamingtjenesterne udstyret med en børnesektion, hvor du finder alle Disneys største filmhits, som Løvernes Konge, Toy Story, og mange flere. Herudover, finder du også nyere animationsfilm og serier, som gør det til en leg at holde børnene underholdt.

Det er altså ikke kun for unge teenagere, der længes efter sexede skuespillere og en udfordrende handling. Nej, der er noget børn, og der er så sandelig også masser af underholdende og virkelig gode film til folk i alle aldre. Og hvis man er interesseret i at blive klogere, så har man, som nævnt, også muligheden for at se spændende dokumentarer.

Så streaming af film er for alle – ung som gammel.

Spørgsmål og svar om streaming af film

Hvor meget data bruges der ved streaming af film?

Det er svært at sige konkret, hvor meget data der bruges ved streaming af film, da det kan afhænge af mange forskellige faktorer. En tommelfingerregel er dog, at man bruger omtrent 1 GB data pr. time, når man streamer film i HD-opløsning.

Hvad betyder streaming af film?

Når man streamer en film, så betyder det, at man via internettet tilgår en film, der ligger på en server hos eksempelvis Viaplay, C More eller en anden streamingtjeneste. Man downloader ikke filmen, men ser den i sin browser eller i en app, ligesom man kender det fra eksempelvis YouTube.

Hvad koster film streaming?

Prisen på film streaming kan variere meget, alt efter hvor man vælger at streame sine film. Nogle gange kan det fungere som et abonnement, hvor man betaler alt mellem 50 kroner og 300 kroner om måneden, men det kan også være ved at leje en film for et engangsbeløb.

Toplister: Din genvej til de bedste film

Viaplay film

Netflix film

HBO film

Danske film