Badminton i TV: Oplev topklasse badminton i dit fjernsyn

Vil du gerne følge med i badminton i TV, skal du sikre, at du har en tv-pakke, der indeholder de rette kanaler. Det er nemlig ikke alle tv-pakker, hvor der er taget højde for, at man skal kunne se badminton.

Heldigvis er rettighederne til badminton på TV samlet hos en enkelt aktør. Derfor vil du opleve, at der faktisk ikke er behov for en stor tv-pakke. Med andre ord er det ikke svært at være badmintonfan i Danmark.

Se badminton i TV hver uge

Der bliver spillet rigtig mange turneringer i badminton i løbet af en sæson. Derfor vil det faktisk kunne lade sig gøre at se badminton i fjernsynet stort set hver uge.

I og med, at det er en indendørs sport, vil du dog opleve, at det er begrænset, hvor meget badminton, der sendes om sommeren. Det sendes dog, men dog i et mindre omfang end ved de øvrige årstider.

Se badminton i TV med en af følgende tv-pakker:

Vi henviser udelukkende til udbydere af tv og / eller streaming, som vi har et kommercielt samarbejde med. Resultaterne er sorteret efter, hvilke aftaler vi har med de enkelte udbydere, og dermed kan en udbyder købe sig til en bedre placering.
1
Allente Allente Stream Flex 2 / 1 måned gratis
19+3 TV-kanaler
0 kr. Oprettelse
529 kr. Pris pr. md.
2645 kr. Min. pris
2
Allente Allente Stream Flex 4 / 1 måned gratis
19+5 TV-kanaler
0 kr. Oprettelse
629 kr. Pris pr. md.
3145 kr. Min. pris
3
Norlys Vælg 4
4 TV-kanaler
0 kr. Oprettelse
249 kr. Pris pr. md.
498 kr. Min. pris
4
Norlys Vælg 8
8 TV-kanaler
0 kr. Oprettelse
399 kr. Pris pr. md.
798 kr. Min. pris
5
Norlys Vælg 20
20 TV-kanaler
0 kr. Oprettelse
649 kr. Pris pr. md.
1298 kr. Min. pris

Badminton i TV i dag

Til trods for, at der bliver spillet en del badminton på højt plan, kan der ikke stilles en garanti for, at der også er badminton i TV i dag. Der er dog en god chance for, at det er tilfældet.

Er du i tvivl om, hvorvidt der vises badminton i TV i dag, er det dog ganske nemt at finde ud af. Du kan nemlig blot åbne en tv-guide, der kan sorteres efter sportsgren. Dermed kan du få overblik over de badmintonkampe, der vises i nærmeste fremtid.

Badminton i tv

Oplev de største badmintonturneringer i TV – fra Swiss Open til EM i badminton

Da badminton er en ganske populær sport i Danmark, er der selvfølgelig rig mulighed for at følge det i TV. Det gælder blandt andet for EM i badminton, men også turneringer som Swiss Open og Danish Open.

Er du stor badmintonfan, har du derfor ikke nogen grund til at være bekymret for, hvorvidt du ender med at gå glip af turneringer, fordi de ikke bliver vist på dansk TV. Det hører sig nemlig sjældenhederne til, at det er aktuelt.

Badmintonkamp

Disse kanaler viser badminton

Det er TV 2, der sidder på en stor del af rettighederne til badminton i Danmark. Derfor er det også på deres kanaler, at de fleste turneringer og kampe vises.

Ønsker du at have de bedste forudsætninger for at kunne følge med i samtlige turneringer, som danske spillere som Anders Antonsen og Viktor Axelsen deltager i, skal du derfor have en tv-pakke med både TV 2, TV 2 Sport og TV 2 Sport X. Så er du dækket rigtig godt ind. Du kan evt. også købe adgang til TV 2 Play, så du kan streame kampene.

Spørgsmål og svar om badminton i TV

Hvilke fordele er der ved at se badminton på TV?

At se badminton på dansk TV har den fordel, at du kan følge med live. Hertil har det også den fordel, at det som regel er danske kommentatorer, der kommenterer kampene.

Skal jeg have en TV pakke for at kunne se badminton i TV?

Det er ikke et krav, at du har en tv-pakke, hvis du vil se badminton i TV. Du kan nemlig også få en streamingtjeneste som TV 2 Play, der gør det muligt at se badminton live.