Boxer TV

Boxer TVDet er svært at komme udenom Boxer TV, når man skal finde den rette TV-pakke. Ser du af og til reklamer, så har du højst sandsynligt stiftet bekendtskab med Robert, som spreder budskabet om Boxer til hele landet.

Med Boxer TV bestemmer du ene og alene, hvilket kanaler der skal være i netop din TV-pakke. Boxer ligger vægt på, at ingen er ens, når det gælder tv. Derfor kan man forvente stor valgfrihed samt et væld af muligheder.

Boxer er blandt de største TV selskaber i Danmark med omkring 325.000 kunder. Danskerne har haft mulighed for at vælge en TV-pakke fra Boxer siden 2006.

Vælg selv dine kanaler med Boxer TV

Med Boxer får du mulighed for at sammensætte din personlige TV løsning. Du kan udelukkende tænke på dine og din families behov og TV vaner. Denne løsning hedder Boxer Flex og er en interessant løsning for rigtig mange danskere. Du kan vælge kanaler og skifte dem ud, som det passer dig. For hvert kanal du vælger, koster det et månedligt gebyr. Bindingsperioden er på 6 måneder, hvorefter du enten kan vælge at beholde eller fravælge en eller flere kanaler. Du kan frit vælge mellem 18 kanaler, som bl.a. omfatter TV2, MTV, Disney Channel og TV2 Zulu.

Faste TV-pakker

Er du ikke interesseret i at sammensætte din egen TV-pakke, kan du vælge en af de færdige løsninger fra Boxer. Der bliver taget hensyn til forskellige hensyn, hvad angår både TV vaner og økonomi. I øjeblikket findes der tre spændende boxer tv tilbud, som er henholdsvis Mini, Mix og Max. Disse 3 boxer TV-pakker adskiller sig fra hinanden på antal kanaler og prisen.

Obligatoriske kanaler i de færdige TV-pakker:

  • DR1
  • DR2
  • DR3
  • DR Ultra
  • DR Ramasjang
  • DRK

Mini: Hvis du primært ser de mest populære danske TV kanaler, så vil Boxer Mini være det oplagte valg for dig. Udover de 6 obligatoriske kanaler, får du yderligere 10 populære kanaler. Der er bl.a. tale om TV2, TV3 og Kanal 5. Er det ikke tilstrækkeligt med denne løsning, kan du enten vælge at købe tillægskanaler eller vælge en større pakke.

Mix: Har man brug for en lidt større løsning, kan Boxer Mix meget vel være den rette TV-pakke. Pakken er specielt egnet til børnefamilier, da der både er kanaler for børn og voksne. Du kan opleve både børneprogrammer, sport, nyheder, musik, film og serier med Boxer Mix. Pakken indeholder 19 kanaler udover de obligatoriske TV kanaler.

Max: Her finder du Boxers største TV-pakke med hele 32 kanaler + de 6 danske kanaler. Du får et stort udvalg af både danske- og udenlandske kanaler, hvor der er underholdning døgnet rundt. Det er desuden muligt at tilføje Boxer C More, hvis du gerne vil se premierefilm helt uden afbrydelser. Med i prisen får du adgang til C More arkiv med fantastiske TV oplevelser.

Øvrige tv tilbud

Boxer Bio: Her får du adgang til et enormt udvalg af film og serier fra henholdsvis Nordisk Film og SF Anytime. Boxer Bio rummer 3500 film og serier, så der er nok at vælge mellem. Du får mulighed for at optage programmer, spole og sætte på pause samt lave din egen kanalliste.

Boxerflex8: Du vælger selv 8 kanaler, som du finder mest interessant. Skulle du fortryde de valgte kanaler, kan du heldigvis skifte hver måned.

Sådan fungerer Boxer TV

Hvis du vil se Boxers HD-kanaler skal du have et HD-godkendt tv. Det kræver, at du har et fjernsyn med DVB-T2. Er du i tvivl om dit tv er godkendt, kan du finde ud af det på Boxers hjemmeside.

Du kan få adgang til Boxers produkter i hele landet, da Boxer tv dækker mellem 99,2-99,5 % procent af Danmark. For at kunne se Boxer skal du have en antenne på taget eller loftet. Ved enkelte moderne antenner er det endda muligt at placere antennen indenfor.

Det er nødvendigt at have noget modtagerudstyr, som enten kan være en boxer tv antenne eller et TV modul fra Boxer. Slutteligt er det nødvendigt med et programkort for at få adgang til de valgte TV kanaler. Dette programkort er udstyret med en chip, som indeholder oplysninger om kanalerne i dit abonnement.

Kontaktoplysning:
Boxer TV A/S
Langebrogade 6E, 1. sal
DK-1411 København K
Website: www.boxertv.

Gå til forsiden og sammenlign tv-pakker i en stor oversigt.