Boxer TV

Boxer TVDet er svært at komme udenom Boxer TV, når man skal finde den rette TV-pakke. Ser du af og til reklamer, så har du højst sandsynligt stiftet bekendtskab med Robert, som spreder budskabet om Boxer til hele landet.

Med Boxer TV bestemmer du ene og alene, hvilket kanaler der skal være i netop din TV-pakke. Boxer ligger vægt på, at ingen er ens, når det gælder tv. Derfor kan man forvente stor valgfrihed samt et væld af muligheder.

Boxer er blandt de største TV selskaber i Danmark med omkring 325.000 kunder. Danskerne har haft mulighed for at vælge en TV-pakke fra Boxer siden 2006.

Norlys har erstattet Boxer: 

Vi henviser udelukkende til udbydere af tv og / eller streaming, som vi har et kommercielt samarbejde med. Resultaterne er sorteret efter, hvilke aftaler vi har med de enkelte udbydere, og dermed kan en udbyder købe sig til en bedre placering.
1
Norlys Vælg 4
4 TV-kanaler
0 kr. Oprettelse
199 kr. Pris pr. md.
398 kr. Min. pris
2
Norlys Vælg 8
8 TV-kanaler
0 kr. Oprettelse
349 kr. Pris pr. md.
698 kr. Min. pris
3
Norlys Vælg 20
20 TV-kanaler
0 kr. Oprettelse
599 kr. Pris pr. md.
1198 kr. Min. pris

Med Boxer får du mulighed for at sammensætte din personlige TV løsning. Du kan udelukkende tænke på dine og din families behov og TV vaner. Denne løsning hedder Boxer Flex og er en interessant løsning for rigtig mange danskere. Du kan vælge kanaler og skifte dem ud, som det passer dig. For hvert kanal du vælger, koster det et månedligt gebyr. Bindingsperioden er på 6 måneder, hvorefter du enten kan vælge at beholde eller fravælge en eller flere kanaler. Du kan frit vælge mellem 18 kanaler, som bl.a. omfatter TV2, MTV, Disney Channel og TV2 Zulu.

Faste TV-pakker

Er du ikke interesseret i at sammensætte din egen TV-pakke, kan du vælge en af de færdige løsninger fra Boxer. Der bliver taget hensyn til forskellige hensyn, hvad angår både TV vaner og økonomi. I øjeblikket findes der tre spændende boxer tv tilbud, som er henholdsvis Mini, Mix og Max. Disse 3 boxer TV-pakker adskiller sig fra hinanden på antal kanaler og prisen.

Obligatoriske kanaler i de færdige TV-pakker:

  • DR1
  • DR2
  • DR3
  • DR Ultra
  • DR Ramasjang
  • DRK

Mini: Hvis du primært ser de mest populære danske TV kanaler, så vil Boxer Mini være det oplagte valg for dig. Udover de 6 obligatoriske kanaler, får du yderligere 10 populære kanaler. Der er bl.a. tale om TV2, TV3 og Kanal 5. Er det ikke tilstrækkeligt med denne løsning, kan du enten vælge at købe tillægskanaler eller vælge en større pakke.

Mix: Har man brug for en lidt større løsning, kan Boxer Mix meget vel være den rette TV-pakke. Pakken er specielt egnet til børnefamilier, da der både er kanaler for børn og voksne. Du kan opleve både børneprogrammer, sport, nyheder, musik, film og serier med Boxer Mix. Pakken indeholder 19 kanaler udover de obligatoriske TV kanaler.

Max: Her finder du Boxers største TV-pakke med hele 32 kanaler + de 6 danske kanaler. Du får et stort udvalg af både danske- og udenlandske kanaler, hvor der er underholdning døgnet rundt. Det er desuden muligt at tilføje Boxer C More, hvis du gerne vil se premierefilm helt uden afbrydelser. Med i prisen får du adgang til C More arkiv med fantastiske TV oplevelser.

Øvrige tv tilbud

Boxer Bio: Her får du adgang til et enormt udvalg af film og serier fra henholdsvis Nordisk Film og SF Anytime. Boxer Bio rummer 3500 film og serier, så der er nok at vælge mellem. Du får mulighed for at optage programmer, spole og sætte på pause samt lave din egen kanalliste.

Boxerflex8: Du vælger selv 8 kanaler, som du finder mest interessant. Skulle du fortryde de valgte kanaler, kan du heldigvis skifte hver måned.

Flex vs Flex8 vs Max

Når man skal have TV kanaler fra Boxer, skal man vælge mellem deres tre pakker. De hedder henholdsvis Boxer Flex, Boxer Flex8 og Boxer Max. Hver især tilbyder de dig en række forskellige kanaler, som du helt selv vælger.

I vores lille miniguide nedenfor gennemgår vi dine forskellige muligheder, så du kan blive klogere på, hvilken af de tre Boxer TV pakker, der er den rette for dig.

Flex

Boxer Flex er den billigste variant, og er til dig, der ikke har brug for mange kanaler. Her betaler du en basispris på 109 kroner om måneden, og oven i det betaler du for hver kanal, du tilføjer.

Det er altså en fleksibel pakke, der gør det muligt for dig at vælge og betale for præcis det du ønsker, og ikke mere end det.

Skal du have mere end en håndfuld kanaler, bliver det dog hurtigt halvdyrt, og det kan være værd at overveje den midterste TV pakke.

Flex8

Den midterste TV pakke fra Boxer er nemlig Boxer Flex8. Som navnet antyder, har du her muligheden for at vælge 8 kanaler og streamingtjenester, som du vil have adgang til for et fast beløb om måneden.

Udvalget af kanaler er det samme som ved ovenstående pakke, men her betaler du altså ikke pr. kanal, men i stedet betaler du et fast beløb, som giver dig adgang til 8 kanaler. Det er som regel rigeligt for de fleste – især fordi det er muligt at vælge streamingtjenester, som, for mange, kan erstatte et par TV-kanaler.

Både med Flex8 og Flex kan man være heldig, at der af og til er streamingtjenester eller kanaler inklusiv i begrænsede perioder, uden at man behøver at betale for dem. Det åbner op for muligheden for at bruge sine penge på noget andet, og samtidig få adgang til en masse spændende underholdning og informativt indhold.

Max

Den dyreste TV pakke fra Boxer er Boxer Max, og her får du simpelthen adgang til hele udbyderens kanal- og streamingliste for ét fast beløb om måneden. Det er absolut her, hvor du får mest for pengene, hvorfor det er en populær løsning for mange.

Den tæller blandt andet streamingtjenesterne TV2 Play, Viaplay, Dplay, samt TV kanaler som TV2 og underkanaler, Kanal 4, Kanal 5, Kanal 6, Kanal 9, TV3 og underkanaler, Discovery Channel Eurosport 1 og 2, TLC; Animal Planet, Disney Channel, Nickelodeon og mange flere.

Sådan fungerer Boxer TV

Hvis du vil se Boxers HD-kanaler skal du have et HD-godkendt tv. Det kræver, at du har et fjernsyn med DVB-T2. Er du i tvivl om dit tv er godkendt, kan du finde ud af det på Boxers hjemmeside.

Du kan få adgang til Boxers produkter i hele landet, da Boxer tv dækker mellem 99,2-99,5 % procent af Danmark. For at kunne se Boxer skal du have en antenne på taget eller loftet. Ved enkelte moderne antenner er det endda muligt at placere antennen indenfor.

Det er nødvendigt at have noget modtagerudstyr, som enten kan være en boxer tv antenne eller et TV modul fra Boxer. Slutteligt er det nødvendigt med et programkort for at få adgang til de valgte TV kanaler. Dette programkort er udstyret med en chip, som indeholder oplysninger om kanalerne i dit abonnement.

Kontaktoplysning:
Boxer TV A/S
Langebrogade 6E, 1. sal
DK-1411 København K
Website: www.boxertv.

Gå til forsiden og sammenlign tv-pakker i en stor oversigt.

Spørgsmål og svar om Boxer TV

Hvad koster Boxer TV?

Boxer TV koster alt mellem 109 kroner om måneden og 629 kroner om måneden. Det afhænger af, om man vælger en fleksibel pakke med frit valg af kanaler, en pakke med alle TV-kanaler, som de udbyder, eller noget midtimellem.

Hvor mange Boxer kort kan man have?

Man kan i alt have tre Boxer kort samt to Boxer Børnekort. Det betyder, at der i alt kan ses fjernsyn på fem forskellige enheder. Det første Boxer kort fås ved oprettelse af abonnement, og de resterende kan købes efterfølgende for et engangsbeløb.

Hvordan opsiger man Boxer TV?

Hvis du ønsker at opsige Boxer TV, skal du kontakte deres nuværende ejere; Norlys. Dette kan blandt andet gøres på telefon (70 33 20 33), e-mail eller livechat på deres hjemmeside.

Hvem ejer Boxer?

Boxer var oprindeligt ejet af den svenske virksomhed Teracom Group. I 2017 blev Boxer dog solgt til det, der i dag hedder Norlys. Udover TV-kanaler, udbyder de også el, internet, naturgas og mere.