Fodbold streaming

Der var engang, hvor man skulle betale dyre domme for store TV-pakker, når man gerne ville se fodbold på fjernsynet. Heldigvis, er det ikke nødvendigt længere, da du i dag kan streame fodbold både live og efterfølgende ved hjælp af en lang række online streamingtjenester.

Dermed, behøver der ikke længere at være kamp om fjernsynet, da du blot kan tage tabletten i hånden eller tænde for computeren, og streame alle de fodboldkampe, som du overhovedet kunne drømme om. Og det bedste af det hele? Selvom, du er på campingferie i midten af ingenting, så kan du stadig se live fodbold, så længe du har en internetforbindelse eller data på telefonen.

Læs med videre og bliv klogere på streaming af fodbold via internettet. Vi kommer blandt andet ind på, hvilke fodbold streaming tjenester, som du kan benytte til at se dine fodboldkampe.

Her kan du streame fodbold:

Vi henviser udelukkende til udbydere af tv og / eller streaming, som vi har et kommercielt samarbejde med. Resultaterne er sorteret efter, hvilke aftaler vi har med de enkelte udbydere, og dermed kan en udbyder købe sig til en bedre placering.
1
Viaplay Total u/binding
0 TV-kanaler
0 kr. Oprettelse
499 kr. Pris pr. md.
499 kr. Min. pris
2
Viaplay Total m/binding
0 TV-kanaler
0 kr. Oprettelse
449 kr. Pris pr. md.
2694 kr. Min. pris

Hvad er fodbold streaming?

Kort og godt, så er fodbold streaming muligheden for at se fodbold via internettet. Det betyder, at du ikke længere behøver at være bundet til et TV, som modtager de rigtige kanaler. Med fodbold streaming kan du se alverdens fodbold via internettet.

Som nævnt ovenfor, betyder det, at du blandt andet kan se fodbold på din telefon, din tablet, din computer, men faktisk også på dit TV. Hvis du har et nyere TV, er det muligvis et smart TV, hvilket betyder, at det sandsynligvis kan gå på internettet og hente apps. Dermed, kan du også få muligheden for at streame fodbold på den store skærm.

Har du ikke et smart TV, så behøver du ikke at give helt op endnu. Du kan nemlig købe enten en Google Chromecast eller et Apple TV, og dermed stadig få mulighed for streaming af fodbold på TV’et.

Ligegyldig hvad, så slipper du for den dyre kanalpakke, samtidig med, at din fleksibilitet i forhold til vigtige fodboldkampe, bliver forbedret væsentligt. Det kan da vist kalde en win-win situation.

Bemærk: Du har også mulighed for at se fodbold i TV

Streaming af fodbold

Fordele og ulemper ved streaming af fodbold

Som med alt, så er der naturligvis både fordele og ulemper ved streaming af fodbold, sammenlignet med at se fodbold på TV. Vi har forsøgt at komprimere nogle af de vigtigste punkter til en lille liste nedenfor, hvor vi præsenterer dig for de fordele og ulemper, som vi vurderer vigtigst i forhold til din beslutning om, hvorvidt du skal skifte fra TV-kanaler til fodbold streaming tjenester.

Fordele

Her finder du vores liste over de væsentligste fordele ved at streame fodbold via internettet.

  • Du sparer penge ift. store TV-pakker
  • Du kan se fodbold, når og hvor det passer dig
  • Du kan se tidligere fodboldkampe, når det passer dig
  • Du kan streame fodbold til din telefon, tablet, computer og andre enheder, der kan gå på internettet
  • Du kan få adgang til masser af film og serier sammen med din fodbold streaming tjeneste

Ulemper

Men det er ikke altid guld og grønne skove, når det kommer til online streaming. Der er selvfølgelig også enkelte ulemper ved fodbold streaming.

  • Du mister adgang til øvrige TV-kanaler i din TV-pakke
  • Du kan risikere at få problemer med signalet, hvis din internetforbindelse ikke er hurtig nok
  • Der er ikke én enkeltstående fodbold streaming tjeneste, der sender alle fodboldligaer

Få adgang til fodbold streaming gratis i en begrænset periode

Det bedste ved at streame fodbold online, er uden tvivl, at du har muligheden for at prøve gratis fodbold streaming i en kortere periode. De forskellige fodbold streaming tjenester tilbyder nemlig en gratis prøveperiode, så du kan beslutte dig for, hvorvidt deres produkt, deres funktioner og deres indhold passer til det du leder efter.

Derfor, behøver du ikke at bruge penge på en online streaming tjeneste, hvis ikke de sender det fodbold, som du vil se, eller hvis de af andre årsager ikke lever op til dine behov. Det er i øvrigt en af de kæmpe fordele, som der er, ikke bare ved fodbold streaming, men også ved streaming af film og serier på nettet.

Så hvis du overvejer at skifte fra dyre TV-kanaler til en eller flere billige fodbold streaming tjenester på internettet, så kan du helt gratis og uforpligtende benytte dig af deres prøveperiode til at finde ud af, om det er noget for dig. På den måde koster det dig ingen penge at skifte, før du er 100% sikker på, at du er klar på at streame Champions League via internettet.

Her kan du streame fodbold

Fodbold streamingMen hvor kan man egentligt streame fodbold via internettet? Det er en rimelig relevant oplysning, som du selvfølgelig får med herfra. Der er en lille håndfuld af streaming tjenester, der giver dig muligheden for at streame alle de fodboldkampe, som du kan forestille dig.

Nogle af disse streamingtjenester kender du måske allerede, andre er måske nye for dig. Fælles for dem alle er, at de er 100% gearet til at sørge for, at du kan se fodbold når du vil, og hvor du vil. Vi har naturligvis skrevet en dybdegående anmeldelse af samtlige af disse fodbold streaming tjenester, og du kan overveje at læse disse anmeldelser, inden du vælger, hvilken fodbold streaming side, der er den rigtige for dig.

Streaming af fodbold på Viaplay

En af de helt store spillere blandt streamingtjenester i Danmark er Viaplay. De har alverdens nye og gamle film, store serier og ikke mindst en masse sport. Her kan du nemlig streame masser af fodbold, fighting, e-sport, golf, cykling, amerikansk fodbold, basketball, motorsport og meget mere.

Men nu er det fodbold, som det handler om i dag. På Viaplay kan du se den tyske Bundesliga, den engelske Championship-liga og Champions League, den franske Ligue 1 (Division 1), samt mange flere. Det er altså et rigtig godt udgangspunkt, hvis du vil streame fodbold på nettet. Der er altså både streaming indhold til dig der kan lide engelsk fodbold, tysk fodbold og fransk fodbold.

Strive Sport

Er du mere til spansk fodbold, så kan det være, at du skal overveje at vælge Strive Sport som din foretrukne fodbold streaming tjeneste. De har nemlig anskaffet sig rettighederne til La Liga. Derudover, er det også her, at du kan se kampe fra Serie A og MLS.

Det betyder, at hvis du er interesseret i at se de helt store spanske hold som Barcelona, AC Milan og mange flere, så er det her at du skal lægge dine penge for et fodbold streaming abonnement. Og hvis du gerne vil følge Zlatan Ibrahimović, så er det altså også på Strive Sport det foregår, når han spiller i MLS.

Her kan du streame fodbold:

Vi henviser udelukkende til udbydere af tv og / eller streaming, som vi har et kommercielt samarbejde med. Resultaterne er sorteret efter, hvilke aftaler vi har med de enkelte udbydere, og dermed kan en udbyder købe sig til en bedre placering.
1
Viaplay Total u/binding
0 TV-kanaler
0 kr. Oprettelse
499 kr. Pris pr. md.
499 kr. Min. pris

Sådan kommer du i gang med at streame fodbold

Er du interesseret i at give fodbold streaming et forsøg? Så får du her en lille guide til at komme i gang. Det er heldigvis slet ikke så svært, så der behøver ikke at gå meget mere end 5 minutter fra du læser det her, til du kan streame din første fodboldkamp.

Det første du gør, er at udnytte at du kan få gratis fodbold streaming i op mod 30 dage. Gå til en, eller flere, af de fodbold streaming tjenester, som vi har nævnt, eller som du kender, for at oprette en profil. I den forbindelse vil de tilbyde dig en prøveperiode på 14 dage til 30 dage, alt efter hvilken udbyder, der er tale om.

Dermed, får du lige et par uger eller 4 til at teste tjenesten af, og samtidig nyde godt af fodbold streaming gratis, hvilket man ikke skal klage over. Hvis du herefter, har besluttet dig for, at du gerne vil beholde dit streaming abonnement, så behøver du ikke at foretage dig noget aktivt. Hvis du derimod, har besluttet dig for at fodbold streaming ikke er noget for dig, eller at den pågældende fodbold streaming tjeneste ikke lige lever op til dine forventninger, så opsiger du blot abonnementet og går tilbage til dine TV-kanaler eller til en anden fodbold streaming tjeneste.

Spørgsmål og svar om fodbold streaming

Er det muligt at streame fodbold gratis?

Ja, det er muligt at streame fodbold gratis - men ikke alle kampe. Det sker af og til, at fodboldkampe bliver vist på DR. Her vil du altid kunne streame dem gratis via DRTV. Ligeledes er der streamingtjenester, der giver gratis adgang mod visning af reklamer eller som prøveperiode.

Hvem sender Superliga?

Superliga kan følges på TV3 Sport, TV3 Max, TV3+, Canal 9 og Eurosport 2. Det kan ligeledes streames via streamingtjenesten Viaplay, som samtidig har et stort udvalg af andet sport samt serier og film.

Hvem sender Premier League?

Premier League sendes på tv-kanalerne TV3+, TV3 Sport, TV3 Max og Xee. Kampene kan ligeledes streames via Viaplay, hvis man har det rette abonnement (sportspakken). Her kan man også få adgang til anden sport og naturligvis også serier og film.