Paradise Hotel

Måske har du allerede hørt om den populære reality serie kaldet Paradise Hotel? Hvis ikke, så vil vi i denne artikel gerne informere vores læsere om, hvordan denne populære reality serie udspiller sig samt hvad der har gjort, at serien i øjeblikket er en fast del af mange menneskers tv-rutine. Dette gælder ikke bare i Danmark, men så sandelig også i resten af verden. Paradise Hotel er nemlig et program, der produceres og vises i mange europæiske lande såsom Norge, Sverige og Tyskland. Herunder kan du læse meget mere om, hvorfor denne serie er blevet så populær, og for de læsere der er interesseret, hvor man kan finde serien henne.

Her kan du streame Paradise Hotel:

Vi henviser udelukkende til udbydere af tv og / eller streaming, som vi har et kommercielt samarbejde med. Resultaterne er sorteret efter, hvilke aftaler vi har med de enkelte udbydere, og dermed kan en udbyder købe sig til en bedre placering.
Viaplay
Viaplay Total m/binding
0

Antal kanaler

Ja

Streamingtjenester

6 mdr.

Bindingsperiode

Spar 50 kr. om månedenSuperligaBundesligaPremier LeagueSport fra hele verdenBørneindholdNye film og serierGratis oprettelseStream i hele EU
449 DKK

Pris pr. måned

Oprettelse: 0 DKK
Mindstepris: 2694 DKK
Stream sport hver dag
Viaplay
Viaplay Total u/binding
0

Antal kanaler

Ja

Streamingtjenester

Ingen

Bindingsperiode

Gratis oprettelseIngen bindingSuperliga fodboldBundesligaPremier LeagueKæmpe sportsudvalgBørneindholdNye film og serier
499 DKK

Pris pr. måned

Oprettelse: 0 DKK
Mindstepris: 499 DKK
Prøv 1 uge gratis
Viaplay
Viaplay Film & Serier
0

Antal kanaler

Ja

Streamingtjenester

Ingen

Bindingsperiode

Gratis oprettelseBørneindholdStream i hele EUReality TVNye film og serier
149 DKK

Pris pr. måned

Oprettelse: 0 DKK
Mindstepris: 149 DKK

Det handler Paradise Hotel om

Paradise Hotel er som sagt et reality program, der tager udgangspunkt i en række almindelige danskere. De medvirkende bor under hele programmet på et eksklusivt hotel i udlandet, og der er dermed sat rammerne for en masse intriger og drama. I programmet gælder det om at danne alliancer og sidenhen sende hinanden hjem fra hotellet. Det gælder dermed om at være den sidste tilbage på hotellet, hvis man vil vinde den flotte pengepræmie.

Cocktails

Som programmet skrider frem, vil man som seer komme til holde med nogle af deltagerne og endda selv finde på planer for, hvordan den ene efter den anden kan sendes hjem. Undervejs i programmet vil der komme mindre udfordringer for deltagerne, der har til formål at skabe drama i de nye venskaber. Dette er både med til at øge spændingen for seerne men også for at skærpe konkurrencen. I slutningen af hvert program vil der typisk blive sendt en deltager hjem, og der vil dermed konstant være en foranderlig deltagergruppe.

I de seneste år har denne reality serie opnået stor succes på dens spændende konkurrenceopsætning og ikke mindst de finurlige deltagere, der bliver castet til programmet. Derudover tiltrækker serien en masse seertal på deres omhyggelige opsætning af drama, kærlighed og knuste forhold.

Her kan du se Paradise Hotel

Lyder Paradise Hotel som noget for dig? Så kan du roligt se med, når den nye sæson begynder.

Da denne serie er blevet så populær, er der også garanti for, at du kan få lov til at se Paradise Hotel i 2020, 2021 og 2022. Hvert år udkommer der nemlig en ny sæson af programmet, og her har du rig mulighed for at følge med i, hvad der nu skal ske på det eksklusive hotel.

Dette kan du både gøre på dit fjernsyn, men du kan også nemt streame serien på din tablet eller smartphone. Dette gør du ved at oprette et abonnement til din favorit streaming tjeneste, og herfra kan du se alle de afsnit af Paradise Hotel, som du har lyst til. Her anbefaler vi dig at tage et kig på den populære streaming tjeneste Viaplay, som sidder inde med alle sæsoner af Paradise Hotel – også dem der kommer i 2020, 2021 og 2022. På Viaplay kan du få lov til at se med på et par afsnit af Paradise Hotel, inden du beslutter dig for, om denne serie er noget for dig.

Er du vild med Paradise Hotel?

Så er der gode nyheder: I dag er der nemlig et væld af spændende reality-serier, der læner sig op af Paradise Hotels dramafyldte koncept. Denne type af serier og konkurrencer findes på mange af de aktuelle streaming sider såsom Hayu. Her kan du nemlig se med på alle de populære udenlandske reality-serier, der har den samme mængde spændende drama og koncept som Paradise Hotel. Vi garanterer for timevis af underholdning med de mange reality-serier, du kan finde online. Familien fra Bryggen vil sandsynligvis også være noget for dig, hvis du er til reality og underholdning.

Spørgsmål og svar om Paradise Hotel

Hvor ligger Paradise Hotel?

Paradise Hotel bliver optaget i det smukke kystområde Costa Careyes, der en del af byen Chamela, der ligger i delstaten Jalisco i Mexico. Byen ligger mellem de to større byer Puerto Vallarta og Manzanillo.

Hvornår kommer der en ny sæson af Paradise Hotel?

Hvert år udkommer en ny sæson af Paradise Hotel, som er et af de realityprogrammmer, der har været sendt i længst tid. Den første sæson blev sendt til 2005, men siden da har programmet udviklet og forandret sig på flere punkter. Paradise Hotel har bl.a. skiftet navn til Paradise.