Familien fra Bryggen

Familien fra Bryggen må siges at være den danske udgave af det klassiske family reality show kendt fra USA. I den amerikanske tv-branche har man nemlig med tiden udviklet en tradition for at følge særlige og unikke familier, der skiller sig ud fra normen. Familierne kan skille sig ud fra normen på mange måder – det kan enten være på grund af særlig rigdom, unikke personligheder, eller bare fordi de er kendte og har etableret en stjernestatus. Som nævnt, så har vi her i Danmark vores egen reality familie, som uge for uge bliver fulgt tæt af et tv-hold.

Her kan du streame Familien fra Bryggen:

Vi henviser udelukkende til udbydere af tv og / eller streaming, som vi har et kommercielt samarbejde med. Resultaterne er sorteret efter, hvilke aftaler vi har med de enkelte udbydere, og dermed kan en udbyder købe sig til en bedre placering.
Viaplay
Viaplay Total m/binding
0

Antal kanaler

Ja

Streamingtjenester

6 mdr.

Bindingsperiode

Spar 50 kr. om månedenSuperligaBundesligaPremier LeagueSport fra hele verdenBørneindholdNye film og serierGratis oprettelseStream i hele EU
449 DKK

Pris pr. måned

Oprettelse: 0 DKK
Mindstepris: 2694 DKK
Stream sport hver dag
Viaplay
Viaplay Total u/binding
0

Antal kanaler

Ja

Streamingtjenester

Ingen

Bindingsperiode

Gratis oprettelseIngen bindingSuperliga fodboldBundesligaPremier LeagueKæmpe sportsudvalgBørneindholdNye film og serier
499 DKK

Pris pr. måned

Oprettelse: 0 DKK
Mindstepris: 499 DKK
Prøv 1 uge gratis
Viaplay
Viaplay Film & Serier
0

Antal kanaler

Ja

Streamingtjenester

Ingen

Bindingsperiode

Gratis oprettelseBørneindholdStream i hele EUReality TVNye film og serier
149 DKK

Pris pr. måned

Oprettelse: 0 DKK
Mindstepris: 149 DKK

Hvem er Familien fra Bryggen?

Som nævnt, så er en af hovedingredienserne til en god reality serie et par unikke og særlige personligheder. Det må man sandelig også sige, at Familien fra Bryggen besidder. Familien består af Linse Kessler, hendes datter Stephanie, svigersøn Cengiz og lille Alba. Linse Kesslers mor Mopper var også en fast del af reality serien i mange år frem til hendes død i 2018. Da serien havde sin start, kunne man også få lov at se lidt til en af Danmarks bedste boksere Mikkel Kessler, idet han i realiteten også er en del af denne familie, med rollen som Linses lillebror, men en fast personlighed i serien blev han aldrig. Familien har i mange år haft base på Islands Brygge i København, men er siden flyttet ud i forstæderne for at få bedre plads til deres voksende familie.

Familien fra Bryggen består dermed af både ildsjæle og skøre personligheder. Linse Kessler må siges at være den klare anfører i familien, og hun er da også den, der får sat gang i en masse projekter undervejs i serien. Helt generelt kan man sige, at serien følger en familie i tykt og tyndt, og man får lov til at se selv de sværeste perioder igennem deres liv. Krydret med sjove formuleringer og skøre eventyr til udlandet er dette reality show nok en af de bedst kendte i Dansk TV.

Er du interesseret i at se Familien fra Bryggen?

Nu spørger du måske: Hvor kan man se Familien fra Bryggen? Hvis du er interesseret i at se med, når familien finder på nye sjove løjer, så kan du med fordel gå på Viaplay og finde en sæson, der fænger din interesse. På Viaplay kan du se online reality shows og altså også få muligheden for at følge med i Familien fra Bryggen.

Inspirationen kommer fra USA

Som nævnt tidligere, så kommer konceptet bag, det at følge en kendt familie, fra USA, hvor der i øjeblikket kører et væld af reality-serier med samme baggrund. Går du for eksempel på streaming tjenesten Hayu kan du få lov til at se kendte serier som for eksempel The Kardashians eller Real Housewives of Beverly Hills. Disse to eksempler har samme koncept som Familien fra Bryggen og følger dermed kendte og rige familier i deres hverdag.

Spørgsmål og svar om Familien fra Bryggen

Hvor gammel er Linse fra Familien fra Bryggen?

Linse Kessler, der er født under navnet Lenina Christiansen, er kendt fra tv-serien Familien fra Bryggen. Hun er født den 31. marts 1966 i København.

Hvornår havde Familien fra Bryggen premiere?

Familien fra Bryggen er en populær tv-serie, der sendes på TV3 og Viaplay. Programmet har kørt siden 2011, men blev efter 19 sæsoner sat på pause i 2021. Pausen varede dog kun et år, da tv-serien vendte tilbage i 2022.

Hvor mange sæsoner er der lavet af Familien fra Bryggen?

Man kan ikke komme udenom, at Familien fra Bryggen er en populær tv-serie, der følges af mange. Siden den spæde start i 2011 er det derfor blevet til i alt omkring 200 afsnit, der fordeler sig på 20 sæsoner.