Familien fra Bryggen

Familien fra Bryggen må siges at være den danske udgave af det klassiske family reality show kendt fra USA. I den amerikanske tv-branche har man nemlig med tiden udviklet en tradition for at følge særlige og unikke familier, der skiller sig ud fra normen. Familierne kan skille sig ud fra normen på mange måder – det kan enten være på grund af særlig rigdom, unikke personligheder, eller bare fordi de er kendte og har etableret en stjernestatus. Som nævnt, så har vi her i Danmark vores egen reality familie, som uge for uge bliver fulgt tæt af et tv-hold.

1
Viaplay Film & Serier
0 TV-kanaler
0 kr. Oprettelse
119 kr. Pris pr. md.
119 kr. Min. pris
2
Viaplay Viaplay Total
0 TV-kanaler
0 kr. Oprettelse
449 kr. Pris pr. md.
449 kr. Min. pris

Hvem er Familien fra Bryggen?

Som nævnt, så er en af hovedingredienserne til en god reality serie et par unikke og særlige personligheder. Det må man sandelig også sige, at Familien fra Bryggen besidder. Familien består af Linse Kessler, hendes datter Stephanie, svigersøn Cengiz og lille Alba. Linse Kesslers mor Mopper var også en fast del af reality serien i mange år frem til hendes død i 2018. Da serien havde sin start, kunne man også få lov at se lidt til en af Danmarks bedste boksere Mikkel Kessler, idet han i realiteten også er en del af denne familie, med rollen som Linses lillebror, men en fast personlighed i serien blev han aldrig. Familien har i mange år haft base på Islands Brygge i København, men er siden flyttet ud i forstæderne for at få bedre plads til deres voksende familie.

Familien fra Bryggen

Familien fra Bryggen består dermed af både ildsjæle og skøre personligheder. Linse Kessler må siges at være den klare anfører i familien, og hun er da også den, der får sat gang i en masse projekter undervejs i serien. Helt generelt kan man sige, at serien følger en familie i tykt og tyndt, og man får lov til at se selv de sværeste perioder igennem deres liv. Krydret med sjove formuleringer og skøre eventyr til udlandet er dette reality show nok en af de bedst kendte i Dansk TV.

Er du interesseret i at se Familien fra Bryggen?

Nu spørger du måske: Hvor kan man se Familien fra Bryggen? Hvis du er interesseret i at se med, når familien finder på nye sjove løjer, så kan du med fordel gå på Viaplay og finde en sæson, der fænger din interesse. På Viaplay kan du se online reality shows og altså også få muligheden for at følge med i Familien fra Bryggen.

Inspirationen kommer fra USA

Som nævnt tidligere, så kommer konceptet bag, det at følge en kendt familie, fra USA, hvor der i øjeblikket kører et væld af reality-serier med samme baggrund. Går du for eksempel på streaming tjenesten Hayu kan du få lov til at se kendte serier som for eksempel The Kardashians eller Real Housewives of Beverly Hills. Disse to eksempler har samme koncept som Familien fra Bryggen og følger dermed kendte og rige familier i deres hverdag.