Dplay

Dplay er en forholdsvis ung streamingplatform, der med sit brede udvalg af fede programmer vil konkurrere med nogle af de helt store streamingtjenester i Danmark. Dplay blev lanceret i 2015, og netværket bag er Discovery Networks, der også ejer mange andre tv-kanaler, som du måske allerede kender. De står blandt andet bag kanalerne Discovery Channel og Animal Planet samt den danske Kanal 4, hvor du finder alverdens underholdende programmer.

Få adgang til discovery+ (er slået sammen med Max) via Norlys:

Vi henviser udelukkende til udbydere af tv og / eller streaming, som vi har et kommercielt samarbejde med. Resultaterne er sorteret efter, hvilke aftaler vi har med de enkelte udbydere, og dermed kan en udbyder købe sig til en bedre placering.
Perfekt til sportsnørder og børnefamilier
Norlys
Norlys Vælg 20
20

Antal kanaler

Ja

Streamingtjenester

2 mdr.

Bindingsperiode

Superliga fodboldKort bindingsperiode5 valgfrie streamingtjenesterAlle dine yndlingskanaler samlet i én pakkeMasser af børnekanalerStream i hele EUSe golf, Formel 1 og ATP World Tour
649 DKK

Pris pr. måned

Oprettelse: 0 DKK
Mindstepris: 1298 DKK
Norlys
Norlys Vælg 8
8

Antal kanaler

Ja

Streamingtjenester

2 mdr.

Bindingsperiode

3 valgfrie streamingtjenesterViaplayGratis oprettelseOp til 5 enhederAdgang via app i hele EUMAXTV 2 PLAYMasser af sportskanaler
399 DKK

Pris pr. måned

Oprettelse: 0 DKK
Mindstepris: 798 DKK
Den bedste tv-pakke til prisen
Norlys
Norlys Vælg 4
4

Antal kanaler

Ja

Streamingtjenester

2 mdr.

Bindingsperiode

Superliga fodboldKort bindingsperiodeOp til 5 enhederUdskift kanaler hver måned1 valgfri streamingtjenesteAdgang via app i hele EU
249 DKK

Pris pr. måned

Oprettelse: 0 DKK
Mindstepris: 498 DKK

Dplay henvender sig til alle, der er til god underholdning, reality, spændende dokumentarer, sport og meget mere. Der er altså et bredt udvalg af forskellige slags serier og programmer på Dplay. Til forskel fra andre streamingtjenester, så kan du også bruge Dplay uden at betale for et abonnement. Så kan du udforske de mange fede programmer, der findes på siden.

Hvad er Dplay?

Par ser fjernsynDplay er en streamingtjeneste med mange forskellige slags programmer. Her finder du et hav af reality-underholdning, men også videnskabelige programmer, dokumentarer og krimiserier. Men Dplay adskiller sig fra andre streamingtjenester, du kender, med deres eftertragtede Sportspakke. Efter YouSee har mistet deres samarbejde med populære sportskanaler, så er Dplay en god erstatning for de sportsbegivenheder, du nu går glip af.

Dplay som streamingtjeneste vil være med i kampen om at være den førende streamingplatform blandt danskerne. Her finder du populære programmer i mange forskellige genrer, som du kan se, hvor du vil, og når du vil. Så kan du selv vælge og vrage mellem de mange programmer uden at betale en formue.

Det kan du se på Dplay

Dplay rummer mange forskellige typer af underholdning. Størstedelen består af reality-tv i alle afskygninger. Her finder du blandt andet nogle af de programmer, du også kender fra Kanal 5. Især reality-programmet Ex on the Beach er blevet populært hos de danske seere. Her finder du også kendte programmer som:

 • Mig og Min Mor
 • Singleliv
 • De Unge Mødre
 • Say Yes to the Dress
 • Plastikkongerne

Og så meget mere.

Det behøver ikke kun at være realityprogrammer – på Dplay kan du også se en masse andet spændende indhold. True Crime-serier er populære i dagens Danmark. Dplay har også en række spændende og mere seriøse programmer, der sætter fokus på kriminalitet og forbrydelser i Danmark. Her finder du også udenlandske programmer, som sætter fokus på videnskaben og alt muligt andet.

Kan du ikke få nok reality? Så finder du på Dplay også reality-programmer fra andre lande end Danmark. Der er tv til de næste mange måneder eller år. Hvorfor ikke se noget du ved, du elsker? På Dplay har de nemlig også en lang række af danskernes favoritprogrammer, som du måske troede var fortid. Så kan du atter fordybe dig i den underholdning, der lige er dig.

Dplay giver dig også adgang til sport. Her kan du se et hav af forskellige sportsgrene og følge med i lige de konkurrencer, der kan få adrenalinen til at pumpe. De byder på sport-tv i alle genrer som:

 • Cykelløb
 • Tennis
 • Fodbold
 • Atletik
 • OL
 • Dart

Og hvad der nu ellers kunne friste. Desuden får du med Dplay adgang til Eurosport 1 og Eurosport 2. Her kan du enten se din yndlingssport live eller gense det, hvis du er forhindret eller har andre planer.

Hvad koster et abonnement hos Dplay?

For at se de underholdende programmer på Dplay, behøver du ikke have et login. Her finder du nemlig en masse programmer, der kan ses gratis. De er markeret med et lille mærke, der indikerer, at de er gratis. Men hvis du gerne vil have adgang til de spændende serier uden begrænsninger, skal du have fat i et abonnement.

På Dplay finder du to forskellige slags abonnementer; Underholdning og Sport & Underholdning. Med Underholdning får du adgang til alle de underholdningsprogrammer, du kunne tænke dig at se. Det er både danske og udenlandske programmer og kanaler. Vil du have et premium-medlemskab til Dplay, skal du betale 99 kroner om måneden. Dplay er altså en af de billigere streamingtjenester på markedet.

Vil du gerne se masser af sport? Så er pakken Underholdning formentlig ikke tilstrækkelig for dig. Med sportspakken får du adgang til alverdens forskellige sportsgrene, kanaler og meget mere. Skal du have fingrene i den eftertragtede sportspakke, skal du slippe 179 kroner om måneden. Igen et beskedent beløb hvis man sammenligner med mange andre streamingtjenester.

Det er både hurtigt og nemt at oprette et abonnement på Dplay. Først skal du tage stilling til, hvilket slags abonnement der er det rigtige for dig. Herefter indtaster du blot dine informationer og vælger et kodeord. Når du har indtastet dine betalingsoplysninger, er du klar til at se lige de programmer, du vil.

Hvordan kan jeg se Dplay?

Hvad end du har et abonnement til Dplay eller ej, har du rig mulighed for at se indhold på flere forskellige enheder. Dplay er tilgængelig via din internetbrowser som så mange andre streamingtjenester. Du skal bare åbne din computer og gå ind på deres hjemmeside, så er du klar.

Vil du hellere se Dplay fra din telefon eller tablet, kan du hente Dplay app, som giver dig mulighed for at se alt indholdet på dine mere bærbare enheder. Hvis du dertil har en Chromecast eller et Apple TV, kan du også kaste programmerne op på dit TV. Det betyder, at der kan være mange penge at spare ved at droppe de normale TV-kanaler og i stedet erstatte dem med et abonnement til Dplay.

Desuden kan du se Dplay, når du har lyst, og hvor du har lyst. Det kræver blot, at du har internetforbindelse. Og i modsætning til flere andre streamingtjenester, kan du sagtens se Dplay i hele Europa uden problemer. Så du behøver ikke at gå glip af Ex on the Beach, bare fordi du er på ferie.

Fra tid til anden kan du med en værdikode til Dplay få de første 30 dage gratis. Her får du samme adgang som premium-abonnenter. Så kan du selv vurdere, om Dplay kan levere den underholdning, du søger.

Hvad end du vælger Dplay free eller Dplay premium, har du rig mulighed for at se masser af spændende og underholdende indhold – både i Danmark og i udlandet. Med masser af sport, reality og serier er der lagt op til mange timers underholdning i selskab med Discovery Networks streamingtjeneste.


Rettigheder: Dplay DK

Spørgsmål og svar om Dplay

Hvad koster Dplay?

Dplay er faktisk gratis, hvis du kan nøjes med et bestemt udvalg af programmer. Vil du have fri adgang til alle deres programmer, live tv-kanaler og sportskanaler, så koster det naturligvis mere. Der er tale om et månedligt abonnement, hvor prisen er meget lig den, vi kender fra andre streamingtjenester.

Hvor mange brugere har Dplay?

Det vides ikke med sikkerhed, men en undersøgelse udført af Gallup fra 2020 viser, at 11 % af danskerne over 12 år har et abonnement hos Dplay. Dette tal kan naturligvis have ændret sig, men det antages dog, at det fortsat er relativt aktuelt.

Hvordan får man Dplay?

Den nemmeste måde at få Dplay på er ved at besøge deres hjemmeside og oprette et abonnement. Processen er rimelig lige til, da deres hjemmeside er meget brugervenlig. Man kan dog også vælge at anskaffe sig Dplay som en del af en bland-selv tv-pakke hos eksempelvis YouSee.