TDC TV

TDC TVVed at vælge TDC TV har du mulighed for at købe en samlet pakke, som indeholder både TV, telefoni og internet til en fordelagtig pris. TDC TV-pakker blev fornyligt opdateret, således at nu får en helt række nye muligheder, som tidligere TV-pakker ikke har indeholdt.

Med en TV-pakke fra TDC kan du både få TV TV Fiber og TDC TV Basic, så der er massere af muligheder at vælge imellem. TDC er en af Danmarks største udbydere indenfor TV, bredbånd og telefoni, så du kan altid være sikker på at være i trygge hænder.

Få en TV-pakke gennem TDC (de ejer YouSee):

Læs mere om YouSee Play →

Fire forskellige TDC TV-pakker med TV og bredbånd

TDC TV tilbyder forskellige pakker, som du kan vælge imellem, hvis du ønsker at kombinere TV og internet pakke. Helt konkret tilbydes der i øjeblikket fire forskellige TV-pakker med Basic, hvor den første og mindste af pakkerne indeholder 23 kanaler, telefoni samt bredbånd og TV. Du skal ved denne pakke betale et mindre oprettelsesgebyr.

Den anden TV internet pakke indeholder 42 kanaler samt internet og telefoni. Den tredje pakke indeholder 55 kanaler, og har også bredbånd og telefoni. Det specielle ved denne TV-pakke er dog, at den som den eneste af alle fire TV-pakker ikke har nogen binding overhovedet og samtidig ikke koster en krone i oprettelsesgebyr. Den fjerde og sidste pakke er den største af alle, og indeholder intet mindre end 69 kanaler, telefoni og bredbånd.

TIP: Læs vores guide på forsiden hvordan du finder den billigste tv-pakke til dit behov.

Kan jeg få TDC TV?

TDC TV via bredbåndDu tænker ganske givet og forståeligt: kan jeg så få TDC TV, når der tit kræves antenner eller paraboler for at kunne modtage mange kanaler. Heldigvis er det helt enestående og ekstremt smarte ved TDC TV, at du modtager dit TV via bredbånd. Dit TV signal modtages altså via dit internet, mens dit internet modtages via telefonstik. Dit TV signal kræver altså hverken, at du anskaffer dig en parabol på din husvæg eller trækker alverdens antennekabler i din bolig.

Denne måde at modtage de forskellige signaler på betyder med andre ord, at ALLE kan få TV fra TDC i sit hjem, da det eneste som kræves, er et gammeldags telefonstik, hvilket findes i stort set alle danske hjem. Der er ganske enkelt her tale om et banebrydende produkt indenfor danske TV-pakker, som mange konkurrenter til TDC sukker over.

Udover disse ovenstående fordele, kan TDC TV-pakker også prale med at have Danmarks største udvalg af TV kanaler blandt bredbånds- og TV udbydere. Du har herudover også mulighed for at få Viasats kanaler med i købet, hvilket kan være fordelagtigt for mange af de seere, der godt kan lide at se reality, sport og TV serier.

Rent praktisk kræver det som sagt ikke nogle antennekabler eller en parabolantenne på dit hus. Det eneste, som du derimod skal have er en TDC TV boks, som du skal tilslutte til et telefonstik, således at du gennem boksen kan modtage TV signalet i sidste ende. Ligeledes er det værd at bemærke, at du til enhver tid altid kan vælge at skifte gratis til en anden TV-pakke, hvis dine ønsker eller behov pludselig skulle ændre sig.

TDC TV er blevet lagt sammen med YouSee. Læs mere om YouSee TV

TDC TV – en smart løsning efter dine behov

TDC TV kan kort fortalt siges at være en smart og funktionel løsning, der tilpasser sig dine behov. Du har ligeledes en stor frihed inkluderet, hvis du bestiller et produkt hos TDC. Dette giver eksempelvis udslag i, at du selv kan vælge, hvorvidt du vil have mobilt eller fastnet telefoni. Vælger du mobiltelefoni, får du 4 timer at tale for om måneden. Hvis du omvendt vælger fastnet, betaler du derimod en fast og lav pris pr. opkald til alle danske numre (disse skal være fastnetnumre).

Friheden oplever du også med denne TV løsning ved, at du får mulighed for at pause, spole og optage live TV efter præferencer. De optagede udsendelser gemmes på den harddisk, som sidder monteret i din TV boks, hvorefter du nemt kan gense disse, hvis du eksempelvis ikke har været hjemme på et givent tidspunkt, hvor din yndlingsserie kommer. Samtidig har du også adgang til TDC enorme TV arkiv med ældre udsendelser, som kan zappe rundt i og gense, hvis du har lyst. Ydermere får du fri adgang til en masse gode film og serier med TDC WebTV, som du kan nyde sammen med kæresten, familien eller vennerne.

Afslutningsvis bør det også nævnes, at du også kan vælge forskellige slags internet i din samlede internet og TV-pakke. Den første kaldes TDC TV Basic, og her får du op til 20/2 Mbit hastighed, fri adgang til 100 film, og 24 af de bedste TV kanaler. Samtidig får du gratis montering af TDC’s teknikere. Den anden kaldes TDC TV Fiber, og her får du en 50 Mbit hastighed, TDC Play Musik, TDC Play TV, og du kan ligeledes leje film online via din fjernbetjening eller din computer for den sags skyld.

Der er alt i alt rigtig mange gode grunde til at vælge en af de mange TDC TV-pakker, som er blevet præsenteret her. Det kan anbefales, at man først klarlægger sine behov og ønsker, inden man bestiller sit produkt. Dette kan nemlig øge chancen for, at man fra start får den helt rigtige løsning fra TDC TV produkter, således at du ikke skal skifte TV-pakke hele tiden – prøv det, du vil ikke blive skuffet!

Få en TV-pakke gennem TDC (de ejer YouSee):

Læs mere om YouSee Play →

Spørgsmål og svar om TDC TV

Hvem kan få TDC TV?

TDC TV hedder i dag YouSee TV og kan fås af langt de fleste danskere. De dækker nemlig langt størstedelen af Danmark, men hvis du vil være helt sikker på, at du hører herunder, kan du indtaste din adresse på hjemmesiden og se, hvorvidt du kan få TDC TV.

Hvilken tv-pakke skal jeg vælge fra TDC?

Tv-pakkerne fra TDC TV er bygget sådan op, at du kan vælge en grundpakke med de mest basale tv-kanaler, og herefter kan du (hvis du ønsker) blande selv mellem streamingtjenester og øvrige kanaler. Lav en liste over det, som du gerne vil have adgang til og vælg pakkens størrelse derefter.

Kontaktoplysninger:
TDC A/S
Teglholmsgade 1
0900 København C