Børne TV: Her sendes de bedste programmer for børn

Har du børn, bliver du næppe populær, hvis du vælger en tv-pakke uden kanaler for børn. Heldigvis er der rig mulighed for at vælge tv-pakker med børne TV. Derfor kan du naturligvis også finde en tv-pakke, der er ideel til netop jeres husstand.

Børne TV er fortsat et hit trods konkurrence fra streaming

Til trods for, at konkurrencen fra streamingtjenesterne er blevet kraftigt forøget i de seneste år, er TV for børn fortsat populært. Af denne grund er der også rig mulighed for at vælge blandt en lang række tv-pakker, der indeholder dansk børne TV.

Se børne TV med en af følgende tv-pakker:

Vi henviser udelukkende til udbydere af tv og / eller streaming, som vi har et kommercielt samarbejde med. Resultaterne er sorteret efter, hvilke aftaler vi har med de enkelte udbydere, og dermed kan en udbyder købe sig til en bedre placering.
1
Norlys Vælg 4
4 TV-kanaler
0 kr. Oprettelse
249 kr. Pris pr. md.
498 kr. Min. pris
2
Norlys Vælg 8
8 TV-kanaler
0 kr. Oprettelse
399 kr. Pris pr. md.
798 kr. Min. pris
3
Norlys Vælg 20
20 TV-kanaler
0 kr. Oprettelse
649 kr. Pris pr. md.
1298 kr. Min. pris
4
Allente Allente Stream Basic / 1 måned gratis
19+1 TV-kanaler
0 kr. Oprettelse
429 kr. Pris pr. md.
2145 kr. Min. pris
5
Allente Allente Stream Flex 4 / 1 måned gratis
19+5 TV-kanaler
0 kr. Oprettelse
629 kr. Pris pr. md.
3145 kr. Min. pris
6
Allente Allente Stream Flex 2 / 1 måned gratis
19+3 TV-kanaler
0 kr. Oprettelse
529 kr. Pris pr. md.
2645 kr. Min. pris
7
MoreTV logo MoreTV
39 TV-kanaler
0 kr. Oprettelse
118 kr. Pris pr. md.
313 kr. Min. pris

Hvilke børnekanaler er de mest populære?

Når du skal vælge en tv-pakke, som dit barn eller dine børn kan få glæde af, er der mange at vælge mellem. Der findes nemlig et utal af børnekanaler, men herunder bliver du præsenteret for nogle af de mest populære. Vi skal bl.a. kigge nærmere på følgende børnekanaler:

  • DR Ramasjang
  • Disney Channel
  • Nickelodeon

Børne tv

DR Ramasjang

Der skal ikke herske tvivl om, at DR Ramasjang er et klart hit hos børn. På denne kanal bliver der nemlig sendt en lang række børne TV serier, hvilket blandt andet tæller Bluey, Peter Pedal, Pyjamasheltene og mange andre serier.

Disney Channel

Det siger næsten sig selv, at Disney Channel er en kanal, man skal have, hvis man har børn. På denne kanal bliver der ikke blot sendt en række af de klassiske serier, men også nye serier, som hitter blandt børn – det tæller bl.a. Familien Green i Storbyen, Phineas og Ferb, Miraculous og flere andre. Hvis dine børn er glade for alt, hvad der har med Disney at gøre, kan det også give mening at abonnere på Disney Plus.

Nickelodeon

Rigtig mange børn er også vilde med Nickelodeon, da de på denne kanal kan se populære serier såsom Henry Danger, SvampeBob Firkant, Højs Hus og meget andet. Denne kanal er derfor også værd at have med, når du skal vælge din nye tv-pakke.

Børn ser tv

Populære programmer inden for dansk børne TV

En stor del af de mest populære programmer på dansk børne TV bliver faktisk sendt på DR Ramasjang. Her kan man nemlig se både Paw Patrol, Gurli Gris, Peter Pedal samt John Dillermand, som har været meget omtalt i både danske og udenlandske medier.

Spørgsmål og svar om børne TV

Hvilke kanaler viser børne TV?

Der findes en lang række kanaler, der sender dansk børne TV. Blandt de mest populære kanaler finder man DR Ramasjang, Disney Channel og Nickelodeon.

Hvad koster en TV pakke med børnekanaler?

Det er svært at give et konkret svar på dette, da der findes mange tv-pakker med børnekanaler. Og de varierer i forhold til både udbyder, indhold og pris. De fleste TV pakker koster dog et sted mellem 200 og 600 kr. om måneden.