C More

Når du skal vælge streamingtjeneste, er det ikke altid lige nemt at finde ud af, hvilken platform, der kan levere mest af det indhold, som du gerne vil se. Heldigvis, så har vi besluttet os for at gennemgå de enkelte streamingtjenester, som du kan abonnere på i Danmark, og dermed gøre dit valg nemmere. Her kigger vi nærmere på abonnementspriser, indhold, anmeldelser, kundeservice, og meget mere. 

C More er et rigtig godt sted at starte for mange. Her finder du masser af varieret indhold til en særdeles god pris.

Men er det den rigtige streamingtjeneste for dig? Læs med i vores C More anmeldelse lige her, og bliv klogere på om du skal vælge C More i dag, eller finde en anden streamingtjeneste, der dækker dine behov bedre.

C More

Hvad er C More?

Du husker måske, at Canal+ ændrede navn for en række år siden. Men hvad ændrede de navn til? Jo, de blev til C More, som i dag er et navn, der dækker over en række forskellige TV-kanaler og streamingtjenester rundt omkring i verden.

OBS: C More lukker d. 31. december 2023

Vi henviser udelukkende til udbydere af tv og / eller streaming, som vi har et kommercielt samarbejde med. Resultaterne er sorteret efter, hvilke aftaler vi har med de enkelte udbydere, og dermed kan en udbyder købe sig til en bedre placering.
1
Allente Allente Stream Basic / 1 måned gratis
19+1 TV-kanaler
0 kr. Oprettelse
429 kr. Pris pr. md.
2145 kr. Min. pris
2
Allente Allente Stream Flex 2 / 1 måned gratis
19+3 TV-kanaler
0 kr. Oprettelse
529 kr. Pris pr. md.
2645 kr. Min. pris
3
Allente Allente Stream Flex 4 / 1 måned gratis
19+5 TV-kanaler
0 kr. Oprettelse
629 kr. Pris pr. md.
3145 kr. Min. pris
4
Viaplay Film & Serier / 1 uge gratis
0 TV-kanaler
0 kr. Oprettelse
149 kr. Pris pr. md.
149 kr. Min. pris
5
Viaplay Total u/binding
0 TV-kanaler
0 kr. Oprettelse
499 kr. Pris pr. md.
499 kr. Min. pris

C More, som dengang hed Canal+, var den første betalingskanal i verden, og den blev oprettet i Frankrig tilbage i 80’erne. I dag er C More dog ejet af den gigantiske svenske koncern TV4 Gruppen. Så selvom C More ikke er i danske hænder, så er de trods alt i skandinaviske hænder, hvilket betyder, at du roligt kan regne med, at der er noget indhold, der passer til din smag.

C More har ikke lagt TV-kanalerne bag sig. De er nemlig stadig det, men de er altså også en streamingtjeneste, og det er den del af virksomheden, som vi skal kigge på i dag.

Hvilke film og serier kan man se?

Det helt store spørgsmål, når man skal vælge streamingtjeneste, er selvfølgelig hvilke film og serier kan man se. Og man kan se masser af serier på C More. Vi har dykket ned i deres indholdskatalog, så du kan blive klogere på, hvorvidt C More har de rigtige film og serier til dig, ved blot at læse videre lige her på siden.

Drama, kærlighed og spændende serier

Film og serierSom nævnt tidligere, så byder C More på en række populære serier, som virkelig trækker utallige seere til hver evig eneste dag.

Du kan blandt andet se den anmelderroste HBO serie Vikings, som tager dig tilbage til vikingetiden og med på togter rundt omkring i verden. En voldsom serie, men flot og spændende serie, som samtidig giver dig en ganske udmærker historielektion.

Men det stopper ikke her. Du kan mindes de gode 90’ere, ved at se den nye udgave af Beverly Hills 90210, som er vendt tilbage til din skærm med helt nye episoder på C More.

Af andre serier, kan vi også nævne Broen, Peaky Blinders, Sweet Bitter, Affæren og mange flere. Der er altså noget for enhver smag, når man skal se serier på C More i Danmark.

Se tusindvis af episoder fra populære TV serier med et abonnement hos C More.

 

Musicals, superhelte, gyserfilm og mange flere

Der er altså mange populære serier, som virkelig dækker et bredt segment af interesser. Men heldigvis stopper det ikke der. På C More kan du nemlig også finde store blockbusters, som virkelig har tiltrukket mange seere til biograferne.

Det gælder både den prisvindende musical The Greatest Showman, som ikke kun har hittet på storskærmen, men også har sange, der er blevet streamet millioner af gange på Spotify. Med C More kan du se spillefilmen, der handler om skabelsen af det verdens første cirkus, tusindvis af gange.

Er du mere til superhelte, kan du give dig i kast med Deadpool 2 eller Transformers. Begge er populære film, med masser af action og comedy.

Skal det være lidt mere seriøst eller uhyggeligt, byder C More også på gysere som IT, Annabelle og Happy Death Day. Uhyggelige film, som kan få selv den hårdeste fyr på havnen, til at krybe lidt ekstra i sofaen.

I lidt mildere grad er der også krimier som for eksempel Snemanden, der handler om en mystisk morder i Sverige.

Der er lidt af hvert og meget mere på C More, hvor du naturligvis også finder kærlighedsfilm, komedier, actionfilm, historiske film og meget mere.

Stream prisvindende film hos C More.

Rettigheder: C More Danmark

Kommende film og serier på C More

Men en ting er, at du allerede nu kan se en lang række helt store, og knap så store, film og serier på C More. Der bliver også hele tiden tilføjet nyt indhold. For eksempel er en af C Mores kommende film Batman trilogien, hvor du følger Christian Bale i Gotham gennem de tre film Batman Begins, The Dark Knight og The Dark Knight Rises.

En anden film, som bliver tilføjet på C More i løbet af den kommende tid er Pitch Perfect 3. Og af serier, kan du blandt andet glæde dig til en ny sæson af Peaky Blinders og en ny sæson af krimiserien Mr. Mercedes.

Følg med i alle de kommende film og serier hos C More.

Fordele og ulemper

C More har uden tvivl sine fordele. Men der er naturligvis også ulemper ved en streamingtjeneste som C More. Desværre, finder man sjældent en streamingtjeneste der er 100% perfekt, men der er ingen tvivl om, at C More er deroppe af. Vi har samlet en kort liste over de fordele og ulemper, som vi vurderer, er mest kritiske for C More – så kan du vurdere, om den ene opvejer den anden.

Fordele

Nedenfor finder du nogle af de fordele, som du kan nyde godt af som kunde hos C More. Vi er især imponerede over deres regelmæssige opdatering af indhold. I modsætning til andre streamingtjenester, er det nyligt tilføjede indhold ikke blot små film og serier, men derimod store Hollywood-film, der virkelig har en stor følgerskare.

 • Et stort og varieret udvalg af serier og film til streaming
 • En brugervenlig app og hjemmeside, som gør det nemt for alle at streame
 • Løbende opdatering af indhold med nye film og serier hver måned
 • Muligheden for at streame på 2 enheder af gangen

Ulemper

På listen nedenfor finder du de primære ulemper, som vi ser i forbindelse med C More. Læser man på Trustpilot kan man se kunder, der klager en anelse over svartiden hos C Mores kundeservice og en supportside, der godt kunne trænge til en kærlig hånd. Så, hvis disse ting er vigtige for dig, kan det være værd at undersøge alternative streamingtjenester.

 • En højere pris end hos nogle af konkurrenterne
 • En tilsyneladende lidt sløv kundeservice
 • Af og til tekniske udfordringer

Som du kan se er det ikke alt sammen fantastisk, når man skal vælge streamingtjeneste. Det er dog vores opfattelse, at C More generelt tilbyder et super produkt med mange muligheder. Udover, at du kan streame på flere enheder af gangen, så er der også indhold til dig der elsker krimier, til dig der elsker actionfilm, til dig der elsker romantiske komedier og ikke mindst masser af indhold til alle børnene.

Læs med videre i vores anmeldelse og bliv klogere på, hvad det egentligt koster at være medlem af C More.

Adgang til C More via YouSee

Har du YouSee? Så kan det være, at du skal overveje, om C More skal være en del af din TV pakke. Det er nemlig sådan, at det ikke kun er tv-kanaler, som du kan vælger, når du sammensætter din egen TV pakke hos YouSee. Du kan også vælge C More, og dermed få adgang til alle de serier og film, som du finder på C More, som en del af dit TV-abonnement. Hvor smart er det lige?

Med Bland Selv fra YouSee slipper du altså for at have streamingtjenester rundt omkring, samtidig med, at du også betaler for dit TV-abonnement. På den måde sparer du både penge og tid, ved at samle al din underholdning på et sted. Ovenikøbet, så kan du selvfølgelig se alle film og serier fra C More på både dit TV, din computer, din tablet og din telefon. Helt uden, at det koster ekstra. Hvilket bringer os til næste emne på dagsordenen.

Tilføj C More til din YouSee TV-pakke og spar penge.

De aktuelle priser

Hvad koster det egentligt at være abonnent hos C More? Vi nævnte tidligere, at de er en anelse dyrere end andre konkurrenter – men hvor meget dyrere? Med en pris på 99 kroner pr. måned er der ikke megen forskel på det du betaler her, og det du for eksempel betaler hos nogle af de amerikanske konkurrenter. Til gengæld, så er det præcis den samme pris, som den du betaler hos Viaplay. Omtalte abonnement giver dig adgang til C Mores film og serier. 

Stream film og serier med C More i dag for kun 99 kroner om måneden.

Hvordan og hvorledes med opsigelse?

Tjekker du Trustpilot inden du opretter dig hos C More, vil du sandsynligvis se, at folk har problemer med opsigelsen af deres abonnement. Desværre, er det noget som de fleste streamingtjenester lider under, og ofte er det fordi, at folk ikke fuldføre afmeldingen af deres abonnement. Det er nemlig både nemt og hurtigt at opsige sin betalingsaftale hos C More – du skal blot følge nedenstående guide:

 1. Gå til cmore.dk
 2. Log ind på din C More konto
 3. Klik indstillinger
 4. Vælg opsig abonnement
 5. Gennemfør alle de trin, som C More leder dig igennem indtil du får en bekræftelse

Sidste trin i processen er uhyre vigtigt. For det er først, når du har fået en bekræftelse, at du kan være sikker på, at dit abonnement er blevet opsagt. Det er her tråden knækker for mange.

Hvis du ikke er frisk på at gøre det gennem internettet, så er der heldigvis også andre muligheder. Du kan for eksempel ringe til C Mores kundeservice på +45 70 10 02 04, hvor de vil hjælpe dig med at afmelde dit C More abonnement. Alternativt, kan du også sende en mail til [email protected], og derigennem få hjælp til at opsige dit abonnement.

Opsigelse gennem YouSee m.fl.

Vær opmærksom på, at der selvfølgelig gælder andre forhold, hvis du har C More gennem din TV-udbyder. Det kunne for eksempel være YouSee, som vi snakkede om tidligere i denne anmeldelse af C More.

I et sådant tilfælde, bør du kontakte YouSee, eller hvem du ellers måtte have dit C More abonnement gennem, hvis du ønsker at opsige abonnementet.

Sådan opsiger du dit C More abonnement hurtigt og nemt.

Få adgang til C More i dag:

Vi henviser udelukkende til udbydere af tv og / eller streaming, som vi har et kommercielt samarbejde med. Resultaterne er sorteret efter, hvilke aftaler vi har med de enkelte udbydere, og dermed kan en udbyder købe sig til en bedre placering.

Få 14 dage gratis lige nu

Der er ingen grund til at registrere sig til en streamingtjeneste uden først at prøve den. Derfor kan du selvfølgelig få lov til at prøve C More gratis i 14 dage, hvorefter du kan besluttet dig for, om de har det indhold, som du er på udkig efter.

Dermed, er der ingen risiko ved at starte dit abonnement og udforske deres app, funktioner, indhold og meget mere. Og hvis du bare lige er på udkig efter en enkelt serie eller filmtrilogi, så er der selvfølgelig heller ingen, der stopper dig fra at starte din gratis prøveperiode, for så at binge watche det, som du er på udkig efter og efterfølgende opsige dit abonnement igen.

Prøv C More gratis i dag.

Spørgsmål og svar om C More

Hvad koster C More om måneden?

Ønsker du at oprette en konto hos C More, har du lige nu kun én mulighed. Du kan oprette et almindeligt abonnement til 99 kr. pr. måned. Produktet hedder C More Film og Serier.

Hvad skal jeg se på C More?

Hos C More får du adgang til et meget varieret udvalg. Vil du se tv-serier, der ikke findes på andre tjenester, er Det forsvundne tegn, The Gulf og Catch and Release tre gode muligheder.

Hvor mange enheder kan bruge C more samtidig?

Det er muligt at bruge C More på to separate enheder på én gang. Desuden kan du have op til fem enheder tilknyttet din konto. Har du mere end fem enheder, der veksles mellem, er det nødvendigt at slette andre enheder, før streamingtjenestens indhold kan tilgås.