Fullrate TV

Fullrate TVFullrate TV er en af markedets smarteste løsninger, når det handler om at få en billig TV-pakke, som også inkluderer bredbånd. Med en Fullrate TV-pakke får du nemlig både TV og internet for en særdeles fordelagtig pris – og endda i én og samme pakke.

Mange kunder oplever i disse tider, at fordi markedet for TV-pakker bliver større og større, bliver det også meget mere uoverskueligt og besværligt at finde det perfekte produkt, der passer til ens egne behov.

TV hos Fullrate er hverken specielt kompliceret eller besværligt at komme i gang med. Du skal blot bestille via selskabets hjemmeside, hvorefter du får tilsendt få og nemt opsættelige elementer til dit nye Fullrate TV.

Fullrate er blevet til YouSee:

Vi henviser udelukkende til udbydere af tv og / eller streaming, som vi har et kommercielt samarbejde med. Resultaterne er sorteret efter, hvilke aftaler vi har med de enkelte udbydere, og dermed kan en udbyder købe sig til en bedre placering.
1
RGB_youSee (1) YouSee Play 10
10 point TV-kanaler
0 kr. Oprettelse
299 kr. Pris pr. md.
1794 kr. Min. pris
2
RGB_youSee (1) YouSee Play 20
20 point TV-kanaler
0 kr. Oprettelse
399 kr. Pris pr. md.
2394 kr. Min. pris

Fullrate TV og internet i samme pakke

Normalt er du nok vant til, at din TV udbyder ikke er den samme som din internet-udbyder. Med TV fra Fullrate forholder det sig lige omvendt. Her kræver en TV-pakke nemlig, at du også har internet fra Fullrate, da TV og internetforbindelserne modtages fra samme sted; nemlig din bredbåndsforbindelse, hvilket i de fleste tilfælde er en trådløs router. Sidstnævnte kan blot tilsluttes et gammeldags telefonstik, hvilket findes i stort set alle danske hjem.

På den måde gør en Fullrate TV-pakke med andre ord det lettere og mere overskueligt for dig som kunde at få en smart kombination af TV og internet pakke.
Derudover har du også mulighed for at tilkøbe Fullrate telefoni til dit abonnement til særdeles billige priser. Et mobilabonnement inkluderer eksempelvis: ingen opkaldsafgift, ingen binding, og en stor grad af stabilitet på signalet, da Fullrate kører på TDC’s mobilnetværk, hvorved dækningen på både data og tale er helt i top.

Fullrate TV-pakker

Det er vigtigt at vide, hvad man helt præcist får med i købet, når man bestiller et nyt produkt, da man ellers kan risikere, at man pludselig står og mangler en vigtig komponent. Bestiller du en Fullrate TV-pakke, får du derfor følgende med:

  • En TV boks
  • Mulighed for at leje film online
  • Kundeservice, som er personlig

Starter vi med det første, nemlig TV boksen, kan du måske sidde og tænke: ”hvad skal den helt nøjagtigt bruges til?”. Godt spørgsmål, som er værd at vide noget om. TV boksen bruges ganske enkelt som en slags modtager af dit signal. Når din bolig modtager TV frekvenserne via dit bredbånd (altså din router, som du tilslutter TV boksen), skal dette på en måde ”oversættes” eller ”transformeres” til signaler, som dit TV kan læse. Og det er her, at boksen kommer ind i billedet.

Når denne modtager frekvenserne fra bredbåndsstikket, oversættes disse i boksen, som så herefter sender de endelige TV signaler op på dit TV. Samtidig kan du – for at gå videre til muligheden for at leje film online – også benytte boksen til at leje film online, hvor du ganske enkelt går ind i et kartotek, hvor du kan vælge at leje en film for et vidst beløb, afspille denne, og herefter automatisk aflevere filmen igen, hvilket maskinen klarer for dig.

TV-pakker fra Fullrate TV er også kendt for deres gode, og meget personlige kundeservice. Faktisk er selskabet i undersøgelser blevet rangeret i top 3 over udbydere, hvor den generelle kundetilfredshed er størst. Dette skyldes ikke mindst, at Fullrates fokuserer på få, men meget gode TV-pakker, som rammer den bredeste målgruppe af danskere.

Kan jeg få Fullrate?

Det mest sandsynlige svar på om du kan få Fullrate er: Ja, det kan du!

Det er nemlig sådan, at udbyderen praktisk talt er landsdækkende og kan levere bredbånd og TV til 96 % af Danmarks befolkning.

Det vil sige, at chancerne er ualmindeligt høje for, at du kan få Fullrate TV og bredbånd på din adresse. Bor du i en by eller på en større vej, er du stort set garanteret forbindelse til Fullrates produkter. Er du en af de få, der bor for enden af en grusvej midt ude i ingenting, kan du være så uheldig, at du er en af de resterende 4 %, som Fullrate desværre ikke leverer til i øjeblikket.

Tjek om du kan få Fullrate

Ovenstående er dog et meget bredt svar – og der kan naturligvis altid være et eller andet, som gør, at du kan eller ikke kan få TV og bredbånd fra den populære udbyder. Derfor, kan det være en udmærket idé selv at tjekke, om din adresse befinder sig i et område, hvor du kan modtage Fullrate TV.

Dette kan du gøre på to måder:

  1. Gå ind på Fullrates hjemmeside og vælg det produkt, som du er interesseret i. Påbegynd oprettelsesprocessen og indtast din adresse. Herefter, vil du få besked om, hvorvidt produktet kan leveres til adressen eller ej (det er naturligvis helt uforpligtende – og du behøver ikke at indtaste andet end adressen.
  2. Ring til virksomhedens kundeservice, og spørg dem om, hvorvidt de kan levere deres Fullrate TV på din adresse. De er søde og hjælper også med valg af rigtigt produkt, samt kan forklare fremgangsmåden i forhold til at få installeret sine TV-kanaler og eventuelt bredbånd, hvis det er er relevant.

Så nemt er det, når du skal finde ud af, om du kan få Fullrate eller ej.

Kanaler og pakkemuligheder med Fullrate TV

Det er naturligvis også vigtigt at vide, hvilke muligheder inden for TV kanaler og TV-pakker, som man har i forbindelse med et skift til en ny udbyder. Grundlæggende har Fullrate TV to forskellige TV-pakker at vælge imellem, henholdsvis Basis Pakken og Plus Pakken. Kendetegnende for begge TV-pakker er, at de indeholder alle de populære kanaler.

Basis Pakken indeholder i alt 14 kanaler, og her får du primært alle DR’s kanaler, TV2 samt et par stykker mere, som er ganske udmærket til folk, der ikke har behov for alverdens udenlandske stationer. Plus Pakken indeholder derimod 28 kanaler, heriblandt visse udenlandske samt flere af TV3’s kanaler. Samtidig får du visse andre fordele her, som ikke medfølger automatisk i Basis Pakken. Uanset hvad er der dog ingen tvivl om, at hvad end dine TV behov er, så kan du få dem dækket med et produkt fra Fullrate TV.

Spørgsmål og svar om Fullrate TV

Hvem ejer Fullrate?

Fullrate er blevet fusioneret med YouSee, og er derfor ikke længere et selvstændigt brand. Det ejes dog fortsat af den store telekommunikationskoncern Nuuday, som også ejer en række andre virksomheder og tjenester i samme branche. Det gælder blandt andet Telmore, Eesy, Hiper og Blockbuster.

Hvordan fungerer Fullrate TV?

Fullrate tv fungerer sådan, at du enten vælger en grundpakke eller en Bland Selv pakke, hvor du får muligheden for at sammensætte din egen vifte af tv kanaler og streamingtjenester. Herefter kan du frit tilgå indholdet via dit fjernsyn, din browser, din Chromecast, dit Apple TV eller den tilhørende app.

Hvor dækker Fullrate TV?

Fullrate TV (som i dag hedder YouSee TV) dækker som udgangspunkt langt det meste af Danmark, men der kan være undtagelser. For at være helt sikker på, at du kan modtage din tv pakke, kan du indtaste din adresse på hjemmesiden.

Kontaktoplysninger:
Fullrate A/S
Telegade 2 (bygn. 4)
2630 Tåstrup