Sport i TV: Dagens største sportsbegivenheder i TV

Der er mange, der har et ønske om at se sport i TV. Skal man kunne dette, kræver det naturligvis, at man har en række sportskanaler at vælge mellem.

Desværre er der stor forskel på, hvilke kanaler der har rettighederne til forskellige sportsgrene, turneringer m.m. Derfor er det sjældent, at man kan nøjes med en eller to kanaler.

Heldigvis er der både tv-pakker og streamingtjenester, der har tilbud målrettet sportsinteresserede seere, der giver mulighed for at købe sig adgang til de relevante kanaler, der sender sport på TV.

Populære tv-pakker med sportskanaler:

Vi henviser udelukkende til udbydere af tv og / eller streaming, som vi har et kommercielt samarbejde med. Resultaterne er sorteret efter, hvilke aftaler vi har med de enkelte udbydere, og dermed kan en udbyder købe sig til en bedre placering.
1
Norlys Vælg 4
4 TV-kanaler
0 kr. Oprettelse
249 kr. Pris pr. md.
498 kr. Min. pris
2
Norlys Vælg 8
8 TV-kanaler
0 kr. Oprettelse
399 kr. Pris pr. md.
798 kr. Min. pris
3
Norlys Vælg 20
20 TV-kanaler
0 kr. Oprettelse
649 kr. Pris pr. md.
1298 kr. Min. pris
4
Allente Allente Stream Basic / 1 måned gratis
19+1 TV-kanaler
0 kr. Oprettelse
429 kr. Pris pr. md.
2145 kr. Min. pris
5
Allente Allente Stream Flex 4 / 1 måned gratis
19+5 TV-kanaler
0 kr. Oprettelse
629 kr. Pris pr. md.
3145 kr. Min. pris
6
Allente Allente Stream Flex 2 / 1 måned gratis
19+3 TV-kanaler
0 kr. Oprettelse
529 kr. Pris pr. md.
2645 kr. Min. pris
7
MoreTV logo MoreTV
39 TV-kanaler
0 kr. Oprettelse
118 kr. Pris pr. md.
313 kr. Min. pris

Se sport i TV hver dag med en TV-pakke

Har du et ønske om at se sport i TV i dag, skal du først og fremmest anskaffe dig en tv-pakke, der gør det muligt. Det kræver nemlig, at du har adgang til de tv-kanaler, der sender de sportslige begivenheder.

Da der er stor interesse i at sikre sig rettighederne til diverse sportslige begivenheder, er de blevet spredt ud over flere kanaler. Vil du ikke gå glip af noget, er der derfor behov for at have en del kanaler.

Hvis du derimod blot interesserer dig for fodbold eller håndbold, kan du som regel nøjes med en mindre tv-pakke.

Sport i tv

De mest populære sportskanaler

Der er rigtig mange tv-kanaler, der har sport på deres sendeplan. Det ændrer dog ikke på det faktum, at der er nogle kanaler, der har et større fokus på dette end andre.

Herunder finder du en oversigt over et udpluk af de mest populære sportskanaler:

  • TV 2 Sport
  • TV 3 Sport 1
  • TV 3 Sport 2
  • TV 3+
  • Eurosport
  • Eurosport 2
  • Canal 9
  • 6’eren
  • Kanal 5
  • Xee

Hertil er det naturligvis også værd at nævne, at både DR og TV 2 sommetider har rettighederne til at sende diverse sportslige begivenheder.

Du kan se alle former for sport på TV – fra fodbold og håndbold til motorsport

Uanset hvilke sportsgrene der primært har din interesse, kan du selvfølgelig finde tv-kanaler, der viser netop dette. Det omfatter alt lige fra fodbold over motorsport til esport.

De mest populære sportsgrene er naturligvis mere repræsenterede i sendefladen, hvorfor du eksempelvis vil opleve, at en badmintonkamp typisk vil blive sorteret fra, hvis der sendes fodbold.

Derfor er det ikke alle, der har lige vilkår for at kunne følge deres foretrukne sportsgren, hvilket man skal være indstillet på.

Vi har udgivet guides om følgende sportsgrene:

Streaming er et godt alternativ til at se sport i TV

I dag er man faktisk ikke nødsaget til at have en stor tv-pakke, hvis man ønsker at følge diverse sportslige begivenheder. Man kan nemlig også få dækket sine behov med streamingtjenester.

Her gælder det samme, som det gør for tv-kanalerne – at rettighederne til de forskellige begivenheder, turneringer m.v. er spredt hos de forskellige streamingtjenester.

Ønsker du at sikre, at du har adgang til al dagens sport, vil du derfor næppe kunne nøjes med en enkelt streamingtjeneste. Derimod vil det være nødvendigt med f.eks. Viaplay og TV 2 Play – som minimum.

Tv programoversigt sport

Sport i TV i dag

Det er sjældent, at der går bare én dag, hvor der ikke bliver sendt sport i TV. Betaler du for en tv-pakke eller streamingtjeneste for at kunne se sport, vil du derfor få god værdi for pengene.

Dog er det vigtigt at understrege, at det næppe vil være alle sportslige begivenheder, du ønsker at følge. Derfor bør du være selektiv, når du vælger, så du primært har kanaler, der sender noget, du vil se.

De fleste sportsrelaterede kanaler offentliggør deres sendeplan online

Har du et ønske om at få et godt overblik over, hvad der bliver sendt af sport i TV i aften, kan du glæde dig over, at det er kutyme for danske tv-kanaler at offentliggøre deres sendeplan.

Ud fra denne kan du se, hvilket sport der sendes i TV, og på hvilken kanal det bliver sendt. Hertil vil et kig på en sendeplan også kunne give dig en idé om, hvilke kanaler du har brug for at have.

Kigger du på sendeplanen, kan du nemlig relativt nemt vurdere, om en given kanal sender sport, som har din interesse eller ej.

Spørgsmål og svar

Hvordan ser jeg sport i TV?

Ønsker du at se sport i TV, er der flere muligheder at vælge mellem. Enten kan du købe en tv-pakke, der indeholder de tv-kanaler, der sender sport, eller du kan købe dig adgang til en streamingtjeneste.

Hvad koster det at se sport på TV?

Dette er ikke noget, der kan gives et konkret svar på. Der findes nemlig flere forskellige løsninger, hvis man ønsker at se sport i TV i dag. Derfor rådes du også til at sammenligne dine muligheder.

Hvor mange sportskanaler har jeg brug for?

Hvor mange sportskanaler du har brug for afhænger af flere ting. Det afhænger dog primært af, hvor meget sport, du skal se. Jo mere sport, og jo flere forskellige sportsgrene, desto flere kanaler er der brug for.