Hulu

Vil du gerne kunne se den nyeste sæson af The Handmaid’s Tale eller de nyeste afsnit af The Kardashians helt ubegrænset? Så er Hulu lige noget for dig. Med sit omfattende on-demand-bibliotek giver denne tjeneste dig mulighed for at se det, du vil, når du vil. Og i modsætning til nogle andre streamingtjenester er den reklamefri!

Læs mere i dette skriv om, hvad Hulu er, og hvilke muligheder du har med denne spændende streamingtjeneste.

Hvad er Hulu?

Hulu er en amerikansk streamingtjeneste, hvor du kan se tv-serier og film online. Den adskiller sig fra andre streamingtjenester, fordi du kan optage live-tv.

Gå til Hulu →

Tjenesten blev grundlagt tilbage i 2007 og er ejet af The Walt Disney Company, Comcast og 21st Century Fox. Hulu har et stort bibliotek af både tv-serier og film, som du kan få adgang til enten via deres hjemmeside eller via deres mobilapp.

Hulu

Det kan du se på streamingtjenesten

Som nævnt ovenfor, så har Hulu et stort udvalg af diverse tv-serier, film og andre gode ting. Nogle af de mest populære tv-serier er bl.a. Brooklyn Nine-Nine, Seinfeld og The Good Place.

Hvis du er mere interesseret i film, så er nogle af de titler, der er tilgængelige på Hulu, bl.a. Avengers: Endgame, Captain Marvel og Spiderman. Ud over film fra Disney finder du også Pixar-film, Star Wars-film og indhold fra National Geographic. Der er helt sikkert masser af godt indhold på streamingtjenesten, som alle i familien vil elske.

The Kardashians er et af tjenestens mest populære programmer

Hvis du ikke kunne få nok af den famøse familie fra deres tv-serie Keep Up With Kardashians, så kan du se deres nye serie The Kardashians via tjenesten.

Hvad koster Hulu?

Hulu tilbyder flere forskellige abonnementer, som alle har en gratis prøveperiode på 7 dage.

Den billigste løsning er 7,99 USD pr. måned for abonnementet med reklamer.

Hvis du ikke ønsker at se reklamer, kan du opgradere til abonnementet uden reklamer til 14,99 USD pr. måned.

Hvis du ønsker at tilføje live-tv til dit abonnement, kan du tilkøbe det til en acceptabel pris.

Streaming i sengen

Start med en gratis prøveperiode

Hvis du ikke er sikker på, om Hulu er noget for dig, kan du altid starte med en gratis prøveperiode. På den måde kan du udforske alt det, streamingtjenesten har at tilbyde, og beslutte, om det er den månedlige pris værd.

Du kan lige nu prøve tjenesten gratis i 30 dage.

Saml Disney+ og Hulu i én pakke og spar penge

Hvis du er interesseret i både Disney+ og Hulu, kan du kombinere dem sammen til en nedsat pris. Du får adgang til alt det fantastiske indhold fra begge tjenester, og du sparer penge hver måned. Du kan også købe en pakke, hvor du får EPSN+ med i prisen. EPSN+ er en amerikansk sportskanal.

Kan man se Hulu i Danmark?

Det korte svar er nej.

Den amerikanske streamingtjeneste er desværre ikke tilgængelig i Danmark. Der er dog et par måder, hvorpå du stadig kan se deres indhold indhold. Hvis du ønsker at få adgang til tjenesten, kan du gøre det ved at bruge en VPN. En VPN ændrer din IP-adresse, så du får adgang til Hulu fra et andet sted. Husk dog også at tjekke op på, om det er lovligt.

Spørgsmål og svar om Hulu

Vi har samlet svarene på de mest stillede spørgsmål om Hulu nedenfor.

Hvorfor er Hulu ikke tilgængeligt i Danmark?

Hulu er ikke tilgængelig i Danmark, fordi Hulu endnu ikke har udvidet sin tjeneste til Danmark. Hulu er kun tilgængelig i USA. Hulu har planer om at udvide sin tjeneste til andre lande, men de har endnu ikke meddelt, hvornår eller hvor den næste udvidelse vil finde sted.

Er der reklamer på Hulu?

Det afhænger af, hvilken type Hulu-abonnement du har, og hvilken type indhold du ser. Så hvis du spekulerer på, om der er reklamer på Hulu, er svaret ja og nej. Hulu tilbyder dog en reklamefri mulighed mod et ekstra gebyr.

Gå til Hulu →