Disney Plus Danmark

Disney Plus har i sandhed været et samtaleemne i løbet af de sidste par år, siden at Disney lancerede deres streamingtjeneste. En streamingtjeneste, der skulle fungere på lige fod med de største streamingtjenester såsom C More og discovery+, der allerede har taget verdenen med storm.

Få adgang til Disney Plus via YouSee:

Vi henviser udelukkende til udbydere af tv og / eller streaming, som vi har et kommercielt samarbejde med. Resultaterne er sorteret efter, hvilke aftaler vi har med de enkelte udbydere, og dermed kan en udbyder købe sig til en bedre placering.
YouSee
YouSee Play 20
20

Antal kanaler

Ja

Streamingtjenester

6 mdr.

Bindingsperiode

Spar 300 kr.Disney ChannelNetflixViaplayTV 2 PLAYGratis oprettelseSkift kanaler løbendeTV 2 SPORTTV3 Sport
399 DKK

Pris pr. måned

Oprettelse: 0 DKK
Mindstepris: 2094 DKK
Billig bland-selv tv-pakke
YouSee
YouSee Play 10
10

Antal kanaler

Ja

Streamingtjenester

6 mdr.

Bindingsperiode

Gratis oprettelseDisney ChannelViaplayTV3Stream i hele EUSkift abonnement for 0 kr.
299 DKK

Pris pr. måned

Oprettelse: 0 DKK
Mindstepris: 1794 DKK

Disney Plus havde fra tjenestens begyndelse dog den store fordel, at de kunne tilbyde en streamingtjeneste udelukkende med deres eget indhold. For ikke at snakke om de mange kommende film og serier, de eksklusivt ville kunne publicere på deres tjeneste. I dette skriv skal vi kigge nærmere på, hvad den populære platform Disney+ egentlig har at byde på.

Hvad er Disney Plus?

Disney+ er en af de nyere streamingtjenester på markedet lige nu, der tilbyder film og serier eksklusivt fra Disney’s mange franchises.

Du finder dermed alt fra Marvel til Star Wars og Pixar-universet på denne tjeneste, hvor der for fremtiden løbende vil komme nyt indhold til, i takt med at de enkelte franchises udbygger deres repertoire. For seere, der ønsker at se nye film og serier som nogle af de første, kan der tilmed købes abonnement, der giver større og ikke mindst hurtigere adgang til underholdningen.

I guiden / anmeldelsen vil vi forklare mere om, hvilke typer af abonnementer man kan tegne for at få adgang til disse fordele samt meget andet.

Disney Land

Disney Plus Danmark gik i luften i 2020

Efter flere år i spænding blev det endelig tid for Disney til at skabe og lancere deres egen streamingtjeneste, hvor det udelukkende vil være indhold skabt af Disney, der vil være tilgængeligt.

Når man tænker over, hvor mange film og serier der årligt er blevet produceret af Disney, giver denne streamingtjeneste rigtig god mening, og hvis du spørger os, mener vi, at det har været en længe ventet annoncering fra Disneys side af.

Disney Plus Danmark blev for alvor en realitet i 2020, og forinden var der megen snak om, hvilke lande samt områder der ville få adgang til tjenesten hvornår. Danskerne var heldige med at få forholdsvis hurtigt adgang til de mange velkendte film og serier, og i dag er tjenesten blandt de mest populære i landet.

Hvad kan man se på Disney Plus?

Som nævnt gav det god mening for Disney at skabe og lancere deres helt egen streamingtjeneste, da der efterhånden har akkumuleret sig rigtig meget indhold fra deres side af.

Allerede fra dets spæde start kunne tjenesten dermed tilbyde et væld af underholdende indhold for alle os, der elsker Disney. For mange var det ren og skær gensynsglæde at se de mange velkendte børnefilm som eksempelvis Løvernes Konge, Find Nemo og Frozen.

For mange var det også en stor fornøjelse at se de nyere film produceret af giganterne Marvel og Star Wars, der efterhånden har skabt deres helt eget univers, der aldrig har været mere populært end nu. Disney Plus har i sandhed formået at samle indhold for enhver smag og for alle aldersgrupper.

Disney

Populære film som Shang-Chi, Star Wars og Toy Story

Det var for mange en sand glædesrus, der blev vækket til live, da Disney Plus Danmark annoncerede, at alle populære film – nye som gamle – ville blive en del af streamingtjenestens indhold.

Som mange nok allerede ved, så består selskabet Disney efterhånden af en masse franchises, som eksempelvis Pixar, National Geographic og ikke mindst det store Marvel univers. Af denne grund finder du altså også film fra disse franchises på streamingtjenesten på lige fod med de velkendte Disney film og serier, vi alle kender så godt. Dette gælder blandt andet store film som Shang-Chi og Toy Story såvel som hele Star Wars universet.

Dertil kan du forvente, at der løbende vil komme tilføjelser til tjenesten, efterhånden som der bliver produceret nye film og serier fra Disneys side af. Hvordan du tilmed kan få eksklusivt adgang til disse nye premierefilm, kan du læse mere om senere i denne artikel.

Få adgang til Disney Plus via YouSee:

Vi henviser udelukkende til udbydere af tv og / eller streaming, som vi har et kommercielt samarbejde med. Resultaterne er sorteret efter, hvilke aftaler vi har med de enkelte udbydere, og dermed kan en udbyder købe sig til en bedre placering.
1
RGB_youSee (1) YouSee Play 10
10 point TV-kanaler
0 kr. Oprettelse
299 kr. Pris pr. md.
1794 kr. Min. pris

Fantastiske serier som Luftens Helte, Greys Hvide Verden og Grey’s Anatomy

Det er dog, som nævnt, ikke kun film, der vil være en del af Disney Plus’ samlede indhold. Du vil nemlig også kunne finde et væld af forskellige serier som eksempelvis Grey’s Anatomy og Luftens Helte. Der vil dermed være serier for både voksne og børn, og der er allerede fra Marvels og Star Wars’ side af blevet annonceret nye kommende serier, der snart lander på streamingtjenesten.

Spørger du os, giver det god mening for Disney at satse på serieverdenen med deres mange film franchises, da det klart er serier, der i dag får folk op af stolene i spænding efter nye episoder.

Disney+ byder på underholdende indhold for både børn og voksne

Flere og flere streamingtjenester tilbyder i dag indhold for både børn og voksne, og her er Disney+ bestemt ingen undtagelse, taget i betragtning af hvor meget indhold Disney har skabt for børn og barnlige sjæle.

Du finder dermed alt fra velkendte Mickey Mouse tegnefilm til populære børneserier som eksempelvis Hannah Montana og Phineas og Ferb. For de voksne er der også et hav af film og serier at give sig i kast med som eksempelvis de populære Marvel film, der har taget verdenen med storm såvel som populære serier som How I Met Your Mother. Listen over indhold for både voksne og børn bliver jævnligt udbygget, således at du kan nyde Disney+ med nyt indhold hver gang.

Disney Plus Mickey Mouse

Der investeres milliarder i nyt indhold hvert eneste år

Vi oplever i øjeblikket en massiv vækst på indhold fra mange forskellige streamingtjenester og herunder altså også fra Disneys side af.

Med Disney+ er der nemlig blevet åbnet op for et helt nyt univers af muligheder for at kreere indhold til alle os, der holder så meget af dette medieselskab. Af denne grund kan vi som seere altså med sikkerhed forvente, at der løbende vil komme et flow af indhold som aldrig før. Læn dig derfor tilbage og nyd dine yndlingsfilm og tag dig friheden til at opdage en ny yndlingsserie.

Disney+ har planer om at investere omkring 33 milliarder kroner om året på nyt indhold.

Disney Plus pris (månedsabonnement eller årsabonnement)

Disney Plus tilbyder i øjeblikket to forskellige abonnementer til deres populære streamingtjeneste – nemlig et måneds- og et årsabonnement. Et månedsabonnement koster lige nu 79 kr. pr. Måned, hvor et årsabonnement kan fås for en pris på 790 kr. pr. år.

Foretrækker man således at have et abonnement på månedlig basis, måske for at se tjenesten an og om filmene og serierne falder i ens smag, så kan dette altså sagtens lade sig gøre. Ved man derimod, at Disney+ vil være ens tro følgesvend i lang tid, så er et årsabonnement det rette valg for dig.

Derudover bør man huske på, at der på ét abonnement kan oprettes hele syv profiler. Der er altså dermed rig mulighed for at få venner og familie med ombord på et abonnement også.

Du kan afmelde dit medlemskab når som helst

Som med mange andre medlemskaber, kan man hos Disney+ altid afmelde sit abonnement, hvis man ikke skulle ønske et sådan hos streamingtjenesten mere. Dette giver den enkelte seer en hel del frihed til selv at vælge, hvornår man ønsker at opsige abonnementet til tjenesten, såfremt dette skulle være ønsket.

Disney+ har ingen gratis prøveperiode på nuværende tidspunkt

Disney+ har på nuværende tidspunkt ikke en prøveperiode som eksempelvis en gratis måned, man kan benytte sig af, så her må man drage fordel af, at man til enhver tid kan afmelde sit medlemskab, såfremt man ikke finder abonnementet tilfredsstillende. Her er det nemt og bekvemt at klikke sig ind på sin profil og trykke på afmeld abonnement. Vi modtager mange forespørgsler fra danskere, der er på udkig efter en rabatkode, der giver gratis adgang til tjenesten i 7 dage eller 2 måneder. Sådanne rabatkoder findes dog, efter hvad vi har erfaret, ikke.

Familie ser Disney+

Oplev premierefilm før alle andre med Disney+ Premier Access

Som nævnt tidligere kan man med et Disney Plus-abonnement opgradere sit medlemskab.

Dette kaldes for Premier Access, der, som navnet antyder, giver adgang til nye film og serier før alle andre. Dette er en kæmpe fordel for alle, som elsker Disney og dets mange franchises, der jævnligt udkommer med nye film og serier.

Premier Acces er af denne grund hurtigt blevet en populær opgradering, der i den grad giver mening for seerne. Muligheden for at se premierefilm før alle andre giver nemlig oplevelsen af at være vidne til noget helt særligt. Derudover må man ikke glemme, at Disney og dets mange franchises årligt producerer nogle af de mest populære film og serier internationalt, og der er derfor generelt rift om at se med i biograferne, når disse udkommer. Med et Disney+ Premier Acces-abonnement kan du få den eksklusive mulighed at se med hjemmefra, når de nyeste film og serier udkommer.

Sådan kommer du i kontakt med Disney Plus

Hvis du ligger inde med spørgsmål vedrørende dit abonnement, så kan du kontakte Disney Plus på flere forskellige måder. I første omgang er det dog vigtigt at slå fast, at der på Disney Plus’ hjemmeside altid vil være en ofte stillede spørgsmål-side til rådighed, hvor du med garanti vil kunne finde svaret på størstedelen af de spørgsmål, du måtte sidde med.

Derudover vil du kunne kontakte Disney Plus via telefon og chat mellem 08-24 hver dag. Der er altså dermed rig mulighed for at få svar på dine spørgsmål i det øjeblik, de måtte opstå.

Kontaktoplysninger:

Sådan opretter du et Disney Plus-abonnement

Hvis du også ønsker at oprette et abonnement på Disney Plus og på denne måde få adgang til de bedste film og serier fra Disney, så er proceduren ganske simpel.

Du kan først og fremmest oprette et abonnement fra en hvilken som helst mobil enhed, du måtte ønske, og herfra vælge, hvilken af de to typer af abonnementer du finder passende for dig. Disse abonnementer er, som før beskrevet, henholdsvis et måneds- og et årsabonnement.

Priserne varierer som før nævnt afhængig af, hvilket abonnement man vælger. Når du har oprettet et abonnement, kan du tilføje op til syv profiler, der kan se med på de nyeste film og serier produceret af Disney.

Forældre vil i denne forbindelse kunne sørge for at oprette særlige børneprofiler til børnene i familien, således at de kun vil blive præsenteret for børnevenligt indhold, når de logger ind. Derudover vil der også kunne kobles en pinkode til hver af profilerne, såfremt man ønsker at adskille voksenindhold fra børneindhold yderligere.

Disney Plus er dermed en fantastisk streamingtjeneste både for voksne og børn og kan uden problemer bruges af hele familien på én gang. Med Disney+ appen bliver det yderligere tilgængeligt for både voksne og børn at tilgå streamingtjenesten, når hele familien er på farten. Det kræver blot, at man medbringer sin smartphone eller tablet. Du kan læse mere om Disney Plus’ app i det nedenstående.

Disney+ app’en kan hentes via App Store og Google Play

Ved lanceringen af streamingtjenesten Disney+ blev der til alles glæde annonceret den nye app, der kan bruges på alle mobile tjenester, hvor man ved blot ét download kan sørge for god underholdning, når man er på farten. Dermed kan Disney Plus’ indhold altså streames fra din tablet såvel som din mobil, når du ikke er ved et fjernsyn, og ønsker at se de populære film og serier, som streamingtjenesten har at byde på.

Spørgsmål og svar om Disney Plus Danmark

Nedenfor besvarer vi nogle af de mest stillede spørgsmål ang. Disney Plus Danmark.

Hvad koster Disney Plus?

Et månedligt abonnement til denne populære streaming tjeneste koster 79 kr. mens et årligt abonnement koster 790 kr. For denne streamingtjeneste er der ingen binding, og du kan dermed hurtigt og bekvemt opsige dit abonnement.

Hvor mange kan bruge Disney Plus samtidig?

Er I flere i familien eller i vennegruppen, der ønsker et abonnement til Disney-universet, så er der gode nyheder. I kan nemlig være helt op til syv personer om at dele et abonnement. Dermed får I hver jeres personlige profil, som I frit kan se fra uafhængigt af de andre brugere.

Hvorfor virker Disney Plus ikke?

Hvis Disney Plus mod forventning ikke skulle virke, er vores anbefaling herfra at tage kontakt til streamingtjenestens kontaktcenter, hvor de vil kunne hjælpe med ofte stillede spørgsmål såvel som dit specifikke spørgsmål omkring tjenesten. Find også info om den aktuelle driftsstatus via tjenestens hjemmeside.

Hvordan ser man Disney Plus på TV?

Disney-fans vil nemt og hurtigt kunne koble Disney Plus direkte til deres Smart TV eller via et device, som eksempelvis Chromecast eller Apple TV, der forbinder appen på din telefon eller tablet til Tv-skærmen. Opsætningen er nem og kan klares på få minutter.