Netflix

Netflix er en streamingtjeneste for film og tv-serier, som har taget verden med storm. Med sin lave månedlige pris og sit store udvalg af film og tv-serier er det ikke underligt, at Netflix har over 221 millioner abonnenter.

Netflix har siden da udviklet sit eget originale indhold, der både strækker sig fra film og tv-serier til spændende dokumentarer. Netflix er nok en af de mest brugte streamingtjenester her i Danmark sammen med Viaplay og HBO MAX. Det er en streamingtjeneste, som mange tyr til, når de skal se en god film eller tv-serie.

Vi vil komme mere omkring i dette skriv, hvad Netflix er, og hvad du kan forvente at få, hvis du abonnerer på tjenesten.

Få adgang til Netflix gennem YouSee:

Vi henviser udelukkende til udbydere af tv og / eller streaming, som vi har et kommercielt samarbejde med. Resultaterne er sorteret efter, hvilke aftaler vi har med de enkelte udbydere, og dermed kan en udbyder købe sig til en bedre placering.
1
RGB_youSee (1) YouSee Play 10
10 point TV-kanaler
0 kr. Oprettelse
299 kr. Pris pr. md.
1794 kr. Min. pris
2
RGB_youSee (1) YouSee Play 20
20 point TV-kanaler
0 kr. Oprettelse
399 kr. Pris pr. md.
2394 kr. Min. pris

Hvad er Netflix?

Netflix er en streamingtjeneste for film og tv-serier. Tjenesten har et bredt udvalg af film og tv-serier fra hele verden. Der er både kendte amerikanske tv-serier og film samt danske og andre skandinaviske film og serier. Du kan se Netflix på din computer, telefon, tablet eller tv.

Netflix har en lav månedlig pris, og du kan se så meget, som du vil. Der er slet ingen begrænsninger. Et andet gode ved Netflix er, at der ikke er reklamer. Så du kan nyde en film helt uden afbrydelser. Du kan også downloade indhold, som du gerne vil se, mens du er på farten og ikke lige har adgang til internettet.

Du laver din egen bruger, og derefter skræddersyer Netflix det fremhævede indhold ud fra dine egne personlige præferencer. Det sker f.eks. ved, at Netflix spørger dig, hvilken slags film og tv-serier du kan lide. På baggrund af dine svar giver Netflix dig så anbefalinger om, hvad du skal se. Det er en fantastisk måde at opdage nye film og tv-serier på. Hvis du har børn, så har Netflix også et stort bibliotek af børne-tv. Det er bl.a. F for Får, Gurli Gris og Grizzy og lemmingerne.

Netflix

Hvad kan jeg se på Netflix?

Netflix har noget for enhver smag. Der er alt fra de nyeste film og tv-serier til ældre film og spændende krimidokumentarer. Der findes også mange gode film og tv-serier for børn.

Netflix udvider hele tiden sit udvalg, så der er altid noget nyt at se. På denne måde appellerer Netflix til en bred målgruppe. Gå på opdagelse i deres lister, der er kategoriseret efter genre eller indhold.

Her er nogle af de populære kategorier:

 • Film skrevet af kvinder
 • Film baseret på bestsellers
 • Emmy-belønnede binge-værdige dramaserier
 • Populære på Netflix
 • Dette trender lige nu
 • Top 10 film i Danmark i dag
 • Velkendte favoritter

Serier på Netflix

Der er mange gode tv-serier på Netflix. Hvis du kan lide amerikanske tv-serier, kan du se klassikere som Breaking Bad, Narcos og Stranger Things. Hvis du foretrækker danske tv-serier, kan du se Broen, The Rain og Kastanjemanden. Der er også en masse andre spændende udenlandske serier, der strækker sig udover de amerikanske og danske. Du kan se den populære koreanske tv-serie, Squid Game, der vækkede stor international anerkendelse.

På denne måde får du adgang til de mest populære serier, som du måske ellers ikke ville have haft adgang til gennem dine andre streamingtjenester. Mange af serierne er faktisk eksklusive for Netflix.

Netflix app streaming

Film på Netflix

Netflix har også et bredt udvalg af film. Du kan se både klassiske og nyere film. Hvis du ønsker at se en bestemt film, kan du søge efter den i søgemaskinen på siden. Du kan ligeledes finde film, der minder om andre film, du har set på Netflix. Tjenesten vil foreslå film, der minder om den pågældende film, du lige har set. Netflix har også sine egne originale film, som du ikke kan finde andre steder. For eksempel er populære film som The Gray Man og The Next 365 days udkommet på tjenesten. Du kan også finde andre spændende titler såsom The Irishman af Martin Scorsese, som blev meget godt modtaget af både kritikere og seere.

Nyt indhold hver eneste uge

Netflix tilføjer hele tiden nyt indhold til sit bibliotek. Hver uge tilføjes der nye film og tv-serier. Det betyder, at der altid er noget nyt at se på Netflix. Du kommer aldrig til at kede dig, fordi der altid er noget nyt og spændende at se. Du kan altid følge med i, hvornår der kommer noget nyt på Netflix. Det er under deres Nyt og populært-kategori, hvor du kan se, hvad du har i vente. Du kan slå en Påmind mig-notifikation til, så du bliver alarmeret, når en serie eller film ligger klar til streaming.

Få adgang til Netflix gennem YouSee:

Vi henviser udelukkende til udbydere af tv og / eller streaming, som vi har et kommercielt samarbejde med. Resultaterne er sorteret efter, hvilke aftaler vi har med de enkelte udbydere, og dermed kan en udbyder købe sig til en bedre placering.
1
RGB_youSee (1) YouSee Play 10
10 point TV-kanaler
0 kr. Oprettelse
299 kr. Pris pr. md.
1794 kr. Min. pris
2
RGB_youSee (1) YouSee Play 20
20 point TV-kanaler
0 kr. Oprettelse
399 kr. Pris pr. md.
2394 kr. Min. pris

Netflix pris: Hvad koster streamingtjenesten?

Hvad koster Netflix egentlig, tænker du måske? Streamingtjenesten byder på en lav månedlig pris. Du kan vælge mellem tre forskellige abonnement planer:

 • Basic til 79 kroner pr. måned (god videokvalitet og 480p opløsning) / 1 enhed
 • Standard til 114 kroner pr. måned (bedre videokvalitet og 1.080 opløsning) / 2 enheder
 • Premium til 149 kroner pr. måned (bedste videokvalitet og 4K+HDR opløsning) / 4 enheder

Basic-abonnementet er det billigste, og det giver dig adgang til at se Netflix på én skærm ad gangen i standardopløsning. Standard-abonnementet er lidt dyrere, og den giver dig mulighed for at se Netflix på to skærme på samme tid. Med Premium kan du bruge helt op til fire skærme. Denne abonnement-løsning er specielt god til en familie, hvor hvert familiemedlem kan bruge sin egen enhed.

Se Netflix på computer

Hvilket abonnement skal jeg vælge?

Det abonnement, du skal vælge, afhænger af, hvor mange personer i din husstand der skal bruge Netflix på samme tid. Hvis du bor alene, er Basic-abonnementet sandsynligvis nok for dig. Hvis du har en familie eller bor sammen med værelseskammerater, er det nok bedre at vælge et af de to andre abonnementer. Netflix tilbyder desværre ikke længere en gratis prøveperiode på 30 dage, men til gengæld kan du afprøve tjenesten for blot 79 kr. pr. måned.

Må jeg dele mit login med venner og familie?

Ja og nej.

Med et abonnement hos Netflix må du gerne dele din konto med de øvrige medlemmer i husstanden, eksempelvis din ægtefælle og / eller dine børn. Du må til gengæld ikke dele dit login med venner, kollegaer eller andre, der ikke er en del af din husstand.

Det har hidtil ikke haft konsekvenser at dele sit login til Netflix til andre, men det kan det meget vel få i fremtiden ifølge denne artikel fra Politiken. Vil du gerne undgå, at din konto bliver lukket ned, så sørg for kun at dele streamingtjenesten med personer, der bor på samme adresse som dig.

Hvordan opsiger jeg mit abonnement?

Du kan til enhver tid opsige dit abonnement.  Du vil stadig have adgang til Netflix indtil udgangen af din nuværende faktureringsperiode. Opsig dit abonnementet ved at gå til Din konto og derefter til Annuller medlemskab. Følg instruktionerne på skærmen. Du kan også kontakte kundeservice, hvis du har brug for hjælp til at opsige dit abonnement.

Synes du, at Netflix er for dyrt? Et godt tip vil være at dele udgifterne til dit abonnement med personerne i din husstand. På denne måde bliver det mere overkommeligt for dig at betale hver måned. Du må dog ikke dele konto – og dermed udgifter – med personer udenfor din husstand.

Netflix Danmark er et kæmpe hit

Netflix Danmark er et kæmpe hit blandt dens seerne. Streamingtjenesten tilbyder et bredt udvalg af indhold, der appellerer til seere i alle aldre. Uanset om du er på udkig efter film, tv-serier eller dokumentarfilm, har Netflix noget for dig.

Den lave månedlige pris gør tjenesten til en overkommelig mulighed for at se film og tv-serier helt ubegrænset. Du kan vælge mellem tre forskellige abonnementsplaner, så du kan finde en, der passer til dit budget.

Streaming på smartphone

Sådan kommer du i kontakt med Netflix Danmark

Hvis du har brug for at komme i kontakt med kundeservice, er der et par måder at gøre det på:

 • Du kan kontakte kundeservice på telefon på +45 80 25 12 50.
 • Du kan også starte en livechat på deres hjemmeside. Her er henvendelserne dog på engelsk, da den danske chatmulighed pt. er utilgængelig.
 • Endelig kan du også henvende dig til Netflix Danmark via Netflix app’en. Du kan finde hjælp under Hjælp-funktionen, hvis du klikker på din bruger.

Spørgsmål og svar om Netflix

Vi svarer på de mest stillede spørgsmål om Netflix nedenfor.

Hvad skal jeg se på Netflix?

Det kommer meget an på dine personlige præferencer. Den bedste måde at finde noget at se på Netflix på er ved at følge deres personlige anbefalinger. Gå også på opdagelse i de mange kategorier, der er repræsenteret på hjemmesiden. Du kan desuden bedømme de film og tv-serier, du allerede har set. Dette vil hjælpe Netflix med at give dig bedre anbefalinger til, hvad du skal se næste gang.

Hvornår kom Netflix til Danmark?

Netflix Danmark blev tilgængelig i oktober 2012. Siden da har Netflix taget Danmark med storm og er blevet en populær streamingtjeneste hos folk i alle aldre. De fleste tv-pakkeløsninger tilbyder Netflix i prisen. På denne måde kan du se almindeligt flow-tv og nyde en god film i ny og næ på Netflix.

Hvem har opfundet Netflix?

Netflix blev grundlagt af Reed Hastings og Marc Randolph. De startede virksomheden i 1997. Netflix er nu tilgængelig i over 190 lande. Førhen kunne man leje film på Netflix, hvor de nu kan streames gratis og ubegrænset for en månedlig pris.

Hvor mange kan se Netflix samtidig?

Du kan have op til fire enheder registreret på din konto på samme tid. Det betyder, at fire personer kan se Netflix på samme tid. Bemærk dog, at antallet af enheder, der kan streame Netflix på samme tid, afhænger af dit abonnementsprogram. Hvis du har Basic-abonnementet, kan du kun have én enhed, der streamer ad gangen.