Viafree

Er du glad for at se TV3s mange underholdningsprogrammer? Og vil du gerne kunne se dem, når du vil, hvor du vil og uden at betale ekstra for det? Så er Viafree det oplagte valg for dig. På Viafree kan du gratis se de programmer, du vil. Og der er et stort udvalg af spændende udsendelser, som du kan kaste dig over.

Vil du have adgang til endnu mere underholdende indhold? Så prøv Viaplay:

Vi henviser udelukkende til udbydere af tv og / eller streaming, som vi har et kommercielt samarbejde med. Resultaterne er sorteret efter, hvilke aftaler vi har med de enkelte udbydere, og dermed kan en udbyder købe sig til en bedre placering.
1
Viaplay Film & Serier / 1 uge gratis
0 TV-kanaler
0 kr. Oprettelse
149 kr. Pris pr. md.
149 kr. Min. pris
2
Viaplay Total u/binding
0 TV-kanaler
0 kr. Oprettelse
499 kr. Pris pr. md.
499 kr. Min. pris

Her finder du både danske og udenlandske film og serier samt en række eksklusive programmer, som du kun kan se på Viafree. Her i artiklen får du en oversigt over alt det, som du kan finde på Viafree – lige fra Luksusfælden og Divaer i Junglen til Robinson og Paradise Hotel. Vi gennemgår samtidig, hvordan Viafree fungerer, og fortæller hvordan det kan lade sig gøre, at det er gratis.

OBS: Viafree er blevet til Pluto TV (indholdet er dog stadig helt gratis)

Hvad er Viafree?

Streaming knapViafree er en del af TV3-koncernen, der blev stiftet i 1987. Det var første gang, at danskerne blev bekendte med reklamefinansieret tv. Viafree kan være komplet gratis, fordi de viser reklamer fra en lang række virksomheder, som er interesserede i at nå ud til danskerne, når de sidder i sofaen. Forskellen fra en normal streamingtjeneste med abonnement er altså, at der på Viafree er indlagt reklamepauser undervejs i indholdet. Viafree er på sin vis en gratis version af streamingtjenesten Viaplay, som du måske kender. For at se Viaplays programmer skal du dog betale for et abonnement. På Viafree finder du også eksklusive programmer, der kun vises her. Det er for eksempel Juicy News, hvor du kan se spændende nyheder omkring programmer som Paradise Hotel.

Hvilke programmer kan jeg se på Viafree?

På Viafree finder du et hav af programmer og serier i alle mulige forskellige genrer. Her er der mere end 3.000 timers underholdning. Da Viafree er en del af TV3-koncernen, kan du se alverdens programmer fra TV3 på Viafree. Det vil sige, at du gratis kan få adgang til programmer fra TV3, TV3 Puls, TV3+ og MTV. Nogle af de genrer, som du finder på Viafree, er:

  • Krimi-reportager
  • Reality
  • Serier
  • Humor
  • Reportager
  • Livsstilsprogrammer
  • Sport
  • Klassikere

Og meget mere. På Viafree kan du se alle de programmer, der findes på siden uden at betale for et abonnement. Så længe du er villig til at se reklamer. Viafree er muligvis Danmarks bedste gratis streamingtjeneste, når det kommer til at vise realityprogrammer. Du kan nemlig se alle de realityshows, som TV3 er kendt for. Læs med nedenfor og se nogle af de mest populære.

Paradise Hotel DK

Er du til intriger, spænding og komplicerede venskaber? Så er Paradise DK helt sikkert noget for dig. Her møder du unge, festglade mennesker, der i en blanding af badeferie og taktiske genistreger nyder livet på et hotel i Mexico. Her er drama i fokus.

Divaer i Junglen

En flok forfængelige divaer sendes ud i en forladt jungle uden den luksus og magelige tilværelse, de er vant til. Lyder det allerede som en katastrofe? Så har du helt ret. Og derfor er netop dette program god underholdning. Her bliver de skeptiske og luksusvante mennesker smidt ud i alverdens udfordringer i den store jungle, der ikke just passer ind i deres ellers luksuriøse tilværelse.

Robinson

Med Robinson finder du en noget mere hardcore version af reality-programmer. Her sendes helt almindelige mennesker med lyst til eventyr og udfordring ud på en ø, hvor de skal leve sammen og samtidig kæmpe for deres overlevelse i programmet. Her bliver psyken sat på prøve, og det at være sulten får en helt ny betydning. Men hvem kan klare mosten, og hvem må give op undervejs?

Luksusfælden

Har du nogensinde stået i en situation, hvor du var bekymret for din økonomi? Bare rolig, der er folk, der formentlig står i værre økonomiske vanskeligheder end dig. I Luksusfælden møder vi par og singler, der har mistet overblikket over deres økonomi. Det er nu op til de kompetente eksperter at få dem på rette vej. Men det er ikke alle, der er klar til at modtage deres hjælp, og andre giver helt op undervejs.

Vil du have adgang til endnu mere underholdende indhold? Så prøv Viaplay:

Vi henviser udelukkende til udbydere af tv og / eller streaming, som vi har et kommercielt samarbejde med. Resultaterne er sorteret efter, hvilke aftaler vi har med de enkelte udbydere, og dermed kan en udbyder købe sig til en bedre placering.
1
Viaplay Film & Serier / 1 uge gratis
0 TV-kanaler
0 kr. Oprettelse
149 kr. Pris pr. md.
149 kr. Min. pris
2
Viaplay Total u/binding
0 TV-kanaler
0 kr. Oprettelse
499 kr. Pris pr. md.
499 kr. Min. pris

Hvor kan jeg se Viafree?

Som de fleste andre streamingtjenester, så er Viafree tilgængelig på flere forskellige platforme. Du kan selvfølgelig altid gå ind på Viafrees hjemmeside og se serier, programmer og film via internetbrowseren på din computer. Vil du hellere se fra din tablet eller telefon? Så kan du hente Viafree app’en til din enhed. Du logger ind med en gratis konto, og så har du fri adgang til alle de programmer, som er tilgængelige på tjenesten. Dertil bliver dine præferencer og din historik gemt på din konto, hvilket betyder, at du kan starte hvor du slap. Viafree kan også ses på en lidt større skræm. Har du en Chromecast eller et Apple TV, kan du nemlig sende dine yndlingsprogrammer til dit TV. Så behøver du ikke at betale for dyre kanaler – du kan se gratis TV via Viafree.

Hvad koster en profil?

For at se Viafree behøver du ikke at oprette en profil. Du kan sådan set bare gå i gang med at streame med det samme – det er helt gratis. Hvordan kan det lade sig gøre? Det er sådan set ganske simpelt. Streamingtjenesten er nemlig reklamefinansieret. Du kan vælge at oprette en gratis profil, hvis du vil have Viafree til at huske, hvilke episoder du har set – og hvilke du stadig har til gode. Det er både nemt og hurtigt at oprette en profil hos Viafree. Du kan endda gøre det ved blot at bruge din Facebook-konto. Ved at være logget ind via en Viafree-profil kan du også se dine programmer på tværs af platforme – uden at miste overblik over, hvor langt du var kommet i din serie. Det husker tjenesten nemlig helt selv, så længe du er logget ind. Med en gratis profil kan du også få anbefalinger, der er baseret på de serier, du har set indtil videre. Her kan du også oprette en liste med de film og serier, du gerne vil se. Desuden kan du få notifikationer, når der kommer nye afsnit af dine yndlingsserier. Streamingtjenester kan generelt være en god erstatning for dyre tv-pakker til fjernsynet. Vælger du i stedet at benytte dig af Viafrees gratis ydelser, kan du spare mange penge hver måned. Det er penge, du kan bruge på sjovere ting og få mere luft i budgettet. Og stadig se dine yndlingsprogrammer hver dag.

Video:

Rettigheder: TV 3 Danmark

Spørgsmål og svar om Viafree

Hvorfor lukker Viafree?

Viafree er blevet lukket. Det skyldes, at Nent, som stod bag tjeneste, har indgået et samarbejde med ViacomCBS, der står bag den gratis, annoncefinansierede streamingtjeneste Pluto TV, hvor man nu finder indholdet fra Viafree.

Hvad var forskellen på Viaplay og Viafree?

Forskellen på Viaplay og Viafree var, at førstnævnte er en betalt streamingtjeneste, mens Viafree var et gratis alternativ. Til gengæld var det kun et mindre udvalg af deres programmer, film og tv-serier, der var tilgængelige hos sidstnævnte.