Stofa TV

StofaDer er 600.000 danske husstande, der på nuværende tidspunkt har fornøjelsen af Stofa TV. Det gør Stofa til den næststørste leverandør af kabel TV i Danmark. Nøgleordene for Stofas produkter og services er kreativitet og innovation. Stofa har tilbudt danskerne kabel TV siden midten af 90’erne.

Stofa har taget fat i problematikken med de nye teknologier, som gør det svært for forbrugerne at gennemskue de mange muligheder. Stofa har et ønske om at finde den bedste løsning indenfor TV-pakker til dig og din husstand. Læs vores guide om tv-pakker på forsiden klik her

Hos Stofa kan du vælge mellem et væld af TV-pakker med de mest populære TV kanaler. Det første valg står mellem Stofa TV og Stofa Smart TV, som begge har hver sine fordele.

Stofa er fra september 2023 en del af Norlys:

Vi henviser udelukkende til udbydere af tv og / eller streaming, som vi har et kommercielt samarbejde med. Resultaterne er sorteret efter, hvilke aftaler vi har med de enkelte udbydere, og dermed kan en udbyder købe sig til en bedre placering.
1
Norlys Vælg 4
4 TV-kanaler
0 kr. Oprettelse
249 kr. Pris pr. md.
498 kr. Min. pris
2
Norlys Vælg 8
8 TV-kanaler
0 kr. Oprettelse
399 kr. Pris pr. md.
798 kr. Min. pris
3
Norlys Vælg 20
20 TV-kanaler
0 kr. Oprettelse
649 kr. Pris pr. md.
1298 kr. Min. pris

 

Stofa Smart TV

Stofa smart TVHer du får adgang til en masse spændende muligheder. Ved at kunne downloade mere end 5000 film har du sikret dig underholdning hver aften fremover. Når du downloader en film, så har du adgang til filmen i 48 timer. Denne service hedder Video on Demand og tilbyder dig film indenfor en lang række kategorier. Det er den oplagte løsning, hvis du planlægger en filmaften sammen med familien eller dine bedste venner.

En anden fordel ved Stofa smart TV er, at du kan starte forfra og pause, som det passer dig. Ringer din telefon for eksempel, og vil du ikke gå glip af det igangværende program, så kan du blot sætte det på pause. Derefter kan du ved at klikke på én knap starte programmet igen. Det er endda muligt at optage de bedste TV- og filmprogrammer, så du kan se dem på et hvilket som helst tidspunkt.

Sidst, men ikke mindst får du adgang til et stort TV arkiv fra DR og TV2 Film. Dermed sikrer du dig, at du aldrig går glip af din yndlingsserie.

Vælg mellem 3 TV-pakker

Stofa TV PakkerDu kan vælge mellem tre TV-pakker, som er tilpasset til familiers ønsker. Er du vild med sport, eller er du mere til film og TV serier, så kan du finde en relevant TV-pakke. Du kan se TV på både fjernsyn, computer, smartphone og tablet.

Du får et digital TV signal, som du kan bruge til alle disse enheder. Du kan vælge mellem disse tre TV-pakker, hvis du er fiberkunde hos Stofa. Ønsker du at se digital TV og HD i den bedste kvalitet, så bør du vælge en af de nedenstående TV løsninger.

TV-Pakke 1

Den mindste pakke indeholder en række af de mest sete danske kanaler, samtidig med at der er en god håndfuld udenlandske kanaler. DR1, TV2, TV3 og Kanal 4 er blot fire ud af mange spændende danske kanaler, der er værd at fremhæve. Desuden får du andre populære TV kanaler som NDR, RTL, TVS og 2DF. I skrivende stund omfatter denne pakke 28 kanaler, så der er noget for enhver smag.

TV-Pakke 2

I denne pakke får du alle kanaler fra pakke 1 samt 11 tillægskanaler. Med denne Stofa TV-pakke får du dermed 39 kanaler i alt. Udover kanalerne i den mindste pakke får du også TV2 News, TV2 zulu, Kanal 6, Kanal 4, Disney Channel m.m. Har du børn, vil de med høj sandsynlighed sætte pris på at kunne se Disney Channel.

TV-Pakke 3

Dette er den ultimative Stofa TV-pakke, som i skrivende stund omfatter 56 kanaler fra ind- og udland. Du får samtlige kanaler fra pakke 2, samtidig med den indeholder 17 tillægskanaler. Med i pakken får du bl.a. Viasat Sport, 1 Euro Sport 2, Disney XD, MTV, Kanal 8 og Kanal 9. Det er en pakke, som er især interessant for sportsinteresserede. Du får nemlig muligheden for at se de bedste kampe fra hele verden indenfor en lang række sportsgrene.

TV vælger

Stofa har en glimrende service, som hedder TV vælger. Det er din guide til bedre og mere fleksibelt TV. Bruger du denne guide, kan du finde den helt rette TV-pakke. Du skal i gennem 4 trin, før du til sidst vil blive præsenteret for de mest relevante tilbud. Læs mere om kabel TV produkter her.

Først og fremmest skal du vælge de kanaler, som interesserer dig mest. Der er rigtig mange TV kanaler at vælge i mellem i kategorierne sport, underholdning, dyr og natur, børnefilm, tegnefilm, nyheder, film, dokumentar, kultur og udland. Uanset hvad du interesserer dig for, kan du finde en lang række relevante kanaler. Du kan vælge så mange kanaler du ønsker og blande kanaler fra samtlige kategorier.

I næste trin skal du angive, hvordan du ønsker at se tv. Du har følgende muligheder:

  • Jeg ønsker selv at bestemme, hvornår jeg vil se mine yndlings TV programmer
  • Jeg vil have mulighed for at sætte programmet på pause, når jeg har behov for det
  • Jeg ønsker at se TV programmer, når de bliver sendt på TV
  • Jeg vil gerne have mulighed for at leje film og TV serier
  • Jeg vil gerne kunne optage film og TV programmer
  • Jeg vil kunne starte TV programmer forfra

Om du vælger én eller flere af overstående punkter er helt op til dig.

Tredje trin handler om, hvor du vil se TV. Du kan udover TV vælge mellem disse enheder:

  • Smartphone
  • Tablet
  • Computer

Kan jeg få Stofa?

Inden du beslutter dig for, om Stofa skal være udbyderen af din næste TV pakke og / eller bredbåndspakke, er det naturligvis en god idé først at undersøge, hvorvidt du rent faktisk kan få Stofa TV på din adresse.

Heldigvis er Stofa en af de udbydere, der dækker mest af Danmark, og derfor er sandsynligheden for, at du kan få en Stofa TV pakke på din adresse ganske høj. Der er dog stadigvæk en lille risiko for, at du ikke kan få de ønskede pakker. Derfor, kan det være en god idé lige at tjekke op på dækningen i dit område, for at være sikker.

Det er relativt enkelt – du går blot ind på Stofas hjemmeside og vælger TV pakker, hvis det er det, du er på udkig efter. Herefter, vil du blive bedt om at indtaste din adresse, for at Stofa kan se om de kan levere de rigtige produkter til dig.

Hvis de kan levere til dig, vil du blive vist et udvalg af TV pakker, som du kan få på adressen. Hvis de, mod forventning, ikke kan levere til dig, vil du modtage en anbefaling i forhold til, hvad du så kan gøre. Det kan for eksempel være, at de beder dig om at ringe, så de kan undersøge sagen nærmere, eller det kan være, at de henviser dig til deres søsterselskab Boxer, som muligvis kan skaffe dig en TV pakke i stedet.

Slutteligt vil du få en oversigt over en eller flere TV-pakker, som passer til dine krav. Med Stofa TV kan du dermed nemt og hurtigt finde den rette løsning.

Spørgsmål og svar om Stofa TV

Hvor mange enheder kan der være på Stofa Web TV?

Der kan være op til tre enheder tilknyttet Stofa Web TV. Det betyder dog ikke, at alle tre kan bruge tjenesten på samme tid. Derimod er det begrænset til, at kun én enhed ad gangen kan benytte sig af Stofa Web TV.

Hvad koster Stofa TV pakker?

Hos Stofa tilbyder de tre forskellige tv-pakker, der koster henholdsvis 274 kr. pr. måned, 469 kr. pr. måned og 629 kr. pr. måned. Sommetider kan man spare penge, hvis man får et godt tilbud ved oprettelse.

Hvem ejer Stofa?

Stofa er ejet af Norlys, som er et resultat af en fusion mellem de to selskaber SE og Eniig. Foruden at eje Stofa, er det også Norlys, der står bag Netselskabet N1, hvorfor de har i alt 1,7 millioner kundeforhold.

Kontaktoplysning:
Stofa a/s
Uraniavej 6
8700 Horsens