Olsen Banden

Olsen Banden må siges at være en af de bedst kendte film i dansk kultur. Olsen Banden er skabt af den store danske instruktør Erik Balling, som også har stået for produktionen af de bedst kendte serier som Matador og Huset på Christianshavn. Olsen Banden har kørt over det store filmlærred siden 1968 og formår stadig den dag i dag at være en af den bedst kendte filmserie i dansk kultur. Fra 1968 indtil 1998 blev der produceret hele 14 film med Olsen Bandens kendte karakterer. Hvis du kunne tænke dig at vide mere omkring Olsen Banden samt finde ud af, hvor du kan se alle de klassiske film henne, så kan du med fordel læse med videre.

Vi henviser udelukkende til udbydere af tv og / eller streaming, som vi har et kommercielt samarbejde med. Resultaterne er sorteret efter, hvilke aftaler vi har med de enkelte udbydere, og dermed kan en udbyder købe sig til en bedre placering.
1
Viaplay Film & Serier / 1 uge gratis
0 TV-kanaler
0 kr. Oprettelse
149 kr. Pris pr. md.
149 kr. Min. pris
2
Viaplay Total u/binding
0 TV-kanaler
0 kr. Oprettelse
499 kr. Pris pr. md.
499 kr. Min. pris
3
Viaplay Total m/binding
0 TV-kanaler
0 kr. Oprettelse
449 kr. Pris pr. md.
2694 kr. Min. pris

Hvad handler Olsen Banden om?

Olsen Banden er som nævnt en serie af hele 14 film, der alle tager udgangspunkt i Egon Olsens planer om at røve sig til mange millioner kroner. Hans kompagnoner, Keld og Benny, er altid med på hans missioner, og de 3 mænd udgør en grinagtig trio. Olsen Banden er af genren kriminal-komedie. Dette giver sig til udtryk ved, at Egon Olsens planer i virkeligheden er meget udførlige og ned til mindste detalje, men med hans to kluntede hjælpere går planen aldrig helt, som den skal. På denne måde får filmene et særligt humoristisk touch, der gør dem varme og lettilgængelige for alle aldre.

Tyveri

Olsen Banden bliver spillet af de tre herlige danske skuespillere Ove Sprogøe, Morten Grunwald og Poul Bundgaard. Disse skuespillere finder man også i et væld af andre danske film klassikere, men det forbliver dog stadig Olsen Banden, som disse herrer er bedst kendt for at have medvirket i.

Se Olsen Banden gratis på nettet

Det kan være svært at følge med i, hvornår Olsen Banden bliver vist på fjernsynet, og derfor anbefaler vi dig at tage dit engagement for disse herlige film på nettet, hvor du kan finde den online version af filmene. Her finder du blandt mange andre film i serien Olsen Banden går i krig og endda også Olsen Banden Junior. Men hvor kan man se disse herlige film henne? Det kan du via flere streaming tjenester.

Se en masse andre filmklassikere online

På de mange forskellige streaming tjenester har du muligheden for at se en masse andre danske filmklassikere. Tager du for eksempel et kig på C-more, vil du kunne finde et væld af filmklassikere – danske såvel som udenlandske. Her finder du også et væld af forskellige serier, hvoraf mange af dem er danskproduceret og dermed instrueret efter den klassiske danske humor. Er du derfor vild med den danske film- og serieskat, så kan du med fordel tage et kig på C-more og finde frem til alle dine yndlingsklassikere. Er du mere til de skandinaviske serier og film, så er der også rig mulighed for dette. C-more er nemlig svenskejet og har derfor et stort sortiment af skandinaviske krimiserier og film. Herfra ønsker vi dig rigtig god fornøjelse.

Spørgsmål og svar om Olsen Banden

Hvor kan man se Olsen Banden?

Der findes flere steder, hvor du kan se Olsen Banden på nettet. Blandt andet finder du alle filmene hos Nordisk Film+, hvor de kan streames. Foretrækker du i stedet at købe filmene, kan dette gøres hos både Viaplay og Blockbuster.

Hvor mange Olsen Banden film er der?

Olsen Banden er en serie af danske kriminalkomedier, der består af i alt 14 film. Filmene er produceret af Nordisk Film i den 30-årige periode fra 1968 til 1998. Hertil er der lavet en animationsfilm ved navn Olsen Banden på de bonede gulve.

Hvilket år kom Olsen Banden ser rødt i biografen?

Olsen Banden ser rødt er en dansk film fra 1976, og er den 8. i rækken af Olsen Banden-filmene. Målt på antal solgte billetter er det den mest populære film. I alt solgte den 1.201.293 billetter i de danske biografer.