Olsen Banden

Olsen Banden må siges at være en af de bedst kendte film i dansk kultur. Olsen Banden er skabt af den store danske instruktør Erik Balling, som også har stået for produktionen af de bedst kendte serier som Matador og Huset på Christianshavn. Olsen Banden har kørt over det store filmlærred siden 1968 og formår stadig den dag i dag at være en af den bedst kendte filmserie i dansk kultur. Fra 1968 indtil 1998 blev der produceret hele 14 film med Olsen Bandens kendte karakterer. Hvis du kunne tænke dig at vide mere omkring Olsen Banden samt finde ud af, hvor du kan se alle de klassiske film henne, så kan du med fordel læse med videre.

1
Viaplay Film & Serier
0 TV-kanaler
0 kr. Oprettelse
119 kr. Pris pr. md.
119 kr. Min. pris
2
Viaplay Viaplay Total
0 TV-kanaler
0 kr. Oprettelse
449 kr. Pris pr. md.
449 kr. Min. pris

Hvad handler Olsen Banden om?

Olsen Banden er som nævnt en serie af hele 14 film, der alle tager udgangspunkt i Egon Olsens planer om at røve sig til mange millioner kroner. Hans kompagnoner, Keld og Benny, er altid med på hans missioner, og de 3 mænd udgør en grinagtig trio. Olsen Banden er af genren kriminal-komedie. Dette giver sig til udtryk ved, at Egon Olsens planer i virkeligheden er meget udførlige og ned til mindste detalje, men med hans to kluntede hjælpere går planen aldrig helt, som den skal. På denne måde får filmene et særligt humoristisk touch, der gør dem varme og lettilgængelige for alle aldre.

Tyveri

Olsen Banden bliver spillet af de tre herlige danske skuespillere Ove Sprogøe, Morten Grunwald og Poul Bundgaard. Disse skuespillere finder man også i et væld af andre danske film klassikere, men det forbliver dog stadig Olsen Banden, som disse herrer er bedst kendt for at have medvirket i.

Se Olsen Banden gratis på nettet

Det kan være svært at følge med i, hvornår Olsen Banden bliver vist på fjernsynet, og derfor anbefaler vi dig at tage dit engagement for disse herlige film på nettet, hvor du kan finde den online version af filmene. Her finder du blandt mange andre film i serien Olsen Banden går i krig og endda også Olsen Banden Junior. Men hvor kan man se disse herlige film henne? Det kan du via flere streaming tjenester. 

Se en masse andre filmklassikere online

På de mange forskellige streaming tjenester har du muligheden for at se en masse andre danske filmklassikere. Tager du for eksempel et kig på C-more, vil du kunne finde et væld af filmklassikere – danske såvel som udenlandske. Her finder du også et væld af forskellige serier, hvoraf mange af dem er danskproduceret og dermed instrueret efter den klassiske danske humor. Er du derfor vild med den danske film- og serieskat, så kan du med fordel tage et kig på C-more og finde frem til alle dine yndlingsklassikere. Er du mere til de skandinaviske serier og film, så er der også rig mulighed for dette. C-more er nemlig svenskejet og har derfor et stort sortiment af skandinaviske krimiserier og film. Herfra ønsker vi dig rigtig god fornøjelse.