Gratis streaming

Hvis der er én ting, som internettet virkelig har gjort nemt, så er det at se film og serier, derhjemme. Tidligere, har det været svært at følge med i serier, da man altid skulle have tid til at sætte sig foran TV’et, når serien blev sendt. Men heldigvis er det ikke sådan landet ligger længere. Nu kan du streame alt via nettet, men ofte koster det penge. Heldigvis for dig, så er der dog også masser af muligheder for gratis streaming af film og serier – og så endda helt lovligt.

Kunne du godt tænke dig at se gratis film lige når du har lyst? Ja selvfølgelig kunne du det – hvem kunne ikke? I så fald, har vi samlet denne lille artikel om, hvor du kan få adgang til gratis streaming af film, serier og sport, lige når det passer dig.

Læs med videre og bliv klogere på gratis streaming via internettet.

Prøv følgende streamingtjenester gratis:

Vi henviser udelukkende til udbydere af tv og / eller streaming, som vi har et kommercielt samarbejde med. Resultaterne er sorteret efter, hvilke aftaler vi har med de enkelte udbydere, og dermed kan en udbyder købe sig til en bedre placering.
1
Viaplay Film & Serier / 1 uge gratis
0 TV-kanaler
0 kr. Oprettelse
149 kr. Pris pr. md.
149 kr. Min. pris
2
Viaplay Total u/binding
0 TV-kanaler
0 kr. Oprettelse
499 kr. Pris pr. md.
499 kr. Min. pris

Er gratis streaming også lovligt?

For nogle kan det være svært at forstå, at gratis streaming godt kan være lovligt. Men det kan faktisk sagtens være lovligt, du skal bare passe på med, hvor du streamer diverse film og serier. For mens der er lovlige sider, der gør det muligt for dig at streame både film, serier og sport uden, at du skal betale, så er der også rigtig mange ulovlige sider.

Derfor, vil vi gerne hjælpe dig med at finde frem til de rette gratis streamingsider. Det er nemlig sådan, at så længe streamingtjenesten har fået rettighederne til at tilbyde det pågældende indhold til dig, så er det lovligt. Det vil sige, at finder du for eksempel serier og film på DR TV, C More, ViaPlay eller lignende, så er det naturligvis helt lovligt at bruge deres eventuelle muligheder for gratis streaming.

Finder du til gengæld en tvivlsom russisk hjemmeside, som er proppet med de nyeste film og serier, der først lige er kommet i biografen, så bør du være en anelse kritisk, da dette med stor sandsynlighed er ulovligt. Med en lidt kritisk tilgang til tingene bør det ikke være svært for dig at vurdere, hvorvidt en side er ulovlig eller legitim.

Det nemmest du kan gøre, er dog at følge vores liste over de bedste gratis streaming tjenester, da du på den måde er sikker på, at du kan få lov at nyde gratis film og gratis serier helt uden bekymringer.

Streaming

De bedste gratis streamingtjenester

Når vi snakker om gratis streamingtjenester, så er der to slags. Den første er der, hvor du reelt set ikke behøver at have penge op af lommen, for at få lov at streame indhold gratis. Den anden, er der, hvor du får lov at prøve platformen med fuld adgang til al dens indhold i en begrænset periode, hvorefter du vil blive bedt om at betale for dit abonnement.

Lad os starte med første kategori. Det er desværre en lidt kort liste, men sådan er det, når man gerne vil spare penge. Mulighederne begrænses.

Gratis film og serier på DR TV

Vi betaler alle sammen licens til Danmarks Radio, og derfor er det måske snyd at kalde det gratis. Men du betaler trods alt licensen, ligegyldig om du benytter dig af DR TV eller ej. Så hvorfor ikke udnytte det hav af indhold, som de har liggende frit tilgængeligt på internettet. Det gælder både store udenlandske serier som for eksempel SKAM og Natportieren, og DR producerede serier og film.

Du kan også benytte dig af DR Bonanza, som er endnu en gratis streamingtjeneste, der viser indhold, der er ældre end 7 år. Det betyder, at du kan finde ældre TV-indslag, som for eksempel Matador, som jo nærmest er en dansk kulturarv. Helt uden omkostninger for dig.

Gratis adgang til TV3, MTV, Comedy Central og Discovery Network

Med Viafree får du mulighed for at se alle de populære reality shows fra TV3, samt indhold fra både MTV og Comedy Central, helt uden at du skal betale en krone. Til gengæld må du leve med, at der er mange reklamer både før, efter og i løbet af de programmer, som du ønsker at se gratis.

Ligesom Viafree, så er DRTV også en streamingtjeneste, der gør det muligt at streame TV online gratis.

Lån film hos Filmstriben

Du husker måske, at du engang gik på biblioteket for at låne film til filmaftenen i sofaen. Det kan Streaming på nettetmåske virke lidt omsonst i dag, når nu vi har utallige streamingtjenester, der gør det muligt at streame filmene lige til sofaen, uden at man først skal på biblioteket.

Derfor har man udviklet Filmstriben, hvor du helt gratis kan låne en film i en tidsperiode. I denne periode, kan du streame filmen, hvorefter den vil blive utilgængelig igen. Præcis ligesom, når du låner film og bøger på biblioteket.

Gratis streaming uden reklamer

Ulempen ved ovenstående er, at deres indhold som oftest er begrænset og ofte også en anelse gammelt. Hvis ikke det er gammelt, så skal du sandsynligvis se en masse reklamer i stedet.

Men, der er også en række streamingtjeneste, hvor du kan få lov at streame film, serier, fodbold, håndbold, golf og meget mere gratis. Det eneste det kræver er, at du opretter en konto med en gratis prøveperiode hos en af de etablerede streamingtjenester.

De ved nemlig godt, at det kan betale sig at give en forsmag på deres indhold for at lokke kunder i butikken. Derfor, kan du oprette en gratis konto hos dem, og få op mod 30 dages gratis prøveperiode. Hvis du afmelder inden de 30 dage er gået, så koster det dig ikke en øre.

Du kan altså streame gratis film, gratis sport og gratis serier hos følgende streamingtjenester.

Rettigheder: TV3 Danmark

Sport og film hos Viaplay

Viaplay er proppet med fantastiske film og serier. Og du kan streame dem alle sammen via deres hjemmeside og app. Så hvis du virkelig har lyst til at se en bestemt film eller serie, så er det bare at oprette en konto, og gå i gang med at streame.

Men det er ikke kun film, som du kan streame hos Viaplay. Der er også masser af mulighed for at streame sport – alt fra fodbold streaming til fighting streaming.

Fri reality på Hayu

Hayu er en af de helt store udbydere af reality TV som streaming i Danmark. Og med en prøveperiode hos dem, får du mulighed for at streame reality shows helt gratis. Her snakker vi om populære serier som Keeping Up With The Kardashians og The Real Housewives i uanede mængder.

Masser af film og serier på C More

Også C More er blandt de streamingtjenester, der byder på en gratis prøveperiode. Det betyder, at du kan streame golf gratis, du kan streame film gratis og du kan streame serier gratis. Det er alt fra fantastiske Deadpool 2 til Vikings og fra Pitch Perfect 3 til LEGO Filmen. Der er indhold til alle, og du kan streame det hele gratis med en prøveperiode hos C More.

Værd at vide om gratis live streaming

Som vi nævnte ovenfor, så er der et par ting, der kan være værd at vide om gratis live streaming. Der er nemlig aldrig virksomheder, der giver noget væk gratis. For hvis de har betalt for det indhold, som du får lov at streame gratis, så betyder det også at de skal tjene på det.

Nogle vælger at tjene deres penge igen via reklameindtægt, og andre vælger blot at tilbyde en gratis prøveperiode, hvorefter du skal betale for dit abonnement, hvis du ønsker at fortsætte med at have adgang til streamingtjenestens indhold.

Mange bliver i længden træt af det begrænsede indhold og de mange reklamer, som typisk følger med de gratis streamingtjenester, og vælger derfor at skifte over til en betalt streamingtjeneste, som en af de tre vi nævnte ovenfor. Du får stadig en gratis prøveperiode, hvilket gør det nemmere at tage en beslutning om, hvilken streamingtjeneste der er den rigtige, når man overvejer at skifte væk fra en af de gratis muligheder for online live streaming.

Prøv følgende streamingtjenester gratis:

Vi henviser udelukkende til udbydere af tv og / eller streaming, som vi har et kommercielt samarbejde med. Resultaterne er sorteret efter, hvilke aftaler vi har med de enkelte udbydere, og dermed kan en udbyder købe sig til en bedre placering.
1
Viaplay Film & Serier / 1 uge gratis
0 TV-kanaler
0 kr. Oprettelse
149 kr. Pris pr. md.
149 kr. Min. pris
2
Viaplay Total u/binding
0 TV-kanaler
0 kr. Oprettelse
499 kr. Pris pr. md.
499 kr. Min. pris

Streaming af film

Der er masser af muligheder for streaming af film via internettet. Hvis de skal være lovlige, er de som ofte betalte, men der er heldigvis også nogle gratis alternativer, når man virkelig har lyst til at se en film en fredag aften på sofaen, men ikke nødvendigvis synes man vil bruge penge på at leje en film, eller på at abonnere på en streamingtjeneste.

Så hvis du gratis vil streame store blockbuster film som Fast Furious 8 og Three Billboards Outside Ebbing, Missouri, så kan du gøre det på C More allerede i dag med en gratis prøveperiode.

Streaming af sport

Er du interesseret i sport? Fighting, fodbold, golf eller lignende? Så kan det være træls at gå glip af en af de helt store begivenheder. Men heldigvis, så er det ikke så stort et problem længere. Du kan nemlig streame mange af de helt store fodboldkampe gratis via internettet.

Det vil sige, at du kan både streame sport gratis efter, at kampen er spillet, men du kan også streame sport live gratis, uden de helt store problemer. Enten skal du oprette en gratis prøveperiode hos C More eller en anden tjeneste, hvor du kan finde både fodbold, golf og meget andet, eller også skal du se kampene med reklamer på en af de gratis streamingtjenester, som vi nævnte tidligere i artiklen.

Spørgsmål og svar om gratis streaming

Er gratis streaming lovligt?

Gratis streaming er fuldstændig lovligt under den forudsætning, at rettighedsindehaveren af indholdet har givet tilladelse til den gratis streaming. Det er derimod ikke lovligt, hvis man streamer fra en hjemmeside med kopieret eller optaget indhold.

Hvem tilbyder gratis streaming?

Der er op til flere streamingtjenester, der tilbyder en eller anden form for gratis streaming. Først og fremmest kan du som regel få en gratis prøveperiode hos eksempelvis Viaplay og C More, men der er også muligheder for at streame gratis fra Viafree og DRTV.

Hvilke ulemper er der ved at streame gratis?

Typisk vil man opleve et begrænset udvalg af indhold, hvis man udelukkende ønsker at streame gratis. Der er dog også streamingtjenester, hvor man har frit adgang til masser af indhold, men i stedet skal se reklamer op til flere gange i løbet af programmet.