MoreTV

Måske har du allerede hørt om det populære MoreTV, der i øjeblikket tilbyder konkurrencedygtige priser på deres tv-pakker i Danmark? I det nedenstående skriv kan du læse meget mere om denne tv-udbyder, samt hvad de kan tilbyde dig. Vi skal bl.a. kigge nærmere på MoreTV’s koncept, kundetilfredshed og meget mere. Læs med og bliv klogere på udbyderen.

Hvad er MoreTV?

MoreTV er en tv-udbyder, der ønsker at gøre det nemt og bekvemt for danskerne at købe en tv-pakke til en fair pris med alle favoritkanalerne. Kanaloversigten består i skrivende stund af 39 kanaler fra Danmark, Sverige, Norge og en række andre lande. Der kommer løbende flere kanaler til listen, så hold øje og glæd dig til at få adgang til endnu flere tv-kanaler.

Se TV-pakker fra MoreTV herunder:

Vi henviser udelukkende til udbydere af tv og / eller streaming, som vi har et kommercielt samarbejde med. Resultaterne er sorteret efter, hvilke aftaler vi har med de enkelte udbydere, og dermed kan en udbyder købe sig til en bedre placering.
Oversigtens billigste tv-pakke
MoreTV logo
MoreTV
39

Antal kanaler

Nej

Streamingtjenester

Ingen

Bindingsperiode

Ingen bindingDR RamasjangSe tv via app eller tv-boksTV2Norske, svenske og tyske kanalerPerfekt til sommerhuset
118 DKK

Pris pr. måned

Oprettelse: 0 DKK
Mindstepris: 313 DKK

Denne udbyder tilbyder eksempelvis en app, der gør det nemt og overskueligt at navigere rundt i det store udbud af kanaler og se programmer, efter de er blevet sendt i fjernsynet. App’en er nem at sætte op og giver den enkelte seer frihed til at streame indhold uanset tid og sted. MoreTV app’en er tilgængelig via App Store.

MoreTV

MoreTV tilbyder Danmarks billigste tv-pakke ifølge egne ord

MoreTV har ønsket om at revolutionere markedet for tv-pakker med en grundpakke, der ikke koster en bondegård. I stedet kan man her købe en grundpakke med alle favoritkanalerne via et løbende abonnement til en fair månedlig pris. Der er ingen binding, og du kan sætte abonnementet på pause eller stoppe det helt, præcist når du ønsker det.

Tv-pakken koster lige nu fra 118 kr. pr. måned.

Nyd underholdning via app’en eller med en tv-boks

Som nævnt, så kan MoreTV’s grundpakke benyttes både ved brug af app og tv-boks, afhængig af hvad man foretrækker.

App’en kan forbindes til forskellige platforme, herunder også dit tv, hvor tv-boksen vil blive koblet til dit fjernsyn direkte og give dig mulighed for at se alle dine favoritkanaler med det samme. Den billigste løsning er at nyde underholdningen via app’en, men for et overkommeligt beløb vil du kunne få fingrene i den smarte tv-boks.

Hvad bliver der skrevet om MoreTV på Trustpilot?

På den populære platform Trustpilot, dedikeret til kundeanmeldelser, bliver MoreTV rost for deres fair priser og deres udvalg af kanaler i deres grundpakke. Dertil er mange særligt glade for muligheden for at koble app’en til deres fjernsyn frem for en tv-boks. Generelt er tilfredsheden rigtig stor, men hvis du vil vide mere om, hvad der bliver skrevet om udbyderen, så klik dig forbi Trustpilot og søg efter MoreTV.

Gå til MoreTV →

Spørgsmål og svar om MoreTV

Få besvaret dine ubesvarede spørgsmål omkring MoreTV herunder.

Hvad koster MoreTV?

Du kan få Danmarks måske billigste tv-grundpakke for bare 118 kr. om måneden.
Hertil kan du købe den populære tv-boks, til 895 kr. som tilsluttes enten trådløst eller via HDMI kabel som medfølger. Du kan også vælge at købe appen til 195 kr. Appen downloades på dit smart-tv, tablet eller telefon, hvorfra du så kan se MoreTV. Man kan have op til tre enheder tilknyttet ét abonnement.

Hvordan kommer jeg i kontakt med MoreTV?

Du kan hurtigt og nemt komme i kontakt med MoreTV på deres hjemmeside, hvor du finder en kontaktformular, du udfylder med dine spørgsmål. Efterfølgende vil du modtage svar hurtigst muligt. Du kan også kontakte udbyderen direkte ved at skrive til [email protected]. På nuværende tidspunkt tilbyder MoreTV ikke telefonsupport.