MoreTV

Måske har du allerede hørt om det populære MoreTV, der i øjeblikket tilbyder konkurrencedygtige priser på deres tv-pakker i Danmark? I det nedenstående skriv kan du læse meget mere om denne tv-udbyder, samt hvad de kan tilbyde dig. Vi skal bl.a. kigge nærmere på MoreTV’s koncept, kundetilfredshed og meget mere. Læs med og bliv klogere på udbyderen.

Hvad er MoreTV?

MoreTV er en tv-udbyder, der ønsker at gøre det nemt og bekvemt for danskerne at købe en tv-pakke til en fair pris med alle favoritkanalerne. Kanaloversigten består i skrivende stund af 38 kanaler fra Danmark, Sverige, Norge og en række andre lande. Der kommer løbende flere kanaler til listen, så hold øje og glæd dig til at få adgang til endnu flere tv-kanaler.

Gå til MoreTV →

Denne udbyder tilbyder eksempelvis en app, der gør det nemt og overskueligt at navigere rundt i det store udbud af kanaler og se programmer, efter de er blevet sendt i fjernsynet. App’en er nem at sætte op og giver den enkelte seer frihed til at streame indhold uanset tid og sted. MoreTV app’en er tilgængelig via App Store.

MoreTV

MoreTV tilbyder Danmarks billigste tv-pakke ifølge egne ord

MoreTV har ønsket om at revolutionere markedet for tv-pakker med en grundpakke, der ikke koster en bondegård. I stedet kan man her købe en grundpakke med alle favoritkanalerne via et løbende abonnement til en fair månedlig pris. Der er ingen binding, og du kan sætte abonnementet på pause eller stoppe det helt, præcist når du ønsker det.

Tv-pakken koster lige nu fra 98 kr. pr. måned.

Nyd underholdning via app’en eller med en tv-boks

Som nævnt, så kan MoreTV’s grundpakke benyttes både ved brug af app og tv-boks, afhængig af hvad man foretrækker.

App’en kan forbindes til forskellige platforme, herunder også dit tv, hvor tv-boksen vil blive koblet til dit fjernsyn direkte og give dig mulighed for at se alle dine favoritkanaler med det samme. Den billigste løsning er at nyde underholdningen via app’en, men for et overkommeligt beløb vil du kunne få fingrene i den smarte tv-boks.

Hvad bliver der skrevet om MoreTV på Trustpilot?

På den populære platform Trustpilot, dedikeret til kundeanmeldelser, bliver MoreTV rost for deres fair priser og deres udvalg af kanaler i deres grundpakke. Dertil er mange særligt glade for muligheden for at koble app’en til deres fjernsyn frem for en tv-boks. Generelt er tilfredsheden rigtig stor, men hvis du vil vide mere om, hvad der bliver skrevet om udbyderen, så klik dig forbi Trustpilot og søg efter MoreTV.

Gå til MoreTV →

Spørgsmål og svar om MoreTV

Få besvaret dine ubesvarede spørgsmål omkring MoreTV herunder.

Hvad koster MoreTV?

Du kan få en af Danmarks billigste tv-grundpakker for den nette sum af 98 kr. om måneden.
Hertil kan du købe den populære tv-boks, der ligger mellem 795 kr. og 895 kr. afhængig af, om du ønsker trådløst internet forbundet til denne eller ej. Du kan også vælge at købe den dertilhørende appen, der pr. enhed kan købes for 195 kr.

Hvordan kommer jeg i kontakt med MoreTV?

Du kan hurtigt og nemt komme i kontakt med MoreTV på deres hjemmeside, hvor du finder en kontaktformular, du udfylder med dine spørgsmål. Efterfølgende vil du modtage svar hurtigst muligt. Du kan også kontakte udbyderen direkte ved at skrive til [email protected]. På nuværende tidspunkt tilbyder MoreTV ikke telefonsupport.