Viasat TV

Viasat TVViasat TV er en Nordens største udbydere af det såkaldte ”Pay-TV” og ejes til daglig af det svenske selskab, Modern Times Group. Disse Viasat TV-pakker rummer en masse spændende kanaler, heriblandt en del reality, sport og serier af den bedste slags, som du kan nyde.

Det kræver ikke det store at få fat i et Viasat tilbud, og du behøver absolut ikke være Viasat parabol kunde for at kunne modtage signalet og dermed kanalerne.

De forskellige Viasat priser varierer alt efter, hvor mange kanaler, som du eksempelvis vil have med i din samlede TV-pakke.

Læs også om Canal Digital TV løsning her

Viasat TV pakke

Med en Viasat TV-pakke har du mulighed for at få TV på tre forskellige måder: Viasat parabol TV, Viasat bredbånds TV og Viasat kabel TV. Disse tre løsninger har hver især sine egne unikke fordele, men ens for dem alle er dog, at de indeholder alt det gode materiale, som Viasat hvert år producerer, samt alle de gode sportskampe, som spilles flere gange om ugen.

Viasat TV er i dag en del af Allente TV:

Vi henviser udelukkende til udbydere af tv og / eller streaming, som vi har et kommercielt samarbejde med. Resultaterne er sorteret efter, hvilke aftaler vi har med de enkelte udbydere, og dermed kan en udbyder købe sig til en bedre placering.
Allente
Allente Stream Flex 4
19

Antal kanaler

Ja

Streamingtjenester

6 mdr.

Bindingsperiode

Viaplay4 valgfrie streamingtjenesterMAXdiscovery+SkyShowtimeGratis oprettelseNordisk Film+0 kr. første måned
629 DKK

Pris pr. måned

Oprettelse: 0 DKK
Mindstepris: 3145 DKK
Allente
Allente Stream Flex 2
19

Antal kanaler

Ja

Streamingtjenester

6 mdr.

Bindingsperiode

Gratis oprettelse0 kr. første måned2 valgfrie streamingtjenesterMAXC MoreNordisk Film+TV3Kanal 5Viaplay
529 DKK

Pris pr. måned

Oprettelse: 0 DKK
Mindstepris: 2645 DKK
Allente
Allente Stream Basic
19

Antal kanaler

Ja

Streamingtjenester

Ingen

Bindingsperiode

ViaplayTV3TV3+Kanal 4DR RamasjangKanal 50 kr. første månedGratis oprettelse
429 DKK

Pris pr. måned

Oprettelse: 0 DKK
Mindstepris: 2145 DKK

Viasat bredbånds TV kan du få via et abonnement hos Waoo, YouSee eller DLG-TV. Waoo tv tilbyder eksempelvis flere forskellige TV-pakker, som kan vælge imellem, og du har også mulighed for at få gratis Viasat Play, der er en online streamingstjeneste. Her kan du se både serier, film, stand-up shows, sport og meget mere, og du kan tilmed se alt indhold både på din mobiltelefon, tablet og computer, således at du altid har din underholdning med på farten. Læs mere om hvordan du får Viasat med i din YouSee tv pakke her.

Du har samtidig mulighed for at pause og spole i en live udsendelse, hvilket gør, at du kan standse en udsendelse, mens den er i gang, og bagefter gå tilbage og se med fra det sted, som du nåede til før. Dette kan være uhyre praktisk og smart, hvis man pludselig bliver forstyrret eller skal lave noget akut, mens man f.eks. sidder og ser Viasat Sport eller Viasat Golf i weekenden.

Parabol TV med Viasat

Den næste måde at få Viasat på er via parabol TV. Her skal du, som navnet indikerer, have en parabolmast monteret på din husvæg eller tag (denne er dog inkluderet i alle Viasat TV-pakker). Det fordelagtige ved Viasat parabol TV er grundlæggende to ting; du får først og fremmest en fast månedspris uden skjulte gebyrer. For det andet får du samtidig alt nødvendigt udstyr og lignende inkluderet i prisen. Dette giver samlet set nul besvær og mere tid til dig, hvor du kan nyde underholdningen på de mange TV kanaler.

Installationen er desuden gratis (udført af en professionel tekniker), og du skal heller ikke betale nogen former for kortafgifter, hvilket tit kan være tilfældet hos andre udbydere. Er du samtidig sportelsker, og kan du godt lide at nyde en god udenlandsk fodboldkamp i høj kvalitet, så er Viasat Sport-pakken den perfekte kanal for dig, da Viasat generelt har nogle af de bedste sportsrettigheder på det danske marked.

Viasat TV-pakker

Rent fundamentalt kan du vælge mellem fire forskellige TV-pakker, som tilpasser sig til lige netop dine behov. Disse TV-pakker er følgende: Viasat Basis-pakken, Viasat Mellem-pakken, Viasat Sport-pakken eller Viasat Total-pakken, hvoraf førstnævnte er den mindste og sidstnævnte den største. Viasat Basis-pakken indeholder i alt 14 kanaler, hvoraf 4 af disse er i HD-format, og du har her mulighed for at se serier på Viaplay.

Viasat Mellem-pakken indeholder 35 kanaler, hvor 8 er HD, og her kan du også se serier på Viaplay. Viasat Sport-pakken kommer med 25 kanaler, heraf 6 styks i HD, og med denne pakke kan du både se serier + sport på Viaplay. Endelig får du med Viasat Total-pakken hele 58 kanaler, hvor 20 af disse er i HD. Samtidig har du her adgang til både serier og sport på Viaplay – akkurat som med Sportspakken.

Man kan hurtigt konstatere, at der altså ikke er alle mulige forskelle på de oplistede Viasat TV pakker – men dette er netop essensen af filosofien bag disse: det skal være så enkelt som muligt, med kun få justeringer i hver TV-pakke, som stadig giver den de samme grundtræk som sine artsfæller, men som samtidig distancerer den fra andre. På den måde sikres det også bedre, at du ikke skal læse alverdens oplysninger om, hvilke forskelle der er i de forskellige TV-pakker, fordi disse fra start minder forholdsvis meget om hinanden.

De forskellige pakker (basis / mellem / total)

Når du skal have TV fra Viasat, kan du vælge mellem tre forskellige pakker. De enkelte pakker hedder basis, mellem og total, og tilbyder hver især lidt mere end den foregående.

Fordelen ved samtlige af de tre pakker er, at de alle indeholder adgang til Viaplay, som er Viasat TVs populære streamingtjeneste.

Men hvad kan de enkelte Viasat TV pakker byde på udover adgang til en streamingtjeneste? Det gennemgår vi nedenfor, hvor du får en kort introduktion til hver af de tre pakker.

Basispakken

Basispakken er den mindste af de tre TV pakker, som du kan få som kunde hos Viasat. I Basispakken bliver du tilbudt adgang til 21 TV kanaler, hvoraf 9 er såkaldt HD TV kanaler.

Kanallisten lyder således:

 • DR 1 (HD) + DR 2 + DR 3 + DR K + DR Ramasjang + DR Ultra
 • TV2 (HD) + TV2 News + TV2 Fri
 • TV3 (HD) + TV3+ (HD) + TV3 Puls (HD)
 • Kanal 4 (HD)
 • Kanal 5 (HD)
 • DK4
 • Paramount Network
 • MTV
 • NRK 1
 • TV4 Sverige
 • SVT1 (HD)
 • Sky News

Derudover er der også et TV-arkiv, adgang til forpremiere og lejefilm, samt en UHD TV boks og parabol med installation med i prisen.

Her bliver en stor del af dit TV behov altså dækket, men hvis du har brug for mere, kan det være, at du skal opgradere til Mellempakken.

Mellempakken

Med mellempakken får du nemlig adgang til hele 43 kanaler, hvoraf 15 er i HD (ekstra høj opløsning). Udover de kanaler, som er på basispakkens kanalliste, får du blandt andet:

 • Boomerang
 • Disney Channel + Disney XD + Disney Junior
 • Cartoon Network
 • Nickelodeon + NickJr.
 • National Geographic + Nat Geo Wild
 • Og mange flere

Som det kan ses, er mellempakken et rigtig godt valg, for børnefamilien. Her får ungerne mulighed for at fordybe sig i tegneserier og andre underholdende programmer lavet til børn og unge.

Totalpakken

Skal der også være lidt udover det sædvanlige til de voksne i familien, som for eksempel motorsport og lignende? Så kan det være, at man skal overveje at opgradere til Totalpakken. Her udvides kanallisten til 62 kanaler, hvilket altså er tæt på en tredobling af basispakken og 19 kanaler mere end mellempakken.

Udover førnævnte kanaler, får man her også adgang til kanaler som:

 • BBC World News
 • CNN
 • TV3 Sport + TV3 Max
 • TV2 Sport
 • Eurosport 2
 • Canal 9
 • Og mange flere

Der er altså rig mulighed for at få adgang til timevis af spændende underholdning til hele familien, som kunde hos Viasat. Forhåbentligt er du blevet klogere på, om der er en løsning til dig, med denne korte guide til Viasat TV pakker og kanaler.

Viasat TV er i dag en del af Allente TV:

Vi henviser udelukkende til udbydere af tv og / eller streaming, som vi har et kommercielt samarbejde med. Resultaterne er sorteret efter, hvilke aftaler vi har med de enkelte udbydere, og dermed kan en udbyder købe sig til en bedre placering.
1
Allente Allente Stream Basic / 1 måned gratis
19+1 TV-kanaler
0 kr. Oprettelse
429 kr. Pris pr. md.
2145 kr. Min. pris
2
Allente Allente Stream Flex 2 / 1 måned gratis
19+3 TV-kanaler
0 kr. Oprettelse
529 kr. Pris pr. md.
2645 kr. Min. pris
3
Allente Allente Stream Flex 4 / 1 måned gratis
19+5 TV-kanaler
0 kr. Oprettelse
629 kr. Pris pr. md.
3145 kr. Min. pris

Viasat sport – det bedste af det bedste

Viasat TV har, som tidligere nævnt, de største sportsrettigheder på det nordiske marked. I tilføjelse til dette har Viasat også flere deciderede sportskanaler, bl.a. TV3 Sport 1, TV3 Sport 2 og flere andre. Med Viasat Sport kanaler er du altså altid sikker på at få det bedste af det bedste, når det kommer til sportsudsendelser – både fodbold, golf, boksning, ishockey, håndbold, tennis og meget mere.

Du kan selvfølgelig altid se sport på Viaplay, hvis du skulle have lyst til dette, eller blot ikke har tid til at se en begivenhed direkte. Som tidligere nævnt kan du endda købe en Viasat Sport pakke, som i forhold til TV kanaler er proppet med alverdens sportskanaler og sportsudsendelser, således at du stort set altid kan smide dig sofaen, smække benene op og blot nyde en god gang sport. Med et produkt fra Viasat TV går du dermed aldrig glip af noget!

Kontaktoplysning:
Viasat A/S
Strandlodsvej 30
2300 København S

Spørgsmål og svar om Viasat TV

Er Viasat og Viaplay det samme?

Nej, Viasat og Viaplay er ikke det samme. Viasat er en udbyder af TV-kanaler, der i dag er ejet af Allente TV. Viaplay er derimod en streamingtjeneste, hvor du kan se film, serier og sport via din computer, tablet eller mobiltelefon.

Hvilke kanaler har Viasat?

Da Viasat var en selvstændig TV-udbyder, havde de kanaler som DR1, TV 2, TV3, Boomerang, Kanal 4, Kanal 5 og mange flere. I dag er de ejet af Allente TV, der naturligvis har de samme kanaler og mange flere.

Hvilke alternativer findes der til Viasat TV?

Hvis ikke du er interesseret i Viasat TV, kan du i stedet vælge alternativer som YouSee TV, Stofa TV, Allente TV, Norlys TV, Stofa TV, TDC TV, Fullrate TV, Canal Digital TV, Boxer eller lignende. Dertil er der naturligvis en række streamingtjenester, der også kan fungere som alternativer til Viasat TV.