Viasat TV

Viasat TVViasat TV er en Nordens største udbydere af det såkaldte ”Pay-TV” og ejes til daglig af det svenske selskab, Modern Times Group. Disse Viasat TV-pakker rummer en masse spændende kanaler, heriblandt en del reality, sport og serier af den bedste slags, som du kan nyde.

Det kræver ikke det store at få fat i et Viasat tilbud, og du behøver absolut ikke være Viasat parabol kunde for at kunne modtage signalet og dermed kanalerne.

De forskellige Viasat priser varierer alt efter, hvor mange kanaler, som du eksempelvis vil have med i din samlede TV-pakke.

Læs også om Canal Digital TV løsning her

Viasat TV pakke

Med en Viasat TV-pakke har du mulighed for at få TV på tre forskellige måder: Viasat parabol TV, Viasat bredbånds TV og Viasat kabel TV. Disse tre løsninger har hver især sine egne unikke fordele, men ens for dem alle er dog, at de indeholder alt det gode materiale, som Viasat hvert år producerer, samt alle de gode sportskampe, som spilles flere gange om ugen.

Viasat bredbånds TV kan du få via et abonnement hos Waoo, YouSee eller DLG-TV. Waoo tv tilbyder eksempelvis flere forskellige TV-pakker, som kan vælge imellem, og du har også mulighed for at få gratis Viasat Play, der er en online streamingstjeneste. Her kan du se både serier, film, stand-up shows, sport og meget mere, og du kan tilmed se alt indhold både på din mobiltelefon, tablet og computer, således at du altid har din underholdning med på farten. Læs mere om hvordan du får Viasat med i din YouSee tv pakke her.

Du har samtidig mulighed for at pause og spole i en live udsendelse, hvilket gør, at du kan standse en udsendelse, mens den er i gang, og bagefter gå tilbage og se med fra det sted, som du nåede til før. Dette kan være uhyre praktisk og smart, hvis man pludselig bliver forstyrret eller skal lave noget akut, mens man f.eks. sidder og ser Viasat Sport eller Viasat Golf i weekenden.

Parabol TV med Viasat

Den næste måde at få Viasat på er via parabol TV. Her skal du, som navnet indikerer, have en parabolmast monteret på din husvæg eller tag (denne er dog inkluderet i alle Viasat TV-pakker). Det fordelagtige ved Viasat parabol TV er grundlæggende to ting; du får først og fremmest en fast månedspris uden skjulte gebyrer. For det andet får du samtidig alt nødvendigt udstyr og lignende inkluderet i prisen. Dette giver samlet set nul besvær og mere tid til dig, hvor du kan nyde underholdningen på de mange TV kanaler.

Installationen er desuden gratis (udført af en professionel tekniker), og du skal heller ikke betale nogen former for kortafgifter, hvilket tit kan være tilfældet hos andre udbydere. Er du samtidig sportelsker, og kan du godt lide at nyde en god udenlandsk fodboldkamp i høj kvalitet, så er Viasat Sport-pakken den perfekte kanal for dig, da Viasat generelt har nogle af de bedste sportsrettigheder på det danske marked.

Viasat TV-pakker

Rent fundamentalt kan du vælge mellem fire forskellige TV-pakker, som tilpasser sig til lige netop dine behov. Disse TV-pakker er følgende: Viasat Basis-pakken, Viasat Mellem-pakken, Viasat Sport-pakken eller Viasat Total-pakken, hvoraf førstnævnte er den mindste og sidstnævnte den største. Viasat Basis-pakken indeholder i alt 14 kanaler, hvoraf 4 af disse er i HD-format, og du har her mulighed for at se serier på Viaplay.

Viasat Mellem-pakken indeholder 35 kanaler, hvor 8 er HD, og her kan du også se serier på Viaplay. Viasat Sport-pakken kommer med 25 kanaler, heraf 6 styks i HD, og med denne pakke kan du både se serier + sport på Viaplay. Endelig får du med Viasat Total-pakken hele 58 kanaler, hvor 20 af disse er i HD. Samtidig har du her adgang til både serier og sport på Viaplay – akkurat som med Sportspakken.

Man kan hurtigt konstatere, at der altså ikke er alle mulige forskelle på de oplistede Viasat TV pakker – men dette er netop essensen af filosofien bag disse: det skal være så enkelt som muligt, med kun få justeringer i hver TV-pakke, som stadig giver den de samme grundtræk som sine artsfæller, men som samtidig distancerer den fra andre. På den måde sikres det også bedre, at du ikke skal læse alverdens oplysninger om, hvilke forskelle der er i de forskellige TV-pakker, fordi disse fra start minder forholdsvis meget om hinanden.

Viasat sport – det bedste af det bedste

Viasat TV har, som tidligere nævnt, de største sportsrettigheder på det nordiske marked. I tilføjelse til dette har Viasat også flere deciderede sportskanaler, bl.a. TV3 Sport 1, TV3 Sport 2 og flere andre. Med Viasat Sport kanaler er du altså altid sikker på at få det bedste af det bedste, når det kommer til sportsudsendelser – både fodbold, golf, boksning, ishockey, håndbold, tennis og meget mere.

Du kan selvfølgelig altid se sport på Viaplay, hvis du skulle have lyst til dette, eller blot ikke har tid til at se en begivenhed direkte. Som tidligere nævnt kan du endda købe en Viasat Sport pakke, som i forhold til TV kanaler er proppet med alverdens sportskanaler og sportsudsendelser, således at du stort set altid kan smide dig sofaen, smække benene op og blot nyde en god gang sport. Med et produkt fra Viasat TV går du dermed aldrig glip af noget!

Kontaktoplysning:
Viasat A/S
Strandlodsvej 30
2300 København S