hayu

Hvis du elsker realityshows, så er hayu den helt rigtige streamingtjeneste for dig. Normalt, kan det være svært at finde alle de reality serier, som man gerne vil se, samlet på en streamingtjeneste. Og mens hayu måske ikke er nået helt i mål, så kommer de ganske tæt på med deres store udvalg af alle de helt store amerikanske reality programmer.

Gå til hayu →

Ligegyldig om du er til kendisser, boligforbedringsprogrammer, festserier, krimier, serier om det glamourøse liv, eller noget helt andet, så kan du på hayu få tilfredsstillet alle dine lyster.

Men er hayu værd at betale for? Og hvad er det egentligt helt nøjagtigt, som man kan finde i deres udvalg? Læs med i vores hayu anmeldelse, og bliv klogere på alt, som du behøver at vide om den amerikanske reality streamingtjeneste.

Hayu

hayu Danmark

Hayu er egentligt en amerikansk streamingtjeneste, hvorfor du også vil opdage, at de primært viser amerikanske reality programmer. Men nu er de kommet til Danmark, for at tilbyde alle de mest populære, samt en lang række nye, reality programmer fra USA til danskerne.

I og med at hayu er amerikansk ejet, betyder det også at samtlige episoder i hver eneste show udkommer samme dag, som de udkommer i USA. Dermed, er hayu Danmark det oplagte sted for dig, der virkelig tager reality TV alvorligt. Slip for at vente dage, uger eller måneder på nye sæsoner, og stream i stedet de nyeste episoder med det samme på hayu Danmark.

Men der er også enkelte ulemper ved, at hayu Danmark er amerikansk ejet. Det betyder nemlig, at alt foregår på engelsk – der er altså ingen danske undertekster, og hjemmesiden er heller ikke oversat til dansk. Men hvis du er bare lidt habil på engelsk, så går det nok.

Hvad er den aktuelle pris for et medlemskab?

 Stream tv-serierPrisen er endnu et plus på kontoen for hayu DK. For kun 49 kroner om måneden får du adgang til mere end 6.000 episoder reality TV. Der er halv pris af et medlemskab hos Viaplay, og her får du alle de helt store reality shows fra USA samme dag, som de bliver offentliggjort.

Der er naturligvis ingen binding, så du kan nemt afmelde dit abonnement, når du ikke længere har brug for eller lyst til at se reality shows på hayu.

Via hayu Danmark er det muligt at få en gratis prøveperiode, således at man har mulighed for at prøve tjenesten af, inden man bliver betalende kunde.

Du har også mulighed for at tilmelde dig hayu direkte via din app på din Apple enhed eller Android enhed. Dermed, behøver du ikke at åbne din computer eller din internetbrowser for at blive medlem. Det er blot at åbne applikationen og tilmelde dig abonnementet gennem iTunes eller Google Play. Dermed, bliver pengene også automatisk trukket fra det kort, som allerede er tilknyttet din Apple konto eller Google Play konto. Nemmere bliver det ikke.

Læs med videre i vores hayu anmeldelse, for at få en guide i, hvordan du afmelder streamingtjenesten.

Hvad kan man se?

På hayu kan du streame alverdens amerikanske reality shows. Nogle er mere populære end andre, for eksempel kan du se samtlige sæsoner af Keeping Up With The Kardashians og nyde godt af masser af episoder af Desperate Housewives. Derudover, så er der naturligvis også en masse mindre amerikanske serier, som handler om alt fra mord, affærer og kendte til ejendomsmæglere, festbåde, talkshows og meget mere.

Som med mange amerikanske ting, så varierer kvaliteten en anelse, men der er ingen tvivl om, at hayu virkelig er en guldmine for dig, der elsker amerikansk reality TV – ligegyldig om det er en guilty pleasure eller ej.

Men det er ikke kun reality shows. På hayu Danmark kan du også få adgang til behind the scenes indhold fra alle dine yndling shows, eksklusive videoer, og adgang til alle de kendtes sociale medier. Det er dit one-stop sted for alt, hvad der har med amerikansk reality at gøre.

Og husk; du får adgang til alt dette via din gratis prøveperiode. Sign up og nyd underholdning i verdensklasse allerede i dag.

Anmeldelse af hayu

Hayu Danmark giver dig adgang til alle de amerikanske reality shows, som du nogensinde kunne drømme om at se – og lidt til. Det er den eneste reelle mulighed for dig, der gerne vil have lovlig adgang til så meget reality TV som muligt, og det er både godt og dårligt.

Det er godt på den måde, at hayu tilbyder reality serier til en ganske fornuftig månedlig pris, så langt de fleste kan følge med. Til gengæld, er det en anelse ærgerligt, fordi det også betyder, at der ikke er så meget konkurrence for hayu.

Derfor er de ikke tvunget til hele tiden at forbedre deres produkt, for at kunne følge med en eller flere konkurrenter. Sådan en mangel på konkurrence kan hurtigt betyde, at virksomheder falder hen, og dermed stopper med at udvikle deres streamingtjeneste.

Det er sandsynligvis årsagen til, at enkelte brugere på Trustpilot klager lidt over, at hayu Danmark ikke er helt så veludviklet som andre streamingtjenester. Det betyder dog ikke, at du ikke kan nyde masser af fantastisk reality TV gennem hayu. De har en platform, der virker, og det er det vigtigste. At den så ikke har så mange søge og filtreringsmuligheder, som du finder hos for eksempel Viaplay, det må du beslutte om du kan leve med.

Omvendt, er der ingen af de andre streamingtjenester, der kommer i nærheden af både reality indhold og en så overkommelige månedlig pris.

Alt i alt, er vi ganske tilfredse med det som hayu tilbyder til danskere, der vil se amerikansk reality TV. Hvorvidt det er noget for dig, kan du jo selv vurdere. Du er i din gode ret til at opsige dit abonnement, hvis du ikke er 100 % tilfreds. Mere bundet er du altså ikke. Vi guider dig selvfølgelig igennem, hvordan du afmelder dit hayu abonnement, længere nede i anmeldelsen.

Der findes også en app

Ikke nok med, at du kan streame for livet løs på hayus hjemmeside, så kan du også hente hayu app’en til både iOS og Android. Det vil sige, at ligegyldig om du har iPhone, iPad eller en Android telefon eller tablet, så kan du tage alle dine yndlings amerikanske reality shows med dig på farten.

Dermed, behøver du ikke at gå glip af den nyeste episode af Keeping Up With The Kardashians bare fordi, du er taget på camping med familien. Så længe du har internet, så har du også reality TV lige ved hånden i form af hayu app.

Til en pris på blot 49 kroner om måneden, kan man absolut ikke klage over den tilgængelighed og de funktioner, som du får med et abonnement hos hayu Danmark.

Se Keeping Up With The Kardashians online

Der er få familier, der har så stor en følgeskare som The Kardashians. Med deres populære reality tv show Keeping Up With The Kardashians, har de ikke bare fået en masse fans, men har også fået muligheden for at starte succesfulde virksomheder, og leve på en måde, som mange drømmer om.

På hayu Danmark kan du for 49 kroner om måneden følge med i livet i Kardashian familien, og i øvrigt også mange andre spændende, interessante, åndssvage og underholdende familier og personers liv.

Det er nemlig ikke kun The Kardashians, der hitter stort i hele verden. Også reality showet The Real Housewives rundt omkring i USA, er en stor kilde til underholdning, og det skal du selvfølgelig også nyde godt af.

Der er ingen tvivl om, at hayu Danmark er nummer 1, når det kommer til streaming af amerikansk reality TV herhjemme i DK.

Afmeld med få klik

Hvis du har set alt, hvad der skal ses på hayu, eller du af en anden årsag ønsker at afmelde dit Hayu abonnement, så er det heldigvis rigtig nemt.

Du skal blot følge nedenstående trin for trin guide til at afmelde dit abonnement, og så er du sådan set i mål.

  1. Log ind på din hayu konto
  2. Klik på menupunktet Your Account
  3. Vælg Subscription
  4. Klik Unsubscribe
  5. Gennemfør de nødvendige trin indtil du får en bekræftelse på, at du har afmeldt dit abonnement

Eftersom, det også er muligt at have et abonnement hos hayu gennem iTunes og Google Play, så er afmeldingsprocessen anderledes for disse. Her skal du nemlig afmelde dit abonnement direkte i den pågældende tjeneste.

Spørgsmål og svar om hayu

Hvad er hayu?

hayu er er en amerikansk streamingtjeneste, der hovedsageligt har fokus på realityprogrammer, hvilket bl.a. tæller Real Housewives og Million Dollar Listings. Det henvender sig derfor til dig, der elsker reality-tv.

Hvordan opsiger man hayu?

Det er nemt at afmelde din konto. Du navigerer blot ind i dine kontoindstillinger, hvor du finder et menupunkt, der hedder Subscription. På denne side kan du opsige din konto hos hayu.

Kan jeg se hayu via TV 2 PLAY?

I 2020 indgik TV 2 PLAY et treårigt samarbejde med hayu, som nu er udløbet. Det har som TV 2 PLAY-bruger derfor ikke været muligt at streame indhold fra hayu siden den 3. januar 2023.

Gå til hayu →