Waoo TV

Waoo tilbyder nemlig en hel række af TV-pakker og TV kanaler, og mange har især rost selskabet for Waoo fibernet, som af mange forbrugere og eksperter anses som et af de hurtigste og mest solide på markedet lige nu.

Det kan dog være svært at finde korrekt og konkret information om udbydere, TV-pakke priser, vilkår og flere andre ting, når man skal vælge sin nye udbyder af TV og bredbånd, hvorfor du i nedenstående afsnit kan læse meget mere om Waoo’s mange ydelser og fordele.

Sammenlign TV-pakker fra Waoo nedenfor:

Vi henviser udelukkende til udbydere af tv og / eller streaming, som vi har et kommercielt samarbejde med. Resultaterne er sorteret efter, hvilke aftaler vi har med de enkelte udbydere, og dermed kan en udbyder købe sig til en bedre placering.
1
Waoo Waoo Lille
27 TV-kanaler
0 kr. Oprettelse
339 kr. Pris pr. md.
339 kr. Min. pris
2
Waoo Waoo Favorit
40 TV-kanaler
0 kr. Oprettelse
589 kr. Pris pr. md.
589 kr. Min. pris
3
Waoo Waoo Stor / 0 kr. første 2 mdr.
63 TV-kanaler
0 kr. Oprettelse
759 kr. Pris pr. md.
759 kr. Min. pris

Vælg mellem forskellige TV-pakker hos Waoo TV

Det første produkt, som Waoo udbyder, er TV. For at kunne modtage signalet fra Waoo TV skal du have en fiberbredbåndsforbindelse, således at du kan ”trække” signalet til din husstand. Det smarte ved Waoo som selskab er, at det giver dig mulighed for selv at vælge størstedelen af de forskellige komponenter i din Waoo TV-pakke, således at denne er skræddersyet efter lige netop dine behov.

Med Waoo TV kan du vælge mellem fire forskellige TV-pakker. Den første er en Waoo Viasat Stor TV-pakke, hvor du får hele 65 fastlagte kanaler. Med denne pakkeløsning er der ingen fare for, at du kommer til at savne underholdning. Der burde i hvert fald være en god chance for, at du kan finde noget interessant på en af de 65 spændende kanaler.

Den anden løsning kaldes en Waoo Viasat Favorit TV-pakke – her får du lidt færre kanaler – mere konkret 40 af slagsen. I forhold til den store pakke får du her ikke helt lige så mange kanaler, men til gengæld alle regionalprogrammer fra de forskellige dele af landet. I denne TV-pakke er der mere fokus på det nordiske indhold, og selvom antallet af TV kanaler er reduceret, er prisen selvfølgelig også lavere, hvilket for nogle vejer tungest, hvis man ikke har behov for mange kanaler.

Den tredje pakke kaldes Waoo Viasat Lille, og her får du hele 28 forskellige kanaler, hvor der primært er fokus på Viasats indhold (deraf TV pakkens navn). I den fjerde og sidste pakke, Waoo Flex TV får du mulighed for at blande dine foretrukne TV-kanaler. Denne løsning skal du vælge, hvis du ikke ønsker at betale for indhold, som du aldrig bruger.

Waoo fibernet: kåret som markedets hurtigste og mest pålidelige i 2012 og 2013

Waoo fibernet
Et af Waoo’s mest populære produkter er deres bredbånd/fibernet. Fibernet er lynhurtigt internetforbindelser, som i stigende grad vinder indpas overalt i Danmark. Dette skyldes ikke mindst den hurtige hastighed (både download/upload) og at fibernet fremtidssikrer din bolig. Waoo fibernet leverer eksempelvis hastighedsforbindelser på helt op til 100/100 Mbit/s, hvilket virkelig kan mærkes på alle leder og kanter.

Waoo’s fibernet er blevet kåret af kunderne som ”Bedst i test” – både 2012, 2013 og 2015 hvilket siger en del om tilfredsheden. En god grund til at vælge Waoo som din internetudbyder er, at du får hastighedsgaranti. Det betyder, at du minimum altid vil kunne downloade og uploade hjemmesider og andet materiale med den hastighed, som du betaler for. Mange danskere modtager i dag faktisk lavere hastighedsforbindelser, end de betaler for, så med Waoo fibernet er du altid på den sikre side.

Med fibernet fra Waoo bestemmer du selv, hvor hurtig en hastighed, som du ønsker, og om der skal være telefoni og TV med i din pakke. TV-pakker med internet er i de senere år blevet meget eftertragtet, da mange mennesker føler en stor tryghed og nemhed ved at have samlet alle husets elektroniske udbydere under ét selskab. Vælger du et Waoo pakketilbud, skal du dermed f.eks. kun ringe til én parts kundeservice, hvis noget går i stykker eller blot ikke virker efter hensigten.

Waoo Web TV er det nye sort

Udover helt traditionelle TV kanaler på fjernsynet i stuen, tilbyder Waoo også noget, de kalder Waoo Web TV – og det er super smart.

Med Waoo Web TV kan du nemlig tage dine TV kanaler med væk fra fjersynet og ud i køkkenet, med i sommerhuset eller give børnene noget at se under lange ture i bilen. Du er altså ikke længere begrænset til dit TV, når du vil se fjernsyn, men kan tænde for alle de vigtige, sjove og hyggelige programmer, uanset hvor du er.

Hvordan fungerer det?

Men hvordan fungerer det så, når man bruger Waoo Web TV? Det er faktisk super enkelt. I bund og grund af har Waoo bygget en internetbaseret streamingtjeneste, hvor du kan streame alle de TV-kanaler, som du nu engang betaler for hos Waoo.

Det betyder, at det eneste du skal gøre for at komme i gang, er at åbne din web browser på din computer, telefon eller tablet (iOS eller Android), og login på web TV med din Waoo konto.

Når du har gjort det, er du sådan set klar til at se alverdens spændende indhold – lige fra fodboldkampe og tegneserier til nyhederne og spændende serier – bare det bliver spillet på de TV-kanaler, som du har adgang til.

Det betyder, at hvad end du er på kontoret, i toget, i lufthavnen eller i campingvognen, så kan du få adgang til TV streaming, så længe du har internet. Og med god datadækning i hele landet, er det noget som de fleste kan klare.

Ikke nok med, at du kan få Waoo Web TV frem på telefonen eller tabletten, når du er væk hjemmefra, så kan du også få dine yndlingskanaler på webtv op på den store skærm. Kommer du for eksempel i et sommerhus, hvor der er fjernsyn, men ikke de rigtige kanaler, har du en ekstra skærm på skrivebordet, eller er der et lille fjernsyn i campingvognen?

Waoo og Chromecast

Med en Chromecast i fjernsynet eller skærmen kan du åbne Waoo web TV på din telefon eller tablet, og kaste udsendelsen op på fjernsynet, projektoren, eller hvad du ellers måtte bruge. Det er en lille dims fra Google, der er nem at bruge, og den gør det muligt, at du kan tage TV og underholdning med dig rundt i hele landet.

Derfor, behøver du aldrig mere at gå glip af sæsonens vigtigste fodboldkamp, bare fordi I er i sommerhus. Du behøver heller ikke at kæmpe med familien om fjernsynet, men kan i stedet åbne op for jeres TV streaming på en af dine enheder.

Kan jeg få Waoo?

For at kunne få Waoo TV eller Waoo fibernet for den sags skyld, er der nogle strukturelle faktorer, som skal være opfyldt. Desværre er dette ofte ikke noget, som du personligt kan gøre så meget ved. Fibernet kræver eksempelvis, at der skal graves fibernet kabler ned i vejen/jorden tæt på din bopæl – er det ikke gjort, kan du ikke få Waoo. Det er Waoo selv, der bestemmer, hvorhenne de forskellige kabler skal graves ned, og tit bliver dette gjort i de områder, hvor der er størst efterspørgsel på Waoo internet.

Hvis du nu sidder med spørgsmålet: ”Kan jeg få Waoo?”, så er dette meget nemt at finde ud af. På Waoo’s hjemmeside kan du nemlig via en smart funktion finde ud af, om lige præcis din adresse er dækket af Waoo’s fibernet. Det eneste, som du skal gøre er, at indtaste din adresse, hvorefter den lille smarte funktion fortæller dig, om du har mulighed for at få Waoo TV eller Waoo fibernet for den sags skyld.

Står du derfor og har brug for nogle flere TV kanaler eller blot en ny TV- eller bredbåndsudbyder, så kan Waoo være et godt bud, da brugerne i hvert fald er særdeles begejstret for produkterne. Servicen og kvaliteten er den samme – ligegyldigt om du vælger Waoo TV, Waoo fibernet eller begge dele i en samlet pakke.

Spørgsmål og svar om Waoo TV

Hvad koster Waoo TV?

Prisen på Waoo TV afhænger af en række forskellige faktorer, men den primære faktor er din adresse. Der er forskel på, hvilke produkter og hvordan Waoo TV kan levere ydelser til forskellige adresser, og dermed vil prisen også afhænge af dette. Indtast din adresse på hjemmesiden og få en aktuel pris.

Hvordan virker Waoo TV?

Waoo TV virker sådan, at du enten kan vælge forudbestemte tv-pakker eller designe din egen tv-pakke. Du kan ligeledes vælge mellem at få tv via en tv-boks eller som streaming, så du kan tage dit indhold med på farten og se det på din computer, tablet eller mobiltelefon.

Hvad koster Waoo Web TV?

Prisen på Waoo Web TV, som også kaldes for Waoo TV Go, kan afhænge lidt af nogle forskellige faktorer, og kræver blandt andet, at Waoo kan levere deres fiberinternet til dig. Du skal derfor indtaste din adresse for at se din pris for Waoo Web TV.

Kontaktoplysninger:
Waoo A/S
True Møllevej 9
8381 Tilst