Løvernes Konge

Tilbage i 90’erne blev den originale version af Løvernes Konge vist frem på det store lærred. Den fik massiv succes og blev en af de bedst sælgende Disney film nogensinde. I dag er der blevet lavet flere forskellige versioner af Løvernes Konge, der alle tager udgangspunkt i Simbas liv og udvikling. Løvernes Konge er selv den dag i dag, en af de bedst kendte Disney film på markedet, hvorfor vi her på siden gerne vil informere dig om, hvor du kan få lov til at se denne skønne film henne.

1
Viaplay Film & Serier
0 TV-kanaler
0 kr. Oprettelse
119 kr. Pris pr. md.
119 kr. Min. pris
2
Viaplay Viaplay Total
0 TV-kanaler
0 kr. Oprettelse
449 kr. Pris pr. md.
449 kr. Min. pris

Hvad handler Løvernes Konge om?

Løvernes Konge er som sagt en af de bedst sælgende film skabt af Disney. Den blev vist frem på det store lærred tilbage i 90’erne, og der er siden da blevet skabt en masse efterfølgere til denne skønne film. I sommeren 2019 blev den originale film endnu engang vist frem i verdens biografer, men denne gang som en fornyet version med nye fede effekter, således at alle dyrene på savannen fremstod reelle og levende.

Løvernes Konge

Løvernes Konge tager udgangspunkt i Simba, en lille løveunge, der bliver født ind i en kongelig løvefamilie. Denne løvefamilie har magten over savannen, og har på samme tid ansvaret for, at alle savannens dyr har det godt og lever i fred med hinanden. Der er dog en masse drama undervejs i filmen, idet andre løveklaner prøver at vinde magten fra Simbas far – Mufasa. På denne måde er Løvernes Konge altså en fortælling om livet på savannen med mange optøjer og menneskelige problematikker.

Filmen er dog tilsat en god portion humor med de mange skøre og finurlige karakterer som eksempelvis Timon og Pumba – makkerparret som hele biografen kommer til at elske. Timon er en surikat, og Pumba er et vortesvin. På denne måde udgør de et umage men elskværdigt makkerpar. De sørger blandt andet for at hjælpe Simba igennem hans tid som royal og introducere ham til savannen udenfor den royale løvehule.

Her kan familien se Løvernes Konge

Løvernes Konge er en anbefalelsesværdig film for hele familien. Selvom den naturligvis er produceret for at underholde de allermindste, så er det alligevel en film, der vil fange opmærksomheden for mange aldersgrupper, der holder af Disneys univers. På Viaplay kan du få lov til at se Løvernes Konge på en online version, som du kan have med dig overalt. Her kan du naturligvis se den med dansk tale, således at de mindste også kan være med. Efter at have set originalen, kan det være spændende at se, hvad der sker videre med Simbas liv. På Viaplay kan du også få lov til at se både Løvernes Konge 2 og 3, som naturligvis også vil være på dansk.

Hvis du er vild med gode familiefilm

Er du og din familie vilde med gode film, som I kan se i fællesskab, så kan vi herfra anbefale jer at tage et kig på C-more, som er en streaming tjeneste med særligt fokus på film og serier. Her vil du uden tvivl kunne finde gode film både for børn og for hele familien.