Norlys TV

Norlys TV er endnu en udbyder, der gør det muligt at sammensætte sin helt egen pakke af TV-kanaler til en attraktiv pris. Samtidig får du muligheden for at streame direkte via en app, hvilket i den grad kan være smart. Norlys TV er et populært valg, og det er der mange gode grunde til. Fortsæt læsningen og find svar på, hvad der gør denne udbyder til noget særligt.

NorlysI denne artikel vil vi kigge lidt nærmere på, hvad det er, Norlys TV kan. Det betyder, at vi blandt andet kommer til at beskrive deres TV-pakker og muligheden for at kombinere TV og bredbånd. Samtidig giver vi dig svar på nogle af de mest stillede spørgsmål om Norlys TV, og vi forklarer naturligvis også, hvilke kanaler du kan få adgang til.

Der er med andre ord lagt op til masser af spændende information. Vi håber derfor, at du vil læse med videre om Norlys TV her, og forhåbentligt blive klogere på, om det er det rette valg for dig. God læselyst!

Sammenlign TV-pakker fra Norlys herunder:

Vi henviser udelukkende til udbydere af tv og / eller streaming, som vi har et kommercielt samarbejde med. Resultaterne er sorteret efter, hvilke aftaler vi har med de enkelte udbydere, og dermed kan en udbyder købe sig til en bedre placering.
1
Norlys Vælg 4
4 TV-kanaler
0 kr. Oprettelse
199 kr. Pris pr. md.
398 kr. Min. pris
2
Norlys Vælg 8
8 TV-kanaler
0 kr. Oprettelse
349 kr. Pris pr. md.
698 kr. Min. pris
3
Norlys Vælg 20
20 TV-kanaler
0 kr. Oprettelse
599 kr. Pris pr. md.
1198 kr. Min. pris

Norlys TV-pakker

Som kunde hos Norlys TV, kan du vælge mellem tre overordnede TV-pakker. Prisen er en anelse forskellig fra pakke til pakke, og det vil vi gennemgå nedenfor. Fælles for dem alle er dog, at du altid kan se DR’s kanaler samt de tilsvarende kanaler fra vores nabolande (Tyskland, Sverige og Norge).

Du kan i skrivende stund vælge mellem følgende pakker (listet efter den billigste først):

 • Vælg Frit
 • Vælg 8
 • Vælg Alt

Vælg Frit

Første Norlys TV-pakke er den, der hedder Vælg Frit. Den er opbygget således, at du betaler en fast pris pr. måned for selve abonnementet, og derudover betaler du for de valgte Tv-kanaler. Disse priser varierer alt efter, hvilken kanal eller streamingtjeneste der er tale om. Den fulde oversigt kan ses på Norlys TV’s hjemmeside. Du bestemmer helt selv, hvor mange Tv-kanaler du vil føje til din personlige Tv-pakke.

Pakken her er umiddelbart mest attraktiv for dig, der ikke behøver mere end 8 forskellige kanaler. Eller for dig, der primært går efter de billigste kanaler. Ønsker du en Tv-pakke med mange Tv-kanaler, så er det måske ikke Vælg Frit, du skal vælge (i hvert fald ikke, hvis du vil holde udgifterne nede).

Fordele ved denne pakke:

 • Du kan frit vælge blandt alle udbyderens Tv-kanaler (og kan i princippet nøjes med at vælge én kanal)
 • Du betaler en beskeden månedlig pris for selve abonnementet (derudover er der udgifter til de valgte Tv-kanaler)
 • Bindingsperioden er kort

Vælg 8

Et godt alternativ til Vælg Frit er selvfølgelig TV-pakken Vælg 8 fra Norlys TV. Det siger lidt sig selv; du kan vælge 8 forskellige kanaler for én fast månedlig pris. Prisen her er lidt højere end en sammensætning af de billigste 8 kanaler, men går du eksempelvis efter Kanal 5, TV 3 Plus, TV2 og nogle af de andre dyrere kanaler, ja, så kan det give mening at vælge denne Norlys TV-pakke.

Fordele ved denne pakke:

 • Du kan vælge dine foretrukne Tv-kanaler (op til 8), og du får dem alle til en fast lav månedlig pris
 • Du skal ikke bekymre dig om, hvorvidt de ønskede Tv-kanaler normalt er dyre eller billige – der er frit valg på alle hylder, og den månedlige pris er fast
 • Der gælder en kort bindingsperiode

Vælg Alt

Endnu et sigende kanalpakkenavn; Vælg Alt. Det betyder vitterligt, at du for én samlet månedlig pris får adgang til samtlige TV-kanaler, der er at vælge imellem i Norlys TV’s sortiment. Det er den nemme løsning, men naturligvis også den dyreste løsning. Som udgangspunkt anbefaler vi den kun til dig, der reelt ser et bredt udvalg af TV-kanaler på regelmæssig basis.

Fordele ved denne pakke:

 • Du får adgang til samtlige Tv-kanaler fra Norlys TV – uden undtagelser
 • Du kan altid finde noget at se uanset ugedag og tidspunkt på døgnet
 • Prisen pr. kanal er meget fordelagtig (hvis du beregner dette)
 • Bindingsperioden er kort

Norlys TV-pakker

Skærmbillede fra Norlys.dk

Hvilken af de tre TV-pakker skal jeg vælge?

Vi har allerede været kort inde på, hvornår de tre Norlys TV-pakker hver især giver mening, men lad os endelig bruge lidt mere tid på det. Det kan nemlig være en af de største udfordringer ved skift af TV-udbyder.

Vores anbefaling er, at du sætter dig ned med et stykke papir og noget at skrive med. Herefter skriver du de kanaler ned, som du mener, at du ikke kan undvære. Ved at gøre dette helt analogt undgår du at blive revet med af det store udvalg. I stedet fokuserer du 100 procent på det, som du reelt set har lyst til at se.

Med din liste i hånden går du herefter ind på Norlys TV’s hjemmeside og ser på deres kanaludvalg og de forskellige pakker. Prøv først med Frit Valg-pakken og vælg alle de kanaler, du vil have med i din TV-pakke. Hvis dette kan gøres billigere end ved de to andre pakker, er det, det rette valg.

Hvis ikke det er tilfældet, kan du vælge pakken Vælg selv 8, hvis du kun skal bruge 8 Tv-kanaler. Hvis du skal bruge flere, må du vurdere, om det bedst kan betale sig at købe adgang til alle Tv-kanalerne, eller om du kan undvære nogle af disse, og dermed spare lidt ved at vælge frit (eller tilvælge kanaler til Vælg selv 8-pakken).

Sådan bestiller du en TV-pakke hos Norlys:

 1. Klik dig ind på www.norlys.dk/tv
 2. Vælg den ønskede TV-pakke (Vælg Frit / Vælg 8 / Vælg Alt)
 3. Klik på Gå Videre
 4. Angiv, hvordan du vil se TV (f.eks. via antenne)
 5. Oplys, om du har brug for at kunne se TV i flere rum
 6. Klik på Til Oplysninger
 7. Indtast nogle basale personoplysninger (navn, mail og personnummer)
 8. Angiv startdato (hurtigst muligt eller specifik dato)
 9. Klik på Til godkendelse
 10. Godkend din ordre

Norlys TV og bredbånd – saml det hele hos udbyderen

Norlys TV kan som sagt streames via en app, hvilket blandt andet er det, der er med til at gøre det til et attraktivt valg. Dette kræver dog en stabil internetforbindelse, hvilket de fleste husstande efterhånden har. Hvis du dog gerne vil være sikker på, at din internetforbindelse kan understøtte din streaming, eller hvis du gerne vil samle dit bredbånd og din TV-pakke det samme sted, så kan du med fordel også vælge at bestille bredbånd hos Norlys.

Norlys leverer nemlig også hurtigt internet til en stor del af landets husstande, og ved at samle TV og bredbånd hos dem, kan du gøre dine månedlige udgifter mere overskuelige. Samtidig behøver du kun adgang til én kundeservice, hvis der skulle vise sig at være udfordringer med dine Tv-kanaler eller dit internet.

Med hurtigt internet kan du bl.a. være sikker på, at du kan streame dine foretrukne film og serier uden afbrydelser. Fordelen ved streaming er bl.a., at du kan tage dine Tv-kanaler med dig i sommerhus og på ferie i EU. Dermed har du altid en masse underholdning ved hånden.

Gå til udbyder →

Norlys streaming byder på discovery+, Viaplay, TV 2 Play m.fl.

Udover Tv-kanaler kan du også glæde dig over, at Norlys giver dig adgang til nogle af de mest populære streamingtjenester. Det betyder, at du blandt andet kan streame indhold direkte fra TV 2 Play, Viaplay Film & Serier og discovery+. Sidstnævnte kommer blandt andet også med indhold fra Kanal 4, Kanal 5, Discovery og Animal Planet.

Der er altså lagt op til mange timers underholdning for både børn og voksne, når du tilvælger streamingtjenester som en del af din TV-pakke hos Norlys TV og Streaming.

Disse Tv-kanaler kan du se via Norlys

Hvis du allerede har været inde og lure på Norlys’ hjemmeside, har du muligvis allerede set deres udvalg af Tv-kanaler. Hvis ikke, så lad os da endelig kigge nærmere på det i fællesskab. Du kan nemlig glæde dig til at skulle vælge mellem Tv-kanaler som:

 • TV2
 • Kanal 4
 • Kanal 5
 • TV3
 • TV3+
 • TV3 Sport
 • Disney Channel
 • Nickelodeon
 • Discovery Channel
 • … og mange flere

Foretag en kanalsøgning via dit fjernsyn

Hvis dit fjernsyn er koblet til et antennestik og har DVB-T2-udstyr, vil det som udgangspunkt kunne modtage alle Norlys’ Tv-kanaler. Dette er naturligvis under forudsætning af, at du betaler for dem som en del af TV-pakken.

Når du har aktiveret din TV-pakke, vil du med fordel kunne lave en kanalsøgning via dit fjernsyn. Så finder den automatisk alle de kanaler, som du har adgang til. Det er på de fleste fjernsyn utroligt nemt, og kan gøres ved et tryk på en knap, der vitterligt hedder Kanalsøgning, Search eller lignende.

Norlys TV er erstatningen for Boxer TV

Boxer TV var blandt de første i Danmark til at tilbyde danskerne muligheden for at sammensætte deres egne TV-pakker. Derfor blev de også utroligt populære og var det i mange år. I dag har TV og streaming dog ændret sig så meget, at Boxer TV også blev nødt til at ændre strategi.

Derfor går de i dag under et andet navn; Norlys TV. Konceptet er inderst inde det samme, men Norlys TV er nyere, bedre og mere teknologisk tidssvarende på mange punkter.

Gå til udbyder →

Sådan kommer du i kontakt med Norlys / Boxer

Hvis du har behov for hjælp til et af dine produkter hos Norlys, uanset om det så er Tv-kanaler, bredbånd eller noget andet, så er det heldigvis ganske nemt at komme i kontakt med dem. På Norlys’ hjemmeside skal du blot klikke dig ind på undersiden Kundeservice, hvorfra du kan få svar på ofte stillede spørgsmål, kontakte dem på telefon, livechat eller andre kanaler. Du kan kontakte Norlys ved at ringe til 70332033 eller ved at skrive til [email protected].

Det er altså relativt enkelt at få hjælp fra Norlys, eller Boxer, som det hed tidligere. Her kan du eksempelvis også få hjælp til opsigelse, kanalsøgning, abonnement og så videre.

Spørgsmål og svar om Norlys TV

Vi får af og til nogle spørgsmål fra vores læsere om Norlys TV. De mest almindelige spørgsmål er kort besvaret nedenfor.

Hvad koster Norlys TV?

Norlys TV er konkurrencedygtigt prissat, men priserne afhænger af forskellige faktorer. Læs mere om disse og se aktuelle priser her på siden.

Hvordan opsiger jeg Norlys TV?

Hvis du ønsker at opsige dit Norlys TV-abonnement, kan det som udgangspunkt kun gøres ved at ringe til udbyderen på 70332033. Du skal i øvrigt ringe til samme nummer, hvis du har fortrudt din bestilling (du har 14 dages fortrydelsesret).

Hvilken TV-pakke fra Norlys skal jeg vælge?

Den rette TV-pakke fra Norlys til dig afhænger af dine konkrete behov. Det skal kort sagt være den pakke, hvor du får mest værdi for pengene. Du kan læse en mere konkret forklaring i artiklen her. Vælg 8 er en passende TV-pakke for de fleste danskere, men husk at tage højde for dine personlige præferencer.