HBO Max

Det er med garanti ikke gået din næse forbi, at HBO Nordic har skiftet navn og har relanceret deres populære streamingtjeneste, således at de nu går under navnet HBO Max. Men hvad går dette skift egentlig ud på, og hvad betyder det for dig, der overvejer at købe et abonnement til denne streamingtjeneste? Dette skal vi kigge nærmere på i det følgende, hvor du vil blive præsenteret for, hvad HBO Max er for en størrelse, samt hvad denne relancerede streamingtjeneste kan tilbyde dig som seer.

OBS: HBO Max har skiftet navn til Max

Vi henviser udelukkende til udbydere af tv og / eller streaming, som vi har et kommercielt samarbejde med. Resultaterne er sorteret efter, hvilke aftaler vi har med de enkelte udbydere, og dermed kan en udbyder købe sig til en bedre placering.
Max
Max Premium
7

Antal kanaler

Ja

Streamingtjenester

Ingen

Bindingsperiode

4K UHD100 downloadsKanal 56'erenGratis oprettelseIngen bindingStream OL i Paris 20244 enheder på samme tid
149 DKK

Pris pr. måned

Oprettelse: 0 DKK
Mindstepris: 149 DKK
Max
Max Standard
0

Antal kanaler

Ja

Streamingtjenester

Ingen

Bindingsperiode

Gratis oprettelseIngen bindingFull HD30 downloadsStream OL i Paris 2024Ingen reklamer
119 DKK

Pris pr. måned

Oprettelse: 0 DKK
Mindstepris: 119 DKK
Max
Max Basis
0

Antal kanaler

Ja

Streamingtjenester

Ingen

Bindingsperiode

Gratis oprettelseIngen bindingFull HDIndeholder reklamerNye film og serier
79 DKK

Pris pr. måned

Oprettelse: 0 DKK
Mindstepris: 79 DKK

HBO Max har erstattet HBO Nordic i Danmark

​Som nævnt, så er HBO Nordic Danmark blevet udskiftet med HBO Max.

Max

Denne nye streamingtjeneste har taget udgangspunkt i sin forgænger, der efter blot et par år opnåede massiv popularitet på dens udvalg af film og serier. Derudover har HBO Max gjort det til deres opgave at forbedre hele brugeroplevelsen på streamingtjenesten og gøre den mere attraktiv for brugerne.

Det er efter vores mening ikke et tilfældigt tidspunkt, at denne streamingtjeneste vælger at relancere sit brand, idet der i løbet af blot et par år er kommet et hav af nye tjenester frem, der hver især kan tilbyde en verden af film og serier, der naturligvis skaber en intern konkurrence mellem streamingtjenesterne. Du kender i denne forbindelse helt sikkert til Disney+, hayu og mange andre tjenester.

Efter mange trofaste brugeres mening var der derfor behov for en relancering, der kunne konkurrere med streamingmarkedet i dag. Nu er HBO Max for alvor det nyeste skud på stammen og har med deres nye branding en masse fede fordele, de kan reklamere med som eksempelvis et hav af nyt indhold, en bedre streamingoplevelse bl.a. grundet ubegrænsede downloads af film og serier, der er lige til at tage med på farten. Alt dette og meget andet vil du kunne læse mere om herunder.

HBO Max

Hvad kan man se på HBO Max?

HBO Max er i øjeblikket en af de streamingtjenester med mest indhold, og du kan derfor regne med, at der vil være film og serier for enhver smag. Derudover finder du på denne platform eksklusivt indhold, som kun HBO Max-abonnenter har adgang til. Ønsker du derfor at få adgang til eksklusive film og serier, som ikke kan findes på andre streamingtjenester, så er HBO Max et rigtig godt bud på netop dette.

Film på HBO Max

I øjeblikket finder du et stort udvalg af film med de største stjerner og bedste anmeldelser på HBO Max. Mange af filmene du finder på denne platform som eksempelvis den nye Dune såvel som The Suicide Squad finder du ganske enkelt ikke andre steder.

Er du vild med stjernespækkede film, nye som gamle, så er denne streamingtjeneste intet mindre end stedet for dig. Er du og din familie desuden vilde med at holde hyggelige filmaftener, så vil du hurtigt opdage, at der bestemt er noget for enhver smag og ethvert familiemedlem i HBO’s store udvalg af populære film.

Her er nogle af de mest populære film på HBO Max lige nu:

 • The Batman
 • Tenet
 • Nattens dæmoner 3
 • Kimi
 • The Fallout
 • … og mange andre!

Her er de aktuelle priser for HBO Max Danmark (månedlig / årlig betaling):

Vi henviser udelukkende til udbydere af tv og / eller streaming, som vi har et kommercielt samarbejde med. Resultaterne er sorteret efter, hvilke aftaler vi har med de enkelte udbydere, og dermed kan en udbyder købe sig til en bedre placering.

Serier på HBO Max

Udover de største film finder du også et væld af anmelderroste serier på HBO Max, der både har kendte navne fra ind- og udland. Nogle af de største serier lige nu er som bekendt de nordiske, og iblandt det store seriekatalog finder du altså et hav af disse. Der er dermed noget for enhver smag og inden for enhver genre, og du vil med garanti hurtigt kunne finde din nye yndlingsserie på denne populære platform.

Er resten af familien lige så tosset med serier, som du er, så kan vi glæde jer med, at HBO Max tilbyder oprettelsen af flere profiler pr. abonnement. Således kan hele familien altså se med, når nye episoder af yndlingsserien udkommer.

Her er nogle af de mest populære serier på HBO Max lige nu:

 • The Tourist
 • Lust
 • The Stand
 • Fringe
 • Station Eleven
 • … og mange andre!

Dansk streaming

HBO Max pris

Prisen for et abonnement hos HBO Max varierer alt afhængig af, om man ønsker et månedligt abonnement eller et årligt.

Prisen for et månedligt abonnement ligger på 79 kr., mens den samlede pris for et årligt abonnement ligger på 599 kr. Der er dermed lidt forskellige muligheder afhængig af, hvor længe man ønsker sit medlemskab. Nogle ønsker måske i første omgang et månedligt medlemskab for at kunne vide sig sikker på, at HBO Max bliver ved med at være en streamingtjeneste, man ønsker at benytte. Efter et par måneder kan man herefter eventuelt skifte over til et årligt, såfremt det er det, man ønsker.

Der er penge at spare med et årsabonnement

Som nævnt, så varierer prisen for et abonnement hos HBO Max, og der er dermed penge at spare, såfremt man ønsker et oprette et årsabonnement for 599 kr. kontra den månedlige pris på 79 kr. for et månedsabonnement. For et årsabonnement sparer du dermed hele 349 kr. for 12 måneders ubegrænset streaming hos HBO Max.

Skulle du ønske at spare endnu flere penge, kan det desuden være en god idé at finde ud af om, der skulle være en værdikode tilgængelig til HBO Max, der vil kunne give dig en smule rabat på dit medlemskab.

Der tilbydes ingen gratis prøveperiode på nuværende tidspunkt

Hos enkelte streamingtjenester kan du få tilbud om at indlede en gratis periode, også kaldet en prøveperiode, for at finde ud af, om den enkelte tjeneste er noget for dig. Det er generelt en god mulighed for indledningsvist at se tjenesten an, men i øjeblikket er der ingen tilbud om en gratis periode hos HBO Max. I stedet kan man indlede et månedligt abonnement og således se, om denne streamingtjeneste har indhold, der falder i ens smag. Skulle dette ikke være tilfældet, er det nemt at opsige sit abonnement – dette vil du kunne læse mere om senere i guiden.

Streaming på mobilen

Hvor mange kan se HBO Max samtidig?

Ved sin relancering gjorde HBO Max det klart, at flere skulle have muligheden for at benytte sig af streamingtjenesten på samme tid. Af denne grund kan der altså nu være helt op til fem profiler pr. abonnement, og der er dermed rig mulighed for, at hele familien kan se med, når nyt og eksklusivt indhold bliver lanceret.

Du kan streame vide både tv, laptop, konsol, mobil og tablet

HBO Max kan, som mange andre streamingtjenester, tages i brug på mange forskellige enheder som eksempelvis mobil, tablet og laptop, idet denne tjeneste både kan tilgås via app og internetbrowser, alt afhængig af, hvad der er tilgængeligt for den enkelte. Med denne mulighed for at tilgå HBO Max indhold på flere forskellige platforme, har tjenesten endvidere gjort det muligt at streame fra helt op til tre forskellige enheder på samme tid.

Styr abonnement, enheder, forældrekontrol m.v. via Min Konto

Som nævnt tidligere, så havde HBO Max det som sin mission ved relanceringen at gøre platformen endnu mere brugervenlig, og dette er i den grad lykkedes. Via Min Konto, som du tilgår efter login, kan du som bruger nemlig nemt og hurtigt tilgå dine enheder, der benytter sig af HBO Max og sørge for at installere forældrekontrol på de profiler, der tilhører børnene i familien. Således vil børnene nemlig kun blive præsenteret for relevant og børnevenligt indhold. Endeligt kan du også styre dit abonnement fra Min Konto og eksempelvis vælge at skifte fra et måneds- til et årsabonnement.

Spørgsmål og svar om HBO Max

Sidder du tilbage med ubesvarede spørgsmål ang. HBO Max? Så dyk ned i de ofte stillede spørgsmål – og svarene på disse – herunder.

Hvordan bruger jeg HBO Max offline?

Som nævnt tidligere, er en af de vigtigste fordele ved HBO Max, at du kan downloade ubegrænset indhold til dine mobile enheder og efterfølgende se dine foretrukne film og serier, når du er på farten. Du downloader indhold på HBO Max ved at klikke på den episode af en serie eller en film, du gerne vil downloade. Herefter klikker du på ikonet, der viser en pil, der peger nedad. Herefter vil der komme en cirkel, der vil indikere, hvor langt din enhed er nået med at downloade. Herefter vil dine episoder eller film være klar til, når du er på farten og ønsker at se dit foretrukne indhold.

Hvornår kom HBO Max til Danmark?

HBO Max kom til Danmark i oktober 2021 og annoncerede i denne forbindelse et væld af nye eksklusive HBO-serier og film til de mange kommende brugere. Efter blot få måneder blev HBO Max et af de største streamingmedier i Danmark.

Hvordan kommer jeg i kontakt med HBO Max?

Har du et spørgsmål til dit abonnement, problemer med dit login eller noget helt tredje, så er HBO Max klar til at hjælpe. Foruden deres særlige hjælpecenter, hvor alle gængse spørgsmål er samlet på ét sted, så kan du komme i kontakt med denne streamingtjeneste ved at ringe, skrive på chatten eller sende en e-mail til tjenestens kundeserviceafdeling. Herefter vil du hurtigst muligt blive hjulpet godt på vej. Skriv evt. til [email protected] for at komme i dialog med HBO Max Danmark i dag.

Hvordan opsiger jeg HBO Max?

Ønsker du af den ene eller anden årsag at opsige dit abonnement hos HBO Max, gør du det nemmest ved at klikke dig ind på din profil og herefter på administrer konto. Her kan du opsige dit abonnement, og du vil efter næstkommende faktureringsdato ikke længere skulle betale for dit medlemskab. Indtil da vil du dog stadig kunne se film og tv-serier på HBO Max.

Gå til Max →