Canal Digital TV

Er du typen, der godt kan lide at have de erfarne partnere til at ordne tingene for dig, når du skal have noget nyt i dit hjem eller på jobbet for den sags skyld, så er Canal Digital et perfekt bud, når det kommer til kabel TV eller parabol TV.

Canal Digital TV er i dag en del af Allente TV:

Vi henviser udelukkende til udbydere af tv og / eller streaming, som vi har et kommercielt samarbejde med. Resultaterne er sorteret efter, hvilke aftaler vi har med de enkelte udbydere, og dermed kan en udbyder købe sig til en bedre placering.
1
Allente Allente Stream Basic / 1 måned gratis
19+1 TV-kanaler
0 kr. Oprettelse
429 kr. Pris pr. md.
2145 kr. Min. pris
2
Allente Allente Stream Flex 2 / 1 måned gratis
19+3 TV-kanaler
0 kr. Oprettelse
529 kr. Pris pr. md.
2645 kr. Min. pris
3
Allente Allente Stream Flex 4 / 1 måned gratis
19+5 TV-kanaler
0 kr. Oprettelse
629 kr. Pris pr. md.
3145 kr. Min. pris

Canal Digital (kaldes sommetider også Kanal Digital) er den største udbyder af HDTV i Danmark, og ejes til dagligt af Telenor. Grundet selskabets størrelse får du med et Canal Digital tilbud særdeles meget valuta for pengene, hvilket er svært at finde billigere hos andre kabel- og parabol tv udbydere i landet.

Canal Digital TV-pakker efter dine behov

Canal digital tvDa Canal Digital som sagt er et stort og velrenommeret selskab, har du også mange muligheder, hvis du vælger dette selskab til at levere din nye TV løsning. Grundlæggende kan du vælge mellem tre forskellige TV-pakker, som adskiller sig fra hinanden på visse punkter, og dermed sikrer, at du får et TV-pakke tilbud, som du bliver glad for både på kort og lang sigt. De tre TV-pakker er henholdsvis ’Local’, ’Family’ og ’Premium’.

Local er TV-pakken til dig, der elsker at se danske TV kanaler – og helst mange af dem! Med en Local TV-pakke får du nemlig både alle TV2-kanaler, sportsudsendelser i HD-format på 6’eren o. lign., samt en masse film, serier og reality udsendelser. I denne pakke findes altså lidt for enhver smag – både når far skal se fodbold om lørdagen, når mor gerne vil se reality, og når børnene gerne vil se tegnefilm på en af TV2’s mange kanaler. Pakken kommer med i alt 37 kanaler.

Family pakken er mere til dig, der gerne vil have lidt ud over det sædvanlige på TV fronten, og som er villig til at betale lidt mere pr. måned for at få mange kanaler. Med ’Family’ får du nemlig hele 82 kanaler, hvoraf 61 er digitale TV kanaler, mens 21 er HD-kanaler. Med alle disse kanaler er du i hvert fald sikker på, at hvis der ikke var bredt nok udvalg til hele familien i Local-pakken, så er der det her! Pakke er stopfyldt med alverdens forskelligartede kanaler, lige fra sport, reality, dokumentarer, fil, serier og meget mere. Herudover får du også mange udenlandske programmer, som ikke er inkluderet i ’Local’-pakken. Desuden er alle kanalerne i ’Local’-pakken med i ’Family’-pakken.

Premium er til dig, der bare vil have det bedste af alle TV-pakker – uanset hvad! Denne pakke rummer intet mindre end 95 kanaler, hvoraf 71 er digitale kanaler og 24 HD-kanaler. Her får du absolut alt, hvad hjertet kan begære – bogstaveligt talt. Du kan se både indenlandske og udenlandske kanaler, serier, film i HD-format, børne-TV og uendelig meget mere. ’Premium’-pakken indeholder både alle kanaler fra ’Local’ og ’Family’-pakkerne, og du får her parabol TV i en grad, som er svær ikke at blive imponeret over.

Canal Digital TV er i dag en del af Allente TV:

Vi henviser udelukkende til udbydere af tv og / eller streaming, som vi har et kommercielt samarbejde med. Resultaterne er sorteret efter, hvilke aftaler vi har med de enkelte udbydere, og dermed kan en udbyder købe sig til en bedre placering.
1
Allente Allente Stream Basic / 1 måned gratis
19+1 TV-kanaler
0 kr. Oprettelse
429 kr. Pris pr. md.
2145 kr. Min. pris
2
Allente Allente Stream Flex 2 / 1 måned gratis
19+3 TV-kanaler
0 kr. Oprettelse
529 kr. Pris pr. md.
2645 kr. Min. pris
3
Allente Allente Stream Flex 4 / 1 måned gratis
19+5 TV-kanaler
0 kr. Oprettelse
629 kr. Pris pr. md.
3145 kr. Min. pris

TV bokse med Canal Digital – to forskellige slags

For at kunne modtage de gode Canal Digital tilbud og kunne se parabol TV skal du have en TV boks med i købet. Dette skyldes, at måden parabol TV virker ved er, at der cirkulerer TV satellitter rundt 37.000 km over Jorden, som sender satellitsignaler ud, som din parabol på huset så opfanger. Herefter sender parabolen frekvenserne ned til TV boksen f.eks. i din stue, som derefter omformer disse frekvenser til reelt digitalt TV.

Canal Digital tilbyder i øjeblikket to forskellige slags TV bokse. Den ene hedder ’HD Entertain Mini’, og er gratis inkluderet i samtlige af de tre ovennævnte TV-pakker, når du bestiller én af disse. Du har herudover mulighed for at tilslutte en ekstern harddisk til boksen, således at du har plads til flere film eller TV serier. Den anden TV boks kaldes ’HD Entertain Center’, og koster lidt mere en Entertain Mini boksen, både pr. måned og i startkøb. Dog kan du i øjeblikket spare 50 pct. på boksen som ny kunde. Boksen har udover de samme funktioner som Entertain Mini også en række flere muligheder i sig, bl.a. en indbygget harddisk på 500 GB, så du ikke behøves at købe en ekstern og slutte denne til.

Hvilken TV boks, som du bør vælge, afhænger altså i høj grad også af, hvad og hvor store dine behov er. En større TV boks vil tit kunne kombineres godt samme med en større TV-pakke, mens det omvendte gælder for de mindre TV bokse.

Parabol TV – Canal Digital klarer det hele for dig!

Ønsker du at få Satellit eller Parabol TV hos Canal Digital, så kræver det, at du har monteret en parabol et sted i din bolig. Du kan f.eks. montere din parabol på en mur, mast eller væg. Den valgte placering skal helst ikke være i nærheden af træer eller lignende, da det kan forstyrre signalet. Langt de fleste danske husstande har mulighed for at få parabol TV og / eller satellit TV. Først og fremmest skal du dog sikre dig, at du har tilladelse til opsætte en parabol på din husmur. Det vil i langt de fleste tilfælde være muligt at undersøge ved at kigge i din husorden eller vedtægter.

Hvis du bor i et hus eller ejer en campingvogn eller sommerhus, som du selv har købt, er der ingen problemer med tilladelsen til dette. Bor du derimod i lejet lejlighed, kan du blot spørge din udlejer og de andre lejere i opgangen om lov til, at få sat parabolen op på ejendommens husvæg.

Uanset hvilke behov og ønsker du har, er Canal Digital altså et yderst kvalificeret bud på en parabol TV udbydere, der kan opfylde alle disse behov og drømme.

Kontaktoplysning:
Canal Digital DK A/S
Stationsparken 25
2600 Glostrup

Spørgsmål og svar om Canal Digital TV

Hvad er Canal Digital?

Canal Digital er en TV-udbyder, der i mange år var Nordens største, og som efter sin fusionering med Viasat fortsat leverer TV-kanaler til 1,2 millioner kunder i Danmark, Sverige, Norge og Finland. Virksomheden går i dag under navnet Allente.

Hvem ejer Canal Digital?

Canal Digital har siden 2003 været ejet af Telenor. Da TV-udbyderen i 2020 fusionerede med Viasat og blev til Allente, ændrede ejerforholdene sig således, at den nye virksomhed nu ejes ligeligt af Telenor og Viaplay Group.

Hvad er bedst af Canal Digital og Viasat?

Canal Digital har generelt haft det største udvalg af TV-kanaler, hvorfor de af mange foretrækkes over Viasat, når man holder de to op mod hinanden. TV-udbyderne har dog valgt at fusionere, så man ikke længere behøver at vælge mellem dem.