Pluto TV

Pluto TV er et af de nyeste skud på stammen inden for streamingtjenester. Det er en stor og spændende nyhed, som vi selvfølgelig ikke vil snyde dig for at stifte bekendtskab med.

I denne guide vil du blive introduceret for, hvordan Pluto TV skiller sig ud fra mængden, hvad tjenesten koster, hvordan du downloader deres app og meget mere. Der er altså al mulig god grund til at læse med videre.

Gå til Pluto TV →

Hvad er Pluto TV?

Pluto TV er en ny streamingtjeneste, der kun har været på det danske tv-marked i en kort periode). Konceptet blev lanceret i Danmark tilbage i maj måned i 2022 og er siden da blevet en konkurrent til de andre danske streamingtjenester som Disney Plus, Viaplay, TV 2 PLAY og alle de andre.

Pluto TV har eksisteret siden 2014, hvor den blev opfundet i Los Angeles i USA. Pluto TV findes i over 25 lande og har omkring 70 kanaler, som du kan tilgå.

Tjenesten er en del af Paramount, der tilbyder en række forskellige live-tv-kanaler inden for både film, tv-serier og sport. Det er med andre ord det, som vi normalt karakteriserer som flow-tv. Det vil sige, at det er live TV, og derfor kan du ikke spole eller skippe i indholdet. Det er gratis, og derfor kan du se alt det TV, som du har lyst til, uden du skal betale noget for det. Pluto kan byde på både live tv-kanaler samt mange af de populære on-demand kanaler.

Pluto TV Danmark byder på gratis streaming og erstatter Viafree

Pluto TV Danmark erstatter det, som vi førhen kendte som Viafree. Viafree var en platform, hvor du kunne streame tv-serier, som Paradise Hotel, Forsidefruer og Familien fra Bryggen gratis on-demand. På Viafree skulle du ikke have en bruger for at kunne tilgå indholdet, og det skal du heller ikke på Pluto TV. Tjenesterne har altså nogle lighedstræk.

Pluto TV

Se Paradise Hotel, Luksusfælden og mange andre programmer

Tv-indholdet på Pluto TV er organiseret på tværs af genrer, herunder tv-serier, film, reality og sport. Nogle af de mest populære tv-serier er: Paradise Hotel, Luksusfælden og Love Island. Dem kan du streame on-demand, uden du skal se det live. Du kan se både danske og internationale kanaler live på Pluto TV. Der er derfor noget for enhver smag, herunder også sports- og gaming-tv. Her kan du blandt andet se live gaming feed 24 timer i døgnet. Kanalerne hedder Gameplay, hvor der spilles en række af de mest populære spil lige nu. Det er også live feeds med anmeldelse og vurdering af nye spil. Du får altså en række spændende kanaler, hvor du kan få udvidet din horisont inden for en række emner.

Tjenesten er 100 % reklamefinansieret

Pluto TV er en reklamefinansieret tjeneste, hvilket betyder, at du vil se reklamer, mens du ser TV. Du skal ikke betale for at se indholdet – det er helt gratis. Dog vil der komme reklamer. Reklamerne kan ikke springes over, men de er kortere end dem, der vises på almindeligt flow-tv. Du behøver ikke at oplyse nogen betalingsoplysninger. Du kan bare åbne sitet og se TV med det samme.

Gratis streaming

Download Pluto TV app’en til din enhed i dag

Pluto TV er en fantastisk måde at se tv på. Det er hurtigt og nemt at downloade Pluto TV-appen til din enhed, og du kan tilslutte det til enten Apple TV, Android TV, Samsung, LG eller iOS – og Android Apps. Du kan også tilpasse din Pluto TV-oplevelse ved at udvælge de kanaler, som du foretrækker at se.  Du kan læse mere om Pluto TV på Trustpilot, hvor der er blevet skrevet mange anmeldelser af tjenesten.

Spørgsmål og svar om Pluto TV

Har du flere spørgsmål til den nye streamingtjeneste på markedet? Så søg svar herunder.

Hvad koster Pluto TV?

Pluto TV er en fantastisk måde at se tv på uden at skulle betale for indholdet. Du kan se en række forskellige kanaler, og det koster ikke noget at oprette en bruger. Pluto TV er en god måde at spare penge på uden at skulle abonnere på en tv-pakke og stadig være i stand til at se dine yndlingsserier.

Hvad kan jeg se via Pluto TV?

Du kan se flere danske tv-serier, såsom Paradise Hotel og Luksusfælden. Du kan via Pluto TV også se programmer som Ekstrem Hjemmeservice, Star Trek, Project Runway og populært børne-tv, som Paw Patrol og SvampeBob Firkant.

Gå til Pluto TV →