TV udbydere

Sidder man med den komplette liste over TV udbydere i Danmark, så kan det i første omgang virke meget uoverskueligt at gennemskue, hvordan de mange udbydere adskiller sig fra hinanden. Den store udfordring for dig som forbruger går ud på at finde den udbyder, som opfylder dine individuelle krav omkring ønskede TV kanaler og budget. Her kan du med fordel sammenligne TV udbydere på kryds og tværs, så du kan finde de bedste tv-pakker priser på markedet.

Sammenlign tilbud fra danske TV udbydere:

17 TV-pakker fundet
Vi henviser udelukkende til udbydere af tv og / eller streaming, som vi har et kommercielt samarbejde med. Resultaterne er sorteret efter, hvilke aftaler vi har med de enkelte udbydere, og dermed kan en udbyder købe sig til en bedre placering.
1
Norlys Vælg 4
4 TV-kanaler
0 kr. Oprettelse
249 kr. Pris pr. md.
498 kr. Min. pris
2
Norlys Vælg 8
8 TV-kanaler
0 kr. Oprettelse
399 kr. Pris pr. md.
798 kr. Min. pris
3
Norlys Vælg 20
20 TV-kanaler
0 kr. Oprettelse
649 kr. Pris pr. md.
1.298 kr. Min. pris
4
Waoo Waoo Lille
27 TV-kanaler
0 kr. Oprettelse
339 kr. Pris pr. md.
2.034 kr. Min. pris
5
Waoo Waoo Favorit
40 TV-kanaler
0 kr. Oprettelse
589 kr. Pris pr. md.
3.534 kr. Min. pris
6
Waoo Waoo Stor / 0 kr. første 2 mdr.
63 TV-kanaler
0 kr. Oprettelse
759 kr. Pris pr. md.
4.554 kr. Min. pris
7
RGB_youSee (1) YouSee Play 10
10 point TV-kanaler
0 kr. Oprettelse
299 kr. Pris pr. md.
1.794 kr. Min. pris
8
RGB_youSee (1) YouSee Play 20
20 point TV-kanaler
0 kr. Oprettelse
399 kr. Pris pr. md.
2.094 kr. Min. pris
9
RGB_youSee (1) YouSee Play 30
30 point TV-kanaler
0 kr. Oprettelse
499 kr. Pris pr. md.
2.694 kr. Min. pris
10
RGB_youSee (1) YouSee Play 40
40 point TV-kanaler
0 kr. Oprettelse
599 kr. Pris pr. md.
3.294 kr. Min. pris
11
Allente Allente Stream Basic / 1 måned gratis
19+1 TV-kanaler
0 kr. Oprettelse
429 kr. Pris pr. md.
2.145 kr. Min. pris
12
Allente Allente Stream Flex 2 / 1 måned gratis
19+3 TV-kanaler
0 kr. Oprettelse
529 kr. Pris pr. md.
2.645 kr. Min. pris
13
Allente Allente Stream Flex 4 / 1 måned gratis
19+5 TV-kanaler
0 kr. Oprettelse
629 kr. Pris pr. md.
3.145 kr. Min. pris
14
MoreTV logo MoreTV
39 TV-kanaler
0 kr. Oprettelse
118 kr. Pris pr. md.
313 kr. Min. pris
15
Viaplay Film & Serier / 1 uge gratis
0 TV-kanaler
0 kr. Oprettelse
149 kr. Pris pr. md.
149 kr. Min. pris
16
Viaplay Total u/binding
0 TV-kanaler
0 kr. Oprettelse
499 kr. Pris pr. md.
499 kr. Min. pris
17
Viaplay Total m/binding
0 TV-kanaler
0 kr. Oprettelse
449 kr. Pris pr. md.
2.694 kr. Min. pris

Find den rette TV udbyder

Når du skal finde den rette TV udbydere i Danmark, så skal du tage være opmærksom på en lang række vigtige elementer. Den rette TV udbyder for andre behøves ikke nødvendigvis være den rette for dig. Der er mange individuelle krav og behov, som bør være afgørende for dit valg af tv udbyder. Du bør tage stilling til nedenstående faktorer ved valg af TV udbyder.

Størrelsen af din TV-pakke

Langt de fleste TV-udbydere har et udvalg på 3-5 forskellige TV-pakker, hvor der typisk er en lille-, mellem- og stor pakkeløsning. Den mindste pakke vil typisk være tilegnet enlige og par, som ikke har særlig krævende behov, når det kommer til TV-pakker. Den mellem- og store pakke vil typisk være tilegnet par og familier, som ønsker at se film, TV serier og sport fra de største danske og udenlandske TV kanaler. Hvilken pakke der er den rette for dig afhænger dog især af, hvilke kanaler du ikke kan undvære. Har du blot et simpelt behov for at følge med i nyhederne samt mulighed for at se TV serier og film på en række danske kanaler, så kan du nøjes med en lille og billig TV-pakke.

Finder du ikke en TV-pakke efter din smag, kan du med fordel vælge at købe en bland selv TV-pakke. Bland selv TV-pakker er for dig, som ikke ønsker at betale mange penge for en lang række TV kanaler, som du alligevel ikke får glæde af. Du kan frit vælge, hvilke TV kanaler du ønsker i din pakke, og der er endda mulighed for at skifte TV kanaler hver måned uden ekstra beregning. Ønsker du at skabe din egen personlige TV-pakke, så kan du f.eks. besøge Boxer tv eller YouSee, hvor det er en mulighed.

På forsiden har vi lavet en søgefunktion, hvor du kan vælge den ønskede TV-pakke størrelse. Her kan du vælge en lille-, mellem- og stor TV-pakke, ligesom du kan vælge at få vist de TV-pakker, som vi anbefaler i øjeblikket.

TV udbydere

Information

YouSee TV

YouSee er en af de landets største TV-udbydere, som kommer med både faste- og valgfrie TV-kanaler. Der er stor fokus på fleksibilitet, der giver dig mulighed for at sammensætte din tv-pakke. Læs mere
StofaHos Stofa har du mulighed for at spare mange penge ved at samle henholdsvis TV, bredbånd og mobiltelefoni. Du er sikret høj fleksibilitet og lave priser. Læs mere

Waoo TV

Waoo giver direkte adgang til film og serier i enestående kvalitet. Du får mulighed for at leje film fra sofaen, og du får adgang til et omfattende TV-arkiv. Læs mere

Canal Digital TV

Canal Digital har positioneret sig som en loyal udbyder af de bedste TV-kanaler i høj kvalitet. I TV-pakkerne er der inkluderet installation, parabol og boks. Canal Digital er i dag en del af Allente. Læs mere

fullrate TV

Fullrate har faste lave priser på TV-pakker til ethvert behov. Der er mulighed for at vælge mellem flere forskellige pakkeløsninger med tv-kanaler inden for nyheder, sport og underholdning. Fullrate er i dag en del af YouSee. Læs mere

TV i flere rum

Hvilken TV udbyder der er den bedste for dig afhænger også af, om du ønsker tv i ét eller flere rum. Der er efterhånden rigtig mange danskere, som efterspørger en TV løsning, hvor det er muligt at se TV i flere rum samtidig. Før i tiden var man tvunget til at se den samme TV kanal, selvom man anvendte forskellige fjernsyn i flere rum. I dag er der mange tv-udbydere, som giver forbrugerne mulighed for at se tv i flere rum helt uafhængigt af hinanden. Det er en stor fordel for især familier, hvor forældrene således kan følge med i en krimiserie i et rum, mens børnene kan se børnefjernsyn i et andet rum.

Troværdighed / kundetilfredshed

Når du skal finde de bedste TV udbydere, bør du også være opmærksom på troværdighed og kundetilfredshed. På dette website henviser vi udelukkende til troværdige udbydere, hvor du finde TV-pakker efter din smag. Ønsker du at blive klogere på udbydernes kundetilfredshed, kan du bruge forskellige services som Trustpilot.dk, hvor du kan se udbydernes gennemsnitsbedømmelse og læse anmeldelser fra tidligere (og nuværende) kunder. Man kan diskutere troværdigheden af en service som denne, men det kan ikke desto mindre give en indikation omkring kundetilfredsheden hos en givent TV udbyder.

De bedste TV udbydere i Danmark

Som tidligere nævnt findes der en lang række udbydere i Danmark, men der er ikke desto mindre nogle udbydere, som er større og mere populære end andre. Vi præsenterer dig for de mest populære TV udbydere, som du med fordel kan købe din næste TV-pakke hos. Benyt vores søgemaskine til at finde den billigste TV-pakke

Ovenfor ser du en liste over de mest populære TV udbydere i øjeblikket. De nævnte udbydere kan tilbyde dig det største udvalg af TV kanaler, hvor du kan se film, serier, sport og børneprogrammer fra både danske- og udenlandske TV kanaler. I vores store oversigt får du et overblik over de nævnte udbydere og en række mindre TV udbydere. I oversigten tager vi udgangspunkt i de vigtigste faktorer, som giver dig en fornemmelse af, hvad de forskellige udbydere kan tilbyde dig. Først og fremmest kan du se, hvor mange (og hvilke) TV kanaler, du får med de forskellige tilbud på TV-pakker. Herefter kan du sammenligne TV-pakker priser, hvor du får det fulde overblik over henholdsvis oprettelse, bindingsperiode, mindstepris og månedlige pris.

Klikker du dig forbi vores oversigt, vil du hurtigt og nemt kunne finde frem til de TV udbydere, som er interessante for dig . Du har ligeledes mulighed for at vælge den maksimale pris pr. måned, så du udelukkende bliver præsenteret for TV-pakker, som rent faktisk overholder dit budget.

Vi anbefaler følgende TV udbydere:

Vi henviser udelukkende til udbydere af tv og / eller streaming, som vi har et kommercielt samarbejde med. Resultaterne er sorteret efter, hvilke aftaler vi har med de enkelte udbydere, og dermed kan en udbyder købe sig til en bedre placering.
1
RGB_youSee (1) YouSee Play 10
10 point TV-kanaler
0 kr. Oprettelse
299 kr. Pris pr. md.
1794 kr. Min. pris
2
RGB_youSee (1) YouSee Play 20
20 point TV-kanaler
0 kr. Oprettelse
399 kr. Pris pr. md.
2094 kr. Min. pris

Så let er det at skifte TV udbyder

Rigtig mange danskere er klar over, at de kan få en bedre- og / eller billigere TV løsning ved at skrive TV udbyder. Dog er det samtidig en realitet, at mange forbrugere alligevel vælger ikke at skifte TV udbyder med den begrundelse, at det er besværligt at skifte til en anden udbyder. Men er det korrekt, at det er besværligt at skifte udbyder? Svaret er nej, for langt de fleste danskere forbrugere kan skifte tv udbyder nemt og uden problemer.

Hos de fleste TV udbydere er der en bindingsperiode på 6 måneder. Når bindingsperioden er ovre, kan du nemt opsige dit abonnement og skifte til en anden TV udbyder, hvis du har fundet et bedre alternativ til din nuværende TV-pakke. Der er mulighed for at købe TV-pakker hos Telia tv, hvor der ikke er nogen bindingsperiode. Det vil være en stor fordel at vælge en løsning, hvor man kan skifte udbyder med det samme, hvis man ønsker det. Før du skifter til en anden udbyder, skal du dog sikre dig, at den ønskede udbyder har dækning i dit område. Der er nemlig flere eksempler på mindre TV udbydere, som ikke har dækning i Udkantsdanmark.

Når du bestiller en TV-pakke hos en ny udbyder, vil de typisk sørge for at afmelde din gamle TV-pakke. Du kan alternativt vælge selv at kontakte din nuværende udbyder telefonisk eller pr. mail, hvis du ønsker at afmelde dit nuværende TV abonnement. Det er vigtigt at sikre sig, at man har afmeldt sin TV-pakke korrekt, da man ellers kan risikere at skulle betale for to TV løsninger.

Der er altså ingen der tvinger dig til at fortsætte som kunde hos din nuværende udbyder. Selvom din nuværende TV-pakke var den billigste for 2, 3 eller 6 måneder siden, så behøves det ikke nødvendigvis være den billigste i dag. Hvis man sammenligner TV-pakker priser, vil man hurtigt kunne blive overrasket over, hvor mange penge man kan spare på TV hver måned. Hvis du ønsker at spare penge på TV, kan det godt betale sig at bruge lidt tid på at undersøge, om der findes et billigere alternativ. I øjeblikket er der stor konkurrence mellem de etablerede udbydere, hvor priserne stille og roligt falder til forbrugernes store fordel. Dermed er der forholdsvis stor mulighed for, at du kan finde en billigere TV-pakke efter dine krav og behov.

Klik dig forbi vores oversigt på forsiden og læs mere om de enkelte TV udbydere. Hvis du stadig er i tvivl om, hvad du skal vælge fra junglen af TV udbydere, kan du prøve at tage et kig på forbrug.dk

Spørgsmål og svar om tv udbydere

Hvilken tv udbyder har jeg?

Vi kan ikke svare på, hvilken tv udbyder, der leverer dine tv-kanaler. Du kan dog selv undersøge det ved at se, hvilken udbyder det er, der hæver penge på din bankkonto og sandsynligvis også sender en faktura eller regning i samme forbindelse.

Hvilken tv udbyder kan jeg få?

De fleste husstande kan efterhånden vælge mellem flere forskellige tv udbydere, men det er ikke nødvendigvis ensbetydende med, at der er frit valg fra alle hylder. Via Tvpakkerguide kan du klikke dig videre til forskellige tv udbydere, hvor du kan indtaste din adresse og se, hvorvidt de kan levere kanaler til dig.

Hvilken tv udbyder er billigst?

Der er mange forskellige tv udbydere, og de justerer ofte på deres priser for at forblive konkurrencedygtige. Derfor er det også svært at sige, hvilken tv udbyder der er billigst, da det varierer meget. Heldigvis er det ret enkelt at se priser fra forskellige udbydere og dermed lave sin egen sammenligning. Vi hjælper dig med at sammenligne priser fra danske udbydere her på siden. Tag et kig på vores oversigt, hvis du ønsker at foretage en sammenligning.

Hvilke alternativer er der til tv udbydere?

Hvis du ikke ønsker at betale en tv udbyder for en pakke med forudbestemte kanaler, men gerne vil have lidt mere fleksibilitet, så er der nogle forskellige muligheder. Du kan enten vælge en streamingtjeneste (eksempelvis Viaplay), eller du kan vælge en tv udbyder, der lader dig skræddersy din egen pakke. Måske er en bland-selv pakke det helt rette for dig.