TV udbydere

Sidder man med den komplette liste over TV udbydere i Danmark, så kan det i første omgang virke meget uoverskueligt at gennemskue, hvordan de mange udbydere adskiller sig fra hinanden. Den store udfordring for dig som forbruger går ud på at finde den udbyder, som opfylder dine individuelle krav omkring ønskede TV kanaler og budget. Her kan du med fordel sammenligne TV udbydere på kryds og tværs, så du kan finde de bedste tv-pakker priser på markedet.

1
Stofa Lille tv-pakke + bredbånd
24 TV-kanaler
0 kr. Oprettelse
299 kr. Pris pr. md.
1.893 kr. Min. pris
2
Stofa Mellem tv-pakke
36 TV-kanaler
0 kr. Oprettelse
469 kr. Pris pr. md.
2.814 kr. Min. pris
3
Stofa Stor tv-pakke
57 TV-kanaler
0 kr. Oprettelse
629 kr. Pris pr. md.
3.774 kr. Min. pris
4
YouSee Grundpakke
22 TV-kanaler
599 kr. Oprettelse
309 kr. Pris pr. md.
2.552 kr. Min. pris
5
YouSee Grundpakke 10+
32 TV-kanaler
599 kr. Oprettelse
499 kr. Pris pr. md.
2.742 kr. Min. pris
6
logo-boxer-print Boxer Flex
1 TV-kanaler
199 kr. Oprettelse
109 kr. Pris pr. md.
475 kr. Min. pris
7
logo-boxer-print Boxer Flex8
8 TV-kanaler
0 kr. Oprettelse
439 kr. Pris pr. md.
878 kr. Min. pris
8
logo-boxer-print Boxer Max
32 TV-kanaler
0 kr. Oprettelse
629 kr. Pris pr. md.
1.258 kr. Min. pris

Find den rette TV udbyder

Når du skal finde den rette TV udbydere i Danmark, så skal du tage være opmærksom på en lang række vigtige elementer. Den rette TV udbyder for andre behøves ikke nødvendigvis være den rette for dig. Der er mange individuelle krav og behov, som bør være afgørende for dit valg af tv udbyder. Du bør tage stilling til nedenstående faktorer ved valg af TV udbyder.

Størrelsen af din TV-pakke

Langt de fleste TV-udbydere har et udvalg på 3-5 forskellige TV-pakker, hvor der typisk er en lille-, mellem- og stor pakkeløsning. Den mindste pakke vil typisk være tilegnet enlige og par, som ikke har særlig krævende behov, når det kommer til TV-pakker. Den mellem- og store pakke vil typisk være tilegnet par og familier, som ønsker at se film, TV serier og sport fra de største danske og udenlandske TV kanaler. Hvilken pakke der er den rette for dig afhænger dog især af, hvilke kanaler du ikke kan undvære. Har du blot et simpelt behov for at følge med i nyhederne samt mulighed for at se TV serier og film på en række danske kanaler, så kan du nøjes med en lille og billig TV-pakke.

Finder du ikke en TV-pakke efter din smag, kan du med fordel vælge at købe en bland selv TV-pakke. Bland selv TV-pakker er for dig, som ikke ønsker at betale mange penge for en lang række TV kanaler, som du alligevel ikke får glæde af. Du kan frit vælge, hvilke TV kanaler du ønsker i din pakke, og der er endda mulighed for at skifte TV kanaler hver måned uden ekstra beregning. Ønsker du at skabe din egen personlige TV-pakke, så kan du f.eks. besøge Boxer tv eller YouSee, hvor det er en mulighed.

På forsiden har vi lavet en søgefunktion, hvor du kan vælge den ønskede TV-pakke størrelse. Her kan du vælge en lille-, mellem- og stor TV-pakke, ligesom du kan vælge at få vist de TV-pakker, som vi anbefaler i øjeblikket.

TV udbydere

Information

 

fullrate TV

Fullrate har faste lave priser på TV-pakker til ethvert behov. Der er mulighed for at vælge mellem flere forskellige pakkeløsninger med tv-kanaler inden for nyheder, sport og underholdning. Læs mere

YouSee TV

YouSee er en af de landets største TV-udbydere, som kommer med både faste- og valgfrie TV-kanaler. Der er stor fokus på fleksibilitet, der giver dig mulighed for at sammensætte din tv-pakke. Læs mere

Stofa TV

Hos Stofa har du mulighed for at spare mange penge ved at samle henholdsvis TV, bredbånd og mobiltelefoni. Du er sikret høj fleksibilitet og lave priser. Læs mere

Waoo TV

Waoo giver direkte adgang til film og serier i enestående kvalitet. Du får mulighed for at leje film fra sofaen, og du får adgang til et omfattende TV-arkiv. Læs mere

Canal Digital TV

Canal Digital har positioneret sig som en loyal udbyder af de bedste TV-kanaler i høj kvalitet. I TV-pakkerne er der inkluderet installation, parabol og boks. Læs mere

TV i flere rum

Hvilken TV udbyder der er den bedste for dig afhænger også af, om du ønsker tv i ét eller flere rum. Der er efterhånden rigtig mange danskere, som efterspørger en TV løsning, hvor det er muligt at se TV i flere rum samtidig. Før i tiden var man tvunget til at se den samme TV kanal, selvom man anvendte forskellige fjernsyn i flere rum. I dag er der mange tv-udbydere, som giver forbrugerne mulighed for at se tv i flere rum helt uafhængigt af hinanden. Det er en stor fordel for især familier, hvor forældrene således kan følge med i en krimiserie i et rum, mens børnene kan se børnefjernsyn i et andet rum.

Troværdighed / kundetilfredshed

Når du skal finde de bedste TV udbydere, bør du også være opmærksom på troværdighed og kundetilfredshed. På dette website henviser vi udelukkende til troværdige udbydere, hvor du finde TV-pakker efter din smag. Ønsker du at blive klogere på udbydernes kundetilfredshed, kan du bruge forskellige services som Trustpilot.dk, hvor du kan se udbydernes gennemsnitsbedømmelse og læse anmeldelser fra tidligere (og nuværende) kunder. Man kan diskutere troværdigheden af en service som denne, men det kan ikke desto mindre give en indikation omkring kundetilfredsheden hos en givent TV udbyder.

De bedste TV udbydere i Danmark

Som tidligere nævnt findes der en lang række udbydere i Danmark, men der er ikke desto mindre nogle udbydere, som er større og mere populære end andre. Vi præsenterer dig for de mest populære TV udbydere, som du med fordel kan købe din næste TV-pakke hos. Benyt vores søgemaskine til at finde den billigste TV-pakke

Ovenfor ser du en liste over de mest populære TV udbydere i øjeblikket. De nævnte udbydere kan tilbyde dig det største udvalg af TV kanaler, hvor du kan se film, serier, sport og børneprogrammer fra både danske- og udenlandske TV kanaler. I vores store oversigt får du et overblik over de nævnte udbydere og en række mindre TV udbydere. I oversigten tager vi udgangspunkt i de vigtigste faktorer, som giver dig en fornemmelse af, hvad de forskellige udbydere kan tilbyde dig. Først og fremmest kan du se, hvor mange (og hvilke) TV kanaler, du får med de forskellige tilbud på TV-pakker. Herefter kan du sammenligne TV-pakker priser, hvor du får det fulde overblik over henholdsvis oprettelse, bindingsperiode, mindstepris og månedlige pris.

Klikker du dig forbi vores oversigt, vil du hurtigt og nemt kunne finde frem til de TV udbydere, som er interessante for dig . Du har ligeledes mulighed for at vælge den maksimale pris pr. måned, så du udelukkende bliver præsenteret for TV-pakker, som rent faktisk overholder dit budget.

Så let er det at skifte TV udbyder

Rigtig mange danskere er klar over, at de kan få en bedre- og / eller billigere TV løsning ved at skrive TV udbyder. Dog er det samtidig en realitet, at mange forbrugere alligevel vælger ikke at skifte TV udbyder med den begrundelse, at det er besværligt at skifte til en anden udbyder. Men er det korrekt, at det er besværligt at skifte udbyder? Svaret er nej, for langt de fleste danskere forbrugere kan skifte tv udbyder nemt og uden problemer.

Hos de fleste TV udbydere er der en bindingsperiode på 6 måneder. Når bindingsperioden er ovre, kan du nemt opsige dit abonnement og skifte til en anden TV udbyder, hvis du har fundet et bedre alternativ til din nuværende TV-pakke. Der er mulighed for at købe TV-pakker hos Telia tv, hvor der ikke er nogen bindingsperiode. Det vil være en stor fordel at vælge en løsning, hvor man kan skifte udbyder med det samme, hvis man ønsker det. Før du skifter til en anden udbyder, skal du dog sikre dig, at den ønskede udbyder har dækning i dit område. Der er nemlig flere eksempler på mindre TV udbydere, som ikke har dækning i Udkantsdanmark.

Når du bestiller en TV-pakke hos en ny udbyder, vil de typisk sørge for at afmelde din gamle TV-pakke. Du kan alternativt vælge selv at kontakte din nuværende udbyder telefonisk eller pr. mail, hvis du ønsker at afmelde dit nuværende TV abonnement. Det er vigtigt at sikre sig, at man har afmeldt sin TV-pakke korrekt, da man ellers kan risikere at skulle betale for to TV løsninger.

Der er altså ingen der tvinger dig til at fortsætte som kunde hos din nuværende udbyder. Selvom din nuværende TV-pakke var den billigste for 2, 3 eller 6 måneder siden, så behøves det ikke nødvendigvis være den billigste i dag. Hvis man sammenligner TV-pakker priser, vil man hurtigt kunne blive overrasket over, hvor mange penge man kan spare på TV hver måned. Hvis du ønsker at spare penge på TV, kan det godt betale sig at bruge lidt tid på at undersøge, om der findes et billigere alternativ. I øjeblikket er der stor konkurrence mellem de etablerede udbydere, hvor priserne stille og roligt falder til forbrugernes store fordel. Dermed er der forholdsvis stor mulighed for, at du kan finde en billigere TV-pakke efter dine krav og behov.

Klik dig forbi vores oversigt på forsiden og læs mere om de enkelte TV udbydere. Hvis du stadig er i tvivl om, hvad du skal vælge fra junglen af TV udbydere, kan du prøve at tage et kig på forbrug.dk