Tennis i TV: Se tennis fra hele verden i fjernsynet

Tennis er en populær sport i Danmark. Derfor er der selvfølgelig rig mulighed for at se tennis i TV. Det kræver tilmed ikke, at man har en lang række forskellige tv-kanaler.

Hvilke kanaler skal jeg have for at se tennis i TV?

Vil du gerne se tennis på TV, er der behov for at have flere kanaler. Det er nemlig ikke én udbyder, der har sikret sig rettighederne til at vise alle de store tenniskampe, der bliver spillet rundt omkring i verden.

En stor del af den tennis, der bliver spillet på højt plan, har TV dog sikret sig rettighederne til. Derfor er det naturligvis også på deres kanaler, at meget tennis vises.

Herunder kan du få et nærmere indblik i, hvilket kanaler, der viser hvad.

Se tennis i TV med en af følgende tv-pakker:

Vi henviser udelukkende til udbydere af tv og / eller streaming, som vi har et kommercielt samarbejde med. Resultaterne er sorteret efter, hvilke aftaler vi har med de enkelte udbydere, og dermed kan en udbyder købe sig til en bedre placering.
1
Stofa Stor tv-pakke
57 TV-kanaler
0 kr. Oprettelse
779 kr. Pris pr. md.
4694 kr. Min. pris
2
Allente Allente Standard
52 TV-kanaler
0 kr. Oprettelse
549 kr. Pris pr. md.
2196 kr. Min. pris
3
Allente Allente Premium
72 TV-kanaler
0 kr. Oprettelse
659 kr. Pris pr. md.
2636 kr. Min. pris
4
Norlys Vælg Frit
1 TV-kanaler
199 kr. Oprettelse
109 kr. Pris pr. md.
475 kr. Min. pris
5
Norlys Vælg 8
8 TV-kanaler
0 kr. Oprettelse
469 kr. Pris pr. md.
938 kr. Min. pris
6
Norlys Vælg Alt
36 TV-kanaler
0 kr. Oprettelse
729 kr. Pris pr. md.
1458 kr. Min. pris

TV 2 SPORT X viser tennis

Vil du gerne se tennis i TV i dag, er det primært på TV 2 Sport X, at det foregår. TV 2 har nemlig sikret sig rettighederne til en stor del af den tennis, der bliver spillet.

Derfor er det også på denne kanal, at de fleste ATP-turneringer vises. Det samme gør sig gældende for store turneringer som French Open, Wimbledon og deslige.

Tennis i tv

TV 2 PLAY viser tennis

I og med, at TV 2 har rettighederne til rigtig mange tennisturneringer, er der naturligvis også mulighed for at streame disse turneringer og kampe på TV 2 Play.

Hører du til blandt de danskere, der ikke er interesseret i at betale for en tv-pakke, så kan du glæde dig over, at du kan streame mange tenniskampe via TV 2 Play. Det koster en beskeden sum penge hver måned.

Eurosport 2 viser tennis

Hos Eurosport 2 kan du også se tennis, da de blandt andet har rettighederne til Davis Cup, US Open m.m. Er du glad for tennis, er det derfor også en kanal, du bør have.

Du kan bl.a. opleve Holger Rune og Clara Tauson i aktion

Man kan ikke komme udenom, at Holger Rune er et af de største navne, der nogensinde har været i dansk tennis. Derfor siger det næsten sig selv, at alle hans kampe naturligvis kan opleves.

Han er dog ikke den eneste danske tennisspiller, der klarer sig godt. Det samme er gældende for Clara Tauson, som du derfor også kan opleve i aktion.

Live tennis

Se Australian Open, US Open, Wimbledon og French Open i TV

Der er rigtig mange spændende turneringer i tennis i løbet af en sæson. Der er dog ingen tvivl om, at det er de fire Grand Slam-turneringer (Australian Open, French Open, Wimbledon og US Open), der er de mest spændende at følge i TV.

Vil du se tennis i verdensklasse, skal du have både Eurosport 2 og TV 2 Sport X, da rettighederne til at vise kampene fra Grand Slam-turneringerne er delt blandt flere.

Spørgsmål og svar om tennis i TV

Hvem kan se tennis i TV?

Alle danskere, der har adgang til TV 2 Sport X og / eller Eurosport 2 kan se tennis i TV. Du kan også se tennis med en streamingtjeneste som TV 2 Play.

Hvilke tenniskampe bliver vist på TV?

Rigtig mange tenniskampe bliver vist på TV, men det omfatter primært turneringer som US Open, Wimbledon samt diverse ATP-turneringer.