TV 2 Play

TV 2 kender du formentlig allerede. Den danske tv-kanal er en af de mere populære og folkekære kanaler, der ses i de danske fjernsyn. De har masser af fantastisk indhold, men det er bare ikke altid, at man har mulighed for at se ens yndlingsprogrammer, når de bliver sendt. Men det er der heldigvis råd for. Med TV 2 Play kan du nemlig se de programmer, du vil, når du vil, og hvor du vil.

Få adgang til TV 2 Play gennem Norlys:

Vi henviser udelukkende til udbydere af tv og / eller streaming, som vi har et kommercielt samarbejde med. Resultaterne er sorteret efter, hvilke aftaler vi har med de enkelte udbydere, og dermed kan en udbyder købe sig til en bedre placering.
1
Norlys Vælg 8
8 TV-kanaler
0 kr. Oprettelse
399 kr. Pris pr. md.
798 kr. Min. pris

Hvad er TV 2 Play?

TV 2 Play er en streamingtjeneste, der samler alle de programmer, der hører under TV 2. Streamingtjenesten så første gang dagens lys i 2004, hvor den dog blev kendt under et andet navn – TV 2 Sputnik. Først i 2012 ændrede den navn til TV 2 Play. Her har du en streamingtjeneste, hvor du som seer kan se både TV 2 programmer, sport og spændende film på internettet.

På TV 2 Play kan du se programmer fra alle TV 2’s kanaler. Det gælder:

 • TV 2 Charlie
 • TV 2 News
 • TV 2 Sport
 • TV 2 Sport X
 • TV 2 Echo
 • TV 2’s hovedkanal
 • TV 2 Fri

Med et abonnement til TV 2 Play kan du altså se alle dine favoritprogrammer fra alle de ovenstående kanaler. Det gør den til en af de mest populære danske streamingtjenester, og den havde i 2016 over 300.000 abonnenter. Det tal er i dag meget højere. TV 2 har i dag over 600.000 abonnenter ifølge denne artikel.

Det kan være svært at finde hoved og hale i de mange streamingtjenester, der findes på markedet. Men TV 2 Play er let at forholde sig til, da du formentlig kender kanalerne i forvejen. TV 2 Play indeholder nemlig mange af de programmer, du kender i forvejen. Det er for eksempel underholdningsprogrammer, nyhedsprogrammer eller sportsudsendelser, som du kender dem fra tv. Og oven i det er der så også et hav af film, serier og stand-up shows, som man kan fordybe sig i.

Hvad koster TV 2 Play?

Der er mange muligheder, hvis du vil have fingrene i TV 2 Play. For det første findes der mange forskellige abonnementer.

Live TVDet første hedder TV 2 Play Basis og giver dig adgang til alle on-demand programmer. Til gengæld kan du ikke se live TV. Priserne for basispakken starter ved 69 kroner om måneden og er altså en af de billigste streamingtjenester herhjemme. For 69 kroner må du dog stadig leve med reklamer. Alternativet er at betale 99 kroner om måneden for basispakken – så slipper du for reklamer.

Vælger du at købe den store pakke (Favorit) i stedet, får du adgang til alle TV 2 Plays ydelser. Det betyder både on demand-serier og programmer, film og live-tv. Med favoritpakken skal du slippe 129 kroner om måneden med reklamer, og 159 kroner hvis du vil helst vil være fri for reklamer.

TV 2 Play har også en tredje eftertragtet pakke. Er du en kæmpe sportsfan, der elsker at følge med i de sportsbegivenheder, der finder sted rundt omkring i verden? Så er pakken Favorit + Sport formentlig den rigtige for dig. Her får du adgang til alle on demand-programmer inklusive snigpremierer, TV 2’s livekanaler og TV 2 Sport og TV 2 Sport X. Her kan du se al den sport, du kunne tænke dig. Pakken med reklamer koster 189 kroner om måneden, og uden reklamer skal du af med 219 kroner om måneden.

TV 2 Play tilbyder desværre ikke en gratis prøveperiode på nuværende tidspunkt, men til gengæld kan du glæde dig over, at du kan abonnere uden binding.

Du kan også få adgang til TV 2 Play på andre måder. Nogle mobilabonnementer giver nemlig adgang til TV 2 Play, som er inkluderet i den pris, du betaler for dit mobilabonnement. Flere tv-udbydere tilbyder også adgang til streamingtjenesten, som er en del af den tv-pakke, du vælger. Så husk at spørge din mobil- og tv-udbyder om dette, inden du tegner et TV 2 Play abonnement.

Få adgang til TV 2 Play gennem Norlys:

Vi henviser udelukkende til udbydere af tv og / eller streaming, som vi har et kommercielt samarbejde med. Resultaterne er sorteret efter, hvilke aftaler vi har med de enkelte udbydere, og dermed kan en udbyder købe sig til en bedre placering.
1
Norlys Vælg 8
8 TV-kanaler
0 kr. Oprettelse
399 kr. Pris pr. md.
798 kr. Min. pris

Hvad kan du se på TV 2 Play?

TV 2 Play har et stort udvalg af forskellige programmer, film og kanaler, der er tilgængelige med de forskellige abonnementer.

Her kan du for eksempel finde mange af de programmer, der har været vist på tv. Så kan du se dem, når det passer sig og er ikke bundet af at se et program, når det vises på live-tv. Af de programmer, der findes på TV 2 Play, finder du mange af de programmer, som du kender fra tv. Det er for eksempel:

 • Klovn
 • Natholdet
 • SJIT Happens
 • Verdensmænd
 • Alene sammen
 • … og mange andre spændende underholdningsprogrammer.

På TV 2 Play finder du altså en lang række forskellige udsendelser, serier og film. Her er alt fra comedy og dokumentarer til nyheder og meget mere. Kan du heller ikke vente med Ser film på tabletat se dine yndlingsprogrammer, til de udkommer? Så kan du også se snigpremiere på mange af de programmer, du elsker allermest – det betyder, at du typisk kan se næste uges afsnit en uge før det bliver sendt i fjernsynet.

Vælger du at købe favoritpakken, får du også adgang til TV 2’s liveprogrammer. Her kan du se det tv, der kører på kanalen lige nu. Vil du spare nogle penge på tv-kanaler? Så kan du vælge at skrotte din tv-pakke og vælge TV 2 Play i stedet for. Så har du adgang til alt TV 2’s indhold, lige når du har lyst og kan samtidig se live-tv.

Med adgang til live-tv kan du følge med i nyhederne fra dit lokalområde. Her kan du også få et overblik over de live-programmer, der kører på kanalen lige nu og blive opdateret med de seneste nyheder eller spændende programmer. Hvis du er glad for at se dine yndlingsprogrammer, når de sendes i tv, er det altså stadig muligt.

Med Favorit + Sport-pakken kan du desuden se al den sport, du følger med i. Det gælder både live-kampe, spændende dokumentarer om sportsfolk, e-sport og meget mere.

Gå til TV 2 Play →

Hvordan kan jeg se TV 2 Play?

TV 2 Play er en lettilgængelig streamingtjeneste. Det betyder, at du kan se TV 2 Play på mange måder og alle steder. Du kan selvfølgelig se TV 2 Play på din computer via din internetbrowser – præcis ligesom ved så mange andre streamingtjenester.

Du kan også vælge at downloade en TV 2 Play app. Streamingtjenesten har nemlig en meget brugervenlig app, som du kan benytte som abonnent. App’en er tilpasset din telefon eller tablet og er super nem at benytte sig af. Her kan du også vælge at streame dine yndlingsprogrammer til dit tv. Det kan du gøre, hvis du har en Chromecast eller et Apple TV. Klik her for at se, hvilke modeller TV 2 Play understøtter.

Har du et smart-tv, kan du downloade app’en direkte ned på dit tv. Så kan du nemt og hurtigt åbne app’en, når du skal se tv. På den måde slipper du også for at have gang i flere enheder på én gang og kan se tv, selv hvis din telefon ikke lige er i nærheden.

Det er super nemt at få adgang til alle TV 2 Plays programmer og services. Når du har taget stilling til, hvilken streamingpakke der er den helt rigtige for dig, skal du blot skrive dine informationer ind, og så er du kørende. På TV 2 Plays hjemmeside trykker du blot på login, og så får du adgang til alle de tjenester, der indgår i dit abonnement.

Mit TV 2 Play kan du administrere dit abonnement, dine præferencer og dine oplysninger. Her kan du også skifte din pakke, hvis du gerne vil have adgang til flere spændende funktioner eller kanaler. Har du fået nyt kort eller skiftet bank, er det også her, at du indtaster dine ændrede oplysninger.

Video:

Rettigheder: TV 2 Danmark

Spørgsmål og svar om TV 2 Play

Hvor mange enheder tillader TV 2 Play?

TV 2 Play tillader brug af maksimalt to enheder ad gangen. Man kan altid administrere de tilknyttede enheder via sin kontoadministration på TV 2 Plays hjemmeside.

Hvordan får man TV 2 Play?

Man får TV 2 Play ved at gå til deres hjemmeside og igangsætte oprettelsen af et abonnement. Det er ganske enkelt, og man bliver vejledt gennem hele processen. Alle kan som udgangspunkt oprette et TV 2 Play abonnement så længe, at de har et gyldigt betalingskort.

Hvad koster TV 2 Play om måneden?

TV 2 Play koster mellem 69 og 219 kr. om måneden. Priserne varierer alt efter, om man blot vil kunne streame on-demand-programmer, eller om man gerne vil kunne se live-tv og sport. Dertil kan man også selv påvirke prisen ved at vælge et abonnement med eller uden reklamer.