Apple TV Plus

Apple TV Plus (eller Apple TV+) er en ny streamingtjeneste fra Apple, som blev lanceret i 2019. Den er en direkte konkurrent til tjenester som Viaplay, Netflix, hayu og Hulu og tilbyder brugerne et bibliotek af film og serier, som de kan se. Et af de vigtigste salgsargumenter for Apple TV Plus er, at den vil være reklamefri, hvilket er noget, som mange brugere finder tiltrækkende.

Hvis du overvejer at få Apple TV+, men gerne vil høre lidt mere om tjenesten, så kan du læse videre i dette skriv. Her vil vi komme mere omkring, hvad Apple TV+ er, hvordan det fungerer, og hvilke fordele der er ved at have Apple TV+.

Hvad er Apple TV Plus?

Apple TV Plus er Apples nye streamingtjeneste, der byder på originalt indhold fra nogle af de største navne i Hollywood. Apple streaming blev lanceret den 1. november 2019 med et udvalg af eksklusive tv-serier, film og dokumentarfilm.

Apple TV+ er tilgængeligt på alle Apple-enheder samt på udvalgte smart-tv’er og streamingenheder. Apple TV+ er reklamefri og har indhold, der passer til alle aldre.

Gå til Apple TV Plus →

Ud over originalprogrammer giver streamingtjenesten også adgang til Apples voksende bibliotek af 4K HDR-film og tv-serier i 4K HDR. Dette kan du kun opleve, hvis du har et Apple TV 4K. Du kan sagtens bruge Apple TV Plus på dit eget fjernsyn helt uden problemer.

Apple TV Plus

Apple TV Plus pris

Apple TV+ koster kun 39 kroner om måneden, og nye abonnenter kan få en gratis prøveperiode på 7 dage. Det gør det til en af de mest overkommelige streamingtjenester på markedet. Der kræves ingen forpligtelser, og brugerne kan opsige abonnementet når som helst.

Du kan dele dit abonnement med din familie med op til fem personer ved hjælp af Familiedeling. Du kan også få Apple TV Plus med i Apple One, som koster fra 135 kroner hver måned. Apple One er til din orientering en samling af Apple Music, Apple TV Plus, Apple Arcade og iCloud+.

Få tre måneders gratis adgang ved køb af en ny enhed fra Apple

Hvis du overvejer at købe en ny Apple-enhed, såsom en iPhone eller iPad, kan du få tre måneders gratis adgang til Apple TV+. Dette tilbud gælder for nye og eksisterende abonnenter. Du skal indløse tilbuddet inden for 90 dage.

Syv dages gratis prøveperiode for alle andre

Hvis du ikke skal købe en ny Apple-enhed, kan du stadig få en gratis prøveversion af Apple TV+. Du skal blot tilmelde dig tjenesten, og så har du syv dage til at se så meget indhold, som du vil.

Når prøveperioden er slut, bliver du opkrævet 39 kroner om måneden, medmindre du opsiger inden da. Hvis du har et studieabonnement til Apple Music, så kan du få et gratis abonnement på Apple TV+.

Gå til Apple TV Plus →

Hvad kan jeg se på Apple TV+?

Som nævnt indeholder Apple TV Plus originalprogrammer fra nogle af Hollywoods største navne. Dette omfatter programmer som The Morning Show, Ted Lasso og Severance. Du finder også masser af spændende film på tjenesten, herunder den meget omdiskuterede Speak No Evil af Christian Tafdrup. Herudover kan du også se The Northman, Skyggen i mit øje og mange andre spændende titler. Der ligger også spændende dokumentarer og sjovt børne-tv tilgængeligt på tjenesten. Så alle familiemedlemmer vil få stor glæde af Apple TV Plus.

Se med fra Apple TV, iPhone, iPad, spillekonsol m.v.

Du kan se Apple TV+ på alle Apple-enheder samt på udvalgte smart-tv’er og streamingenheder. Dette omfatter Apple TV-app’en, som er tilgængelig på iPhone, iPad, iPod touch, Mac og andre Apple-enheder. Du kan også se indhold på dit tv ved hjælp af et Apple TV 4K eller et tv med AirPlay 2-aktivering.

Streaming på Apple TV

Du kan også nyde Apple Originals offline

Ud over at streame kan du også downloade programmer og film fra Apple TV+, så du kan se dem offline. Det er smart, når du er på farten og ikke har adgang til WiFi. Hvis du vil downloade et program eller en film, skal du bare gå til Apple TV-appen og vælge den titel, du vil se. Derefter skal du rulle ned og vælge Download.

Apple Tv streaming kan blive stort

Apple TV Plus er stadig en ny tjeneste, men den skaber allerede bølger i streamingverdenen. Med den lave pris, det store udvalg af indhold og den brugervenlige brugerflade er det ikke underligt, at Apple TV Plus er ved at blive en af de mest populære streamingtjenester.

Selvom den møder konkurrence af de andre streamingtjenester, såsom Netflix, Viaplay og HBO Max, så er Apple TV+ ved at gøre sig bemærket. Hvis du leder efter noget nyt tv streaming, så kan du prøve den gratis prøveperiode på 7 dage, og herefter vurdere om det er en streamingtjeneste for dig.

Spørgsmål og svar om Apple TV Plus

Har du flere spørgsmål omhandlende Apple TV Plus? Så find svarene herunder.

Hvordan afmelder jeg Apple+?

Hvis du vil afmelde Apple+, skal du gå til Indstillinger på din enhed. Gå herefter under Brugere og så konti. Klik på Abonnementer og vælg Apple TV+. Vælg derefter Annuller abonnement.

Hvordan opretter jeg et TV abonnement hos Apple?

For at oprette et TV abonnement hos Apple skal du have en Apple-enhed og være logget ind med dit Apple-id. Derefter skal du gå til App Store, vælge tv-app’en og derefter logge ind igen med dit Apple-id. Herefter kan du abonnere på kanaler eller tjenester.

Gå til Apple TV Plus →