Luksusfælden

Luksusfælden er et tv-program, der i særlig grad har vokset sig populært og er nu blevet fast inventar på danskernes tv-skærme. Hvis du endnu har til gode at lære mere om det populære tv-program Luksusfælden, så kan du med fordel læse med i følgende skriv. Herunder får du nemlig det fulde overblik over, hvad programmet går ud, og hvor du kan få lov til at se det henne.

Stream Luksusfælden her:

Vi henviser udelukkende til udbydere af tv og / eller streaming, som vi har et kommercielt samarbejde med. Resultaterne er sorteret efter, hvilke aftaler vi har med de enkelte udbydere, og dermed kan en udbyder købe sig til en bedre placering.
1
Viaplay Film & Serier / 1 uge gratis
0 TV-kanaler
0 kr. Oprettelse
149 kr. Pris pr. md.
149 kr. Min. pris
2
Viaplay Total u/binding
0 TV-kanaler
0 kr. Oprettelse
499 kr. Pris pr. md.
499 kr. Min. pris
3
Viaplay Total m/binding
0 TV-kanaler
0 kr. Oprettelse
449 kr. Pris pr. md.
2694 kr. Min. pris

Hvad går Luksusfælden ud på?

Luksusfælden er som nævnt et populært tv-program, der har omdrejningspunkt i danskernes dårlige økonomiske vaner. Således går programmet altså ud på, at der hos de tilmeldte danske familier bliver sendt nogle kyndige fagfolk ud, der skal forsøge at hjælpe familierne ud af deres økonomiske vanskeligheder. I langt de fleste tilfælde har programmets deltagere over en længere periode været dårlige til at fordele deres indtægter på de udgifter, der er nødvendige at betale af på. I stedet har familierne valgt at bruge pengene på dårlige vaner som eksempelvis cigaretter, fastfood og en overflod af elektroniske produkter.

Når de kyndige fagfolk tager ud og besøger deltagerne, er det som regel på opfordring af nogle nære venner til deltagerne. Tit og ofte er der en masse bekymring forbundet mellem de nære venner og deltagerne, og derfor bliver de altså tilmeldt programmet. Når deltagerne skal hjælpes ud af deres økonomiske vanskeligheder, så startes der altid ud med en visualisering af, hvad deltagernes indtægter bliver brugt på, og hvad de i virkeligheden bør bruges på. På denne måde får deltagerne altså foræret en særlig guideline til, hvordan de kan komme på rette fode igen. Efter en rum tid vender fagfolkene tilbage og ser på udviklingen i deltagernes privatøkonomi. Som oftest får programmet en positiv effekt på deltagernes økonomiske tilstand, og fagfolkene kan dermed gå fra deltagerne med en god fornemmelse i maven.

Hvor kan jeg se Luksusfælden online?

Hvis du er interesseret i at se Luksusfælden online, når du er på farten, så kan du med fordel gå til Viaplay og tage del i festlighederne. Her har du muligheden for at se, om Luksusfælden er et program for dig, og om det fænger din interesse. Hvis ikke du er interesseret i at se online version af Luksusfælden, kan du med fordel finde frem til TV3 på dit fjernsyn og se med her.

Andre streamingmuligheder

Når det kommer til streaming af film, serier og dokumentarer, så er der altså et hav af forskellige programmer at vælge imellem på de mange forskellige streaming tjenester. Er du for eksempel vild med danske og skandinaviske serier og film, så er C-more en streamingtjeneste, du med garanti vil blive vild med. Her finder du et stort sortiment af autentiske serier, der river seerne med i historien.

Hvis du derimod er mere til serier og underholdning inden for reality-genren, så kan du med fordel lede opmærksomheden hen mod den populære streaming hjemmeside kaldet Hayu. Her får du alle de populære amerikanske serier foræret på én gang, og du kan roligt læne dig tilbage og nyde timevis af underholdning.

Spørgsmål og svar om Luksusfælden

Hvad får man for at være med i Luksusfælden?

Deltagelse i Luksusfælden resulterer ikke i en direkte kontant belønning. Formålet er dog naturligvis at hjælpe deltagerne med at få deres økonomi på rette spor, og den økonomiske hjælp kan derfor indirekte give deltagerne et større økonomisk råderum - hvis de vælger at lytte til eksperterne vel at mærke.

Hvordan er det gået folk fra Luksusfælden?

Det varierer meget, hvordan det går for deltagerne i Luksusfælden. Som man også oplever i udsendelserne, er der nogle, der tager rådene til sig, mens der er andre, der vælger at ignorere den rådgivning, som de får af eksperterne.

Hvornår kommer der nye afsnit af Luksusfælden?

Luksusfælden kører som udgangspunkt med to sæsoner hvert år. Den ene sæson bliver vist i første halvår (typisk i perioden fra februar til april), og den anden sæson bliver vist i andet halvår (typisk i perioden fra september til november).