Fodbold i TV: Se de bedste kampe fra ind- og udland i TV

Fodbold hører til blandt de mest populære sportsgrene på verdensplan. Derfor er det også kun naturligt, at der er mange, der har interesse i at følge med i fodbold på TV.

Har du også et ønske om dette, er det nødvendigt at sikre, at du har de rette tv-kanaler. Da det er en meget populær sport, er rettighederne spredt ud til flere kanaler, hvorfor du ikke kan nøjes med at have en enkelt kanal.

Guide til at se fodbold i TV

Vil du gerne se fodbold på TV i dag, er der flere muligheder. Enten skal du købe en tv-pakke med sportskanaler, ellers skal du streame de bedste fodboldkampe fra ind- og udland.

Beslutter du dig for, at du vil købe en tv-pakke, skal du naturligvis starte med at finde ud af, hvilke TV kanaler der viser fodbold, du vil se. Er det f.eks. en prioritet, at du kan følge kampene fra den danske Superliga? Eller er Premier League vigtigere for dig?

Populære tv-pakker med fodboldkanaler:

Vi henviser udelukkende til udbydere af tv og / eller streaming, som vi har et kommercielt samarbejde med. Resultaterne er sorteret efter, hvilke aftaler vi har med de enkelte udbydere, og dermed kan en udbyder købe sig til en bedre placering.
1
Allente Allente Stream Flex 2 / 1 måned gratis
19+3 TV-kanaler
0 kr. Oprettelse
529 kr. Pris pr. md.
2645 kr. Min. pris
2
Allente Allente Stream Flex 4 / 1 måned gratis
19+5 TV-kanaler
0 kr. Oprettelse
629 kr. Pris pr. md.
3145 kr. Min. pris
3
Norlys Vælg 4
4 TV-kanaler
0 kr. Oprettelse
249 kr. Pris pr. md.
498 kr. Min. pris
4
Norlys Vælg 8
8 TV-kanaler
0 kr. Oprettelse
399 kr. Pris pr. md.
798 kr. Min. pris
5
Norlys Vælg 20
20 TV-kanaler
0 kr. Oprettelse
649 kr. Pris pr. md.
1298 kr. Min. pris

Hvilke TV-kanaler viser fodbold?

Der er rigtig mange kanaler, der sender fodbold i TV. Netop derfor er der også behov for at have disse kanaler med i din tv-pakke, hvis du ikke vil gå glip af kampe.

Blandt andet er der mulighed for at se fodbold på følgende tv-kanaler:

  • TV3 Sport
  • TV3+
  • TV3 Max
  • Xee
  • Canal 9
  • Eurosport
  • TV 2 Sport
  • TV 2 Sport X

Hertil sker det også, at der bliver sendt fodbold på DR (samt DRTV) og TV 2. Det er dog primært i forbindelse med Danmarks kampe i henholdsvis EM, VM og Nations League.

Tv-kanal med fodbold

Fodbold i TV i dag: Hvilke kampe bliver vist i dag og i aften? Sådan får du overblikket

Der går sjældent en dag, uden at der bliver vist fodbold i TV. Derfor kan det være svært at holde styr på de mange kampe, der spilles og vises. Heldigvis offentliggør hver enkelt kanal sin sendeplan, som du kan bruge til at få et overblik.

Kaster du et blik på en sendeplan, vil du derfor hurtigt kunne skabe overblik over dagens fodbold i TV. Find kanalens sendeplan online eller via tekst-tv.

Se Champions League og Europa League i TV

Vil du se fodbold i verdensklasse? Så skal du se Champions League og Europa League. Disse to fodboldturneringer byder nemlig på europæisk fodbold, når det er allerbedst. Du kan bl.a. opleve de bedste hold fra England, Spanien og Tyskland i aktion. Det gælder bl.a. Bayern München, Manchester United, Chelsea, Dortmund, Barcelona, Real Madrid og mange andre.

De to turneringer sendes dog ikke på samme kanaler. Ønsker du at se Champions League, skal du nemlig have adgang til TV3+ og TV3 Sport. Ønsker du derimod at se Europa League, foregår det på TV 2 Sport eller TV 2 Sport X.

Følg de bedste danske hold i Superligaen

Er du stor fan af dansk fodbold, og vil du derfor gerne kunne se Superligaen i TV, er du desværre nødt til at have en håndfuld forskellige kanaler. Rettighederne til de bedste danske kampe – fra Superligaen – er nemlig ejet af Viasat og Discovery.

Det vil sige, at kampene bliver vist på flere forskellige kanaler. De kampe, som Viasat har rettighederne til, finder man på TV3 Sport og TV3+, mens de kampe som Discovery har rettighederne til, bliver vist på hhv. Canal 9 og Eurosport 2.

Nyd fantastiske kampe fra Premier League, La Liga og Bundesligaen

Hvis det primært er kampene i Premier League, der har din interesse, er det vigtigt at have adgang til TV3+ og TV3 Max. Det er nemlig her, at du kan se en stor del af kampene. Desuden viser disse kanaler også fem til seks af de ni kampe hver runde i Bundesligaen.

Den spanske La Liga er også populær blandt de danskere seere, og kampene i den bedste spanske række har TV 2 sikret sig rettighederne til. Vil du følge disse kampe, er det derfor TV 2 Sport X, du skal zappe dig frem til.

Er det muligt at se fodbold i TV gratis?

Det er sjældent, at det kan lade sig gøre at se fodbold gratis. I ny og næ bliver der dog vist fodbold på DR, hvilket medfører, at du kan se dem på DRTV. Det er typisk kun landskampe, der bliver vist på DR.

Har du en bruger hos Bet365, er der sommetider også mulighed for at streame fodbold gratis. Det kræver dog, at du lever op til en række vilkår, hvilket bl.a. er, at du skal have indgået et væddemål. Du skal desuden være mindst 18 år gammel.

Spørgsmål og svar om fodbold i TV

Hvor udbredt er det at se fodbold i TV?

Fodbold er den mest udbredte sportsgren i Danmark. Derfor er det naturligvis også populært at se fodbold i TV, hvilket mange tusinde danskere gør, når der sendes fodbold.

Hvor kan jeg få et overblik over dagens fodbold i TV?

Fodbold spilles over hele verden, og en stor del af disse kampe bliver vist på TV i Danmark. Har du brug for et overblik over kampene, bør du finde en sendeplan for de forskellige kanaler. Det kan du f.eks. gøre på tvguide.dk.