Eurosport Player

Eurosport Player er en europæisk sportskanal, der daterer helt tilbage fra 1989. Her kan du se sportudsendelser fra alle mulige forskellige lande på alle mulige forskellige sprog. På Eurosport finder du sport i alle former. Her er alt lige fra cykelløb og fodbold til vintersport og OL. På Eurosport Player finder du altså et bredt udvalg af god underholdning med sport som fokus.

Få adgang til Eurosport Player gennem discovery+:

Vi henviser udelukkende til udbydere af tv og / eller streaming, som vi har et kommercielt samarbejde med. Resultaterne er sorteret efter, hvilke aftaler vi har med de enkelte udbydere, og dermed kan en udbyder købe sig til en bedre placering.

Hvad er Eurosport Player?

Eurosport har flere kanaler som for eksempel Eurosport 1 og Eurosport 2.

Eurosport Player er en streamingtjeneste, der giver dig online adgang til indholdet på disse kanaler og meget mere. Muligheden for streaming i Danmark blev lanceret i 2018. På Eurosport Player kan du få ubegrænset adgang til spændende sportsbegivenheder verden over. Her kan du følge med i lige den sport, der er den vigtigste for dig. Du kan se sport, når det passer dig eller følge dine yndlingssportsgrene live. Og med Eurosport Player kan du se sport, lige når det passer dig, og lige hvor du har lyst. Vil din kæreste gerne have kvalitetstid med dig, lige som dit yndlingshold skal spille? Så kan du heldigvis stadig se fodboldkampen uden at skulle skændes med din bedre halvdel om prioriteter.

Med Eurosport Player bliver det nemt for dig at følge med i din yndlingssport. Der findes et hav af streamingtjenester på nettet, hvor du kan følge med i dine yndlingsserier eller -film. Der har dog været mangel på streamingtjenester, hvor sport var i fokus. Derfor er det Eurosports vision at gøre sport tilgængeligt for dig i samme grad som film og serier.

Det får du hos Eurosport Player

Med Eurosport Player får du adgang til al din yndlingssport, lige når du vil, og lige hvor du befinder dig. Her kan du streame alverdens sportsgrene på din tablet, smartphone eller dit tv. Har du et Apple TV eller en Chromecast, kan du let se din yndlingssport på dit tv ved at caste programmerne fra din tablet, telefon eller computer.

Via Eurosport Player kan du se alle mulige forskellige sportsgrene live eller efterfølgende. Det kan for eksempel være:

Og meget mere.

Hvad end du er til, finder du det sandsynligvis på Eurosport Player. Når du har oprettet et abonnement hos Eurosport, kan du let logge ind via din internetbrowser. Men du kan også finde Eurosport Player som app til din mobil eller tablet. På den måde kan du se sport, når du er på farten.

Som sportsfan er der meget sport, der skal følges med i og holdes styr på i løbet af året. Med et abonnement hos Eurosport bliver det lidt nemmere. Her kan du nemlig få et overblik over, hvilke sportsbegivenheder du bare skal se.

Kan man så kun se live-sport eller genudsendelser på Eurosport? Det korte svar er nej. Her finder du alt muligt forskelligt sportsrelateret indhold. Det er alt lige fra biografier om sportsfolk, nyheder i sportsverdenen osv.

Med Eurosport Player via app’en eller din internetbrowser kan du også finde videoer om forskellige sportsgrene. Det kan være videoer, der viser de fedeste mål i fodbold eller videoer, der viser højdepunkter fra mindeværdige sportsbegivenheder. På app’en eller hjemmesiden kan du søge på lige netop den sportsgren, du gerne vil se fede videoer fra. Her finder du videoer fra alle sportsgrene. Det er for eksempel fra:

  • Klatring
  • Fodbold
  • Atletik
  • Udspring
  • Kælkning

Og andet vintersport.

Og så selvfølgelig en masse andre sportsbegivenheder, som du selv kan få lov at udforske på Eurosport Player.

Har du en PlayStation eller Xbox? Så kan du også let downloade app’en på din spillekonsol. Det gør streaming let og tilgængeligt, og du skal blot trykke på én knap, og så er du klar til at se lige det, du har lyst til.

Hvad koster Eurosport Player?

Faktisk behøver du ikke et abonnement for at få adgang til eurosport.dk. Her kan du gratis få den nyeste viden inden for sportens verden og se live-resultater. Dertil kan du naturligvis også finde en Eurosport Player sendeplan, så du hele tiden er opdateret på, hvornår de vigtige kampe inden for fodbold, håndbold og tennis kampe spilles. Hvis du vil se live-sport eller andre videoer, så kræver det, at du har et abonnement hos Eurosport. Det er heldigvis nemt og simpelt at få adgang til al den sport, der interesserer dig. Og så til en god pris.

Få adgang til Eurosport Player gennem discovery+:

Vi henviser udelukkende til udbydere af tv og / eller streaming, som vi har et kommercielt samarbejde med. Resultaterne er sorteret efter, hvilke aftaler vi har med de enkelte udbydere, og dermed kan en udbyder købe sig til en bedre placering.

Hos Eurosport kan du vælge mellem forskellige slags abonnementer. Som med mange andre streamingtjenester kan du vælge et abonnement med månedlig betaling. Det koster 129 kroner om måneden. Ved du allerede, at Eurosport Player er det helt rigtige for dig? Så kan du også vælge at købe et årsabonnement. Her skal du af med 990 kroner for et helt år. Du sparer altså mange penge ved at vælge et årsabonnement frem for at betale et fast beløb hver måned.

Der findes dog også andre muligheder, hvis du vil have adgang til Eurosport Players tjenester. Med et Eurosport-dagskort får du adgang til alt det sportsindhold, du gerne vil se i 24 timer, eller du kan købe adgang til bare en enkelt sportsbegivenhed. Begge er oplagte løsninger for dig, der kun er interesseret i at se enkelte sportsbegivenheder, kampe eller lignende.

Video:

Rettigheder: Eurosport

Spørgsmål og svar om Eurosport Player

Hvor mange kan se Eurosport Player samtidig?

Eurosport Player, som i januar 2023 er blevet skiftet ud med Eurosport, er en personlig streamingtjeneste. Derfor er det kun dig som kontoindehaver, der kan bruge den. Det betyder, at din konto ikke kan bruges af flere personer på én gang.

Kan jeg få adgang til Eurosport Player gratis?

Når du opretter dig som ny bruger hos Eurosport Player, kan du få en 14 dages gratis prøveperiode. I denne periode kan du streame alt deres indhold uden at betale, hvis blot du husker at opsige abonnementet inden for 14 dage.

Findes der rabatkoder til Eurosport Player?

I ny og næ kan du være heldig at finde aktive rabatkoder til Eurosport Player i omløb. Inden du opretter din konto, bør du derfor undersøge, om ikke du kan finde en rabatkupon, der kan give dig en besparelse.