Altibox TV

Overvejer du at vælge Altibox TV som din næste udbyder af Tv-kanaler? Så kan du med fordel læse med her. Vi har nemlig udarbejdet en Altibox TV anmeldelse, hvor vi kigger lidt nærmere på udbyderen. Her har vi især fokus på de TV-pakker, de tilbyder, samt hvad du ellers kan forvente som kunde hos udbyderen.

Gå til Altibox TV →

Du vil også kunne læse mere om, hvilke Tv-kanaler og streamingtjenester du kan få adgang til, samt hvordan deres priser er struktureret. Målet er naturligvis, at du er blevet meget klogere på, om Altibox TV er den rette udbyder af TV-pakker for dig, når du er færdig med at læse anmeldelsen her.

God fornøjelse!

Altibox TV-pakker

Altibox har en række forskellige TV-pakker. De to mest populære er Basic+ og Premium+. Disse vil vi beskrive lidt nærmere i de kommende afsnit.

Fælles for alle TV-pakkerne er, at de indeholder DR-kanaler, samt tilsvarende kanaler fra vores nabolande.

Altibox TV

Det får du med både Altibox Basic+ og Altibox Premium+:

 • Der følger en trådløs Tv- og medieboks med
 • Du får adgang til masser af smarte funktioner
 • Der er mulighed for at købe og leje film
 • Du får adgang til en Tv-app og web-Tv

Basic+

Men nok om det; lad os tale om Altibox TV-pakken Basic+. Denne består af i alt 23 Tv-kanaler, som blandt andet tæller TV 2, TV3, TV3 Plus, DK4 HD med flere. Derudover er streamingtjenesterne FilmFavoritter og National Geographic Now inkluderet i pakken.

Når du bestiller Basic+, får du en trådløs TV- og medieboks med i købet samt adgang til en TV-app og web-TV, hvor du kan se alt dit indhold. Altibox TV giver dig samtidig adgang til både filmleje og -køb, så du altid har adgang til de bedste film.

Opsummeret:

 • Du får 23 Tv-kanaler
 • Du får adgang til to populære streamingtjenester (herunder National Geographic Now)
 • Der er mulighed for at købe og leje film

Premium+

Altibox TV Premium+ er den dyreste TV-pakke og indeholder i alt 42 Tv-kanaler samt fire streamingtjenester; Film Favoritter, TV 2 Play, Viaplay og National Geographic Now. Tv-kanalerne tæller blandt andet TV3 Max, TV3 Sport, TV 2 Sport, Disney Channel, Viasat Film Premiere og mange flere.

Også her får du naturligvis adgang til samme trådløse TV- og medieboks, en TV-app, web-TV samt filmleje og -køb. Her får du uden tvivl mest indhold for pengene, men det er naturligvis kun den rigtige TV-pakke, hvis den reelt set består af Tv-kanaler, som du kommer til at benytte.

Opsummeret:

 • Du får 42 Tv-kanaler (der er indhold for hele familien)
 • Du får adgang til hele fem streamingtjenester (bl.a. Viaplay og TV 2 Play)
 • Du kan gøre brug af filmkøb og -leje

Streamingtjenester

Som beskrevet, så er der flere af TV-pakkerne fra Altibox, der har streamingtjenester som en del af pakken. Det gør dem ganske attraktive i forhold til andre TV-pakker, fordi man her får det hele samlet i én pakke. Udover de standard inkluderede streamingtjenester, kan man også tilføje C More, HBO Nordic, Amazon Prime Video og Netflix til sin TV-pakke. På den måde kan du skræddersy den perfekte TV-pakke – en pakke, der indeholder alle dine foretrukne Tv-kanaler og streamingtjenester.

Fritvalgspakker og fritvalgskanaler

Udover ovenstående har Altibox også såkaldte fritvalgspakker. Disse tæller blandt andet C More Film (bestående af C More First, C More Series, C More Hits, C More Stars og SF-kanalen) og TV 2-pakken (bestående af TV 2 Sport, TV2 Charlie, TV 2 Fri, TV 2 News, TV 2 Zulu og TV 2 Play).

Ved siden af fritvalgspakkerne er også fritvalgskanalerne, der kan tilkøbes for et beskedent månedligt beløb. Disse er eksempelvis Viasat Golf, TV3 Sport med flere.

Altibox Web TV sikrer TV overalt

En af de helt store fordele ved Altibox handler om Altibox Web TV. Det er en løsning, der gør det muligt for dig at se dine Tv-kanaler via internettet. Det betyder, at du kan tilgå dine Tv-kanaler, uanset hvor du er. Det sker via Mit Altibox og giver dig således adgang til TV overalt.

Det er meget populært blandt personer, der eksempelvis har eget sommerhus. Med Altibox Web TV slipper de for både at skulle betale for Tv-kanaler på deres primære adresse og i sommerhuset, da de blot kan streame via Web TV, når de er i sommerhuset. Dermed er der mange penge at spare.

Altibox Web TV kan anvendes i EU, Norge samt Liechtenstein.

Download app’en via App Store eller Google Play

Du behøver faktisk ikke engang at have en computer med internetbrowser for at få adgang til Altibox Web TV. Du kan nemlig downloade deres app via Apple App Store eller Google Play. Dermed får du applikationen og dermed Web TV direkte ned på din telefon eller tablet.

Har du Chromecast eller Apple TV, kan du derfor også caste dit indhold op på fjernsynet. Dermed bliver det endnu nemmere og mere fleksibelt end nogensinde at se TV.

Gå til Altibox TV →

Lej og køb film via Altibox app’en

I Altibox app’en får du naturligvis adgang til dine Tv-kanaler, som er en del af den TV-pakke, du betaler for. Men der er også adgang til meget mere. Du husker måske, at vi talte kort om, at du kan få adgang til køb og leje af film, når du betaler for en Altibox TV-pakke.

Det foregår over app’en, hvor du kan finde nye filmhit såvel som gamle klassikere, som du enten kan leje eller købe. Filmene kan, når først de er blevet lejet eller købt, streames med det samme via app’en. Det fungerer på præcis samme vis, som når du streamer det øvrige indhold, hvad end det så er Tv-kanaler eller streamingtjenester.

Altibox Ibox (TV- og medieboks med mange features)

Altibox Ibox er en TV- og medieboks, der er proppet med smarte funktioner. Som vi tidligere nævnte, er den trådløs – næsten i hvert fald. Den skal naturligvis have strøm via kabel, men den kan koble til det trådløse internet, hvilket vil sige, at den ikke skal forbindes med LAN-kabel som i gamle dage.

Boksen er baseret på Google Software, hvilket vil sige, at du kan hente apps, streame og spille spil direkte via den boks. Den kommer også med en fjernbetjening, der har indbygget stemmestyring drevet af Google Assistant. Udover at det betyder, at du kan styre dit fjernsyn med stemmen, betyder det også, at den kan arbejde sammen med dine andre Google Assistant enheder i hjemmet.

Nu talte vi også tidligere om, at du kunne caste dit indhold fra en app til fjernsynet, hvis du havde Google Chromecast. Det er faktisk slet ikke nødvendigt med en Altibox Ibox, fordi den har indbygget Chromecast. Det vil sige, at du kan caste direkte til fjernsynet uden at skulle investere i yderligere enheder.

Det synes kunderne om Altibox TV ifølge kundeanmeldelserne

Altibox Danmark bliver vitterligt rost til skyerne, når man slår dem op på Trustpilot. Med en gennemsnitlig score på 4,1 ud af 5 stjerner er der ingen tvivl om, at Altibox TV lever op til kundernes forventninger. Over halvdelen af brugerne har givet udbyderen 5 ud af 5 stjerner, hvilket er noget af et kvalitetsstempel. Du kan også skrive og indsende din egen anmeldelse via Trustpilot – søg blot på Altibox Danmark A/S.

Dermed scorer Altibox TV også i gennemsnit væsentligt højere end andre lignende udbydere. Altibox Danmark A/S er desuden flittige til at respondere på anmeldelserne – såvel de positive som de negative.

Her kan du læse anmeldelser af Altibox TV / Altibox danmark:

 • Trustpilot
 • Google / Google Business
 • Facebook

Sådan kommer du i kontakt med Altibox

Det er relativt enkelt at komme i kontakt med Altibox. De har åbent for deres livechat på hjemmesiden på alle hverdage, og det samme gælder for deres telefon. Her kan du ringe til dem på 70300600 for at få hurtig hjælp.

Faktisk er deres åbningstider primært vejledende; det er nemlig stadig muligt at få hjælp, hvis man ringer uden for deres normale åbningstid. Her er bemandingen dog mindre, og de opfordrer til, at det primært er hastesager, man kontakter dem om i disse perioder.

Alternativt kan man skrive til Altibox på e-mail, hvor de også er glade for at svare på spørgsmål. Foretrækker du at kommunikere via e-mail, så skriv til [email protected]. Så modtager du snart et svar.

Gå til Altibox TV →

Spørgsmål og svar om Altibox TV

Nedenstående er et udvalg af de spørgsmål, som vi oftest modtager fra vores læsere vedrørende Altibox TV. Finder du ikke svar på dine spørgsmål nedenfor, så bedes du rette direkte henvendelse til udbyderen.

Hvad er priserne for Altibox TV?

Priserne for Altibox TV afhænger af den pakke, man vælger samt eventuelle tilvalgsprodukter. Vi gennemgår TV-pakkerne her på siden samt deres priser. Find prisen på henholdsvis Basic+ og Premium+ længere oppe på siden.

Hvor lang er bindingsperioden hos Altibox?

Bindingsperioden er som udgangspunkt seks måneder hos Altibox. Den kan være op til 12 måneder alt efter produktsammensætning. Er du i tvivl, så læs aftalens betingelser eller kontakt kundeservice.

Hvordan opsiges mit abonnement hos Altibox?

Hvis du ønsker at opsige dit Altibox abonnement, skal du gøre dette ved at ringe til deres kundeservice på 70300600. Når du har ringet op, så skal du taste 4, hvorefter du bliver videresendt til rette afdeling. Omkring 5-10 dage efter modtaget opsigelse vil du modtage en bekræftelse fra Altibox.