Fifty Shades

Tilbage i 2015 snakkede medierne ikke om andet end den nye romantisk-erotiske film kaldet Fifty Shades of Grey. Siden da er der blevet produceret flere film i samme serie, og det er i dag en af de bedst kendte filmserier i verden. Den første film i serien opnåede stor succes og særligt fra det kvindelige publikum. Det var netop denne målgruppe, der formåede at fylde hver enkelt biografsæde ud til premieren på den første Fifty Shades film såvel som de andre film i serien.

Her kan du streame Fifty Shades:

Vi henviser udelukkende til udbydere af tv og / eller streaming, som vi har et kommercielt samarbejde med. Resultaterne er sorteret efter, hvilke aftaler vi har med de enkelte udbydere, og dermed kan en udbyder købe sig til en bedre placering.
Viaplay
Viaplay Total m/binding
0

Antal kanaler

Ja

Streamingtjenester

6 mdr.

Bindingsperiode

Spar 50 kr. om månedenSuperligaBundesligaPremier LeagueSport fra hele verdenBørneindholdNye film og serierGratis oprettelseStream i hele EU
449 DKK

Pris pr. måned

Oprettelse: 0 DKK
Mindstepris: 2694 DKK
Stream sport hver dag
Viaplay
Viaplay Total u/binding
0

Antal kanaler

Ja

Streamingtjenester

Ingen

Bindingsperiode

Gratis oprettelseIngen bindingSuperliga fodboldBundesligaPremier LeagueKæmpe sportsudvalgBørneindholdNye film og serier
499 DKK

Pris pr. måned

Oprettelse: 0 DKK
Mindstepris: 499 DKK
Prøv 1 uge gratis
Viaplay
Viaplay Film & Serier
0

Antal kanaler

Ja

Streamingtjenester

Ingen

Bindingsperiode

Gratis oprettelseBørneindholdStream i hele EUReality TVNye film og serier
149 DKK

Pris pr. måned

Oprettelse: 0 DKK
Mindstepris: 149 DKK

Baggrunden for Fifty Shades-serien

Alle filmene i serien tager udgangspunkt i bogserien af samme navn. Bøgerne er skrevet af E.L. James, og tog verden med storm, da de først blev udgivet. Bøgerne har vundet massiv succes på at være et spændende alternativ til erotiske film, og som særligt henvender sig til det kvindelige publikum. Kort tid efter, at bøgerne vandt deres hæder rundt omkring i verden, blev der hvisket i krogene om, at bøgerne selvfølgelig også skulle have deres tid på det store lærred.

Flirt på kontoret

Dette satte den amerikanske instruktør Sam Taylor-Johnson sig for at udføre, og i 2015 udkom den første film i serien. Fifty Shades of Grey fik massiv opbakning, og er en af de bedst sælgende film. Herefter udkom Fifty Shades Darker og Fifty Shades Freed, som er efterfølgerne til den første succesfulde film.

Filmserien har som sagt vundet stor popularitet på dens spændende plot, som henvender sig til et væld af kvinder. Kvinderne fik i 2015 dermed deres bud på en erotisk film, som var henvendt særligt til dem.

Hvis du vil se, hvad Fifty Shades går ud på

Hvis du endnu ikke har set denne populære film eller bare gerne vil gense den, så kan vi anbefale dig at finde frem til den populære streaming tjeneste kaldet Viaplay. Her finder du et væld af serier og film, der henvender sig til et utal af målgrupper. Er du dog ikke sikker på, om denne filmserie er noget for dig, så har du også muligheden for at prøve Viaplay af i f.eks. én måned.

Mens du ser Fifty Shades…

Så kan din kæreste eller ægtefælle få lov til at fordrive tiden med noget andet, hvis ikke en erotisk film målrettet kvinder lige er sagen. Der findes nemlig et væld af streaming tjenester i dag, der alle giver dig et stort sortiment af film og serier. Udover disse klassiske streaming tjenester finder du også et hav af tjenester, hvorfra du kan få lov til at se dine yndlingssportsbegivenheder. En af disse tjenester er Strive, som sidder inde med et stort udvalg af sportskanaler, du kan se dine yndlings fodboldkampe og andre vigtige sportsbegivenheder fra.

Det eneste, du skal gøre, er at skrive dig op til et abonnement på Strive, og på denne måde har du altså adgang til at se de bedste fodboldkampe online. Dette er også en mulighed for dig, der er på farten, idet de fleste streaming tjenester kan kobles op til offline brug også. Når din kæreste eller ægtefælle derfor ser Fifty Shades of Grey, så kan du roligt tage din egen streaming tjeneste frem og se alle de sportsbegivenheder, du kunne tænke dig.

Spørgsmål og svar om Fifty Shades

Hvor mange Fifty Shades film er der?

Fifty Shades er en filmserie, der består af tre film. Den første film er Fifty Shades of Grey, som blev fulgt op af Fifty Shades - I mørket. Den sidste film har titlen Fifty Shades - Fri.

Hvad betyder Fifty Shades?

Der er aldrig givet en konkret forklaring på filmens titel, der på dansk kan oversættes til 50 nuancer af grå. Den mest udbredte forklaring er, at det henviser til hovedpersonen Christian Greys efternavn, og de mørke sider, han gemmer på.

Hvor gammel skal man være for at se Fifty Shades?

Da der er tale om film, der indeholder mange og relativt langvarige seksuelle skildringer, hvoraf flere af dem byder på afvigende seksuel adfærd, er filmen ikke for børn. Det vurderes, at den kan være grænseoverskridende for børn under 15 år.