Amazon Prime Video Danmark

Den internationale internetgigant Amazon har igennem de seneste par år kunnet prale med deres hele egen streamingtjeneste kaldet Amazon Prime Video.

Her kan abonnenter se de nyeste film og serier uden afbrydelser, og selvsamme film og serier vil desuden kunne tages med på farten i offline tilstand. Selvom Amazon Prime Video startede ud med at tilbyde deres abonnenter fantastiske streamingoplevelser i USA, er denne tjeneste sidenhen kommet til Danmark, og vi forudser, at den inden for den nærmeste fremtid vil opleve stor succes på samme vis som de andre store streamingtjenester har gjort det som eksempelvis Netflix, HBO og Disney+.

Hvis du er interesseret i at vide mere om denne streamingplatform, så har vi herunder samlet et overblik over de vigtigste detaljer, du bør kende til, før du tilmelder dig. Vi skal bl.a. kigge på tjenestens udvalg af film og serier, priser, funktioner og meget mere.

Hvad er Amazon Prime?

Amazon Prime er en samlebetegnelse for de mange services, Amazon kan tilbyde deres kunder. Med et medlemskab til Amazon Prime får man nemlig først og fremmest adgang til deres film og serier under navnet Amazon Prime Video.

Derudover vil man også få adgang til deres store online bibliotek, hvor du kan finde et væld af e-bøger til både børn og voksne, og slutteligt vil man med et Amazon Prime-medlemskab også få rabatter og opnå hurtigere fragt ved indkøb på handelsplatformen, som Amazon gennem årene er blevet kendte for på internationalt plan.

Der er dermed et væld af fordele ved at oprette et medlemskab til Amazon Prime, idet man her får adgang til en lang række tjenester og fordele.

Gå til udbyder →

Bemærk: Amazons videotjeneste er kendt under navnet Amazon Prime Video, mens Amazons e-bogstjeneste er kendt under navnet Amazon Prime Reading

Amazon Prime Video Danmark

Amazon Prime Video pris

Ønsker du at oprette et medlemskab til Amazon Prime Video, kan du se frem til kun at skulle af med den fordelagtige pris på blot 59 kr. om måneden svarende til 708 kr. om året. Det er altså en af de billigste streamingtjenester på markedet lige nu.

Gratis prøveperiode for alle nye kunder

Udover den fordelagtige pris for et Amazon Prime Video-abonnement, vil du også kunne nyde godt af denne streamingtjenestes 7 dages gratis prøveperiode. I op til 7 dage kan du altså få lov til at se Amazons populære indhold helt gratis. Efterfølgende vil du skulle afgøre med sig selv, om du ønsker at fortsætte et abonnement hos denne streamingtjeneste, eller om du ønsker at trykke på afmeld for din prøveperiode.

Du kan opsige dit Amazon Prime Video-medlemskab når som helst

Med et Amazon Prime Video-medlemskab vil du altid kunne afmelde dit abonnement uden yderligere forklaring. Når du opsiger dit medlemskab, vil du dog også miste adgangen til de mange fordele og services, som Amazon kan tilbyde, der som før nævnt blandt andet tæller det store e-bogsunivers.

Hvad kan man se på Amazon Prime Video?

I øjeblikket tæller Amazon Prime Video et hav af populære film- og serietitler med nogle af de største skuespillere. Mange af disse film og serier finder du ganske enkelt ikke hos andre streamingtjenester, og meget indhold hos Amazon er dermed eksklusivt for denne streamingplatform. Herunder vil du kunne læse mere om, hvilke konkrete film og serier denne populære streaming platform kan tilbyde.

Serier på Amazon Prime Video

På Amazons streamingplatform kan du efterhånden nyde et væld af populært indhold og herunder også serier. I øjeblikket finder du nogle af de mest populære serier på denne streaming tjeneste som eksempelvis The Grand Tour, Normal People og ikke mindst Peaky Blinders. Amazons katalog af serier er stort og tæller både reality-tv-serier såvel som prisbelønnede serier med nogle af de største stjerner.

Film på Amazon Prime Video

Udover populære serier finder du også prisbelønnede film hos Amazon Prime Video Danmark. Blandt deres store udvalg af film finder du eksempelvis Spiderman-filmene, et væld af de nyeste gyserfilm såvel som klassikerne the Matrix og Avatar.

Filmkataloget er stort, og der vil dermed være film, som hele familien kan se samlet såvel som film for de voksne eller film for teenagerne, der får venner på besøg til en hyggelig filmaften.

Par ser film

Der er også masser af indhold for børn

Udover populært indhold for voksne vil du hos Amazon Prime Video Danmark også kunne finde et væld af populære film og serier for børn, som eksempelvis Trolls, LEGO-film og naturligvis det populære Paw Patrol. Indholdet for børn vil på lige fod med alt andet indhold kunne tages med på farten og nydes offline ved blot at downloade de ønskede episoder af en serie eller en hel film. Du kan læse meget mere om, hvorledes du kan downloade til offline brug senere i denne artikel.

Derudover vil det for forældre også være muligt at indstille særlige begrænsninger for børnene i familien. Dette vil blandt andet indebære visningsbegrænsninger, således at dit barn kun vil blive præsenteret for børnefilm, såvel som en særlig pinkode begrænsning, der forhindrer køb på Amazon fra dit barns profil. Dermed kan dine børn frit nyde indhold på denne streamingplatform. I kan med rette glæde jer til at nyde en verden af børne TV.

Amazon Prime Video lader dig streame indhold med danske undertekster

Efter at Amazon Prime Video kom til Danmark, var det en selvfølge, at de danske abonnenter skulle have muligheden for at kunne se internationale film og serier. Af denne grund vil du med et medlemskab til Amazon Prime Video Danmark naturligvis altid have mulighed for at streame populært indhold med danske undertekster.

Gå til udbyder →

Spørgsmål og svar

Nedenfor har vi samlet ofte stillede spørgsmål om Amazon Prime Video Danmark. Kig med herunder, hvis du sidder tilbage med ubesvarede spørgsmål.

Hvordan kan jeg se Amazon Prime Video offline?

Du kan få lov at tage dine yndlingsfilm og -serier med på farten og se dem offline ved i første omgang at downloade Amazon Prime Video app. Her vil du eksempelvis kunne hente dine yndlingsepisoder af serier ned ved at klikke dig ind på episoden og herefter på den lille pil, der peger nedad. Når episoden er downloadet til din mobile enhed, kan du roligt se dine favoritserier og -film offline, når du er på farten.

Hvor mange enheder kan streame ad gangen?

Amazon Prime Video er en streamingtjeneste, der er tilgængelig på både app og smart TV, og af denne grund er der mulighed for, at helt op til tre forskellige enheder kan streame samtidig.

Hvordan opsiger man Amazon Prime Video?

For at annullere dit Amazon Prime Video-abonnement, skal du gå ind på din konto på streamingtjenesten og vælge at redigere dit abonnement. Her kan du få lov til at opsige dit abonnement nemt og bekvemt.