Golf i TV: Du kan se golf på disse kanaler

Har du et ønske om at se golf i TV, er det vigtigt at vælge en tv-pakke, der indeholder kanaler, der gør dette muligt. For at kunne dette, er der behov for at vide, hvilke turneringer der sendes på hvilke kanaler.

Det er nemlig ikke alle turneringer, der sendes på samme kanal. Ønsker du at kunne følge med i al golf på TV, er der derfor behov for at have flere forskellige kanaler.

Se golf i TV derhjemme

Vil du gerne kunne se golf derhjemme, er der flere muligheder. Enten kan du oprette en konto hos en streamingtjeneste eller købe adgang til de tv-kanaler, der sender golf på TV.

Da der er flere kanaler, der sender golf i TV i dag, kan du dog næppe nøjes med én. Ønsker du dog kun at betale en enkelt kanal, skal du naturligvis vælge ud fra, hvad der sendes på den pågældende kanal.

Golf i tv

Køb en TV-pakke med Viasat Golf

Vil du være sikker på, at du kan se golf i massevis, skal du købe en tv-pakke med kanalen Viasat Golf. Viasat har nemlig rettigheder til både European Tour, LPGA, Ryder Cup, WGC-turneringer samt de fire majors.

En stor del af dette bliver sendt på Viasat Golf, der er en hel kanal dedikeret til golfsporten. De mange turneringer bliver desuden også vist på Viaplay Total.

Se golf i TV med en af følgende tv-pakker:

Vi henviser udelukkende til udbydere af tv og / eller streaming, som vi har et kommercielt samarbejde med. Resultaterne er sorteret efter, hvilke aftaler vi har med de enkelte udbydere, og dermed kan en udbyder købe sig til en bedre placering.
1
Allente Allente Stream Flex 2 / 1 måned gratis
19+3 TV-kanaler
0 kr. Oprettelse
529 kr. Pris pr. md.
2645 kr. Min. pris
2
Allente Allente Stream Flex 4 / 1 måned gratis
19+5 TV-kanaler
0 kr. Oprettelse
629 kr. Pris pr. md.
3145 kr. Min. pris
3
Norlys Vælg 4
4 TV-kanaler
0 kr. Oprettelse
249 kr. Pris pr. md.
498 kr. Min. pris
4
Norlys Vælg 8
8 TV-kanaler
0 kr. Oprettelse
399 kr. Pris pr. md.
798 kr. Min. pris
5
Norlys Vælg 20
20 TV-kanaler
0 kr. Oprettelse
649 kr. Pris pr. md.
1298 kr. Min. pris

Golf i TV i dag: Hvad er der på programmet?

Vil du gerne vide, om der bliver vist golf på fjernsynet i dag? I så fald bør du finde en hjemmeside eller en applikation med en TV guide. Her kan du nemlig hurtigt få overblik over, hvilke golfturneringer der vises.

Golf TV streaming er yderst populært

Ønsker du at se golf derhjemme, kan du enten se det på fjernsynet eller på en streamingtjeneste. I dag er TV streaming af golf et populært valg, men mange ønsker at holde sig til blot at have en tv-pakke.

Du kan se European Tour, Kenya Open, US Masters og meget mere

Når du køber en tv-pakke med en kanal som f.eks. Viasat Golf, vil du kunne se golf i massevis. Hvis du vil være sikker på, at du kan se alt, er det dog ikke nok med denne ene kanal. De har nemlig ikke rettigheder til alle turneringer verden over.

Hvis du har et ønske om at se PGA Tour, kan du nemlig ikke nøjes med Viasat Golf. Det er nemlig Discovery, der har rettigheder til dette. Derfor kan du følge med på deres tv-kanaler eller tjenesten Discovery+, hvor du bl.a. også kan se OL i golf.

Spørgsmål og svar om golf i TV

Findes der alternativer til at se golf på TV?

Ønsker du at se golf live, kan det ske på fjernsynet eller diverse streamingtjenester, herunder Viaplay, Discovery+ eller den internationale Golf.tv.

Hvad koster det at se golf i TV?

Det er svært at give et konkret svar på dette. Der er nemlig stor forskel på, hvad prisen er for tv-pakker, der indeholder kanaler, der sender golf. Forvent dog at give et sted mellem 200 og 600 kr. for en tv-pakke med golfkanaler.