Cykling i TV: Se de største cykelløb på disse tv-kanaler

Er du vild med cykling? I så fald kan du glæde dig over, at der er rig mulighed for at se cykling i TV. Det er nemlig en både udbredt og populær sportsgren, som er en del af sendeplanen på flere kanaler.

At de forskellige cykelløb er spredt på flere kanaler betyder, at du skal vælge din tv-pakke med omhu. Du skal nemlig sikre, at den valgte pakke indeholder de kanaler, du skal bruge.

Se cykling i TV med en TV-pakke med sportskanaler

Hvis du ønsker at se cykling i TV i dag, har du brug for flere kanaler. Der er nemlig ikke én aktør, der sidder på rettighederne til alle løb. F.eks. sendes Giro d’Italia og Tour de France ikke på samme kanal.

Ønsker du at se DM i cykling eller PostNord Danmark Rundt, kræver det også, at du har to forskellige kanaler. Mere om dette nedenfor.

Du kan se cykling i TV med en af følgende tv-pakker:

Vi henviser udelukkende til udbydere af tv og / eller streaming, som vi har et kommercielt samarbejde med. Resultaterne er sorteret efter, hvilke aftaler vi har med de enkelte udbydere, og dermed kan en udbyder købe sig til en bedre placering.
1
Allente Allente Stream Flex 2 / 1 måned gratis
19+3 TV-kanaler
0 kr. Oprettelse
529 kr. Pris pr. md.
2645 kr. Min. pris
2
Allente Allente Stream Flex 4 / 1 måned gratis
19+5 TV-kanaler
0 kr. Oprettelse
629 kr. Pris pr. md.
3145 kr. Min. pris
3
Norlys Vælg 4
4 TV-kanaler
0 kr. Oprettelse
249 kr. Pris pr. md.
498 kr. Min. pris
4
Norlys Vælg 8
8 TV-kanaler
0 kr. Oprettelse
399 kr. Pris pr. md.
798 kr. Min. pris
5
Norlys Vælg 20
20 TV-kanaler
0 kr. Oprettelse
649 kr. Pris pr. md.
1298 kr. Min. pris

På disse TV-kanaler bliver der vist cykling

Der er et hav af tv-kanaler, der sender cykling på dansk TV. Primært er det dog TV 2- og Discovery-ejede kanaler, der har sikret sig rettighederne til de store løb.

Derfor er det naturligvis også de vigtigste kanaler at have, hvis du er vild med cykling. Hvordan de forskellige løb fordeler sig kan du blive klogere på herunder, så du kan vælge de rette kanaler.

Cykling i tv

Cykling på TV 2 og TV 2 SPORT

Er du glad for cykling, kan du ikke komme udenom TV 2, da de både sender cykling på deres hovedkanal og deres sportskanaler. Og desuden har de rettighederne til både Tour de France og Vuelta a Espana.

På TV 2-kanalerne får du mulighed for at se kendte cykelløb såsom:

 • Tour de France
 • Vuelta a Espana
 • Liége-Bastogne-Liége
 • Critérium du Dauphiné
 • Flandern Rundt
 • VM på landevej
 • DM på landevej

Cykling på Eurosport 1 og 2

Vil du være sikker på, at du ikke går glip af spændende cykelløb, er det dog også nødvendigt at have både Eurosport 1 og 2 med i din tv-pakke. Her bliver der nemlig også vist et udpluk af de mest kendte cykelløb i verden.

Blandt andet kan du se følgende løb på kanalerne:

 • Catalonien Rundt
 • Giro d’Italia
 • PostNord Danmark Rundt
 • UAE Tour
 • Benelux Tour
 • Tour of Britain
 • Il Lombardia

Cykelløb

Cykling på 6’eren

Det skal naturligvis også nævnes, at der sommetider bliver vist cykling på 6’eren. Det er dog vigtigt at understrege, at det ikke vises i samme omfang, som det er tilfældet på de kanaler, der er blevet nævnt herover. Du vil derfor næppe kunne nøjes med denne kanal.

Oplev OL, DM og VM i cykling i TV

Har du et ønske om at se enten OL i cykling eller VM i cykling i TV, er det også muligt. Ønsker du dette, er det en tv-pakke med TV 2’s kanaler, du skal have fingrene i, da de viser både OL, VM og DM.

Det er dog også værd at nævne, at du kan se cykling på TV 2 Play. Har du et ønske om at undgå at købe og betale for en tv-pakke, fordi du vil holde dig til at streame, skal du derfor oprette en konto hos TV 2 Play.

Spørgsmål og svar om cykling i TV

Er det muligt at se cykling på TV med danske kommentatorer?

Du kan sagtens se cykling på TV med danske kommentatorer. Denne mulighed tilbydes ikke blot på TV 2's kanaler, men også på kanaler ejet af Discovery.

Hvilke cykelryttere kan jeg følge i løbene?

Det afhænger naturligvis af, hvilket af de mange cykelløb du tænder for. Du får dog mulighed for bl.a. at følge danske ryttere såsom Jonas Vingegaard, Mads Pedersen og Magnus Cort.