Tv i dag

Du har en tv-pakke med en eller flere kanaler og ønsker et overblik over, hvad der vises i tv i dag. Er det korrekt antaget, så er du landet på den rigtige side. Netop dette får du nemlig overblikket over her.

I en travl hverdag er det fantastisk at kunne slappe af og lade sig underholde af film, serier og diverse programmer i fjernsynet. Det kan dog være sværere end som så at beslutte sig for, hvad man skal se. Hjælpen er dog nær.

For ikke at gå glip af de bedste programmer kan du med fordel gøre brug af en programoversigt. Vi giver dig overblikket over de bedste tv programoversigter i denne guide.

Film og tv programmer i dag

Hver eneste dag bliver der vist et væld af film, serier, dokumentarer, sport, herunder fodbold og håndbold, og andre former for underholdning på såvel de udenlandske som de danske tv-kanaler. Det er underholdning, som du kan tage del i, hvis du har en tv-pakke med et godt udvalg af tv-kanaler.

Leder du efter en tv guide for i dag, så kig med herunder, hvor vi gennemgår nogle af de bedste tjenester til at overskue dagens tv-indhold.

Du får overblikket over, hvad du kan se i tv i dag gennem følgende hjemmesider:

Ønsker du det komplette overblik over, hvad der bliver vist i tv i dag på tværs af alle kanaler, så skal du bruge tv guiden fra DR. Den er meget overskuelig.

Savner du en eller flere tv-kanaler? Få en billig tv-pakke gennem følgende udbydere:

Vi henviser udelukkende til udbydere af tv og / eller streaming, som vi har et kommercielt samarbejde med. Resultaterne er sorteret efter, hvilke aftaler vi har med de enkelte udbydere, og dermed kan en udbyder købe sig til en bedre placering.
1
Norlys Vælg 4
4 TV-kanaler
0 kr. Oprettelse
199 kr. Pris pr. md.
398 kr. Min. pris
2
Norlys Vælg 8
8 TV-kanaler
0 kr. Oprettelse
349 kr. Pris pr. md.
698 kr. Min. pris
3
Norlys Vælg 20
20 TV-kanaler
0 kr. Oprettelse
599 kr. Pris pr. md.
1198 kr. Min. pris
4
Allente Allente Stream Basic / 1 måned gratis
19+1 TV-kanaler
0 kr. Oprettelse
429 kr. Pris pr. md.
2145 kr. Min. pris
5
Allente Allente Stream Flex 4 / 1 måned gratis
19+5 TV-kanaler
0 kr. Oprettelse
629 kr. Pris pr. md.
3145 kr. Min. pris
6
Allente Allente Stream Flex 2 / 1 måned gratis
19+3 TV-kanaler
0 kr. Oprettelse
529 kr. Pris pr. md.
2645 kr. Min. pris
7
MoreTV logo MoreTV
40 TV-kanaler
0 kr. Oprettelse
118 kr. Pris pr. md.
313 kr. Min. pris

Hvad kan jeg se på DR i dag?

Du kan gennem linket fra forrige afsnit hurtigt kunne finde ud af, hvad du kan se på DR i dag. Når du er inde på deres tv-guide, kan du vælge kun at få vist, hvad der bliver sendt på DR’s kanaler ved at vælge den mulighed i højre hjørne.

DR formidler både kultur, nyheder, underholdning og oplysning via deres kanaler gennem dokumenterer, nyhedsoverblik, serier og meget mere. DR Ramasjang er tilegnet de mindste og byder på masser af god børneunderholdning.

Gennem linket finder du programoversigten for følgende kanaler:

 • DR1
 • DR2
 • DR Ramasjang
 • TV Avisen (kan tilgås gennem DRTV)

Alle danske statsborgere har gratis adgang til DR og deres tv-kanaler.

Tv i dag

Hvad kan jeg se på TV 2 i dag?

Har du en tv-pakke med en eller flere kanaler fra TV 2, kan det også give god mening at undersøge, hvad der bliver vist på disse kanaler i dag. Hvad end du er i humør til at se sport, comedy, nyheder, film eller noget helt femte, så kan du finde en TV 2 kanal, der kan dække behovet. Følg dette link for at finde svar på, hvad der sendes på TV 2 og deres kanaler i dag.

Gennem linket finder du programoversigten for følgende kanaler:

 • TV 2 (hovedkanalen)
 • TV 2 Charlie
 • TV 2 News
 • TV 2 Zulu
 • TV 2 Sport
 • TV 2 Sport X
 • TV 2 Fri

Hvad kan jeg se på alle de andre kanaler i dag?

Ønsker du et overblik over, hvad der bliver vist på andre kanaler end de nævnte? Så skal du, som tidligere anbefalet, bruge DR’s programoversigt. Her vil du f.eks. kunne se, hvad der bliver vist på TV3, Disney Channel, TV3 Sport, Kanal 9, Cartoon Network og alle de andre kanaler i dag.

Par ser tv og spiser popcorn

Der findes også apps med programoversigter

I denne guide er du hovedsageligt blevet anbefalet at gøre brug af webservices fra henholdsvis DR og TV 2. Det skal dog ikke være nogen hemmelighed, at du også kan følge med i, hvad der bliver vist i tv i dag ved at gøre brug af en app. Vi kommer med nogle konkrete anbefalinger af apps til formålet nedenfor.

Du kan f.eks. bruge en af følgende apps:

 • Tvtid – Dansk Tv-guide (TV 2 Danmark A/S)
 • Tvtjek – Dansk TV-Guide (Carsten Larsen)

Du kan søge efter ovennævnte apps i Google Play og App Store. Begge apps er gratis at downloade.

Tekst tv kan ligeledes anvendes

Det er ingen hemmelighed, at tekst tv ikke bliver brugt lige så meget som førhen, men det ændrer ikke på, at det stadig eksisterer og kan være brugbart. Hvis du foretrækker at følge med i, hvad der bliver sendt i tv på den gammeldags måde, så kan du bruge tekst tv.

Spørgsmål og svar

Hvad kommer der i tv i dag?

Hver dag bliver der sendt hundredvis af film, serier, sportsbegivenheder og dokumentarer på tværs af danske og udenlandske tv kanaler. Ved at bruge en tv programoversigt kan du se, hvad der bliver vist i tv netop i dag.

Hvilken programoversigt er den bedste?

Det findes der ikke et officielt svar på. Vi vil dog mene, at programoversigterne fra DR og TV 2 er de bedste. Især førstnævnte er værd at fremhæve, da den giver overblik over dagens indhold på alle kanaler.