YouSee TV

YouSee TVYouSee TV er et Danmarks største udbydere inden for TV-pakker, og giver dig TV på en helt ny måde, som både er meget mere fleksibel og enkel end tidligere. YouSee TV-pakker tilbyder en række forskellige løsninger, som alle er yderst populære hos danskerne.

De TV-pakker YouSee kan tilbyde er samtidig alle af særdeles høj kvalitet i forhold til billed- og lydkvalitet, da YouSee er også en stor spiller inden for kabel TV.

Med YouSee kabel TV får du også visse fordele, hvilket vi alt sammen skal se nærmere på i denne artikel.

YouSee TV – tilgængeligt i alle rum i din bolig

Det smarteste ved en YouSee TV og internet pakke er i manges øjne, at man får en meget nem og enkelt TV abonnement, som alligevel samtidig giver flere muligheder i forhold til kanaler og afspilningssteder. Tager vi udgangspunkt i sidstnævnte, er det smarte at du kan se alle dine kanaler i alle rum i din bolig, uden at du behøver kort, boks eller andet ekstraudstyr. Det eneste, som du skal gøre er, at sætte dit antennekabel i stikket på din væg, så kan du se TV – det bliver ikke enklere!

Udover dette har du også mulighed for at nyde TV udsendelser på tidspunkter, som passer dig. Dette kaldes i fagsprog ”video-on-demand”-tjenester. For at kunne bruge denne service kræver det, at du køber en YouSee Plus pakke. Derudover kan du også kontrollere dit TV og dets udsendelser, således at du til hver en tid kan se det indhold, som du ønsker, når det passer dig.

TV-pakker fra YouSee

Med YouSee TV kan du grundlæggende vælge mellem tre forskellige TV-pakker. De tre YouSee TV-pakker udfolder sig henholdsvis i en Grundpakke, Mellempakke og en Fuldpakke. Grundpakken indeholder 25 TV kanaler, Mellempakken indeholder 35 og endelig får du hele 59 kanaler med Fuldpakken. Prisen følger ganske logisk størrelsen på pakkerne; jo større pakke og dermed jo højere antal TV kanaler, jo dyrere pris (og omvendt). Det fordelagtige i forhold til sammensætningen af de tre TV-pakker er, at alle de mest populære kanaler såsom DR’s kanaler, TV 2, TV3 og Kanal 5 er inkluderet i alle tre TV-pakker. Oveni dette kan YouSee TV også prale af, at have flest HD kanaler i skarp kvalitet af alle TV udbydere i Danmark.

Skulle du have lyst til at kontrollere dit TV noget mere, kan dette gøres via et tilkøb af YouSee Plus. Dette indebærer, at du kan optage, pause og spole i TV programmer efter eget behag. Bliver det nødvendig at foretage sig et eller andet f.eks. midt i et program, kan du blot starte programmet forfra bagefter. Du kan ligeledes leje film direkte på sofaen via YouSee’s online udlejningsbutik, hvor filmene automatisk bliver afleveret efter, at du har set dem. Endelig har du også mulighed for at gense gamle udsendelser i YouSee TV Arkiv, så hvis afsnittet af din yndlingsserie lige glipper en dag i sendetiden, kan du blot gense dette, når du vil. Se oversigten på forsiden med tv-priser fra YouSee og andre udbydere.

YouSee kabel TV

YouSee kabel TV sender både de ældre analog kanaler, og de nyere digital kanaler. Antallet af analog kanaler er dog beskåret kraftigt de senere år, da digitalt TV har taget mere over pga. den bedre kvalitet både i billede og lyd. Det forventes, at YouSee TV indenfor få år vil stoppe helt med at sende analog signaler, hvorefter alt bliver digitalt.

Alle kunder, som har en digital kabel TV modtager i sit fjernsyn eller TV boks kan se alle digitale kanaler uden merafgifter i form af f.eks. programkort, da YouSee sender sine digitale signaler uden koder, så der er som sådan ikke noget umiddelbart at frygte lige i øjeblikket, hvis du kun har et analog TV. Du kan dog med digitalt modtagerudstyr få gratis adgang til 15-25 kanaler, som kun sendes via digitale signaler – dette giver ligeledes mange flere muligheder.

Kan jeg få YouSee?

I det øjeblik, hvor teknikeren har installeret og tændt for TV signalet, skal du bare sætte et stik i dit TV og tilslutte dette til stikket i væggen, hvorefter du er klar til at installere og nyde dine nye, lækre kanaler i knivskarp kvalitet. Er der ikke allerede lagt kabler i jorden på din grund, skal du selv grave et ned, eller du kan vælge at få personalet fra YouSee TV til at gøre dette for dig for en god pris.

Kontaktoplysning:
YouSee A/S
Teglholmsgade 1
0900 København C