YouSee TV

YouSee TVYouSee TV er et Danmarks største udbydere inden for TV-pakker, og giver dig TV på en helt ny måde, som både er meget mere fleksibel og enkel end tidligere. YouSee TV-pakker tilbyder en række forskellige løsninger, som alle er yderst populære hos danskerne.

De TV-pakker YouSee kan tilbyde er samtidig alle af særdeles høj kvalitet i forhold til billed- og lydkvalitet, da YouSee er også en stor spiller inden for kabel TV.

Sammenlign TV-pakker fra YouSee herunder:

Vi henviser udelukkende til udbydere af tv og / eller streaming, som vi har et kommercielt samarbejde med. Resultaterne er sorteret efter, hvilke aftaler vi har med de enkelte udbydere, og dermed kan en udbyder købe sig til en bedre placering.
1
YouSee Grundpakke
22 TV-kanaler
599 kr. Oprettelse
319 kr. Pris pr. md.
2612 kr. Min. pris
2
YouSee Grundpakke 10+
22 (+ 10 point) TV-kanaler
0 kr. Oprettelse
529 kr. Pris pr. md.
1595 kr. Min. pris
3
YouSee Grundpakke 20+
22 (+ 20 point) TV-kanaler
599 kr. Oprettelse
599 kr. Pris pr. md.
2892 kr. Min. pris
4
YouSee Grundpakke 36+
22 (+ 36 point) TV-kanaler
599 kr. Oprettelse
669 kr. Pris pr. md.
2962 kr. Min. pris

Med YouSee kabel TV får du også visse fordele, hvilket vi alt sammen skal se nærmere på i denne artikel.

YouSee TV – tilgængeligt i alle rum i din bolig

Det smarteste ved en YouSee TV og internet pakke er i manges øjne, at man får en meget nem og enkelt TV abonnement, som alligevel samtidig giver flere muligheder i forhold til kanaler og afspilningssteder. Tager vi udgangspunkt i sidstnævnte, er det smarte at du kan se alle dine kanaler i alle rum i din bolig, uden at du behøver kort, boks eller andet ekstraudstyr. Det eneste, som du skal gøre er, at sætte dit antennekabel i stikket på din væg, så kan du se TV – det bliver ikke enklere!

Udover dette har du også mulighed for at nyde TV udsendelser på tidspunkter, som passer dig. Dette kaldes i fagsprog ”video-on-demand”-tjenester. For at kunne bruge denne service kræver det, at du køber en YouSee Plus pakke. Derudover kan du også kontrollere dit TV og dets udsendelser, således at du til hver en tid kan se det indhold, som du ønsker, når det passer dig.

TV-pakker fra YouSee

Med YouSee TV kan du grundlæggende vælge mellem tre forskellige TV-pakker. De tre YouSee TV-pakker udfolder sig henholdsvis i en Grundpakke, Mellempakke og en Fuldpakke. Grundpakken indeholder 25 TV kanaler, Mellempakken indeholder 35 og endelig får du hele 59 kanaler med Fuldpakken. Prisen følger ganske logisk størrelsen på pakkerne; jo større pakke og dermed jo højere antal TV kanaler, jo dyrere pris (og omvendt). Det fordelagtige i forhold til sammensætningen af de tre TV-pakker er, at alle de mest populære kanaler såsom DR’s kanaler, TV 2 og TV3 er inkluderet i alle tre TV-pakker. Oveni dette kan YouSee TV også prale af, at have flest HD kanaler i skarp kvalitet af alle TV udbydere i Danmark.

Skulle du have lyst til at kontrollere dit TV noget mere, kan dette gøres via et tilkøb af YouSee Plus. Dette indebærer, at du kan optage, pause og spole i TV programmer efter eget behag. Bliver det nødvendig at foretage sig et eller andet f.eks. midt i et program, kan du blot starte programmet forfra bagefter. Du kan ligeledes leje film direkte på sofaen via YouSee’s online udlejningsbutik, hvor filmene automatisk bliver afleveret efter, at du har set dem. Endelig har du også mulighed for at gense gamle udsendelser i YouSee TV Arkiv, så hvis afsnittet af din yndlingsserie lige glipper en dag i sendetiden, kan du blot gense dette, når du vil. Se oversigten på forsiden med tv-priser fra YouSee og andre udbydere.

YouSee kabel TV

YouSee kabel TV sender både de ældre analog kanaler, og de nyere digital kanaler. Antallet af analog kanaler er dog beskåret kraftigt de senere år, da digitalt TV har taget mere over pga. den bedre kvalitet både i billede og lyd. Det forventes, at YouSee TV indenfor få år vil stoppe helt med at sende analog signaler, hvorefter alt bliver digitalt.

Alle kunder, som har en digital kabel TV modtager i sit fjernsyn eller TV boks kan se alle digitale kanaler uden merafgifter i form af f.eks. programkort, da YouSee sender sine digitale signaler uden koder, så der er som sådan ikke noget umiddelbart at frygte lige i øjeblikket, hvis du kun har et analog TV. Du kan dog med digitalt modtagerudstyr få gratis adgang til 15-25 kanaler, som kun sendes via digitale signaler – dette giver ligeledes mange flere muligheder.

Grundpakke eller bland selv – dette skal du overveje

Når man vælger YouSee TV som sin udbyder, er det en anelse anderledes, end ved andre TV udbydere. Her fungerer det nemlig sådan, at der er en grundpakke, med de mest basale kanaler, og herefter kan man selv bygge et antal af kanaler og / eller streamingtjenester ovenpå for et ekstra månedligt beløb.

Men spørgsmålet er: Kan man nøjes med en YouSee grundpakke eller skal man blande selv? Og det er en god idé at tage stilling til på forhånd. Og vi vil gerne hjælpe dig på vej i forhold til at tage den helt rette beslutning, i forhold til hvilken løsning, der er den rette for dig.

Vælger du grundpakken, får du adgang til en række TV kanaler, som for nogle er rigeligt, og for andre ikke helt er nok. Listen af YouSee grundpakke kanaler ser således ud:

 • Xee
 • DR 1 + DR Ramasjang
 • TV2
 • TV3
 • Paramount Network
 • DK4
 • Folketinget
 • SVT 1 + SVT 2
 • TV4
 • NRK1
 • ARD
 • 2DF
 • NDR
 • RTL
 • Lorry
 • TV 2 Charlie
 • Samt regional-tv, infokanal og trailerkanal

Hvis dit behov er dækket af ovenstående kanaler, så er det super. Du kan nøjes med grundpakken. Men der kan nu alligevel være fordele ved at vælge bland selv-pakken alligevel. For udover, at du kan vælge blandt en masse yderligere TV-kanaler, så kan du også vælge streamingtjenester som en del af din bland-selv pakke. Det vil sige, at hvis du for eksempel i forvejen betaler til Netflix, Viasat Film, Viaplay, HBO Nordic, C More, Nordisk Film+, Min Bio eller lignende, så kan der faktisk være penge at spare, ved at betale dem gennem dit YouSee TV-abonnement.

Når man kombinerer det med muligheden for at vælge en masse kanaler, så kan det lige pludselig være attraktivt at kigge nærmere på muligheden for at blande selv.

I øjeblikket fungerer det sådan, at du kan vælge mellem 10 bland selv-point, 20 bland selv-point og 36 bland selv-point. Naturligvis med mængderabat. Hver streamingtjeneste koster et antal point og hver kanal koster 1 point.

Dermed kan du altså sammensætte præcis den pakke af TV kanaler og streamingtjenester, som passer til det, du godt kan lide at se.

Og det bedste af det hele? Du kan nemt skifte ud i dine valg, så når du har set hele Game of Thrones på HBO Nordic, kan du erstatte det med C More og kaste dig ud i at se Peaky Blinders eller Beverly Hills 90210.

Så hvis dit behov overskrider ovenstående kanalliste, som er en del af grundpakken, bør du overveje YouSee TV bland selv. Hvis ikke, får du en række gode kanaler til en fornuftig pris gennem deres grundpakke.

Gå til YouSee →

Kan jeg få YouSee?

I det øjeblik, hvor teknikeren har installeret og tændt for TV signalet, skal du bare sætte et stik i dit TV og tilslutte dette til stikket i væggen, hvorefter du er klar til at installere og nyde dine nye, lækre kanaler i knivskarp kvalitet. Er der ikke allerede lagt kabler i jorden på din grund, skal du selv grave et ned, eller du kan vælge at få personalet fra YouSee TV til at gøre dette for dig for en god pris.

Kontaktoplysning:
YouSee A/S
Teglholmsgade 1
0900 København C

Spørgsmål og svar om YouSee TV

Hvem ejer YouSee?

YouSee er ejet af telekoncernen Nuuday, som blandt andet også står bag brands som Telmore, TDC Erhverv, Eesy, Blockbuster, Hiper, Relatel og meget mere. Dermed er det også en af de største koncerner i den danske telekommunikationsbranche.

Hvad koster YouSee TV?

Prisen på YouSee TV afhænger af, hvilken tv-pakke du vælger, hvilke kanaler du gerne vil se, om pakkerne er på tilbud og så videre. Derfor kan vi ikke give nogen konkrete priser, men du kan dog som udgangspunkt forvente at skulle betale et sted mellem 300 og 700 kr. / md.

Hvad er YouSee Plus?

YouSee Plus var et abonnement, der gav mulighed for at optage, spole i og pause fjernsynsudsendelser. Man fik også direkte adgang til at leje film, se serier og mere - alt sammen via en tv-boks. YouSee Plus er blevet erstattet af mere moderne løsninger.

Hvordan lejer man film hos YouSee?

Man kan leje film via en YouSee tv-boks ved at tilføje sit betalingskort og klikke sig hen til menupunktet Lejefilm eller kanalen Blockbuster Lejefilm. Her vælger man den film, man ønsker at leje. Streamer man med Tv & Film, er fremgangsmåden den samme.