YouSee TV

YouSee TV er et Danmarks største udbydere inden for TV-pakker, og giver dig TV på en helt ny måde, som både er meget mere fleksibel og enkel end tidligere. YouSee TV-pakker tilbyder en række forskellige løsninger, som alle er yderst populære hos danskerne.RGB_youSee (1)

De TV-pakker YouSee kan tilbyde er samtidig alle af særdeles høj kvalitet i forhold til billede- og lydkvalitet, da YouSee er også en stor spiller inden for kabel TV.

Sammenlign TV-pakker fra YouSee:

Vi henviser udelukkende til udbydere af tv og / eller streaming, som vi har et kommercielt samarbejde med. Resultaterne er sorteret efter, hvilke aftaler vi har med de enkelte udbydere, og dermed kan en udbyder købe sig til en bedre placering.
YouSee
YouSee Play 40
40

Antal kanaler

Ja

Streamingtjenester

6 mdr.

Bindingsperiode

Spar 300 kr.Gratis oprettelseCartoon NetworkDisney ChannelTV3+TV2 SPORTMTVTV3Alt til børn og sport
599 DKK

Pris pr. måned

Oprettelse: 0 DKK
Mindstepris: 3294 DKK
YouSee
YouSee Play 30
30

Antal kanaler

Ja

Streamingtjenester

6 mdr.

Bindingsperiode

Spar 300 kr.Gratis oprettelseMAXNetflixViaplayTV3TV3+TV3 SportTV 2 SPORTDisney Channel
499 DKK

Pris pr. måned

Oprettelse: 0 DKK
Mindstepris: 2694 DKK
YouSee
YouSee Play 20
20

Antal kanaler

Ja

Streamingtjenester

6 mdr.

Bindingsperiode

Spar 300 kr.Disney ChannelNetflixViaplayTV 2 PLAYGratis oprettelseSkift kanaler løbendeTV 2 SPORTTV3 Sport
399 DKK

Pris pr. måned

Oprettelse: 0 DKK
Mindstepris: 2094 DKK
Billig bland-selv tv-pakke
YouSee
YouSee Play 10
10

Antal kanaler

Ja

Streamingtjenester

6 mdr.

Bindingsperiode

Gratis oprettelseDisney ChannelViaplayTV3Stream i hele EUSkift abonnement for 0 kr.
299 DKK

Pris pr. måned

Oprettelse: 0 DKK
Mindstepris: 1794 DKK

 

Med YouSee kabel TV får du også visse fordele, hvilket vi alt sammen skal se nærmere på i denne artikel.

Stor nyhed: YouSee Play

I 2022 lancerede YouSee en meget stor nyhed; YouSee Play. YouSee lover uendelig underholdning med det nye koncept, der erstatter TV-pakkerne fra YouSee.

YouSee Play er for dig, der gerne selv vil bestemme, hvilke TV-kanaler og streamingtjenester du vil have. Du kan nemlig frit vælge, hvilke kanaler og streamingtjenester du vil bruge de point, der følger med i din pakkeløsning til. YouSee Play kan fås med 10, 20, 30 og 40 point, hvor den månedlige pris strækker sig fra 299 til 599 kr. Du har desuden mulighed for at købe ekstra point – 1 point koster 10 kr. pr. måned.

Her er nogle af fordelene ved YouSee Play:

 • Du kan nyde en verden af underholdning fra 299 kr. pr. måned
 • Du kan altid op- eller nedgradere dit abonnement (gratis)
 • Du kan frit vælge TV-kanaler og streamingtjenester
 • Oprettelsen er gratis
 • Du kan sætte programmerne på pause, som du lyster, og du kan spole, optage m.v.
 • Du kan tage YouSee Play med dig på farten med app’en

Læs mere om YouSee Play →

YouSee TV – tilgængeligt i alle rum i din bolig

Det smarteste ved en YouSee TV og internet pakke er i manges øjne, at man får et meget nemt og enkelt TV abonnement, som alligevel samtidig giver flere muligheder i forhold til kanaler og afspilningssteder. Tager vi udgangspunkt i sidstnævnte, er det smarte, at du kan se alle dine kanaler i alle rum i din bolig, uden at du behøver kort, boks eller andet ekstraudstyr. Det eneste, som du skal gøre er, at sætte dit antennekabel i stikket på din væg, så kan du se TV – det bliver ikke enklere!

Udover dette har du også mulighed for at nyde TV udsendelser på tidspunkter, som passer dig. Dette kaldes i fagsprog ”video-on-demand”-tjenester.. Derudover kan du også kontrollere dit TV og dets udsendelser, således at du til hver en tid kan se det indhold, som du ønsker, når det passer dig.

TV-pakker fra YouSee

Med YouSee TV kan du grundlæggende vælge mellem fire forskellige TV-pakker. De fire YouSee TV-pakker udfolder sig henholdsvis i en lille, mellem, stor og ekstra stor pakke. Den lille pakke indeholder 10 point, den mellemstore pakke indeholder 20, den store giver 30 point, og endelig får du hele 40 point med den ekstra store pakke. Disse point skal du bruge, når du skal sammensætte din personlige TV-pakke fra YouSee. Du kan vælge mellem både traditionelle TV-kanaler og streamingtjenester. Prisen følger ganske logisk størrelsen på pakkerne; jo større pakke og dermed jo højere antal TV kanaler / streamingtjenester, jo dyrere pris (og omvendt). Det fordelagtige i forhold til sammensætningen af de fire TV-pakker er, at du får maksimal valgfrihed.

Hvis du fortryder dit valg af TV-pakke fra YouSee, så kan du altid op- eller nedgradere pakken. Det er helt gratis.

Du kan ligeledes leje film direkte på sofaen via YouSee’s online udlejningsbutik, hvor du automatisk får adgang til filmene, når du har lejet dem. Det hele foregår på play.yousee.dk. Endelig har du også mulighed for at gense gamle udsendelser i YouSee TV Arkiv, så hvis afsnittet af din yndlingsserie lige glipper en dag i sendetiden, kan du blot gense dette, når du vil. Se oversigten på forsiden med tv-priser fra YouSee og andre udbydere.

YouSee kabel TV

YouSee kabel TV sender både de ældre analog kanaler, og de nyere digitale kanaler. Antallet af analogkanaler er dog beskåret kraftigt de senere år, da digitalt TV har taget mere over pga. den bedre kvalitet både i billede og lyd. Det forventes, at YouSee TV indenfor få år vil stoppe helt med at sende analog signaler, hvorefter alt bliver digitalt.

Alle kunder, som har en digital kabel TV modtager i sit fjernsyn eller TV boks kan se alle digitale kanaler uden merafgifter i form af f.eks. programkort, da YouSee sender sine digitale signaler uden koder, så der er som sådan ikke noget umiddelbart at frygte lige i øjeblikket, hvis du kun har et analog TV.

Grundpakke eller bland selv – dette skal du overveje (udgået)

Når man vælger YouSee TV som sin udbyder, er det en anelse anderledes, end ved andre TV udbydere. Her fungerer det nemlig sådan, at der er en grundpakke, med de mest basale kanaler, og herefter kan man selv bygge et antal af kanaler og / eller streamingtjenester ovenpå for et ekstra månedligt beløb.

Men spørgsmålet er: Kan man nøjes med en YouSee grundpakke eller skal man blande selv? Og det er en god idé at tage stilling til på forhånd. Og vi vil gerne hjælpe dig på vej i forhold til at tage den helt rette beslutning, i forhold til hvilken løsning, der er den rette for dig.

Vælger du grundpakken, får du adgang til en række TV kanaler, som for nogle er rigeligt, og for andre ikke helt er nok. Listen af YouSee grundpakke kanaler ser således ud:

 • Xee
 • DR 1 + DR Ramasjang
 • TV 2
 • TV3
 • Paramount Network
 • DK4
 • Folketinget
 • SVT 1 + SVT 2
 • TV4
 • NRK1
 • ARD
 • 2DF
 • NDR
 • RTL
 • Lorry
 • TV 2 Charlie
 • Samt regional-tv, infokanal og trailerkanal

Hvis dit behov er dækket af ovenstående kanaler, så er det super. Du kan nøjes med grundpakken. Men der kan nu alligevel være fordele ved at vælge bland selv-pakken alligevel. For udover, at du kan vælge blandt en masse yderligere TV-kanaler, så kan du også vælge streamingtjenester som en del af din bland-selv pakke. Det vil sige, at hvis du for eksempel i forvejen betaler til Netflix, Viasat Film, Viaplay, HBO Nordic, C More, Nordisk Film+, Min Bio eller lignende, så kan der faktisk være penge at spare, ved at betale dem gennem dit YouSee TV-abonnement.

Når man kombinerer det med muligheden for at vælge en masse kanaler, så kan det lige pludselig være attraktivt at kigge nærmere på muligheden for at blande selv.

I øjeblikket fungerer det sådan, at du kan vælge mellem 10 bland selv-point, 20 bland selv-point og 36 bland selv-point. Naturligvis med mængderabat. Hver streamingtjeneste koster et antal point, og hver kanal koster 1 point.

Dermed kan du altså sammensætte præcis den pakke af TV kanaler og streamingtjenester, som passer til det, du godt kan lide at se.

Og det bedste af det hele? Du kan nemt skifte ud i dine valg, så når du har set hele Game of Thrones på HBO Nordic, kan du erstatte det med C More og kaste dig ud i at se Peaky Blinders eller Beverly Hills 90210.

Så hvis dit behov overskrider ovenstående kanalliste, som er en del af grundpakken, bør du overveje YouSee TV bland selv. Hvis ikke, får du en række gode kanaler til en fornuftig pris gennem deres grundpakke.

OBS: YouSee har droppet deres klassiske TV-pakker til fordel for YouSee Play (læs alt om det nye koncept øverst i guiden).

Sammenlign TV-pakker fra YouSee:

Vi henviser udelukkende til udbydere af tv og / eller streaming, som vi har et kommercielt samarbejde med. Resultaterne er sorteret efter, hvilke aftaler vi har med de enkelte udbydere, og dermed kan en udbyder købe sig til en bedre placering.
1
RGB_youSee (1) YouSee Play 10
10 point TV-kanaler
0 kr. Oprettelse
299 kr. Pris pr. md.
1794 kr. Min. pris
2
RGB_youSee (1) YouSee Play 20
20 point TV-kanaler
0 kr. Oprettelse
399 kr. Pris pr. md.
2094 kr. Min. pris
3
RGB_youSee (1) YouSee Play 30
30 point TV-kanaler
0 kr. Oprettelse
499 kr. Pris pr. md.
2694 kr. Min. pris
4
RGB_youSee (1) YouSee Play 40
40 point TV-kanaler
0 kr. Oprettelse
599 kr. Pris pr. md.
3294 kr. Min. pris

Kan jeg få YouSee?

I det øjeblik, hvor teknikeren har installeret og tændt for TV signalet, skal du bare sætte et stik i dit TV og tilslutte dette til stikket i væggen, hvorefter du er klar til at installere og nyde dine nye, lækre kanaler og / eller streamingtjenester i knivskarp kvalitet. Er der ikke allerede lagt kabler i jorden på din grund, skal du selv grave et ned, eller du kan vælge at få personalet fra YouSee TV til at gøre dette for dig for en god pris.

Kontaktoplysninger:
YouSee A/S
Teglholmsgade 1
0900 København C

Spørgsmål og svar om YouSee TV

Hvem ejer YouSee?

YouSee er ejet af telekoncernen Nuuday, som blandt andet også står bag brands som Telmore, TDC Erhverv, Eesy, Blockbuster, Hiper, Relatel og meget mere. Dermed er det også en af de største koncerner i den danske telekommunikationsbranche.

Hvad koster YouSee TV?

Prisen på YouSee TV afhænger af, hvilken tv-pakke du vælger, hvilke kanaler du gerne vil se, om pakkerne er på tilbud og så videre. Derfor kan vi ikke give nogen konkrete priser, men du kan dog som udgangspunkt forvente at skulle betale et sted mellem 299 og 599 kr. / md.

Hvad er YouSee Plus?

YouSee Plus var et abonnement, der gav mulighed for at optage, spole i og pause fjernsynsudsendelser. Man fik også direkte adgang til at leje film, se serier og mere - alt sammen via en tv-boks. YouSee Plus er blevet erstattet af mere moderne løsninger.

Hvordan lejer man film hos YouSee?

Man kan leje film via en YouSee tv-boks ved at tilføje sit betalingskort og klikke sig hen til menupunktet Lejefilm eller kanalen Blockbuster Lejefilm. Her vælger man den film, man ønsker at leje. Streamer man med Tv & Film, er fremgangsmåden den samme.