TV og bredbånd

TV og bredbåndDer er flere og danskere, som samler TV og bredbånd i en tv-pakke, men bør du gøre kunsten efter, eller er det overflødigt at samle disse to ydelser? Det kan du finde svar på i dette blogindlæg, som vil handle om et meget relevant emne.

Samleløsning med TV og bredbånd – Hvilke fordele er der?

Den store interesse for at få en samleløsning med TV og bredbånd hænger sammen med, at der er mange fordele ved en samleløsning. Det er fordele, som du bør kende til, før du endegyldigt tager stilling til, om det er noget for dig eller ej.

1. Der er penge at spare – Den første og vigtigste fordel ved en samleløsning er, at der er penge at spare. Du kan nemlig typisk få glæde af et godt tilbud, hvis udbyderen vælger at forkæle dig med rabat, hvis du samler dine ydelser hos én og samme udbyder. Samleløsningen kan reelt set føre til store besparelser, hvorfor du af økonomiske årsager bør undersøge mulighederne.

2. Det er praktisk – Det er praktisk at samle en tv-pakke og bredbånd hos samme udbyder, da du fremadrettet kun skal kontakte én udbyder, hvis der opstår problemer. Du slipper dermed for at skulle kontakte flere forskellige udbydere, som ikke nødvendigvis arbejder med de samme processer.

3. Det er nemt at opsige – Såfremt du på et tidspunkt ønsker at skifte udbyder, så kan du opsige TV og bredbånd på én gang. Der skal dermed kun ét opkald eller én mail til at afmelde de to ydelser. Det er ikke en fordel, som kommer dig til gode nu og her, men det kan måske komme dig til gode på et senere tidspunkt.

Der er efterhånden mange udbydere, som tilbyder TV med bredbånd. Det drejer sig om YouSee, Fullrate tv og Boxer tv, som er nogle af de førende udbydere på det danske marked.

Populære udbydere af TV og bredbånd:

Vi henviser udelukkende til udbydere af tv og / eller streaming, som vi har et kommercielt samarbejde med. Resultaterne er sorteret efter, hvilke aftaler vi har med de enkelte udbydere, og dermed kan en udbyder købe sig til en bedre placering.
1
RGB_youSee (1) YouSee Play 10
10 point TV-kanaler
0 kr. Oprettelse
299 kr. Pris pr. md.
1794 kr. Min. pris
2
RGB_youSee (1) YouSee Play 20
20 point TV-kanaler
0 kr. Oprettelse
399 kr. Pris pr. md.
2394 kr. Min. pris
3
RGB_youSee (1) YouSee Play 30
30 point TV-kanaler
0 kr. Oprettelse
499 kr. Pris pr. md.
2994 kr. Min. pris
4
RGB_youSee (1) YouSee Play 40
40 point TV-kanaler
0 kr. Oprettelse
599 kr. Pris pr. md.
3594 kr. Min. pris
5
Norlys Vælg 4
4 TV-kanaler
0 kr. Oprettelse
249 kr. Pris pr. md.
498 kr. Min. pris
6
Norlys Vælg 8
8 TV-kanaler
0 kr. Oprettelse
399 kr. Pris pr. md.
798 kr. Min. pris
7
Norlys Vælg 20
20 TV-kanaler
0 kr. Oprettelse
649 kr. Pris pr. md.
1298 kr. Min. pris
8
Waoo Waoo Lille
27 TV-kanaler
0 kr. Oprettelse
339 kr. Pris pr. md.
339 kr. Min. pris
9
Waoo Waoo Favorit
40 TV-kanaler
0 kr. Oprettelse
589 kr. Pris pr. md.
589 kr. Min. pris
10
Waoo Waoo Stor / 0 kr. første 2 mdr.
63 TV-kanaler
0 kr. Oprettelse
759 kr. Pris pr. md.
759 kr. Min. pris

Selvom en pakkeløsning er en mulighed, så kan du også vælge at bestille en TV pakke og en bredbåndspakke separat, hvis du ønsker det. Du skal blot være bekendt med, at separate TV-pakker og bredbåndspakker ofte er dyre.

TIP: Se hvordan du kan få YouSee tv pakke og bredbånd i samlet løsning Klik her

Er der ulemper?

Du skal huske på de fordele, som vi allerede har præsenteret dig for, men du skal også kende til enkelte ulemper, som der kan være tilstede.

Er du bosat i en lejebolig, så kan det fra udlejerens side være et krav, at du skal have TV og bredbånd fra en specifik udbyder. Du har altså ikke mulighed for at vælge selv, hvilket er en skam, hvis der findes bedre og / eller billigere løsninger.

Får du en samleløsning, så er der en vis risiko for, at du får adgang til nogle tjenester, som du aldrig får brugt. Det er selvfølgelig ikke i din interesse, da det er spild af penge at betale for noget, som man ikke får glæde af. Den manglende fleksibilitet er altså også en af de ulemper, som kan være repræsenteret.

TV bredbånd – Sådan finder du den rigtige pakkeløsning

Det er nemt at finde en pakkeløsning, hvor der er inkluderet både TV og bredbånd, men skal du finde den helt rigtige løsning, så skal du holde øjne og ører åbne. Det er vores ambition, at du skal finde den perfekte pakkeløsning, som lever op til dine ønsker og forventninger.

Før du undersøger de aktuelle muligheder, så anbefaler vi dig at svare på nedenstående spørgsmål vedrørende TV og bredbånd:

TV – Hvilke kanaler kan jeg ikke undvære? Er det vigtigt for mig at kunne udskifte mine kanaler løbende? Skal der være mulighed for at streame film og tv-serier?

Bredbånd – Hvor høj skal uploadhastigheden som minimum være? Hvor høj skal downloadhastigheden som minimum være? Hvilken type bredbånd foretrækker jeg?

Du kan naturligvis også svare på mange andre spørgsmål, når du skal definere dine krav og behov. Du bør foruden ovenstående også tænke over, hvor meget du er villig til at betale for din ideelle pakkeløsning. I forhold til budgetlægning skal du selvfølgelig være så realistisk som overhovedet muligt.

Værd at vide om installation

Hvordan og hvorledes du skal gribe installationen an afhænger af, hvilken løsning du vælger, da det kan variere meget. Det er dog typisk muligt at klare installationen selv uden at skulle have besøg af en veluddannet installatør.

Bestiller du en pakkeløsning, så får du leveret en router, som du bliver bedt om at tilslutte husstandens telefonstik. Det er altså ingen stor udfordring at få bredbånd i hjemmet, men er du alligevel i tvivl om noget, så tag et kig på den medfølgende manual. Du kan også kontakte udbyderen, hvis det går helt galt.

Såfremt der skal være mulighed for at se TV i flere rum, anbefales det at købe eller leje ekstra bokse. Du kan evt. få rabat på ekstra bokse, hvis du køber en pakkeløsning, som vi netop har anbefalet i guiden.

Find de bedste tilbud

De bedste tilbud kommer ikke dumpende ned fra himlen, så du er nødt til at være opsøgende, hvis du skal finde det bedste tilbud på TV og bredbånd.

Du kan på tvpakkerguide.dk altid finde de nyeste og bedste tilbud fra nogle af de mange danske TV udbydere. Oversigten bliver løbende holdt up-to-date, så du får et godt overblik over dine muligheder.

Forvent færre TV og bredbånd pakker i fremtiden

Slut er den tid, hvor alle havde TV og bredbånd pakker derhjemme. Jo større, jo bedre, og der skulle helst være kanaler til børnene, til de sportsinteresserede, til de modeinteresserede og i til alle dem midt i mellem.

Et hav af kanaler med et hav af forskellige programmer, der virkelig kunne tilfredsstille en hvilken som helst interesse. Idéen var god, men i takt med at internettet og enheder, der kan gå på internettet, bliver mere og mere udbredt, er der mindre og mindre behov for TV og bredbånd pakker.

Og den internetbaserede udvikling går kun én vej – og det er frem. Derfor kan du godt forvente færre TV og bredbånd pakker i fremtiden, og i stedet kan du forvente mange flere streaming- og internetpakker. Alverdens indhold er nemlig efterhånden tilgængeligt på diverse streamingtjenester. Her er ikke nogen faste tidspunkter for udsendelse af diverse programmer – i stedet kan du tilgå de programmer, som du ønsker at se, præcis når du ønsker at se dem.

Derfor er forudsigelsen, at mens der kommer færre traditionelle pakker med TV og bredbånd, vil der komme flere pakker, hvor du kan få en god internetforbindelse, samt adgang til et hav af streamingtjenester for én samlet månedlig pris. Så i princippet det samme som vi har været vant til længe, men nu bare med on-demand streaming i stedet for TV.

Har du ikke helt vænnet dig til streamingtjenester endnu, kan det måske virke både besværligt og unødvendigt. Men bare rolig – udbyderne af disse streamingmuligheder har gjort en dyd ud af at gøre det nemt for alle at streame. Derudover, er den generelle konsensus, at folk bedre kan lide at streame indhold, når først de har fået 100 procent styr på, hvordan det fungerer.

Er du ikke interesseret i en pakke med streaming og bredbånd, kan du dog også være helt rolig. Der er stadig mulighed for at få en helt traditionel pakke med TV og internet, som vi kender det. Og det kan du spare penge på ved at sammenligne.

Populære udbydere af TV og bredbånd:

Vi henviser udelukkende til udbydere af tv og / eller streaming, som vi har et kommercielt samarbejde med. Resultaterne er sorteret efter, hvilke aftaler vi har med de enkelte udbydere, og dermed kan en udbyder købe sig til en bedre placering.
1
RGB_youSee (1) YouSee Play 10
10 point TV-kanaler
0 kr. Oprettelse
299 kr. Pris pr. md.
1794 kr. Min. pris
2
RGB_youSee (1) YouSee Play 20
20 point TV-kanaler
0 kr. Oprettelse
399 kr. Pris pr. md.
2394 kr. Min. pris

Sammenligning er vejen til lavere priser

Det er nemlig sådan, at når du sammenligner dine muligheder, frem for at vælge den første og bedste udbyder, der dukker op, så har du mulighed for at få billigere bredbånd og TV. Og hvem vil ikke det?

Mange har en idé om, at TV og internet bare koster hvad det koster – ligegyldig hvilken udbyder man vælger. Men sådan er det i virkeligheden ikke. Der kan være ualmindelig stor forskel på prisen alt efter, hvilken udbyder du vælger. Naturligvis, får du altid noget for dine penge, men det er vigtigt at være opmærksom på, om det du får for den højere pris, skaber nogen værdi for dig. Hvis ikke, er det unødvendigt at bruge de ekstra penge.

Og der kan være rigtig mange penge at spare. Derfor, kan det give rigtig god mening at sammenligne de enkelte udbydere, da du på den måde får billigt bredbånd og TV. Samtidig, får du lige pludselig ekstra økonomisk råderum i hverdagen, som kan bruges til en velfortjent ferie, et nyt fjernsyn eller noget helt andet.

Tidligere har det for mange været uoverskueligt at skulle sammenligne priser, ydelser og services, når de har skulle vælge udbyder af TV og internet. Men det er heldigvis ikke så svært længere. Der findes mange sammenligningstjenester på internettet, som tilbyder dig at sammenligne udbydere helt gratis. For eksempel kan du her på tvpakkerguide.dk finde en overskuelig oversigt over nogle af de udbydere af TV og bredbånd pakker, som vi mener er blandt de bedste og billigste på markedet.

Nemmere bliver det ikke.

Spørgsmål og svar om TV og bredbånd

Hvad koster TV og bredbånd?

Hvis man samler TV og bredbånd i én pakke, kan det koste alt mellem 300 og 1.000 kr. om måneden. Det afhænger af, hvor dyr en TV-pakke man ønsker at købe, samt hvor hurtigt internet man vil betale for eller har brug for.

Hvem tilbyder TV og bredbånd i én samlet pakke?

Der er flere udbydere, der tilbyder TV og bredbånd i én samlet pakke. Det tæller eksempelvis Stofa, YouSee og Norlys. Du kan sammenligne priser på udbydernes pakkeløsninger med henblik på at lave den bedste deal.