TV og bredbånd

TV og bredbåndDer er flere og danskere, som samler TV og bredbånd i en tv-pakke, men bør du gøre kunsten efter, eller er det overflødigt at samle disse to ydelser? Det kan du finde svar på i dette blogindlæg, som vil handle om et meget relevant emne.

Samleløsning med TV og bredbånd – Hvilke fordele er der?

Den store interesse for at få en samleløsning med TV og bredbånd hænger sammen med, at der er mange fordele ved en samleløsning. Det er fordele, som du bør kende til, før du endegyldigt tager stilling til, om det er noget for dig eller ej.

1. Der er penge at spare – Den første og vigtigste fordel ved en samleløsning er, at der er penge at spare. Du kan nemlig typisk få glæde af et godt tilbud, hvis udbyderen vælger at forkæle dig med rabat, hvis du samler dine ydelser hos én og samme udbyder. Samleløsningen kan reelt set føre til store besparelser, hvorfor du af økonomiske årsager bør undersøge mulighederne.

2. Det er praktisk – Det er praktisk at samle en tv-pakke og bredbånd hos samme udbyder, da du fremadrettet kun skal kontakte én udbyder, hvis der opstår problemer. Du slipper dermed for at skulle kontakte flere forskellige udbydere, som ikke nødvendigvis arbejder med de samme processer.

3. Det er nemt at opsige – Såfremt du på et tidspunkt ønsker at skifte udbyder, så kan du opsige TV og bredbånd på én gang. Der skal dermed kun ét opkald eller én mail til at afmelde de to ydelser. Det er ikke en fordel, som kommer dig til gode nu og her, men det kan måske komme dig til gode på et senere tidspunkt.

Få Fullrate TV og bredbånd til en rigtig god pris

Telia TV og lynhurtigt bredbånd samlet i én samlet pakke

YouSee TV, bredbånd og telefoni i én samlet pakke

Der er efterhånden mange udbydere, som tilbyder TV med bredbånd. Det drejer sig om YouSee, Fullrate tv og Boxer tv, som er nogle af de førende udbydere på det danske marked.

Selvom en pakkeløsning er en mulighed, så kan du også vælge at bestille en TV pakke og en bredbåndspakke separat, hvis du ønsker det. Du skal blot være bekendt med, at separate TV-pakker og bredbåndspakker ofte er dyre.

TIP: Se hvordan du kan få YouSee tv pakke og bredbånd i samlet løsning Klik her

Er der ulemper?

Du skal huske på de fordele, som vi allerede har præsenteret dig for, men du skal også kende til enkelte ulemper, som der kan være tilstede.

Er du bosat i en lejebolig, så kan det fra udlejerens side være et krav, at du skal have TV og bredbånd fra en specifik udbyder. Du har altså ikke mulighed for at vælge selv, hvilket er en skam, hvis der findes bedre og / eller billigere løsninger.

Får du en samleløsning, så er der en vis risiko for, at du får adgang til nogle tjenester, som du aldrig får brugt. Det er selvfølgelig ikke i din interesse, da det er spild af penge at betale for noget, som man ikke får glæde af. Den manglende fleksibilitet er altså også en af de ulemper, som kan være repræsenteret.

TV bredbånd – Sådan finder du den rigtige pakkeløsning

Det er nemt at finde en pakkeløsning, hvor der er inkluderet både TV og bredbånd, men skal du finde den helt rigtige løsning, så skal du holde øjne og ører åbne. Det er vores ambition, at du skal finde den perfekte pakkeløsning, som lever op til dine ønsker og forventninger.

Før du undersøger de aktuelle muligheder, så anbefaler vi dig at svare på nedenstående spørgsmål vedrørende TV og bredbånd:

TV – Hvilke kanaler kan jeg ikke undvære? Er det vigtigt for mig at kunne udskifte mine kanaler løbende? Skal der være mulighed for at streame film og tv-serier?

Bredbånd – Hvor høj skal uploadhastigheden som minimum være? Hvor høj skal downloadhastigheden som minimum være? Hvilken type bredbånd foretrækker jeg?

Du kan naturligvis også svare på mange andre spørgsmål, når du skal definere dine krav og behov. Du bør foruden ovenstående også tænke over, hvor meget du er villig til at betale for din ideelle pakkeløsning. I forhold til budgetlægning skal du selvfølgelig være så realistisk som overhovedet muligt.

Værd at vide om installation

Hvordan og hvorledes du skal gribe installationen an afhænger af, hvilken løsning du vælger, da det kan variere meget. Det er dog typisk muligt at klare installationen selv uden at skulle have besøg af en veluddannet installatør.

Bestiller du en pakkeløsning, så får du leveret en router, som du bliver bedt om at tilslutte husstandens telefonstik. Det er altså ingen stor udfordring at få bredbånd i hjemmet, men er du alligevel i tvivl om noget, så tag et kig på den medfølgende manual. Du kan også kontakte udbyderen, hvis det går helt galt.

Såfremt der skal være mulighed for at se TV i flere rum, anbefales det at købe eller leje ekstra bokse. Du kan evt. få rabat på ekstra bokse, hvis du køber en pakkeløsning, som vi netop har anbefalet i guiden.

Find de bedste tilbud

De bedste tilbud kommer ikke dumpende ned fra himlen, så du er nødt til at være opsøgende, hvis du skal finde det bedste tilbud på TV og bredbånd.

Du kan på tvpakkerguide.dk altid finde de nyeste og bedste tilbud fra nogle af de mange danske TV udbydere. Oversigten bliver løbende holdt up-to-date, så du får et godt overblik over dine muligheder.