DR TV

På DR TV kan du se alle DRs programmer og tv-kanaler, når det passer dig. Med deres app eller direkte på via dr.dk/drtv kan du søge blandt hundredevis af spændende og sjove film og serier, som du bare ikke må gå glip af. Her kan du også følge med i live tv på DRs kanaler, så du aldrig går glip af de vigtigste nyheder i verden omkring dig. Og så er det gratis.

Her får du en oversigt over nogle af de ting, som du kan finde på DR TV, og hvordan du kommer i gang.

Tv-pakker med DR inkluderet:

Vi henviser udelukkende til udbydere af tv og / eller streaming, som vi har et kommercielt samarbejde med. Resultaterne er sorteret efter, hvilke aftaler vi har med de enkelte udbydere, og dermed kan en udbyder købe sig til en bedre placering.
1
RGB_youSee (1) YouSee Play 10
10 point TV-kanaler
0 kr. Oprettelse
299 kr. Pris pr. md.
1794 kr. Min. pris
2
RGB_youSee (1) YouSee Play 20
20 point TV-kanaler
0 kr. Oprettelse
399 kr. Pris pr. md.
2394 kr. Min. pris

Hvad er DR TV?

DR er en forkortelse for Danmarks Radio og er en statsstøttet organisation, hvis primære formål er at levere public service til danskerne. Det har de længe gjort gennem både traditionel radio og TV, men med streamingtjenesternes indtog er DR også kommet på nettet med DR TV.

DR TV er til dig, der selv vil bestemme, hvornår du ser dine yndlingsprogrammer. På DR TV kan du finde alle de programmer, du kan se på DRs kanaler. Udover underholdnings- og oplysningsprogrammer kan du også følge med i live-tv eller få nyhederne, når du har tid.

Hvad kan jeg se på DR TV?

DR TV er som sagt en streamingtjeneste til dig, som er vild med danske serier og generelt med DRs programmer. Her finder du alt lige fra dine yndlingsprogrammer til Tv-avisen og børneudsendelser.

Hjemmesiden er bygget sådan op, at du har en overskuelig oversigt over programmer på TV samt serier, film og gamle udsendelser, som du kan streame på nettet. Det er både hurtigt og nemt, og det gør det let at se DRs udsendelser, præcis når det passer dig.

Under kategorier finder du flere forskellige slags udsendelser. Du kan sortere dem efter en lang række forskellige emner, som dem du ser på listen nedenfor:

  • Dokumentar
  • Fiktionsserier
  • Film
  • Kultur
  • Livsstil
  • Humor & satire
  • Underholdning
  • Sport

Og en del flere.

Gå til DR TV →

Trykker du ind på en af de mange kategorier, finder du forslag til spændende programmer eller film, som du kan kaste dig over. Her er de desuden delt op i underkategorier, så du kan danne dig et indtryk af, hvad de handler om.

På DR TV finder du desuden også en kategori med børneprogrammer og -tv. Her kan du se Ramasjang eller Ultra. Der findes også et hav af serier, der er oplagt til børn. Og hvis ikke børnene er til serier, kan de bruge en eftermiddag eller aften på at gense MGP.

På Bonanza, der er DRs nye nostalgiske segment, kan du finde alle de gode gamle programmer, som fortjener at blive vist på TV. Programmerne på Bonanza er delvist bestemt af seerne selv. Her er det blandt andet programmer, som den folkekære serie Matador, der har fundet sin plads.

Mange bruger især DR TV til løbende at kunne se nyheder uden at behøve et fjernsyn. Det betyder, at man kan se DR nyheder i køkkenet, i soveværelset, på badeværelset, i haven eller på arbejde. Så længe du er koblet på internettet, har du adgang med en hvilken som helst enhed. Du behøver altså aldrig mere at gå glip af vigtige nyheder fra DR TV, bare fordi du ikke lige er i nærheden af et fjernsyn.

Hvordan kan jeg se DR TV?

Som de fleste andre streamingtjenester kan du bruge DR TV på mange måder og mange platforme. Bruger du en computer, er det blot at åbne din internetbrowser, og besøge dr.dk/drtv – og så er du sådan set i gang. Det fungerer meget ligesom eksempelvis Netflix og Viaplay – du behøver bare ikke en konto eller et abonnement.

Kan du bedre lide at se TV, nyheder, film og serier på din tablet eller smartphone? Så kan du hente den populære DR TV app til både iPad, iPhone og Android-telefoner. Det er blot at hente applikationen, så er du klar til at nyde underholdning. Ligesom med DR TV på internettet, så fungerer deres app også som så mange andre streamingtjenester. Hvis du eksempelvis har en Chromecast eller et Apple TV, kan du dertil kaste indholdet i din DR TV app op på dit fjernsyn.

Som nævnt skal du ikke betale et månedligt gebyr for at benytte dig af DR TV. Det gør du allerede i form af dine licensbetalinger. Du har dog muligheden for at oprette en konto, som du kan benytte til at skræddersy din profil efter dine præferencer. På den måde er du garanteret, at du får anbefalinger, der passer til det, som du er interesseret i at se.

Samtidig kan en konto hos DR TV være en fordel, hvis du skifter mellem enheder regelmæssigt. Er du logget ind på din iPad, din computer og din telefon, kan du nemlig starte, hvor du slap – ligegyldigt hvilken enhed du sidst så programmet, serien eller filmen på. DR TV sørger nemlig for altid at huske, hvad du sidst har set, og hvor langt du er nået i udsendelsen.

Gå til DR TV →

Spørgsmål og svar om DR TV

Hvordan streamer man DR TV?

Man streamer DR TV ved at gå til www.dr.dk/tv. Herfra kan man blot vælge det program eller den kanal, man ønsker at se. Alternativt kan man downloade DR TV som app til iOS eller Android via Apple App Store eller Google Play.

Hvad koster DR TV?

DR TV er gratis at benytte, så længe at du har adgang til internettet og betaler din licens. Sidstnævnte gør alle skattebetalende borgere i Danmark i dag, da licensbetalingen pr. 1 januar 2022 bliver håndteret via skatten.

Hvordan ser jeg DR uden TV-pakke?

Hvis du ikke har en TV-pakke, kan du fortsat komme til at se DR TV. Dette gør du ved at tage din telefon, computer, tablet eller anden enhed med internetforbindelse. Herfra vil du enten kunne åbne din internetbrowser og streame via DR’s hjemmeside, eller du vil kunne downloade DR TV app’en og se DR derfra.