Allente TV

Overvejer du at skifte til Allente TV? Så er det nu, at du skal spidse ørene.

AllenteI løbet af denne korte guide kommer vi nemlig ind på alt det, du skal vide, inden at du bliver kunde hos udbyderen Allente.

Det vil sige, at vi både kigger mere på, hvem Allente er, hvad de kan tilbyde, hvordan deres kundeservice er og meget mere. Alt dette er med til at sikre, at du på et oplyst grundlag kan beslutte, om Allente TV er det rette valg for dig. Endvidere får du et godt overblik over de eksisterende TV-pakker fra Allente. Det gælder helt aktuelt Stream Basic, Stream Standard og Stream Premium.

Sammenlign TV-pakker fra Allente herunder:

Vi henviser udelukkende til udbydere af tv og / eller streaming, som vi har et kommercielt samarbejde med. Resultaterne er sorteret efter, hvilke aftaler vi har med de enkelte udbydere, og dermed kan en udbyder købe sig til en bedre placering.
1
Allente Allente Stream Basic / 1 måned gratis
19+1 TV-kanaler
0 kr. Oprettelse
429 kr. Pris pr. md.
2145 kr. Min. pris
2
Allente Allente Stream Flex 2 / 1 måned gratis
19+3 TV-kanaler
0 kr. Oprettelse
529 kr. Pris pr. md.
2645 kr. Min. pris
3
Allente Allente Stream Flex 4 / 1 måned gratis
19+5 TV-kanaler
0 kr. Oprettelse
629 kr. Pris pr. md.
3145 kr. Min. pris

Hvem er Allente?

Allente er en såkaldt TV-distributør. Det vil sige, at de sørger for, at du kan se Tv-kanaler på dit fjernsyn. Konkurrenter er selskaber som YouTv, YouSee, Altibox, Norlys og mange flere. Hver af disse virksomheder har deres styrker og svagheder, og det kan derfor være svært at finde den helt rette udbyder. Det er blandt andet også derfor, at vi er sat i verden. Vi forsøger nemlig at gøre valget lidt nemmere med artikler og anmeldelser som denne. Læs derfor ekstra godt med i de nedenstående afsnit.

Allente er i øvrigt en nordisk udbyder af TV og underholdning, der har aktiviteter i Sverige, Norge og Finland foruden Danmark. Allente har pt. over 1 million kunder i de fire lande. Selve virksomheden ejes af henholdsvis Nent Group og Telenor Group (50/50 ejerskab), og det danske hovedkontor ligger i København.

Allente TV pakker (med tv og streaming)

Her skal det handle om, hvilke TV-pakker Allente kan tilbyde. Vi kigger på tre forskellige pakker, som indeholder både Tv-kanaler og streamingtjenester. Disse pakker er attraktive for dig, der vil have adgang til al den bedste underholdning.

Allente TV og underholdning

Stream Basic

Den billigste TV-pakke med Tv-kanaler og streaming er Stream Basic. Her får du Tv-kanaler som DR1, DR2, TV 2, Kanal 4, Kanal 5, Kanal 6, TV3 og mange flere.

Via Allentes egen app kan du tilgå indholdet af din TV-pakke direkte via din telefon eller tablet. Det betyder, at du kan streame alle dine yndlingsprogrammer, når de bliver sendt på dine yndlingskanaler – uden at være i nærheden af dit fjernsyn.

Det får du med Stream Basic:

 • 15 Tv-kanaler (bl.a. TV 2, Kanal 4, Kanal 5, TV3 m.fl.)
 • Den første måned gratis
 • En lav månedlig pris (efter den gratis prøveperiode)

Stream Standard

Stream Standard er lige et nøk dyrere end Basic-pakken, men til gengæld får du her endnu flere kanaler, herunder blandt andet en række kanaler med børnefjernsyn samt fri adgang til streamingtjenesten Viaplay.

Og som med Stream Basic har du naturligvis også adgang til den samme app, der gør det muligt at streame dit indhold overalt – også i udlandet. App’en virker nemlig i alle EU- og EØS-lande.

Det får du med Stream Standard:

 • 35 Tv-kanaler (bl.a. TV3, Disney Channel, Kanal 6, DR Ramasjang og mange andre)
 • Viaplay Film & Serier er inkluderet
 • Første måned er gratis

Læs også: Guide om Apple TV Plus

Stream Premium

Hvis du følger med i sport, så er der ingen tvivl om, at Stream Premium er den rette TV- og streaming-pakke fra Allente Danmark. Udover at du får adgang til praktisk talt alle de mest populære Tv-kanaler, så har du også adgang til Viaplay Sport.

Her kan du følge en stor del af verdens sportsbegivenheder – direkte fra din telefon, tablet eller computer. Og har du en Chromecast eller et Apple TV, kan du naturligvis caste indholdet op på fjernsynet.

Det får du med Stream Premium:

 • 42 Tv-kanaler (alle de mest populære kanaler for børn og voksne)
 • Viaplay Total (inkl. sport) er inkluderet
 • Få den første måned gratis

Priser for TV og streaming hos Allente Danmark

Priserne for TV og streaming hos Allente Danmark varierer naturligvis, alt efter hvilken TV-pakke du vælger at investere i. Generelt gælder det dog, at de er ganske konkurrencedygtige, hvis udvalget af kanaler og streamingtjenester passer til dine behov.

Det er dog værd at bemærke, at Allente Danmark ikke tilbyder, at man selv kan sammensætte sin TV-pakke, som andre udbydere gør. Det er ikke nødvendigvis et problem, hvis du får det, du gerne vil have, men hvis du har præferencer udover de eksisterende pakker, findes der bedre alternativer.

Lige nu svinger priserne mellem 429 og 659 kr. om måneden for Allente TV. Vælger du den billigste pakke, kan du altså nøjes med at betale 429 kr. om måneden.

Canal Digital blev til Allente i 2021

Canal Digital har eksisteret i mange år og været en af de helt store TV-kanaldistributører herhjemme. Men det blev enden på en æra i 2021, da selskabet fusionerede med Viasat Consumer for tilsammen at danne Allente.

Prøv Allente TV gratis

Hvis du overvejer at blive kunde hos Allente TV, så er der sådan set ikke noget, der stopper dig. Det forholder sig nemlig sådan, at du kan prøve alle pakkerne helt gratis den første måned. Det er også meget nemt at op- og nedgradere mellem forskellige TV-pakker samt eventuelle tilvalgspakker.

Sådan bestiller du en TV-pakke hos Allente:

 1. Klik dig ind på www.allente.dk
 2. Klik på Bliv kunde
 3. Vælg mellem de tre pakker (Stream Basic / Stream Standard / Stream Premium)
 4. Klik på Bestil
 5. Vælg ekstra pakker eller klik på Fortsæt
 6. Vælg ekstraudstyr eller klik på Fortsæt
 7. Indtast kontaktoplysninger
 8. Indtast adresse
 9. Klik på Bekræft bestilling

Allente kundeservice – sådan kommer du i kontakt med udbyderen

Det er ganske enkelt at komme i kontakt med Allente. De har åbent alle hverdage for teknisk support og salg. De kan kontaktes på blandt andet chat, telefon og via sociale kanaler som eksempelvis Facebook.

Derudover har de en veludført sektion, hvor du kan få svar på ofte stillede spørgsmål, følge med i nyheder og opdateringer omkring udvalget af Tv-kanaler og mere. Du kan kontakte Allente ved at skrive en mail til [email protected].

Gå til udbyder →

Spørgsmål og svar om Allente TV

Nedenstående er nogle af de mest gængse spørgsmål, som vi har fået om Allente TV fra vores besøgende og læsere. Se spørgsmålene og vores korte svar til disse nedenfor.

Hvem står bag Allente?

Allente er en sammenlægning af Canal Digital og Viasat Consumer. Selskabet er ejet af Telenor Group og Nent Group.

Hvilke fordele er der ved Allente TV?

Sammensætningen af populære streamingtjenester og Tv-kanaler, attraktive priser og en brugervenlig hjemmeside og app er blot nogle af fordelene ved Allente TV. Det er tilmed let at op- og nedgradere sin TV-pakke.

Hvordan opsiger jeg min TV-pakke?

Det er ganske enkelt at opsige sin TV-pakke hos Allente. Dette sker via telefon på 45100100. Her vil du også få relevant information i forbindelse med opsigelsen. I skrivende stund lyder opsigelsesfristen på løbende måned plus 30 dage, men den kan ændre sig. Kontakt udbyderen for at blive klogere på opsigelsesfrist m.v.