Strive

Mange fodboldfans kæmper sandsynligvis med et ret stort problem, når de skal vælge streamingtjeneste. For hvis man vil have muligheden for at se fodbold via nettet i Danmark, så skal man typisk også betale for en håndfuld andre sportsudsendelser, samt en masse film, serier og børne-TV. Det problem har man løst hos Strive.

I stedet for at tilbyde en masse indhold på tværs af forskellige sportsgrene og andet indhold, så kan du her betale en lav månedlig pris, for at se alle de vigtigste fodboldkampe. Dermed, slipper du for en masse indhold, som du alligevel ikke ser, og du sparer ovenikøbet penge.

Du kan komme i gang allerede i dag, og bare rolig – det tager kun et par minutter at oprette sig.

Læs med i denne Strive anmeldelse, og bliv klogere på, om Strive er den rette streamingtjeneste for dig.

Strive Sport

Med Strive Sport kan du altså se fodboldkampe fra tre af de absolut vigtigste fodboldligaer på verdensplan. Stream samtlige kampe fra La Liga, Serie A og MLS med et Strive Sport medlemskab, og gå aldrig mere glip af at se dit favorithold vinde kamp efter kamp.

Det vil sige, at du får adgang til kampe mellem de helt store hold, som Barcelona, Real Madrid, AC Milan, Roma, Napoli, Juventus og mange flere. Med andre ord, så er du med, når Messi, Cristiano Ronaldo, Modric, Suarez og Zlatan Ibrahimović spiller deres absolut bedste kampe.

Ikke nok med at du kan streame alle kampene live, så får du naturligvis også adgang til et arkiv, hvor du kan gense kampene fra La Liga og Serie A. Derudover, så er der også adgang til en række serier med højdepunkter fra ugens kampe, eksklusive optagelser og interviews med spillerne og meget mere.

Både La Liga og Serie A har dansk kommentator på samtlige topkampe, og MLS byder på dansk kommentator til udvalgte kampe.

Strive streaming

Strive fungerer præcis ligesom de andre streamingtjenester, som du sandsynligvis kender og har prøvet. Det vil sige, at hvis du er habil bruger af Viaplay, Hayu, C More og så videre, så er det intet problem at bruge Strive streaming til at se alle de vigtigste fodboldkampe.

Og ikke nok med, at de har en moderne og brugervenlig hjemmeside, der bare spiller, så kan du også hente deres app til iOS og Android. Det vil sige, at du kan din fodbold streaming gennem Strive med på farten.

Endnu en af de ting, der gør det nemt at streame fodboldkampe med Strive, er deres Strive app til Chromecast og Apple TV. Dermed, kan du hurtigt og nemt kaste alle de vigtigste fodboldkampe op på TV’et, og dermed for alvor få gavn af dit abonnement.

Fordele og ulemper

Generelt har Strive et rigtig godt produkt, der virkelig gør det nemt og billigt at streame fodboldkampe via internettet. Men der er naturligvis både fordele og ulemper ved Strive streaming, som der er ved enhver anden streamingtjeneste. Vi har nedenfor forsøgt at samle de vigtigste punkter i en overskuelig liste.

Fordele

 • Et billigt abonnement, hvor du ikke betaler for mere end du behøver
 • Et godt alternativ til dyre TV-kanaler
 • Brugervenlig hjemmeside og apps
 • Adgang til alverdens indhold om fodbold
 • Mulighed for at se tidligere kampe, highlights og mere
 • Mulighed for at streame fodbold live

Ulemper

 • Et lidt blakket ry blandt kunder
 • Kan kræve en hurtig og stabil internetforbindelse
 • Du kan ikke se Premier League, Bundesliga eller Superligaen

Strive Danmark: Streaming til hele landet

Stream sportDu kan selvfølgelig streame fodboldkampe i hele landet. Det vil sige, at du med Strive Danmark ikke kommer til at være begrænset grundet manglende kanaler i dit område. Så længe du har adgang til internettet, så kan du streame fodbold når det passer dig, og hvor det passer dig.

Det betyder også, at du ikke behøver at gå glip af vigtige kampe, bare fordi at I er på familieferie i Blåvand, eller hos bedsteforældrene eller svigermor langt væk fra sportskanaler og sportsbarer. Med et abonnement hos Strive Danmark får du adgang til lige præcis de fodboldkampe, som du vil se. Om ikke andet, så kan du altid streame via 4G netværket, hvilket naturligvis også åbner op for at se fodbold i bussen, på skolen, på arbejdet, og hvor du ellers måtte befinde dig, når der er en vigtig kamp i gang.

Hvad siger brugerne på Trustpilot?

Anmeldelserne af Strive på Trustpilot er til den dårlige side. Folk klager over, at Strive ikke har ressourcerne og kapaciteten til at have ansvaret for store ligaer som Serie A og La Liga. Der er dog tegn på, at de langsomt blive bedre og bedre til at håndtere det store pres, der naturligvis er på deres servere omkring de helt store kampe.

Generelt er brugerne enige om, at Strive app og hjemmeside fungerer ganske udmærket, med alle de funktioner som man skal bruge, men manglen på danske kommentatorer ved hver kamp, er der enkelte, der er utilfredse med. Hvis du er god til engelsk kan vi dog trøste dig med, at de kampe, der ikke har dansk kommentator, de har en engelsk en.

Hvis du har en stærk internetforbindelse, bør du dog ikke være nervøs for de helt store problemer med streaming af fodboldkampe på Strive streaming i Danmark.

På trods af de lunkne anmeldelser på Trustpilot, mener vi ikke, at du behøver at være ovenud bekymret for at streame fodbold gennem Strive. Du kan altid forsøge dig med en betalt (der er ikke mulighed for at få det gratis længere) prøveperiode, og vurdere, hvorvidt de tilbyder en stabil nok forbindelse eller ej. Hvis ikke, så opsiger du bare dit abonnement, og så er der ingen skade sket.

Sådan kommer du i gang med at streame

Det er nemt at komme i gang med at streame fodbold ved hjælpe af Strive. Du skal blot gå ind på deres hjemmeside, hvor du kan læse lidt om, hvordan Strive fungerer, hvilke ligaer de dækker, og meget mere. Den 7 dages gratis prøveperiode er ikke længere gyldig, men der er alligevel god grund til at oprette sig. Er du fortsat interesseret i at opleve denne tjeneste, så skal du blot følge nedenstående guide, som hjælper dig i gang med at streame fodbold allerede i dag:

 1. Gå til Strives hjemmeside
 2. Klik Tilmeld 
 3. Udfyld dit fulde navn, dit land, dit postnummer, din e-mailadresse, samt dit ønskede kodeord
 4. Vælg dit ønskede abonnement (månedligt eller årligt)
 5. Udfyld dine kortoplysninger

Når du har gjort ovenstående, så er du i mål og klar til at komme i gang med at streame fodbold med Strive. Som med alle andre streamingtjenester, skal du indtaste dine kortoplysninger, for at de kan verificere at du er dig, og at du kan betale, hvis du ender med at fortsætte dit abonnement. De trækker dog ingen penge før din prøveperiode er udløbet.

Det betyder dog også, at du skal huske at opsige dit Strive abonnement inden for 7 dage, hvis ikke du ønsker at fortsætte med at benytte streamingtjenesten.

Hvad koster Strive Sport?

Strive Sport er, som nævnt et par gange tidligere, et billigt alternativ til både TV-kanaler, samt øvrige online streamingtjenester, der tilbyder deres kunder at streame fodbold og anden sport. Det vil sige, at hvis du er 100 procent fokuseret på La Liga, Serie A og MLS, så er Strive Sport det eneste rigtig valg for dig.

Vælger du at blive kunde hos Strive Sport, har du et par valgmuligheder i forhold til dit abonnement. Du kan enten vælge at betale 79 kroner om måneden, eller du kan vælge at betale 599 kroner om året. Sidstnævnte muligheden er uden tvivl det mest fornuftige valg, hvis du planlægger at benytte tjenesten hele året alligevel. Du sparer 349 kroner, hvilket svarer til, at du får lige knap 4,5 måned gratis hvert år.

Du får de samme funktioner ligegyldig om du vælger at betale for et månedligt abonnement, eller om du beslutter dig for et årligt abonnement. Så det er altså kun dit behov og din økonomi, der bør afgøre om det er, det er den ene eller anden abonnementstype du ønsker.

Du kan også tilmelde dig Strive Sport via deres apps til iOS og Android. Her skal du dog være opmærksom på, at prisen er væsentligt højere. Når du tilmelder dig gennem Strive app bliver det nemlig 99 kroner om måneden og 699 kroner om året.

Derfor, anbefaler vi, at du registrerer dig gennem Strive Sports hjemmeside. Du får adgang til deres app under alle omstændigheder, så det er blot et spørgsmål om at spare penge. Årsagen til den højere pris gennem applikationerne, er fordi både Apple og Google tager en procentdel af beløbet, fordi transaktionen foregår gennem dem. Derfor, bliver Strive Sport nødt til at hæve prisen, så de stadig har råd til at drive deres forretning.

Spørgsmål og svar om Strive

Hvordan ser man Strive?

I modsætning til andre streamingtjenester er det ikke muligt at benytte sig af Strive via en browser. Derimod skal man bruge deres iOS- eller Android-app, hvis man ønsker at streame det indhold, de tilbyder.

Hvem ejer Strive?

Strive (også kaldet Strive Sport) er ejet af den svenske virksomhed IMG Sverige. Deres primære fokus er opkøb og distribution af tv- og medierettigheder, men de står også bag den kendte streamingtjeneste.

Hvordan opsiger man Strive Sport?

Såfremt du ikke længere ønsker at være abonnent hos Strive Sport, kan du naturligvis opsige dit medlemskab. Det foregår via deres applikation eller hjemmeside, hvor du finder opsigelsessiden under dine kontoindstillinger.