Telia TV

Har du brug for en moderne TV løsning, hvor du både er fremtidssikret og samtidig har mulighed for at få bredbånd med i pakken, så er Telia TV lige netop den rigtige udbyder for dig.
Telia TV-pakker har i de senere år vundet stort indpas på markedet, ikke mindst pga. de mange nye kunder, der primært bare ønsker en billig TV-pakke uden dikkedarer.

Nogle ønsker måske også en kombineret internet og TV løsning, og med Telia bredbånd kan dette snildt lade sig gøre. Telia tilbyder nemlig både TV og bredbånd i én og samme TV-pakke, således at du også modtager dit bredbånds TV fra samme udbyder.

Telia TV er både billig TV og bredbånd fra samme signal

Det helt enestående og fantastiske ved Telia TV er, at det egentlig bare er en billig TV-pakke, som du er vant til – og så bare meget mere samtidig! Du modtager nemlig TV signalet via din bredbåndsforbindelse, hvilket betyder, at du med en digital TV boks bliver i stand til at se knivskarpe og billige TV kanaler. I stedet for at skulle knokle med at ringe til flere forskellige udbydere, når der er noget, der driller, kan du her bare hive fat i én enkelt udbyder.

Telia TV gør det ikke bare nemmere at se fjernsyn – det gør det også sjovere. Du får nemlig nogle lækre funktioner på dit TV, således at det både bliver sjovere og fleksiblere at se fjernsyn. Eksempelvis kan du leje film online uden at skulle ned i videobutikken først. Så slipper du både for alt det praktiske bøvl med afhentning og tilbagelevering af filmen, da dette sker helt automatisk i dette tilfælde. En anden smart funktion er det såkaldte ”TV on demand”. Med TV on demand kan du se eller gense de TV programmer, som du vil, og når du vil. Fik du ikke lige set en TV udsendelse i går aftes, kan du blot gå ind i arkivet og finde denne frem, og derefter trykke ”afspil”. Dette giver en stor frihed, som ikke er mulig med det traditionelle flow TV.

En tredje mulighed med Telia TV-pakker er, at du kan høre musik, når du vil via Spotify, som enten er gratis eller kan købes i en reklamefri version for et månedligt beløb. I så fald kan dit anlæg eller blot TV agere som afspilleren af musikken, således at du har alt samlet på ét sted.

Tre forskellige pakker med bredbånds TV

Du har tre muligheder at vælge imellem, når du skal vælge en billig TV-pakke med Telia bredbånd. Den første og mindste pakke (Startpakken) inkluderer henholdsvis 15 kanaler, hurtigt internet og telefoni. Den anden pakke (Favoritpakke) indebærer 25 TV kanaler, 20 hurtigt internet, mulighed for trådløst TV, samt flere andre ting. Den tredje og største pakke (Familiepakke) indeholder hele 50 kanaler, hurtigt internet og flere andre fordele.

Fælles for alle tre Telia TV-pakker er, at leje af film, TV on demand, start forfra-funktion, fjernbetjenings-app og Spotify-afspiller altid er inkluderet – ligegyldigt hvilken pakke, som du vælger at bestille. Ligeledes får du en gratis trådløs router med i købet, således at du ikke selv skal ud og anskaffe dig en et andet sted. I øjeblikket tilbyder Telia også, at du kan få oprettelsen samt første måned gratis, hvis du bestiller med det samme.

Telia er også klar med et godt tilbud på internet

Det er efterhånden blevet mere normalt, at man køber TV og bredbånd hver for sig. Det skyldes blandt andet, at der er kommet flere udbydere af bredbånd og internet, samt at der er flere, der er skiftet over til streamingtjenesterne, og altså har droppet de traditionelle TV-pakker.

Men, hvis du er blandt den del af befolkningen, som stadig kan lide at tænde for fjernsynet, når der kommer en stor fodboldkamp på TV, når der er TV-avis om aftenen og så videre, så kan det være værd at overveje at købe en TV pakke med bredbånd.

Der kan nemlig være penge at spare, hvis man kombinerer de to ting (TV og internet) i én pakke fra samme udbyder. Køber man alligevel TV-kanalerne eller internettet, kan man ofte få den øvrige del med til en særdeles fornuftig pris hos de forskellige udbydere – og her er Telia ingen undtagelse.

Så, hvis du alligevel står og overvejer nyt internet, eller synes du betaler for meget for TV og bredbånd lige nu, så kan det være værd at tjekke op på, om du kan spare penge ved at kombinere de to ydelser hos Telia.

Vil du bare have bredbånd?

Er du ikke interesseret i TV-kanaler, men blot på udkig efter en solid internetforbindelse? Så behøver du ikke at afskrive Telia. For selvom de er kendt for at levere TV og simkort, så leverer de også bredbånd til adskillige husstande i hele landet – og så endda til en god pris.

Og det er naturligvis en mulighed at droppe TV-kanalerne, og bare bestille internet til din adresse. Bor du i lejlighed vil du måske endda opleve, at de kan levere en bedre hastighed, fordi Telia kan gå ind gennem dit antennestik, modsat andre lavprisinternetudbydere, som kun kan levere bredbånd gennem telefonstikket.

Hvis ikke du helt har styr på forskellen på de to ting, er det helt okay. Det eneste du behøver at vide er, at du kan være heldig at Telia kan levere hurtigt bredbånd til en god pris. Og hurtigt internet bliver hele tiden vigtigere i takt med, at telefoner, computere, tablets og deres software bliver mere avancerede.

Jo mere du kræver af din computer i forhold til streaming, downloadhastigheder, loading-hastigheder på hjemmesider og så videre, jo hurtigere skal internettet være. Derfor, kan det sagtens betale sig at finde en udbyder, der kan tilbyde høje hastigheder uden, at du går fallit. Og det kan Telia.

Telia bredbånd og TV er bedst i test

Telia TV og bredbånd er ikke blot velrenommeret, men også gennemtestet som et af de bedste udbydere på markedet. Eksperter har sammenlignet de forskellige udbydere af TV-pakker og bredbånd på det nordiske marked, og her er resultatet klart: Telia TV kåres suverænt som Danmarks bedste løsning, når det kommer til TV og internet pakke.

Både der måles på hastighed, stabilitet og prisvenlighed, vinder Telias produkter stort, ikke mindst fordi mange mennesker har mulighed for at modtage TV signalet ordentligt. Eksempelvis fremhæver mange af anmelderne bl.a., at Telia var den første udbyder på markedet, der kom med en trådløs TV boks til IP TV. Andre udtaler ligeledes eksplicit, at både lyd- og billedkvaliteten er langt bedre hos Telia end hos den nærmeste konkurrent fra YouSee tv.

En yderligere grund til at skifte TV- og bredbåndsudbyder er ikke mindst, at det er blevet særdeles nemmere at opsige sit gamle TV abonnement hos en anden udbyder. Før i tiden var dette tit en kompliceret affære, fordi selskaberne ganske forståeligt ikke ville slippe sine kunder, og derfor gjorde alt for at holde på dem til den bitre ende. Lovgivningen er dog blevet ændret sidenhen, hvilket betyder, at det eneste, som du skal gøre for at skifte udbyder er at bestille et produkt fra Telia. Herefter opsiger Telia dine nuværende TV og bredbånd pakker, og tilpasser processen sådan, at din nye Telia TV-pakker virker fra den dag, hvor dit gamle abonnement udløber endegyldigt.

Samlet set er det derfor både nemt, hurtigt og yderst fordelagtigt at anskaffe sig en TV-pakke fra Telia. Med en Telia TV løsning får du både en masse fede kanaler i HD til en enormt god og konkurrencedygtig pris.

Spørgsmål og svar om Telia TV

Hvordan virker Telia TV?

Telia TV er på sin vis en klassisk tv-pakke. Her bliver kanalerne bare udelukkende leveret som streaming, og altså ikke via kabel til dit fjernsyn. Du får i stedet direkte adgang til alle kanalerne via deres Telia TV app eller via en hjemmeside i din browser.

Kan jeg bruge Telia TV i udlandet?

Ja, du kan godt bruge Telia TV i udlandet. Mere specifikt vil du fortsat have adgang til at streame dine tv-kanaler, når du færdes i Danmark og de øvrige 26 lande i unionen. Det betyder, at du aldrig behøver at gå glip af dit yndlingsprogram, nyhederne eller den vigtige fodboldkamp, selvom du er på ferie.

Hvor meget data bruger Telia TV?

Det kan være lidt svært at sige, præcis hvor meget data Telia TV bruger. Det afhænger nemlig lidt af indstillingerne på din enhed og for streamingen. En god tommelfingerregel er dog omtrent 1 GB data pr. time, du streamer fjernsyn via tjenesten.

Kontaktoplysninger:
Telia Danmark
Head Office, Danmark
Holmbladsgade 139
2300 København S