TV streaming

TV streaming er med årene blevet super populært. Det er det, fordi det tilbyder en ekstra form for fleksibilitet i forhold til kun at have TV-kanaler. Nogle vælger helt de store TV-pakker fra, mens andre har TV streaming via internettet som en ekstra service ved siden af deres regulære TV kanaler.

Ligegyldig, hvad din motivation og intention er med TV-streaming, så er det i dag nemmere end nogensinde at se live TV og on demand TV via internettet. Og derfor, er der også flere og flere der vælger lige netop TV streaming til.

Men er det den rigtige løsning for dig? Det kigger vi nærmere på i denne artikel, hvor vi gør dig til husets ekspert i TV streaming, og dermed også klæder dig på til at tage en fornuftig beslutning omkring jeres TV behov.

Du kan streame film og serier her:

Vi henviser udelukkende til udbydere af tv og / eller streaming, som vi har et kommercielt samarbejde med. Resultaterne er sorteret efter, hvilke aftaler vi har med de enkelte udbydere, og dermed kan en udbyder købe sig til en bedre placering.
1
RGB_youSee (1) YouSee Play 10 / 50 % rabat i 3 mdr.
10 point TV-kanaler
0 kr. Oprettelse
149 kr. Pris pr. md.
1345 kr. Min. pris
2
RGB_youSee (1) YouSee Play 20 / 50 % rabat i 3 mdr.
20 point TV-kanaler
0 kr. Oprettelse
199 kr. Pris pr. md.
1795 kr. Min. pris
3
RGB_youSee (1) YouSee Play 30 / 50 % rabat i 3 mdr.
30 point TV-kanaler
0 kr. Oprettelse
249 kr. Pris pr. md.
2245 kr. Min. pris
4
RGB_youSee (1) YouSee Play 40 / 50 % rabat i 3 mdr.
40 point TV-kanaler
0 kr. Oprettelse
299 kr. Pris pr. md.
2695 kr. Min. pris
5
Viaplay Film & Serier / 1 uge gratis
0 TV-kanaler
0 kr. Oprettelse
149 kr. Pris pr. md.
149 kr. Min. pris
6
Viaplay Total u/binding
0 TV-kanaler
0 kr. Oprettelse
499 kr. Pris pr. md.
499 kr. Min. pris
7
Viaplay Total m/binding
0 TV-kanaler
0 kr. Oprettelse
449 kr. Pris pr. md.
2694 kr. Min. pris

Hvad er TV streaming?

Men inden vi starter med at snakke om TV streaming, så må vi hellere lige fastslå, hvad det egentligt er. Så det gør vi her:

TV streaming er muligheden for at se live TV og on demand TV, når og hvor man har lyst, så længe man har adgang til en internetforbindelse.

Det vil sige, at du kan altså streame TV på din telefon, tablet og computer, så længe du har adgang til internettet. Dermed, kan du også følge med i TV avisen, når du er på ferie, du kan se alle de TV-serier, som du nogensinde kunne drømme om, og generelt har du bare meget færre begrænsninger, end når du blot har ét TV i huset.

Her kan du tage TV kanalerne med dig rundt i huset, i Danmark, ja sågar i hele verden. Med andre ord, behøver du altså aldrig mere at gå glip af vigtige events, nye episoder, spændende udsendelser og så videre.

Og ved du, hvad det bedste er ved TV streaming? Du kan streame enkelte kanaler og serier helt gratis. Men mere om gratis TV streaming senere i artiklen. Vi starter med at komme med nogle gode grunde til at benytte sig af TV streaming.

Derfor skal du benytte dig af TV streaming

Du kender det nok godt. I har ét TV i huset, og I har den helt store TV-pakke. Problemet er bare, at I kan ikke blive enige om, hvad I skal se. Derfor, ender det typisk med at den ene får ret, og den anden må så kæmpe sig igennem en fodboldkamp, en kedelig serie, et bageprogram eller noget helt fjerde.

Pointen er, at med TV streaming kan man lige pludselig få TV udsendelserne ned på sine enheder. Det vil sige, at man behøver ikke længere at kæmpe om fjernbetjeningen. Den ene får blot TV’et, mens den anden finder sin tablet, computer eller telefon frem, og ser lige præcis den TV udsendelse, som vedkommende har lyst til at se.

Og fleksibiliteten ved TV streaming stopper slet ikke her. Det er nemlig sådan, at du også kan streame TV, selvom du er på camping ved Blåvand eller hvis du er taget på storbyferie til København. Der er altså ingen grund til at gå glip af ugens episode af Bagedysten, bare fordi man er væk fra sit fjernsyn.

I nogle tilfælde, har man endda også mulighed for at streame dansk TV selvom man er i udlandet. Det afhænger lidt af hvilken streamingtjeneste man benytter, og hvor man befinder sig, men det kan lade sig gøre.

Endelig, så kan du spare penge. Hvis du er træt af, at I bruger dyre domme på TV-pakker, så kan det være værd at overveje en af de online muligheder for TV streaming. Her kan der nemlig ofte være penge at spare, også selvom man vælger film, serier og sport til. Det er naturligvis meget op til den enkelte, og afhængigt af, hvor god en pris man har på sine TV-kanaler, men det er uden tvivl en mulighed, der er værd at undersøge.

 Mand ser tv

Spar penge på underholdning med gratis streaming

Men det behøver faktisk slet ikke at koste penge, hvis man gerne vil streame TV via internettet. Det er nemlig sådan, at der er flere gode måder, hvorpå du kan få gratis TV streaming helt lovligt.

For eksempel, kan du gøre brug af DR TV, hvor du finder et hav af spændende udsendelser, film, TV serier og meget mere. Derudover, har du også muligheden for live TV streaming fra alle DRs kanaler døgnet rundt. Du behøver derfor ikke, at være i nærheden af et fjernsyn, for at få adgang til al det indhold, som DR dagligt sender i timevis på tværs af deres kanaler.

Hermed får du altså adgang til gratis TV streaming af dansk TV, men faktisk er der også mulighed for at streame nogle af de BBC dokumentarer og serier, som DR af og til sender. Naturligvis også helt gratis via DR TV.

Udover DR TV, så er der også andre kanaler, der tilbyder muligheden for gratis TV streaming af deres indhold. Det gælder blandt andet Viafree og discovery+ (tidligere Dplay), der begge gør det muligt at se deres populære TV udsendelser som for eksempel Paradise Hotel, Robinson Ekspeditionen, Ex on the Beach, og meget mere, helt gratis. Vælger du det gratis abonnement, kommer du dog til at skulle se en masse reklamer både før og under de enkelte afsnit og udsendelser, som du ønsker at se. Hos discovery+ kan du lige nu få en gratis prøveperiode som ny kunde.

Der er dog uden tvivl en god måde at spare penge på, som i stedet kan gå til opsparingen eller måske en ekstra lækker middag på restaurant om måneden.

Live TV streaming vinder frem

Flere og flere vælger at bruge live TV streaming tjenester. Det er altså muligheden for at streame TV streamingTV live, ligesom hvis du sad i sofaen og fulgte med på TV-kanalerne.

Nogle undrer sig måske over, hvorfor det lige er live TV streaming, der vinder frem, når man jo bare kunne tænde for TV’et i stedet. Men det er faktisk ikke så underligt endda. For mange, er det nemlig måske kun få udvalgte kanaler, som man reelt set ser. Derfor, kan det være voldsomt og unødvendigt dyrt at skulle betale for en masse forskellige kanaler til en dyr antenneforening, når man i stedet kan se de samme kanaler gratis eller for et billigere abonnement på internettet.

Men det er ikke den eneste grund til at live TV streaming bliver mere og mere populært i Danmark. Det er nemlig sådan, at danskerne også godt kan lide den fleksibilitet og bekvemmelighed, der er forbundet med at kunne streame TV live. Nu behøver de ikke længere at være fastlåst til stuen for at se deres yndlingsprogrammer. I stedet kan de gå rundt i huset, sidde ude i haven, i bussen eller i toget, og følge med i Bagedysten, Broen, TV-avisen, og så videre.

Der er altså mange færre begrænsninger ved et abonnement på live TV streaming. Og endelig, så er der også flere og flere TV-udbydere, der rent faktisk inkluderer muligheden for live TV streaming i deres streaming TV pakker. Dermed, får du både TV-kanaler på fjernsynet, og muligheden for at streame til alle dine enheder via internettet.

Det er altså en kombination af flere grunde, der har resulteret i, at live TV streaming virkelig er blevet populært i Danmark.

Du kan streame film og serier her:

Vi henviser udelukkende til udbydere af tv og / eller streaming, som vi har et kommercielt samarbejde med. Resultaterne er sorteret efter, hvilke aftaler vi har med de enkelte udbydere, og dermed kan en udbyder købe sig til en bedre placering.
1
Viaplay Film & Serier / 1 uge gratis
0 TV-kanaler
0 kr. Oprettelse
149 kr. Pris pr. md.
149 kr. Min. pris
2
Viaplay Total u/binding
0 TV-kanaler
0 kr. Oprettelse
499 kr. Pris pr. md.
499 kr. Min. pris

Alle kan få adgang til streaming af TV programmer

Måske går du og frygter at streaming af TV programmer er noget for de få. Men det er heldigvis 100% forkert. Det er nemlig sådan, at alle kan få adgang til streaming af TV programmer – både live og on demand (hvilket vil sige, at du kan se programmerne efter de er blevet sendt i TV’et). Der er altså rig mulighed for, at få adgang til masser af TV programmer helt uden, at man skal leve op til nogle specielle krav, eller være kunde hos en bestemt udbyder.

Først og fremmest, så kan man altid gå til DR TV, som vi nævnte tidligere i artiklen. Som dansk statsborger, der betaler licens, har man naturligvis altid fri adgang til alt det indhold, som DR producerer. Det betyder også, at du kan nyde godt af de mange timers underholdning og læring, som der ligger til rådighed på DR TV.

Derudover, så er der som sagt de andre gratis muligheder; bl.a. discovery+, som også gør det muligt for alle at streame TV programmer (dog er det kun gratis i en begrænset periode).

Men det stopper ikke her. For eksempel, så kan du også streame live TV og on-demand TV på Viaplay, hvor du som betalende kunde får adgang til et hav af fantastiske programmer, som både byder på TV serier og sport, men faktisk også masser af film.

Det samme gælder for den online TV streaming tjeneste C More, som udover sine TV kanaler altså også supplere med adgang til on-demand film og TV-serier.

Er du fan af TV2s programmer, er der heldigvis også noget at hente her. Med TV2 Play, får du nemlig også adgang til alverdens film og serier, samtidig med at du får muligheden for at se tidligere TV programmer on demand, og naturligvis også muligheden for at se live dansk TV.

Alt i alt, er der altså mange gode muligheder for at streame TV – og det er for alle. Også selvom du ikke har en dyr TV-pakke.

Spørgsmål og svar om TV streaming

Hvor meget data bruger TV streaming?

Bruger du en dataforbindelse til at streame live-TV, skal du forvente et relativt stort dataforbrug. De fleste tjenester bruger mellem 1,25 GB og 3 GB data pr. time, hvorfor det kan blive dyrt, hvis du ikke har fri data.

Hvordan får jeg streaming TV?

Vil du gerne have streaming på dit TV, skal du først og fremmest købe adgang til en streamingtjeneste. Når dette er gjort, skal du installere en applikation på dit fjernsyn, hvori du kan logge ind med dine loginoplysninger.

Hvilke fjernsyn tillader streaming?

I dag er det kun ganske få fjernsyn, der ikke kan bruges til streaming. Hvis du ønsker, at det skal være nemt at streame, skal du have et Smart TV. Disse fjernsyn kommer med indbyggede applikationer til de mest gængse streamingtjenester.