Håndbold i TV: Se de største håndboldkampe i TV

Der er rig mulighed for at se håndbold i TV. Det er dog ikke alle kampe, der sendes på den eller de samme kanaler, da rettighederne er ejet af forskellige aktører.

Ønsker du ikke at gå glip af live håndbold, er det derfor nødvendigt at have adgang til en håndfuld kanaler. Primært er det dog kanaler ejet af Viasat og TV 2, der er nødvendige.

Hvis du derimod udelukkende er interesseret i at følge med i DHF håndbold eller EM i håndbold, kan du naturligvis nøjes med et mindre udvalg af kanaler.

Se håndbold i TV året rundt

Håndbold bliver spillet året rundt, hvorfor det naturligvis også er muligt at se håndbold live i TV hele året rundt. Igen skal det dog understreges, at det kræver, at du har de rette kanaler.

Den eneste måde, du kan undgå at investere i en tv-pakke med de forskellige kanaler, er i tilfælde af, at du i stedet vælger at betale for en streamingtjeneste.

Om du vælger den ene eller anden løsning, er naturligvis op til dig. Flere og flere vælger dog at streame, mens andre ønsker at holde fast i at have en tv-pakke.

Du kan se håndbold i TV med en af følgende tv-pakker:

Vi henviser udelukkende til udbydere af tv og / eller streaming, som vi har et kommercielt samarbejde med. Resultaterne er sorteret efter, hvilke aftaler vi har med de enkelte udbydere, og dermed kan en udbyder købe sig til en bedre placering.
1
Allente Allente Stream Flex 2 / 1 måned gratis
19+3 TV-kanaler
0 kr. Oprettelse
529 kr. Pris pr. md.
2645 kr. Min. pris
2
Allente Allente Stream Flex 4 / 1 måned gratis
19+5 TV-kanaler
0 kr. Oprettelse
629 kr. Pris pr. md.
3145 kr. Min. pris
3
Norlys Vælg 4
4 TV-kanaler
0 kr. Oprettelse
249 kr. Pris pr. md.
498 kr. Min. pris
4
Norlys Vælg 8
8 TV-kanaler
0 kr. Oprettelse
399 kr. Pris pr. md.
798 kr. Min. pris
5
Norlys Vælg 20
20 TV-kanaler
0 kr. Oprettelse
649 kr. Pris pr. md.
1298 kr. Min. pris

På disse TV-kanaler bliver der sendt håndbold

Der er op til flere danske tv-kanaler, der sender håndbold, men det er primært kanaler ejet af TV 2 og Viasat, der sender håndbold i TV i dag.

Sommetider sker det dog, at DR har sikret sig rettighederne til kampe. Det kan eksempelvis være i forbindelse med, at der bliver afviklet enten OL i håndbold eller VM i håndbold.

Håndbold i tv

Se DHF håndbold i TV

Ønsker du at se håndbold i DHF-regi på TV, er det nødvendigt at have en tv-pakke med et udpluk af TV 2-ejede kanaler. Det er nemlig dem, der har rettighederne til disse kampe.

Hvis du gerne vil se håndbold fra enten den danske Kvindeligaen eller HTH Herreligaen, skal du have adgang til TV 2 Sport. Dog bliver en række af kampene kun vist på TV 2 Play.

Du kan også se OL, EM og VM i håndbold på dit TV

Det er naturligvis ikke blot håndbold fra de hjemlige ligaer, der kan ses i TV. Ønsker du at følge med på ypperste niveau, når der bliver spillet OL, EM og VM i håndbold, er der også mulighed for dette.

Igen er det primært TV 2-kanaler, der har relevans for dig, hvis du har et ønske om at se dette. En stor del af disse kampe bliver nemlig sendt på TV 2 Sport.

Dog er det værd at nævne, at det sommetider sker, at DR sikrer sig rettighederne til Danmarks landskampe. Det betyder, at du vil kunne se disse kampe på enten DR eller via DRTV på nettet.

Håndbold i TV i dag: Hvilke kampe bliver der vist?

Det er ikke altid nemt at holde overblik over de mange kampe, der bliver vist på TV. Derfor er du nødt til at gøre en indsats for dette. Hvis du ikke gør det, er der en risiko for, at du går glip af de kampe, du gerne vil se.

Heldigvis findes der et utal af værktøjer, der kan gøre det lettere for dig at holde øje med, hvilke kampe der sendes, hvornår de bliver vist, og hvilken kanal der skal tændes for, for at se kampene.

Håndboldspiller

Brug apps og hjemmesider til at holde dig up-to-date med sendefladerne

Ønsker du ikke at gå glip af en vigtig håndboldkamp, fordi du ikke har haft overblik over, hvilke kampe der bliver sendt, bør du bruge en app eller hjemmeside til at se nærmere på de enkelte kanalers sendeplaner.

Beslutter du dig for at bruge en app til formålet, vil du endda kunne opsætte det således, at du får en notifikation, inden kampen fløjtes i gang. Dermed er du sikker på, at det ikke sker, at du ved et uheld glemmer at få tændt i tide.

Live håndbold i TV hitter hos danskerne

Det er ikke nogen hemmelighed, at danskerne er vilde med håndbold. Derfor er der også rigtig mange danskere, der trofast sidder klar ved fjernsynet, når det danske landshold skal i kamp.

Dette er naturligvis gældende for såvel herre- som kvindelandsholdet, der altid har fået stor opbakning fra danskerne. Hertil er der også mange danskere, der generelt er store fans af sporten, og derfor følger med i mange forskellige kampe.

Spørgsmål og svar om håndbold i TV

Hvem kan se håndbold i TV?

Alle, der har lyst til at betale for de kanaler, der sender håndbold, kan se håndbold i TV. Dog er det også muligt at betale for streamingtjenester, der sender håndbold live.

Kan jeg se håndbold på TV gratis?

Det er bestemt ikke altid, at det er muligt at se håndbold gratis. Det sker dog i ny og næ, at DR sender håndbold. Sker det, kan du gratis se med på nettet via DRTV.