Formel 1 i TV: Se F1 i TV eller gennem streaming

Formel 1 er en meget populær sport i Danmark, hvorfor mange tusinde danskere befinder sig foran fjernsynet, når der køres løb i den fineste motorsportsserie i verden.

Ønsker du også at kunne dette, kan du glæde dig over, at der er rig mulighed for dette. Der er nemlig mange udbydere af tv-pakker, og flere af pakkerne byder på kanaler, der viser motorsport, herunder Formel 1.

Kan jeg se Formel 1 i TV?

Du kan sagtens se Formel 1 i TV. Det kræver blot, at du har en tv-pakke med de rette kanaler. Det kræver nemlig, at din tv-pakke har både TV3+ og TV3 Sport, hvis du vil følge med i hvert grandprix.

Langt de fleste træninger bliver sendt på TV3 Sport, men sommetider sendes de på TV3 Max. Løb og kvalifikation bliver som regel sendt på TV3+, men det hænder, at det flyttes til TV3 Sport, om end det er sjældent.

Se Formel 1 i TV med en af følgende tv-pakker:

Vi henviser udelukkende til udbydere af tv og / eller streaming, som vi har et kommercielt samarbejde med. Resultaterne er sorteret efter, hvilke aftaler vi har med de enkelte udbydere, og dermed kan en udbyder købe sig til en bedre placering.
1
Allente Allente Stream Flex 2 / 1 måned gratis
19+3 TV-kanaler
0 kr. Oprettelse
529 kr. Pris pr. md.
2645 kr. Min. pris
2
Allente Allente Stream Flex 4 / 1 måned gratis
19+5 TV-kanaler
0 kr. Oprettelse
629 kr. Pris pr. md.
3145 kr. Min. pris
3
Norlys Vælg 4
4 TV-kanaler
0 kr. Oprettelse
249 kr. Pris pr. md.
498 kr. Min. pris
4
Norlys Vælg 8
8 TV-kanaler
0 kr. Oprettelse
399 kr. Pris pr. md.
798 kr. Min. pris
5
Norlys Vælg 20
20 TV-kanaler
0 kr. Oprettelse
649 kr. Pris pr. md.
1298 kr. Min. pris

Formel 1 kalender: Notér kanaler og sendetider i din kalender

Forud for hver sæson bliver der offentliggjort en komplet Formel 1 kalender. Dermed kan du på forhånd se, hvornår hver enkelt grandprix bliver afviklet. For at holde styr på dette, kan du med fordel notere det i din egen kalender.

Fælles for næsten ethvert grandprix er, at der er træning fredag og lørdag, hvorefter kvalifikationen afvikles lørdag. Selve løbet bliver kørt om søndagen. Det kan dog ske, at der rykkes rundt, hvilket bl.a. sker i Las Vegas.

Motorsport i tv

Er det muligt at se Formel 1 i TV gratis?

Du kan ikke se Formel 1 TV gratis. Ønsker du at følge med i Formel 1, slipper du derfor ikke for at betale. Dog er det ikke et krav, at du betaler for en stor tv-pakke, da mange mindre pakker indeholder både TV3+, TV3 Sport og TV3 Max.

Det er også muligt at se Formel 1 på Viaplay

I stedet for at betale for en tv-pakke, kan du også se Formel 1 på Viaplay. Mener du, at det vil være en bedre løsning for dig, skal du vælge en pakke, der hedder Viaplay Total, for at få adgang til live sport.

Det koster 449 kr. pr. måned at have denne pakke, hvilket dog ikke blot giver dig adgang til Formel 1. Det medfører nemlig også, at du får adgang til de øvrige sportsgrene, som Viaplay har rettighed til. Det omfatter bl.a. fodbold, golf, tennis m.m.

Motorløb

Spørgsmål og svar om Formel 1 i TV

Hvilke kanaler skal jeg have for at se Formel 1?

Hvis du vil se Formel 1 i TV, skal du have både TV3+ og TV3 Sport. Som regel bliver løb og kvalifikation vist på TV3+, mens de tre træninger skal ses på TV3 Sport.

Er der fordele ved at se Formel 1 på TV i stedet for at streame?

Der er ikke nogen særlig fordel forbundet med det. Mange vælger dog at se Formel 1 på TV3+ og TV3 Sport, da de dermed kan følge både træning, kvalifikation og løb med danske kommentatorer.